Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 12 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
 www.hir24.hu/belfold/2013/05/29/jogtalan-volt-a-jobbik-altal-felvett-vizelzaras/

Gondolom, hogy ezek szerint az igénybe vett szolgáltatás ki nem fizetése jogszerű.
több mint 12 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 111 — #NoStress
1, Én kistérséget írtam, nem államot.
2, Nem himnuszuk van (anthem), csak daluk (song).Sobri Jóska
tovább is olvashattad volna a wikis cikket, mert több államban azt bizony anthemnek nevezik
Magyarország meg nem tudom mennyivel kisebb térség, mint Delawarejjncaa
A kistérség egy közigazgatási fogalom.
Az 50 USA államból csak 12 kisebb Magyarországnál.
Mivel az kb. USA százszor nagyobb hazánknál, egy átlagos tagállam kb. kétszer akkora, mint Magyarország.
De igaz, Delaware pont nem.

több mint 12 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 838 — no es importante
2, Nem himnuszuk van (anthem), csak daluk (song).Sobri Jóska
tovább is olvashattad volna a wikis cikket, mert több államban azt bizony anthemnek nevezik
Magyarország meg nem tudom mennyivel kisebb térség, mint Delaware

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
2, Nem himnuszuk van (anthem), csak daluk (song).

több mint 12 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 838 — no es importante
Ismerős meséli, USA-ból joghallgató cserediák (tehát valószínűleg ottani mércével nem a legsötétebbjéből való) megkérdezi, hogy nekünk van-e himnuszunk...pff... nem bazdmeg csak nektek van himnuszotok. Komolyan, az ilyen minek jön egyáltalán ide...Dub
USA-ban 93ezer négyzetkilométernyi kistérségeknek nincs himnuszuk.Sobri Jóska
téves, minden államnak van külön himnusza (sokszor egy ismert dalt neveztek ki annak, de akkor is 😊)

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Ismerős meséli, USA-ból joghallgató cserediák (tehát valószínűleg ottani mércével nem a legsötétebbjéből való) megkérdezi, hogy nekünk van-e himnuszunk...pff... nem bazdmeg csak nektek van himnuszotok. Komolyan, az ilyen minek jön egyáltalán ide...Dub
USA-ban 93ezer négyzetkilométernyi kistérségeknek nincs himnuszuk.

több mint 12 éve
Dub New Orleans Saints 1 019
Ismerős meséli, USA-ból joghallgató cserediák (tehát valószínűleg ottani mércével nem a legsötétebbjéből való) megkérdezi, hogy nekünk van-e himnuszunk...pff... nem bazdmeg csak nektek van himnuszotok. Komolyan, az ilyen minek jön egyáltalán ide...
több mint 12 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
tegnap 4,5 órát vártam szakrendelésen a kórházban, begipszelt lábbal 😊 ülni meg azokon a szar székeken nem is lehet, mert kénytelen vagy lecsúszni bennük, így meg 2 jó arc is belerúgott a lábamba, 1 konstatálva a dolgot megkérdezte, hogy miért akartam felrúgni 😀 (nem küldtem el a halál faszára utána, nem 😀 )
egy szó mint 100, KURVA SZALAGSZAKADÁS!!!!!

JT Daniels fan
több mint 12 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
A társadalom hozzáállását részben meg lehet érteni, mert nagyon sok eset bizonyítja, hogy ha valaki a "rejtett erőforrásainkkal" kerülnek összetűzésbe, akkor szinte mindig ők jönnek ki "győztesen".cartman023
A bunyókat az éppen agresszívebb / kegyetlenebb fél nyeri meg. A támadók pedig egyértelműen verésre rendezkednek be, nem pedig verekedésre.
több mint 12 éve
cartman023 Indianapolis Colts 994
Az az igazság, hogy számos más országokban úgy küldték volna telibe páran a kancigányt, hogy az agyveleje csattant volna a betonon. Más kérdés, hogy akármilyen kárt tenne az ember a cigányban ő lenne a rasszista és háromszor akkora büntetést kapna mint azt érdemelné. A másik, hogy az emberek félnek tőlük egyedül pedig nem sokra menne az ember az ilyen ellen. Amíg nyeregben érzik magukat és tudják hogy mindent megcsinálhatnak, addig meg is csinálják. Ha ezt szép szóval nem értik, akkor beléjük kell verni. Sok helyen megoldották már...Asbee
A magyar társadalom nem támogatja ezt a féle hozzáállást. Olvass végig a fórumon akár...

De jó példa volt erre az, amikor a srácoknak tele lett a töke a brazilokkal és elkezdték öldösni őket (rossz módszert választottak... az s.a.s. mennyivel jobban csinálta ezt a fekete törzsekkel Zaire-ban :-P ). Persze; amíg nem kell csinálni semmit, csak szájkaratéjozni, addig mindenki szájából ömlik a gyűlöletbeszéd. De amikor valakik kiállnának értük, akkor a bátor magyar társadalom egyszer csak hátat fordít a sajátjaiknak... se szimpátija-tünytetés, se helyeslés a tetteikért (amiről azelőtt ők maguk is fröcsögtek), se semmi. Ezért a magyar társadalomért nem lehet kiállni és bolond akinek egyáltalán megfordul a fejében. Legfeljebb berendezkedhetsz arra, hogy ha meg kell védeni a családodat, akkor meg tudd védeni az életüket. Ugyanakkor készülj fel rá, hogy ezért x évet le fogsz húzni a sitten. Közben a támadóidból mártírt farag a média, belőled meg elmebeteg gyilkost.
Igen... bizonyos Nyíregyháza közelében lévő település "csodájának" is szerves része volt bizonyos körök rendszabályozó tevékenysége... de ezt valahogy nem akarják EU-s mintának. :-Ptoxique
Ez részben a magyar társadalom és részben a média felelőssége.

A társadalomé azért, mert akit még nem értek ilyen atrocitások, azok igyekeznek elkerülni azokat és inkább hallgatnak, nem csinálnak semmit amikor a helyzet úgy hozza.
Aki pedig már elszenvedett ilyen atrocitásokat, azok félnek az hogy ismét bekövetkezik valami hasonló.
A társadalom hozzáállását részben meg lehet érteni, mert nagyon sok eset bizonyítja, hogy ha valaki a "rejtett erőforrásainkkal" kerülnek összetűzésbe, akkor szinte mindig ők jönnek ki "győztesen".

Képzeljük el, hogy ha a buszos esetemnél a segíílyest szépen elverem, akkor milyen következményei lettek volna? Kijön az összes híradó és újság, a jogvédő barmok és a cigánytelep többi része és kapok egy nagyon szép szalagcímet, hogy náci verte meg a vétlen "rejtett erőforrást".
Az eset utáni esetleges szimpátiatüntetést 100%, hogy egy "náci bajtárs" melletti kiállásnak állította be volna a sajtó, lásd, a Jobbikosok és Gárdisták sokszor szoktak vonul olyan településen, ahol komoly együttélési problémák vannak és mindig támadja őket a sajtó.
És itt jön be a média szerepe, ahol ha roma az elkövető akkor mélyen kussolnak, ha roma az áldozat akkor egy hétig az a hír.

A Nyíregyháza melletti modell meg remélem sok helyen meg fog valósulni, ellenére annak, hogy nagyon támadják.
több mint 12 éve
Az az igazság, hogy számos más országokban úgy küldték volna telibe páran a kancigányt, hogy az agyveleje csattant volna a betonon. Más kérdés, hogy akármilyen kárt tenne az ember a cigányban ő lenne a rasszista és háromszor akkora büntetést kapna mint azt érdemelné. A másik, hogy az emberek félnek tőlük egyedül pedig nem sokra menne az ember az ilyen ellen. Amíg nyeregben érzik magukat és tudják hogy mindent megcsinálhatnak, addig meg is csinálják. Ha ezt szép szóval nem értik, akkor beléjük kell verni. Sok helyen megoldották már...Asbee
A magyar társadalom nem támogatja ezt a féle hozzáállást. Olvass végig a fórumon akár...

De jó példa volt erre az, amikor a srácoknak tele lett a töke a brazilokkal és elkezdték öldösni őket (rossz módszert választottak... az s.a.s. mennyivel jobban csinálta ezt a fekete törzsekkel Zaire-ban :-P ). Persze; amíg nem kell csinálni semmit, csak szájkaratéjozni, addig mindenki szájából ömlik a gyűlöletbeszéd. De amikor valakik kiállnának értük, akkor a bátor magyar társadalom egyszer csak hátat fordít a sajátjaiknak... se szimpátija-tünytetés, se helyeslés a tetteikért (amiről azelőtt ők maguk is fröcsögtek), se semmi. Ezért a magyar társadalomért nem lehet kiállni és bolond akinek egyáltalán megfordul a fejében. Legfeljebb berendezkedhetsz arra, hogy ha meg kell védeni a családodat, akkor meg tudd védeni az életüket. Ugyanakkor készülj fel rá, hogy ezért x évet le fogsz húzni a sitten. Közben a támadóidból mártírt farag a média, belőled meg elmebeteg gyilkost.
Igen... bizonyos Nyíregyháza közelében lévő település "csodájának" is szerves része volt bizonyos körök rendszabályozó tevékenysége... de ezt valahogy nem akarják EU-s mintának. :-P
több mint 12 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
Óvónő szomszédunk mesélte, hogy tegnap reggel egy kést koboztak el az egyik nagycsoportos gyerektől!
Gondolom, a faji hovatartozását nem kell részleteznem.
több mint 12 éve
pedig én se vagyok kis darab, de jobb a békesség 😀JSanyo
Jó döntés. A "8cm-es penge vs. 50es bicepsz" küzdelem végkimenetele eléggé egyértelmű... kivéve talán a Batman filmeket 😊
több mint 12 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
ezért írhatsz még ma is az oldalra 😊

a Hold utcában én sem jártam amúgy, hülye azért nem vagyok. gondolom a 17-esre osztották be fegyelmi gyanánt a sofőröket a KTRT-ben...
Szentjakabon is kb 25 évvel ezelőtt, egyszer, akkor még nem volt durva a szitu.slowmotion
hát jah, amikor lekerültem Kaposvárra, még nem tűnt olyan vészesnek a hely, egyszer-kétszer csak körbejártam a várost, hogy mi merre hány méter, aztán Golden Foxhoz csatlakozás után lettem igazán street smart, nem is mentem a Rákóczi Stadionnál kijjebb, pedig én se vagyok kis darab, de jobb a békesség 😀

több mint 12 éve
Szesze New York Giants 21 869 — Giants fan
Azt írta Diver, nem meri, nem azér mer önállótlanok vagy nem tesz jót nekik a gurulás. Hanem mer nem az van mint harmincéve, hogy elmentem a hugival isibe. Hanem kirámolnak, valami elmeroggyat nekik megy sötöbbi sötöbbi. Bazmeg egy szaros teszkóba nekiáll fényes nappal parasztozni egy ötéves gyereket, mer gumicsizmába van, persze én vagyok a rasszistageci, komolyan, s egy ilyen magasfokú viselkedési kultúrájú társadalomba engedjem el egyedül a csimotát, a usába szerintetek mér nincs járdaprogram csak drivetru?sutianap
Köszi. Te megértettél. Nem a gurulással van gond. 8 évesen a lányom letekerte a Passau-Bécs utat. Nagyobbak biciklivel járnak itthon is (fosok is). De pl Basamalom utcában ahova naponta járnak nem lehet őket elengedni.(nem írom le miért nem mert abból 100 oldalas polémia lenne megint. Kaposváriak írták itt a Pécsi úti Iskolát. Az ottani tesi tanár tollasbuzi és a felzárkoztatás jegyében sokszor volt ott verseny. Hát ott még engem is megtámadtak a 15- éves másodikos gyerekek) Egyébként a biciklis közlekedés nem megoldott pl Pécsett. És 30 éve 2-3 hely volt ahova nem volt szabad elmenni és nem volt baj, most a buszról leszednek, elveszik az ütőt a srácoktól stb.
De ÉRTSÉTEK MEG!! Eredetileg arról volt szó, hogy egy cég egy gesztust tesz egy vásárlórétegének (mindegy, hogy anyagi érdekek, vagy empátia miatt). Nem ezek a mocskos, felelőtlenül gyereket csináló szemét kisgyermekes családok követeltek előjogokat!!!
Nem szoktam de nejemnek megmutattam ezt a vitát. Összegzése csak ennyi volt " hát ezért tart ez az ország ott ahol tart, és ezek alapján a hozzászólások alapján még kevésbé merném elengedni a gyerekeket, ha ilyen emberek vannak ezen a fórumon, mi lehet az írástudatlan nagy átlag között?"
Sok topik sok hozzászólása miatt keseredtem el végletekig. De ez most annyira rávilágított az értékrendek különbségére, hogy elgondolkodtam mit keresek én itt? (Rohadt nyuggerek, felelőtlenül gyerekcsináló családosok stb) Persze tudom, hogy ezek a kommentek a 16-24 évesek köréből jönnek inkább, de ez még jobban elborzaszt. És sok keresni valóm nekem ezen a honlapon nincs.
hát további jó nyuggerezést srácok.diverdoc
Nem kell ennyire felvenni ezt a témát. Én kétgyerekes (5 és fél, másfél évesek és lányok) apukaként veled értek egyet, de nem kell ilyen komolyan venni ezt a témát. Nekik is lesz valószínűleg gyerekük és tíz év múlva másképp gondolnak majd erre (ha nem, akkor úgyis mindegy 😊). Nem lehet igazán felkészülni a gyerekvállalásra (bár Sobri hsz-e segíthet :lol😊 és fiatalként sokkal könnyebben mondanak ki ilyen "megmásíthatatlan igazságokat", mint ebben a parkoló, meg nyugger témákban Tíz éve én is sokkal több faszságot gondoltam, mondtam és főleg csináltam, mint most 36 évesen (azért még maradt egy-két dolog) 😊

Ezért tényleg ne lépjel le a fórumról, kár lenne!csi77
Én absz egyet értek veled doc, de hogy ezt fullosan túlreagálod azért az is biztos.
több mint 12 éve
Én is nagyon szívesen elvertem volna, csak kicsi voltam hozzá, pedig én sem vagyok kis darab.
A másik probléma, ha megütöm, akkor a hátamnál ordibáló 4-5 másik cigány szinte biztosan nekem rontottak volna, mivel náluk eléggé nagy az összetartás, nekem meg kb senki nem jött volna segíteni.
A következő probléma, hogy a 4-5 másik cigány közül ketten cingárok voltak, amiből szinte egyenesen következik, hogy van kés náluk, amit előszeretettel használtak volna.

Ennyit meg az eset nem nagyon ért volna meg.

Sajnos tökéletesen tudják, hogy bármit megtehetnek, és meg is teszik.
több mint 12 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 259 — Cowboys fan
Nem, az helyismeret. 😊 Egyébként a Hold utcánál tettük le, Cseri út messze lett volna nagyon.somoskovig
ajjaj. kívül sárga, belül fekete? szentjakabi helyijárat...
(oké, tudom, a Hold utca a 17-es végállomása, és nem a 7-esé)slowmotion
pedig olyan hű de sokat nem is jártam arrafelé 😊JSanyo
ezért írhatsz még ma is az oldalra 😊

a Hold utcában én sem jártam amúgy, hülye azért nem vagyok. gondolom a 17-esre osztották be fegyelmi gyanánt a sofőröket a KTRT-ben...
Szentjakabon is kb 25 évvel ezelőtt, egyszer, akkor még nem volt durva a szitu.
több mint 12 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
Nem, az helyismeret. 😊 Egyébként a Hold utcánál tettük le, Cseri út messze lett volna nagyon.somoskovig
(oké, tudom, a Hold utca a 17-es végállomása, és nem a 7-esé)slowmotion
pedig olyan hű de sokat nem is jártam arrafelé 😊

több mint 12 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Az az igazság, hogy számos más országokban úgy küldték volna telibe páran a kancigányt, hogy az agyveleje csattant volna a betonon. Más kérdés, hogy akármilyen kárt tenne az ember a cigányban ő lenne a rasszista és háromszor akkora büntetést kapna mint azt érdemelné. A másik, hogy az emberek félnek tőlük egyedül pedig nem sokra menne az ember az ilyen ellen. Amíg nyeregben érzik magukat és tudják hogy mindent megcsinálhatnak, addig meg is csinálják. Ha ezt szép szóval nem értik, akkor beléjük kell verni. Sok helyen megoldották már...

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 12 éve
A mai napom kezdete :
Állok a buszmegállóban, és várok a távolsági buszra.
A buszt már a kanyarban lehet látni, mert pirosat kapott. A buszra várók elindulnak arra a helyre ,ahol a busz kinyitja az ajtaját és valamiféle sort formálunk, ezzel könnyítve meg a buszsofőr dolgát. Megáll a busz, kinyitja az ajtót és a sor elindul a buszra felfele, eközben jön egy nagydarab kancigány és bevág a sor közepére eközben egy szerencsétlen lányt felken a buszajtóra. Odaér a sofőrhöz mérgesen ránéz, ezzel jelezve, hogy ő bizony nem fog jegyet venni.

Undorító volt, ahogy ez a képződmény viselkedett.
Sajnos elég sok ilyen esettel találkozok, és nagyon erősen megfogalmazódott hogy a mi kedves "rejtett erőforrásaink" tökéletesen képtelenek az békés együtt élésre a többségi társadalommal. Egyszerűen nem képesek betartani az alapvető viselkedési szabályokat. Ha a buszon valakik vergődnek, hangoskodnak, hangosan hallgatják a zenét, akkor 80-90 %-ban ők azok.

Hazafele menet a városunk cigánytelepén átvonulva azt keresgéltem, hogy mennyien művelik meg a saját földjüket. Elmondhatom, hogy sok helyen még a gaz sem volt levágva, nemhogy megművelve a föld. Arra azért kíváncsi lennék, hogy ezek az életerős, sokszor munkanélküli emberkék miért nem tudják a saját portájukat sem rendbe rakni? Nagyon sok olyan idős embert ismerek, akik 60-70 évesen is egy nem kis kertet tudnak rendben tartani, és megművelni azt. A mi "rejtett erőforrásaink" az egész napi tv-zésben talán nem érnek rá a saját portájukat rendbe rakni?

Lehet rám azt mondani, hogy rasszista vagyok, de ettől a "rejtett erőforrásaink" még nem fognak rendesebben viselkedni, nem fogják betartani az alapvető viselkedési normákat. És igen, megbélyegzem a rendes romákat is az ilyen bunkó romák miatt.

Elképzelni sem tudom, hogy mi lesz itt később.
több mint 12 éve
Csak annyit tennék hozzá hogy Ausztriában (de nem Bécsben) ha megállsz az út szélén (ahol nincs átkelő) akkor az autós megáll... Ennyit az előzékenységről. Azt hiszem csak jót tenne Mo.-nak ha próbálna efelé tendálni.
Ott tartunk hogy jelenleg a társadalom semmilyen íratlan szabályt nem tanít meg egy felnövő gyereknek + felnőtt egy generáció aki már nem fogja megértetni a kölökkel hogy nem megyünk be az anyánk előtt sehová hanem szépen előre engedjük...davemayer
Így van.
Az osztrákoknál úgy tudsz motorozni a felezővonal mentén, hogy lehúzódnak előled. Nem húzzák rád az autót, nem húzódnak eléd és lassítanak le előtted, nem akarnak leszorítani, nem villognak és kürtölnek a kormányt csapkodva. Ausztria más világ... a németeknek nagyrészt van egyfajta kultúrája / tartása.
Bár az is lehet, hogy átutazóban nem tapasztalja meg az ember a német társadalom mindennapjainak a kevésbé fényes oldalát... (tuti van).
több mint 12 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 261 — Bears & Illinois fan
Azt írta Diver, nem meri, nem azér mer önállótlanok vagy nem tesz jót nekik a gurulás. Hanem mer nem az van mint harmincéve, hogy elmentem a hugival isibe. Hanem kirámolnak, valami elmeroggyat nekik megy sötöbbi sötöbbi. Bazmeg egy szaros teszkóba nekiáll fényes nappal parasztozni egy ötéves gyereket, mer gumicsizmába van, persze én vagyok a rasszistageci, komolyan, s egy ilyen magasfokú viselkedési kultúrájú társadalomba engedjem el egyedül a csimotát, a usába szerintetek mér nincs járdaprogram csak drivetru?sutianap
Köszi. Te megértettél. Nem a gurulással van gond. 8 évesen a lányom letekerte a Passau-Bécs utat. Nagyobbak biciklivel járnak itthon is (fosok is). De pl Basamalom utcában ahova naponta járnak nem lehet őket elengedni.(nem írom le miért nem mert abból 100 oldalas polémia lenne megint. Kaposváriak írták itt a Pécsi úti Iskolát. Az ottani tesi tanár tollasbuzi és a felzárkoztatás jegyében sokszor volt ott verseny. Hát ott még engem is megtámadtak a 15- éves másodikos gyerekek) Egyébként a biciklis közlekedés nem megoldott pl Pécsett. És 30 éve 2-3 hely volt ahova nem volt szabad elmenni és nem volt baj, most a buszról leszednek, elveszik az ütőt a srácoktól stb.
De ÉRTSÉTEK MEG!! Eredetileg arról volt szó, hogy egy cég egy gesztust tesz egy vásárlórétegének (mindegy, hogy anyagi érdekek, vagy empátia miatt). Nem ezek a mocskos, felelőtlenül gyereket csináló szemét kisgyermekes családok követeltek előjogokat!!!
Nem szoktam de nejemnek megmutattam ezt a vitát. Összegzése csak ennyi volt " hát ezért tart ez az ország ott ahol tart, és ezek alapján a hozzászólások alapján még kevésbé merném elengedni a gyerekeket, ha ilyen emberek vannak ezen a fórumon, mi lehet az írástudatlan nagy átlag között?"
Sok topik sok hozzászólása miatt keseredtem el végletekig. De ez most annyira rávilágított az értékrendek különbségére, hogy elgondolkodtam mit keresek én itt? (Rohadt nyuggerek, felelőtlenül gyerekcsináló családosok stb) Persze tudom, hogy ezek a kommentek a 16-24 évesek köréből jönnek inkább, de ez még jobban elborzaszt. És sok keresni valóm nekem ezen a honlapon nincs.
hát további jó nyuggerezést srácok.diverdoc
Nem kell ennyire felvenni ezt a témát. Én kétgyerekes (5 és fél, másfél évesek és lányok) apukaként veled értek egyet, de nem kell ilyen komolyan venni ezt a témát. Nekik is lesz valószínűleg gyerekük és tíz év múlva másképp gondolnak majd erre (ha nem, akkor úgyis mindegy 😊). Nem lehet igazán felkészülni a gyerekvállalásra (bár Sobri hsz-e segíthet :lol😊 és fiatalként sokkal könnyebben mondanak ki ilyen "megmásíthatatlan igazságokat", mint ebben a parkoló, meg nyugger témákban Tíz éve én is sokkal több faszságot gondoltam, mondtam és főleg csináltam, mint most 36 évesen (azért még maradt egy-két dolog) 😊

Ezért tényleg ne lépjel le a fórumról, kár lenne!

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
Olyan helyen lakunk, ahol gyakran előfordul, hogy parkolónak nézik a kapukijárót néhányan. És nem 5 percekre, hanem fél órára, mert piacra mennek. No, egyszer megbeszéltem egy autómentős haverommal, hogy példát statuálunk. Autó leparkol, sofőr nyugodtan beballag a piacra, autómentő megérkezik, autó felpakol, majd egy kilométerrel arrébb (a helyi kisebbségi telepen) lerak. Ezután kamera bekapcsol, majd kb. egy órát röhögtünk, ahogy a faszi le-fel rohangált az utcában, kérdezősködött, telefonált. Utána szóltunk neki, hogy biztos elvitték a kocsiját, mert kijáratban parkolt, de sajnos nem láttuk, hogy hova mentek. Ő legalább megtanulta egy életre a leckét. 😀somoskovig
Cseri út vagy a Pécsi út vasúton túli része lett a fémlerakó?slowmotion
az rasszizmus, ha csupán egyszeri átolvasás alapján erre a két útra tippeltem?JSanyo
(oké, tudom, a Hold utca a 17-es végállomása, és nem a 7-esé)
több mint 12 éve
Ohohoóó. Mit raktatok itt össze. Pc-t várom egy gyakorlatra, kap három hatéven aluli csemetét éés irány a bevásárlás. sutianap
Te sikeresen abszolváltad a 8-as pontot?

Felkészültél a gyerekre? - OktatóanyagSobri Jóska
azért kaptál rá pluszt, mert vicces.
egyébként meg ennyire csak akkor lesz nehéz a helyzet, ha az első 3-5 évben telibe szarod, mit csinál a kölköd, és nem neveli senki sem konzisztens értékrend szerint.

ha valaki nem készül fel mentálisan egy gyerekre, akkor nyilván a problémákat is hatványozva fogja érezni. na pont ezért kell védekezni egészen addig a pontig, amikor már tényleg fel vagy készülve.slowmotion
Ezt nemértem, mér kellet volna felkészülnöm a gyerekre, mer ő felkészült rám? Ő jött hozzánk neme?sutianap
van, amikor családot alapítasz, mert szeretnél gyereket, és akkor azért felkészülsz, hogy nem sétagalopp.
van, hogy csak becsúszik a gyerek, és nem akarásnak ugye nyögés a vége.slowmotion
Ha nem rakok emotikont, nyugodtan képzed oda 😉sutianap
ok.
több mint 12 éve
davemayer Chicago Bears 15 474 — "Grammar maci"
mélységesen egyetértek diverdoc-kal, bennem is az fogalmazódott meg hogy ha még itt is ez a hozzáállás megy akkor mi lehet ennél lentebb...
Csak annyit tennék hozzá hogy Ausztriában (de nem Bécsben) ha megállsz az út szélén (ahol nincs átkelő) akkor az autós megáll... Ennyit az előzékenységről. Azt hiszem csak jót tenne Mo.-nak ha próbálna efelé tendálni.
Ott tartunk hogy jelenleg a társadalom semmilyen íratlan szabályt nem tanít meg egy felnövő gyereknek + felnőtt egy generáció aki már nem fogja megértetni a kölökkel hogy nem megyünk be az anyánk előtt sehová hanem szépen előre engedjük...

BEARS BABY!

Sir Alex immortal