Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 12 éve
Azért túlzásokba se essünk 😊 Korábban is voltak köcsögök, most is voltak, 10 év múlva is lesznek. Nem hiszem, hogy változott volna a helyzet ahhoz képest, mikor én voltam 10-14 éves. Nyilván az emberbe bármikor beleköthetnek csak úgy ok nélkül, de azt azért túlzás lenne állítani, hogy egy gyerek potenciális veszélyben lenne fényes nappal ha kilép az utcára...AsbeeEzt kicsit eltúloztad. De semmi gond, majd ha lesz gyereked, akkor úgy is rájössz, hogy mi a helyzet és átértékeled magadban a dolgokat. 😉
több mint 12 éve
Azt írta Diver, nem meri, nem azér mer önállótlanok vagy nem tesz jót nekik a gurulás. Hanem mer nem az van mint harmincéve, hogy elmentem a hugival isibe. Hanem kirámolnak, valami elmeroggyat nekik megy sötöbbi sötöbbi. Bazmeg egy szaros teszkóba nekiáll fényes nappal parasztozni egy ötéves gyereket, mer gumicsizmába van, persze én vagyok a rasszistageci, komolyan, s egy ilyen magasfokú viselkedési kultúrájú társadalomba engedjem el egyedül a csimotát, a usába szerintetek mér nincs járdaprogram csak drivetru?sutianapKöszi. Te megértettél. Nem a gurulással van gond. 8 évesen a lányom letekerte a Passau-Bécs utat. Nagyobbak biciklivel járnak itthon is (fosok is). De pl Basamalom utcában ahova naponta járnak nem lehet őket elengedni.(nem írom le miért nem mert abból 100 oldalas polémia lenne megint. Kaposváriak írták itt a Pécsi úti Iskolát. Az ottani tesi tanár tollasbuzi és a felzárkoztatás jegyében sokszor volt ott verseny. Hát ott még engem is megtámadtak a 15- éves másodikos gyerekek) Egyébként a biciklis közlekedés nem megoldott pl Pécsett. És 30 éve 2-3 hely volt ahova nem volt szabad elmenni és nem volt baj, most a buszról leszednek, elveszik az ütőt a srácoktól stb.
De ÉRTSÉTEK MEG!! Eredetileg arról volt szó, hogy egy cég egy gesztust tesz egy vásárlórétegének (mindegy, hogy anyagi érdekek, vagy empátia miatt). Nem ezek a mocskos, felelőtlenül gyereket csináló szemét kisgyermekes családok követeltek előjogokat!!!
Nem szoktam de nejemnek megmutattam ezt a vitát. Összegzése csak ennyi volt " hát ezért tart ez az ország ott ahol tart, és ezek alapján a hozzászólások alapján még kevésbé merném elengedni a gyerekeket, ha ilyen emberek vannak ezen a fórumon, mi lehet az írástudatlan nagy átlag között?"
Sok topik sok hozzászólása miatt keseredtem el végletekig. De ez most annyira rávilágított az értékrendek különbségére, hogy elgondolkodtam mit keresek én itt? (Rohadt nyuggerek, felelőtlenül gyerekcsináló családosok stb) Persze tudom, hogy ezek a kommentek a 16-24 évesek köréből jönnek inkább, de ez még jobban elborzaszt. És sok keresni valóm nekem ezen a honlapon nincs.
hát további jó nyuggerezést srácok.

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 12 éve
Nem, az helyismeret. 😊 Egyébként a Hold utcánál tettük le, Cseri út messze lett volna nagyon.az rasszizmus, ha csupán egyszeri átolvasás alapján erre a két útra tippeltem?JSanyoOlyan helyen lakunk, ahol gyakran előfordul, hogy parkolónak nézik a kapukijárót néhányan. És nem 5 percekre, hanem fél órára, mert piacra mennek. No, egyszer megbeszéltem egy autómentős haverommal, hogy példát statuálunk. Autó leparkol, sofőr nyugodtan beballag a piacra, autómentő megérkezik, autó felpakol, majd egy kilométerrel arrébb (a helyi kisebbségi telepen) lerak. Ezután kamera bekapcsol, majd kb. egy órát röhögtünk, ahogy a faszi le-fel rohangált az utcában, kérdezősködött, telefonált. Utána szóltunk neki, hogy biztos elvitték a kocsiját, mert kijáratban parkolt, de sajnos nem láttuk, hogy hova mentek. Ő legalább megtanulta egy életre a leckét. 😀somoskovigCseri út vagy a Pécsi út vasúton túli része lett a fémlerakó?slowmotion
több mint 12 éve
Azért túlzásokba se essünk 😊 Korábban is voltak köcsögök, most is voltak, 10 év múlva is lesznek. Nem hiszem, hogy változott volna a helyzet ahhoz képest, mikor én voltam 10-14 éves. Nyilván az emberbe bármikor beleköthetnek csak úgy ok nélkül, de azt azért túlzás lenne állítani, hogy egy gyerek potenciális veszélyben lenne fényes nappal ha kilép az utcára...
több mint 12 éve
Azt írta Diver, nem meri, nem azér mer önállótlanok vagy nem tesz jót nekik a gurulás. Hanem mer nem az van mint harmincéve, hogy elmentem a hugival isibe. Hanem kirámolnak, valami elmeroggyat nekik megy sötöbbi sötöbbi. Bazmeg egy szaros teszkóba nekiáll fényes nappal parasztozni egy ötéves gyereket, mer gumicsizmába van, persze én vagyok a rasszistageci, komolyan, s egy ilyen magasfokú viselkedési kultúrájú társadalomba engedjem el egyedül a csimotát, a usába szerintetek mér nincs járdaprogram csak drivetru?

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Jár édesapámhoz korrepetálásra egy gyerek, 13 éves lesz most kezdi majd a 6 osztályos gimit. Korábban édesanyámhoz járt, még nem ért haza de gyerek már itt volt. Beengedem, leültetem. Félpercenként ugrált, hogy mikor jön már anyukám. Volt ilyen másnál is, más szép lazán várt 5 percet. De ő nem. Egyszer délutáni alvás után megyek ki, ott ül egy nő nappaliban. Kérdezem ki az. Gyerek adja. Hogy mi? Kiderült kocsijukat megkoccintották, jöttek máshogy. Előtte mindig úgy jöttek, hogy jöttek kocsival, anyuci meg megvárta lenn. Olyannyira nem önálló, hogy a cipőfűzőjét nem tudja egyedül bekötni. És gimibe fog járni. Halálra fogják szopatni az osztálytársai...mondjuk szerintem az sem egészséges ha nem tanul ilyen szinten vmilyen önállóságot, én már alsóban is gyakran jártam busszal/biciklivel ha nem is mindig egyedül, de a legtöbbször max. a pár évvel idősebb nővéreimmelkristofAz mondjuk más kérdés, hogy általános iskolások nagyon nagy része akit kocsival visznek nyugodtan buszozhatna, biciklizhetne is.AsbeeHa el merném engedni őket azt tennék. Nem merem.diverdoc
Mondjuk én sem arra gondoltam, hogy valaki 7 éves korától egyedül járjon suliba, de felsőben már simán el lehet kezdeni. Tudom hogy sokkal kényelmetlenebb meg nem is annyira jó, de a közforgalmú közlekedést sem árt megismernie a gyereknek szvsz. Kerékpárral ugyanígy. Egész közlekedési kultúra abban a korban alakul ki (minden más mellett), nem fogja cikinek érezni ha esetleg majd fel kell szállnia a buszra stb. Lehet én akarom nagyon nyomatni alternatív közlekedési módokat, de hosszútávon nem fenntartható ha mindenhova kocsi kocsi kocsi...
több mint 12 éve
az rasszizmus, ha csupán egyszeri átolvasás alapján erre a két útra tippeltem?Olyan helyen lakunk, ahol gyakran előfordul, hogy parkolónak nézik a kapukijárót néhányan. És nem 5 percekre, hanem fél órára, mert piacra mennek. No, egyszer megbeszéltem egy autómentős haverommal, hogy példát statuálunk. Autó leparkol, sofőr nyugodtan beballag a piacra, autómentő megérkezik, autó felpakol, majd egy kilométerrel arrébb (a helyi kisebbségi telepen) lerak. Ezután kamera bekapcsol, majd kb. egy órát röhögtünk, ahogy a faszi le-fel rohangált az utcában, kérdezősködött, telefonált. Utána szóltunk neki, hogy biztos elvitték a kocsiját, mert kijáratban parkolt, de sajnos nem láttuk, hogy hova mentek. Ő legalább megtanulta egy életre a leckét. 😀somoskovigCseri út vagy a Pécsi út vasúton túli része lett a fémlerakó?slowmotion
több mint 12 éve
Ha nem rakok emotikont, nyugodtan képzed oda 😉van, amikor családot alapítasz, mert szeretnél gyereket, és akkor azért felkészülsz, hogy nem sétagalopp.Ezt nemértem, mér kellet volna felkészülnöm a gyerekre, mer ő felkészült rám? Ő jött hozzánk neme?sutianapazért kaptál rá pluszt, mert vicces.Ohohoóó. Mit raktatok itt össze. Pc-t várom egy gyakorlatra, kap három hatéven aluli csemetét éés irány a bevásárlás. sutianapTe sikeresen abszolváltad a 8-as pontot?
Felkészültél a gyerekre? - OktatóanyagSobri Jóska
egyébként meg ennyire csak akkor lesz nehéz a helyzet, ha az első 3-5 évben telibe szarod, mit csinál a kölköd, és nem neveli senki sem konzisztens értékrend szerint.
ha valaki nem készül fel mentálisan egy gyerekre, akkor nyilván a problémákat is hatványozva fogja érezni. na pont ezért kell védekezni egészen addig a pontig, amikor már tényleg fel vagy készülve.slowmotion
van, hogy csak becsúszik a gyerek, és nem akarásnak ugye nyögés a vége.slowmotion

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Cseri út vagy a Pécsi út vasúton túli része lett a fémlerakó?Olyan helyen lakunk, ahol gyakran előfordul, hogy parkolónak nézik a kapukijárót néhányan. És nem 5 percekre, hanem fél órára, mert piacra mennek. No, egyszer megbeszéltem egy autómentős haverommal, hogy példát statuálunk. Autó leparkol, sofőr nyugodtan beballag a piacra, autómentő megérkezik, autó felpakol, majd egy kilométerrel arrébb (a helyi kisebbségi telepen) lerak. Ezután kamera bekapcsol, majd kb. egy órát röhögtünk, ahogy a faszi le-fel rohangált az utcában, kérdezősködött, telefonált. Utána szóltunk neki, hogy biztos elvitték a kocsiját, mert kijáratban parkolt, de sajnos nem láttuk, hogy hova mentek. Ő legalább megtanulta egy életre a leckét. 😀somoskovigMikor a kijárattól jobbra megállnak az úton úgy, hogy kikanyarodni alig lehet tőlük. Az már mellékes, hogy záróvonal és 2 méterrel előtte zebra is...AsbeeAztarohadt. Még jó, hogy ilyet nem csinálnak egyedülállók, gyermektelenek és arcoskodó fiatalok. Ja, de.Boston
több mint 12 éve
??? Egyetlen sort sem írtam ahhoz a parkolós sztorihoz.Pedig az egész polémia innen indult, hogy a kisgyerekesek kedvéért felfestett nagyobb parkolóhelyekre ahol könnyebb babakocsival ki-be szállni és kevesebbet kell a bejáratig menni miért áll be valaki. Nevtséges, hogy egy sporttal foglalkozó honlapon az 50 m-es gyaloglást mint eget rengető diszkriminációt veszik itt egyesek, és a gyereket nevelőket még hibáztatják is ezért. Ferdíttésekkel a témát a bunkó szülőkig, mocskos szemét nyuggerekig viszik el.Bocs, de nem arról beszélgetünk, hogy a gyerek mennyire felmentő körülmény pl. a bunkózásra 😊 ? Vagy; hogy mik a határok az "önmaguknak odaítélt társadalmi privilégiumok kicsikarása" és az "előzékeny viselkedés kiérdemlése" között. A bunkó szülőre írtam példát és arra, hogy vannak olyan területek, ahol a gyereklerakó / gyerekrenováló intézmények (bölcsi, ovi, suli, gyerekorvosi rendelő, fogorvos, védőnői szakszolgálat, ügyeletek) frekventáltsága miatt ez egy nagyon gyakori állatfaj.Mikor a kijárattól jobbra megállnak az úton úgy, hogy kikanyarodni alig lehet tőlük. Az már mellékes, hogy záróvonal és 2 méterrel előtte zebra is...AsbeeAztarohadt. Még jó, hogy ilyet nem csinálnak egyedülállók, gyermektelenek és arcoskodó fiatalok. Ja, de.Boston
Az meg plusz adalék, hogy nem a Tesco parkolóról beszélgetünk... (legalábbis én nem) 😀
Köztudott, hogy Magyarországon az 1 főre jutó bunkók száma 2.toxique
Sajnállak Titeket. Éretelmesebbek vagytok ennél én ezt tudom. És igen Magyarországon az egy főre jutó bunkók száma 2 Hofi szerint. Próbáljuk ezt a szintet legalább ezen a fórumon tartani, ne legyen 3!diverdoc
Ha jól emlékszem, a polémia ott folytatódott, hogy bizonyos vélt vagy valós előjogok vetültek fel bizonyos összefüggésekben. Az után szóba jöttek pl. a nyuggerek is. De legyen igazad: minden szülő szent, mindenki más a bunkó. Akinek más véleménye (vagy netalántán tapasztalata) van, az egy surmó, a véleménye meg ferdítés.
Az ne is zavarjon, hogy rég nem arról beszélgetünk amiről sajnálkozol. 😉 😀
több mint 12 éve
Pedig az egész polémia innen indult, hogy a kisgyerekesek kedvéért felfestett nagyobb parkolóhelyekre ahol könnyebb babakocsival ki-be szállni és kevesebbet kell a bejáratig menni miért áll be valaki. Nevtséges, hogy egy sporttal foglalkozó honlapon az 50 m-es gyaloglást mint eget rengető diszkriminációt veszik itt egyesek, és a gyereket nevelőket még hibáztatják is ezért. Ferdíttésekkel a témát a bunkó szülőkig, mocskos szemét nyuggerekig viszik el.Mivel az eleje óta itta vagyok, csak hozzáteszem, hogy egyiket sem mondtam, vagy állítottam vagy panaszoltam. Ne ferdítsünk. Vannak bunkó szülők/öregek/fiatalok/gyerekek/nők/férfiak, ebben mind egyet is értettünk. Páran kiragadtak példát, hogy mikor/milyen élethelyzetben nem adják át a helyüket/nem tolerálják a viselkedésüket. És nem ettől lesz valaki bunkó. (amikor egy vita elmegy személyeskedésbe, attól már azért lehet 😉 )
Sajnállak Titeket. Éretelmesebbek vagytok ennél én ezt tudom. És igen Magyarországon az egy főre jutó bunkók száma 2 Hofi szerint. Próbáljuk ezt a szintet legalább ezen a fórumon tartani, ne legyen 3!diverdoc

több mint 12 éve
Törölt felhasználó
mondjuk szerintem az sem egészséges ha nem tanul ilyen szinten vmilyen önállóságot, én már alsóban is gyakran jártam busszal/biciklivel ha nem is mindig egyedül, de a legtöbbször max. a pár évvel idősebb nővéreimmelAz mondjuk más kérdés, hogy általános iskolások nagyon nagy része akit kocsival visznek nyugodtan buszozhatna, biciklizhetne is.AsbeeHa el merném engedni őket azt tennék. Nem merem.diverdoc
több mint 12 éve
Pedig az egész polémia innen indult, hogy a kisgyerekesek kedvéért felfestett nagyobb parkolóhelyekre ahol könnyebb babakocsival ki-be szállni és kevesebbet kell a bejáratig menni miért áll be valaki. Nevtséges, hogy egy sporttal foglalkozó honlapon az 50 m-es gyaloglást mint eget rengető diszkriminációt veszik itt egyesek, és a gyereket nevelőket még hibáztatják is ezért. Ferdíttésekkel a témát a bunkó szülőkig, mocskos szemét nyuggerekig viszik el.Bocs, de nem arról beszélgetünk, hogy a gyerek mennyire felmentő körülmény pl. a bunkózásra 😊 ? Vagy; hogy mik a határok az "önmaguknak odaítélt társadalmi privilégiumok kicsikarása" és az "előzékeny viselkedés kiérdemlése" között. A bunkó szülőre írtam példát és arra, hogy vannak olyan területek, ahol a gyereklerakó / gyerekrenováló intézmények (bölcsi, ovi, suli, gyerekorvosi rendelő, fogorvos, védőnői szakszolgálat, ügyeletek) frekventáltsága miatt ez egy nagyon gyakori állatfaj.Mikor a kijárattól jobbra megállnak az úton úgy, hogy kikanyarodni alig lehet tőlük. Az már mellékes, hogy záróvonal és 2 méterrel előtte zebra is...AsbeeAztarohadt. Még jó, hogy ilyet nem csinálnak egyedülállók, gyermektelenek és arcoskodó fiatalok. Ja, de.Boston
Az meg plusz adalék, hogy nem a Tesco parkolóról beszélgetünk... (legalábbis én nem) 😀
Köztudott, hogy Magyarországon az 1 főre jutó bunkók száma 2.toxique
Sajnállak Titeket. Éretelmesebbek vagytok ennél én ezt tudom. És igen Magyarországon az egy főre jutó bunkók száma 2 Hofi szerint. Próbáljuk ezt a szintet legalább ezen a fórumon tartani, ne legyen 3!

több mint 12 éve
Ha el merném engedni őket azt tennék. Nem merem.Nem írtam semmi olyat, hogy ezt csak szülők csinálják. Csak egy példa volt. Ugyanúgy megcsinálja a hülyeséget mindenki. Nem akartam kiemelni egy csoportot sem. Az mondjuk más kérdés, hogy általános iskolások nagyon nagy része akit kocsival visznek nyugodtan buszozhatna, biciklizhetne is.AsbeeMikor a kijárattól jobbra megállnak az úton úgy, hogy kikanyarodni alig lehet tőlük. Az már mellékes, hogy záróvonal és 2 méterrel előtte zebra is...AsbeeAztarohadt. Még jó, hogy ilyet nem csinálnak egyedülállók, gyermektelenek és arcoskodó fiatalok. Ja, de.Boston

több mint 12 éve
Ennek már sehogy, 75 évesen nyilván nyugdíjas... bár talán ha nem nyerőgépezett volna el csittifitti 20 milkót, más volna a dolog..."Semmi más nem tud segíteni a leszakadt, mélyszegénységben tengődőkön, csak az igazi tömeges, folyamatos és kötelező munka."nol.hu/belfold/20130525-ott_tartunk_mint_az_1920-as_evekbenHarmadik mondatban meg ez:
" Húsz évvel ezelőtt nyilvánosan kijelentettem, de most is fenntartom: ha azt látnám, hogy az unokám két napja nem evett, és tudom, hogy neked van húsz forint a zsebedben, az enyémben pedig egy bicska, hasba szúrnálak, hogy elvegyem a pénzt. "
Legalább őszinte.cartman023
"Cigány emberként talán nem leszek vádolható rasszizmussal..."berger90
Ebbe viszont tökéletesen igaza van, habár nem tudom hogy állna a szája ha holnaptól bevezetnék.cartman023
Mindig jövőre
több mint 12 éve
"Semmi más nem tud segíteni a leszakadt, mélyszegénységben tengődőkön, csak az igazi tömeges, folyamatos és kötelező munka."nol.hu/belfold/20130525-ott_tartunk_mint_az_1920-as_evekbenHarmadik mondatban meg ez:
" Húsz évvel ezelőtt nyilvánosan kijelentettem, de most is fenntartom: ha azt látnám, hogy az unokám két napja nem evett, és tudom, hogy neked van húsz forint a zsebedben, az enyémben pedig egy bicska, hasba szúrnálak, hogy elvegyem a pénzt. "
"Cigány emberként talán nem leszek vádolható rasszizmussal..."berger90
Ebbe viszont tökéletesen igaza van, habár nem tudom hogy állna a szája ha holnaptól bevezetnék.
több mint 12 éve
nol.hu/belfold/20130525-ott_tartunk_mint_az_1920-as_evekbenHarmadik mondatban meg ez:
"Cigány emberként talán nem leszek vádolható rasszizmussal..."
Mindig jövőre
több mint 12 éve
Olyan helyen lakunk, ahol gyakran előfordul, hogy parkolónak nézik a kapukijárót néhányan. És nem 5 percekre, hanem fél órára, mert piacra mennek. No, egyszer megbeszéltem egy autómentős haverommal, hogy példát statuálunk. Autó leparkol, sofőr nyugodtan beballag a piacra, autómentő megérkezik, autó felpakol, majd egy kilométerrel arrébb (a helyi kisebbségi telepen) lerak. Ezután kamera bekapcsol, majd kb. egy órát röhögtünk, ahogy a faszi le-fel rohangált az utcában, kérdezősködött, telefonált. Utána szóltunk neki, hogy biztos elvitték a kocsiját, mert kijáratban parkolt, de sajnos nem láttuk, hogy hova mentek. Ő legalább megtanulta egy életre a leckét. 😀Mikor a kijárattól jobbra megállnak az úton úgy, hogy kikanyarodni alig lehet tőlük. Az már mellékes, hogy záróvonal és 2 méterrel előtte zebra is...AsbeeAztarohadt. Még jó, hogy ilyet nem csinálnak egyedülállók, gyermektelenek és arcoskodó fiatalok. Ja, de.Boston
több mint 12 éve
nol.hu/belfold/20130525-ott_tartunk_mint_az_1920-as_evekben" Húsz évvel ezelőtt nyilvánosan kijelentettem, de most is fenntartom: ha azt látnám, hogy az unokám két napja nem evett, és tudom, hogy neked van húsz forint a zsebedben, az enyémben pedig egy bicska, hasba szúrnálak, hogy elvegyem a pénzt. "
Legalább őszinte.
több mint 12 éve
Bocs, de nem arról beszélgetünk, hogy a gyerek mennyire felmentő körülmény pl. a bunkózásra 😊 ? Vagy; hogy mik a határok az "önmaguknak odaítélt társadalmi privilégiumok kicsikarása" és az "előzékeny viselkedés kiérdemlése" között. A bunkó szülőre írtam példát és arra, hogy vannak olyan területek, ahol a gyereklerakó / gyerekrenováló intézmények (bölcsi, ovi, suli, gyerekorvosi rendelő, fogorvos, védőnői szakszolgálat, ügyeletek) frekventáltsága miatt ez egy nagyon gyakori állatfaj.Mikor a kijárattól jobbra megállnak az úton úgy, hogy kikanyarodni alig lehet tőlük. Az már mellékes, hogy záróvonal és 2 méterrel előtte zebra is...AsbeeAztarohadt. Még jó, hogy ilyet nem csinálnak egyedülállók, gyermektelenek és arcoskodó fiatalok. Ja, de.Boston
Köztudott, hogy Magyarországon az 1 főre jutó bunkók száma 2.
több mint 12 éve
Nem írtam semmi olyat, hogy ezt csak szülők csinálják. Csak egy példa volt. Ugyanúgy megcsinálja a hülyeséget mindenki. Nem akartam kiemelni egy csoportot sem. Az mondjuk más kérdés, hogy általános iskolások nagyon nagy része akit kocsival visznek nyugodtan buszozhatna, biciklizhetne is.Mikor a kijárattól jobbra megállnak az úton úgy, hogy kikanyarodni alig lehet tőlük. Az már mellékes, hogy záróvonal és 2 méterrel előtte zebra is...AsbeeAztarohadt. Még jó, hogy ilyet nem csinálnak egyedülállók, gyermektelenek és arcoskodó fiatalok. Ja, de.Boston
több mint 12 éve
Mikor a kijárattól jobbra megállnak az úton úgy, hogy kikanyarodni alig lehet tőlük. Az már mellékes, hogy záróvonal és 2 méterrel előtte zebra is...AsbeeAztarohadt. Még jó, hogy ilyet nem csinálnak egyedülállók, gyermektelenek és arcoskodó fiatalok. Ja, de.
Do your job
több mint 12 éve
Ez nem takarózás. Miért kellene takarózni? A szívességben az a szép, hogyha akarom adom, ha akarom nem: nincs mit számon kérni rajtam, nemde?toxiqueOks eddig értelek. De aztán megint jön a magyarázkodás (és általánosítás, de ez már mind1 is):
A parkolóhelyre beállás a legkisebb gond! Ha már parkolás... a parkoló-kijáratba való beállás és autó magára hagyás már komolyabb napi probléma. Főleg azért, mert (a Ninján kívül 😀 ) baxottul nem fér ki tőle senki sem... de nem gáz, mert a szent szülő siet! Azt a 10-15 percet meg mindenki kibírja a kocsijában dühöngve, amíg hajlandó visszatolni a löttyedt seggét a kocsihoz. A többiek meg le vannak szarva... 😛. A gyakoribb verzió, hogy végig-parkolják az utca kijárati oldalát, mert a parkoló éppen tele van. A kölyöknek nincs lába, hogy puszi-puszi után a kocsitól besétáljon? Oda kell sétálni és ellőni egy cigit beszélgetve egy másik valakivel... a kijutni akaró meg le van kakva?toxiqueVannak ilyen emberek is. Ahogy buzi motorosok, köcsög autósok, hangoskodó kis fiatal takonypócok, gyökér szülők és tolakodó nyugdíjasok is. És akkor mi van? Nem adod át a helyed, odaállsz a parkolóhelyre oszt kész. De ehhez minek az életből kiragadott példákkal igazolnod a viselkedéseket: "A szívességben az a szép, hogyha akarom adom, ha akarom nem" Ne add, de ehhez miért kell leparasztozni a nyuggereket, szülőket, másokat.
A kölyökkel nem kellene takarózni... :-PtoxiqueÉn nem követeltem magamnak családos parkolóhelyet. Sőt azt is leszarom, ha más odaáll, mert a löttyedt seggemet még képes vagyok elvonszolni 100 métert. Pont azt írtam, hogy álljon oda, aki akar a saját értékrendjére bízva azt. Ehhez felesleges megmagyarázni, hogy azért teszem, mert ... és most nem idézem újra.
Do your job
több mint 12 éve
Mikor a kijárattól jobbra megállnak az úton úgy, hogy kikanyarodni alig lehet tőlük. Az már mellékes, hogy záróvonal és 2 méterrel előtte zebra is...
több mint 12 éve
De azzal takarózni, hogy úgy is egy bunkó szülő állna be a parkolóhelyre, számomra megmosolyogtató.BostonEz nem takarózás. Miért kellene takarózni? A szívességben az a szép, hogyha akarom adom, ha akarom nem: nincs mit számon kérni rajtam, nemde?
A parkolóhelyre beállás a legkisebb gond! Ha már parkolás... a parkoló-kijáratba való beállás és autó magára hagyás már komolyabb napi probléma. Főleg azért, mert (a Ninján kívül 😀 ) baxottul nem fér ki tőle senki sem... de nem gáz, mert a szent szülő siet! Azt a 10-15 percet meg mindenki kibírja a kocsijában dühöngve, amíg hajlandó visszatolni a löttyedt seggét a kocsihoz. A többiek meg le vannak szarva... 😛. A gyakoribb verzió, hogy végig-parkolják az utca kijárati oldalát, mert a parkoló éppen tele van. A kölyöknek nincs lába, hogy puszi-puszi után a kocsitól besétáljon? Oda kell sétálni és ellőni egy cigit beszélgetve egy másik valakivel... a kijutni akaró meg le van kakva?
A kölyökkel nem kellene takarózni... :-P