Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 12 éve
Rég írtam már ide, de ez most kikívánkozik belőlem:a kedves szülőjével kerülne vérfertőzéses kapcsolatba az a barom, aki kitalálta h az osztályunk minden férfi tagjának kötelező jelleggel kell kimenni hnap Szentendrére homokzsákokat pakolni, mikor hétfőn-kedden költözött az irodánk, ma délelőtt lett net, azzal telt az egész napom h utolérjem magam plusz a szabin lévő kollégám helyett is dolgozzak.
Hnap pedig ugye mehetek zsákokat pakolni, így megin nem tudok melózni, majd ezután ha pénteken délre nincs kész a heti jelentés a minisztériumba megint csak mi leszünk az alkalmatlan idióták.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Nézem a Roland Garrost (sajnos szombat óta torokgyulladással ülök otthon, így időm volt 😕 ) és rájöttem, hogy a kommentátor csaj már évek óta nagyon idegesít a Eurosporton az állandó elfogultságával, baromságaival.......csi77én és kiccsaládom testületileg csatlakozunk. kiccsaládom akkor is, ha erről a hozzászólásról nem tud, mert ő még jobban utálja a kommentátort, mint én.
mondjuk ilyen téren finnyás vagyok, az a csávó is idegesít, aki a másik Eurosporton viszi a teniszt, meg az a valaki is, aki Kornél mellett kommentálja a S1-en az NBA-t. szólhatnának neki, hogy nem az a jó közvetítés, ha artikulátlanul üvölt...
szerk: egyébként jobbulást! és igyál sok pálinkát...
több mint 12 éve
Nézem a Roland Garrost (sajnos szombat óta torokgyulladással ülök otthon, így időm volt 😕 ) és rájöttem, hogy a kommentátor csaj már évek óta nagyon idegesít a Eurosporton az állandó elfogultságával, baromságaival.......
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
Nehezen, de sokszor nem gondolná magáról az ember, mennyire alkuképes tud lenni. Csak rá kell ébreszteni az illetőt.Uhh, zine, Durva. lehet kifizettetném az útiköltséget...kishasziPont ugyanerre gondoltam. Bár nehezen kivitelezhető a dolog sajnos.Matthew99
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 12 éve
tudakozó, aztán hajrá.Uhh, zine, Durva. lehet kifizettetném az útiköltséget...kishasziPont ugyanerre gondoltam. Bár nehezen kivitelezhető a dolog sajnos.Matthew99És minden másra ott a kalapács...sutianapMivel csak a telefonszám volt meg a cím nem, ezért a kalapács sem volt megoldás. Beszoptam.zinedine5
több mint 12 éve
Uhh, zine, Durva. lehet kifizettetném az útiköltséget...kishaszi
Pont ugyanerre gondoltam. Bár nehezen kivitelezhető a dolog sajnos.Matthew99
És minden másra ott a kalapács...sutianapMivel csak a telefonszám volt meg a cím nem, ezért a kalapács sem volt megoldás. Beszoptam.
több mint 12 éve
Uhh, zine, Durva. lehet kifizettetném az útiköltséget...kishasziÉs minden másra ott a kalapács...

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Uhh, zine, Durva. lehet kifizettetném az útiköltséget...kishasziPont ugyanerre gondoltam. Bár nehezen kivitelezhető a dolog sajnos.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 12 éve
Uhh, zine, Durva. lehet kifizettetném az útiköltséget...
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 12 éve
Ahhoz mekkora fasszopónak kell lenni, hogy egy telefonon 4 órával korábban megbeszélt autómegnézés-vásárlásra 200 km-t utazónak az odaéréskor bemond, hogy: ja azt most adtam el?
több mint 12 éve
Azért ilyen bonyolult dolgokat ne kérjél tőlük.A vetőkrumplival kapcsolatban elmondta: azért ette meg a cigányok nagy része, mert nem tudják elvetni, gépeik sincsenek. "Én sem tudtam hova elvetni, rossz a talaj a kertemben és a gaz is nagy. Szóltam a polgármesternek, hogy kezdjenek vele valamit, de nem tesz semmit. Nem érdeklik őt a cigányok" - állította.alfahir.hu/megettek_a_vetokrumplit_hasmenes_sujtja_a_kerepesi_ciganysagotÉs valaki még csodálkozik, hogy tökéletesen életképtelenek a cigányok?
azért ette meg a cigányok nagy része, mert nem tudják elvetni, gépeik sincsenek. "Én sem tudtam hova elvetni, rossz a talaj a kertemben és a gaz is nagy. Szóltam a polgármesternek, hogy kezdjenek vele valamit, de nem tesz semmit. Nem érdeklik őt a cigányok" - állította.Eredetileg a Viccek topicba szántam, de úgyis mindig itt megy a cigányozás 😀
Hát én kurvanagyot röhögtem ezen a bekezdésen 😀 😀dcsicsak
Az ilyen esetek bizonyítják, hogy csak élősködni tudnak és mindig a mások segítségét várják.cartman023
Van egy ilyen nagyszerű találmány, ha esetleg ezzel próbálkoznának.laccoo74
Már csak azt a fránya rasszista gazokat kellene valahogy beperelni, hogy nem húzzák ki magukat a "rejtett erőforrásaink" kertjeiből.
több mint 12 éve
harcunk.info/index.php/bulvar/582-fajgyuloelo-ciganyhorda-tamadt-egy-fiatal-cseh-parra-hirveres-helyett-hirzarlatot-rendeltek-elIsmét alkottak a "rejtett erőforrásaink".
A legcsúnyább a dologban az, hogy elhallgatják az egészet.
Mert ugye amiről nem beszélünk, az nincs is.
több mint 12 éve
Már-már abszurd, hogy milyen törvényi szabályozások vannak az ilyen és a hasonló esetekre. Ezek gyakorlatilag nem a tisztességes embereket védik.Grafi!A viz kikötésére már van törvényes lehetősége a szolgáltatónak!
Nem cigányok ugyan, de ha szóbakerülnek mindig kinyílik a bicska a zsebemben. Anyámék házában lakik egy család: nagymuter+ lány + vej + 3 unoka. Évek óta nem fizetnek semmi rezsit, több millióval tartoznak a társasháznak. Mivel mindegyik szolgáltatóval a társasház áll fő fogyasztóként kapcsolatban, ők szépen bevasalják a házon az ő fogyasztásukat is, amit szétdob a közös képviselő a többi lakó között. Már járt bíróságon az ügy. Az öregasszonynak semmi vagyona nincs, csak a lakás, de azon jelzálog van egy hitel miatt. A nyugdíjára inkasszót tettek, onnan havi 20K-val törleszti a tartozást, ami havonta egyébként 30-40k-val növekszik egyébként, tehát nemhogy csökkenne, hanem nől.
Villanyt nem lehet kikapcsolni, mert az ELMŰ tehetné meg, de őket nem érdekli, mert csak mellékmérő van fent. Fűtést és vizet meg a szabályozás miatt nem lehet kikötni.
És nem olyan mélyszegény családról van szó, akik ne tudnák fizetni. Autó van, kölkök modern, divatos ruhákban járnak, boltból rendszeresen nagy pakkokkal jönnek haza, amiben láthatólag nem csak a legalapvetőbb élelmiszerek vannak.
Simán tudják ezt művelni az öregasszony élete végéig, akkor meg szépen lemondanak az örökségről, addig meg gyakorlatilag ingyen laktak egy rezsimentes lakásban.GRAFI
több mint 12 éve
A vetőkrumplival kapcsolatban elmondta: azért ette meg a cigányok nagy része, mert nem tudják elvetni, gépeik sincsenek. "Én sem tudtam hova elvetni, rossz a talaj a kertemben és a gaz is nagy. Szóltam a polgármesternek, hogy kezdjenek vele valamit, de nem tesz semmit. Nem érdeklik őt a cigányok" - állította.alfahir.hu/megettek_a_vetokrumplit_hasmenes_sujtja_a_kerepesi_ciganysagotÉs valaki még csodálkozik, hogy tökéletesen életképtelenek a cigányok?
azért ette meg a cigányok nagy része, mert nem tudják elvetni, gépeik sincsenek. "Én sem tudtam hova elvetni, rossz a talaj a kertemben és a gaz is nagy. Szóltam a polgármesternek, hogy kezdjenek vele valamit, de nem tesz semmit. Nem érdeklik őt a cigányok" - állította.Eredetileg a Viccek topicba szántam, de úgyis mindig itt megy a cigányozás 😀
Az ilyen esetek bizonyítják, hogy csak élősködni tudnak és mindig a mások segítségét várják.cartman023

Van egy ilyen nagyszerű találmány, ha esetleg ezzel próbálkoznának.
több mint 12 éve
Már-már abszurd, hogy milyen törvényi szabályozások vannak az ilyen és a hasonló esetekre. Ezek gyakorlatilag nem a tisztességes embereket védik. Nem cigányok ugyan, de ha szóbakerülnek mindig kinyílik a bicska a zsebemben. Anyámék házában lakik egy család: nagymuter+ lány + vej + 3 unoka. Évek óta nem fizetnek semmi rezsit, több millióval tartoznak a társasháznak. Mivel mindegyik szolgáltatóval a társasház áll fő fogyasztóként kapcsolatban, ők szépen bevasalják a házon az ő fogyasztásukat is, amit szétdob a közös képviselő a többi lakó között. Már járt bíróságon az ügy. Az öregasszonynak semmi vagyona nincs, csak a lakás, de azon jelzálog van egy hitel miatt. A nyugdíjára inkasszót tettek, onnan havi 20K-val törleszti a tartozást, ami havonta egyébként 30-40k-val növekszik egyébként, tehát nemhogy csökkenne, hanem nől.
Villanyt nem lehet kikapcsolni, mert az ELMŰ tehetné meg, de őket nem érdekli, mert csak mellékmérő van fent. Fűtést és vizet meg a szabályozás miatt nem lehet kikötni.
És nem olyan mélyszegény családról van szó, akik ne tudnák fizetni. Autó van, kölkök modern, divatos ruhákban járnak, boltból rendszeresen nagy pakkokkal jönnek haza, amiben láthatólag nem csak a legalapvetőbb élelmiszerek vannak.
Simán tudják ezt művelni az öregasszony élete végéig, akkor meg szépen lemondanak az örökségről, addig meg gyakorlatilag ingyen laktak egy rezsimentes lakásban.
több mint 12 éve
Vagyis az, hogy a cigányok, vagy egy cigánytelep nem fizetett a vízért, másokat hátrányba hozott?Közvetve ugyan, de minden rendesen fizetőnek kára származik belőle, ugyanis az ily módon elszenvedett veszteséget a szolgáltatók igyekeznek beleépíteni az árba. Ha a hatósági ár, rezsicsökkentés miatt nem tudják, akkor jön ugye az elbocsáltás, fejlesztések elmaradása stb, amiről most elég sok szó esik. Mennyivel egyszerűbb lenne megszigorítani az eljárást, ha kell hozzá a törvényt is, és az ilyen illegálisan áramot, vizet stb lopókat azonnal lekapcsolni a halálba, az oda vezető vezetékeket is teljesen felszedni, leszedni, hogy ne is tudjanak újra rákötni. Egész biztos vagyok benne, hogy jelentős összegeket spórolhatnának a szolgáltatók pl ezen is. Ja tudom, azt nem lehet, az szörnyű rasszizmus.
És nem a kapitalista szolgáltatóra gondolok, hanem az ott élőket.
Nekik ettől romlottak az életkörülményeik?
Sérült valamilyen emberi joguk?
Származott belőle káruk?
Sobri Jóska
cafolnam. 4 altalanossal annyi x5 tulaj hipost tuti nem talalsz, mint dzsippot. es akkor az aranyokat ne is vizsgalgassuk. mi ez, ha nem az eletrevalosag bizonyiteka ?Ha a kedves NAV meg a többi szervezet esetleg méltóztatna utánna járni (a kisboltosok és kisvállalkozók folyamatos szopatása helyett), hogy eme jóemberek mégis honnan, miből szerezték a vagyonukat, adóztak-e megfelelően a jövedelmük után, gyanítom rendkívül érdekes dolgok derülhetnének ki. A rend (h)éber őreinek felderítő munkáiról már nem is beszélve. Ja de ezt se lehet, az is szörnyű rasszizmus lenne. Ilyet már felvetni se merek, hogy mondjuk a fémfelvásárló telepeket állami kézbe vennék, az illegális telepek ellen meg hajtóvadászatot indítana a NAV és rendőrség. Óóó azt nem lehet, még a végén drasztikusan lecsökkennének a kábel lopások is, az már a rasszizmus netovábbja lenne. Olyan nagyon jól menő cigány "vállalkozókról" valahogy nem igazán hallottam, akik ne fémkereskedelemmel, kurvák futtatásával vagy valami egyéb ne az éjszakához vagy az alvilághoz köthető üzletággal foglalkoztak volna. Persze ez is egy felemelkedési lehetőség, a lehetőség adott bármelyik magyarnak is eme nemes pályák valamelyikén...
MMMS
több mint 12 éve
Jó, nyertél.És valaki még csodálkozik, hogy tökéletesen életképtelenek a cigányok?cafolnam. 4 altalanossal annyi x5 tulaj hipost tuti nem talalsz, mint dzsippot. es akkor az aranyokat ne is vizsgalgassuk. mi ez, ha nem az eletrevalosag bizonyiteka ?MMMS
cartman023
De a munka továbbra is büdös nekik.
több mint 12 éve
Fokozhatjuk:És valaki még csodálkozik, hogy tökéletesen életképtelenek a cigányok?cafolnam. 4 altalanossal annyi x5 tulaj hipost tuti nem talalsz, mint dzsippot. es akkor az aranyokat ne is vizsgalgassuk. mi ez, ha nem az eletrevalosag bizonyiteka ?MMMS
cartman023
a zsidókon és cigányokon kívül kik tudnak munka nélkül ilyen jól megélni?
Kissebbségből elirányítgatni, lehúzni az ostoba, tufa, rinyáló gádzsót, gójt, fejni és szétlopni az államot?
Plusz egy szavazat az életrevalóság mellett.
több mint 12 éve
És valaki még csodálkozik, hogy tökéletesen életképtelenek a cigányok?cafolnam. 4 altalanossal annyi x5 tulaj hipost tuti nem talalsz, mint dzsippot. es akkor az aranyokat ne is vizsgalgassuk. mi ez, ha nem az eletrevalosag bizonyiteka ?
cartman023
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 12 éve
alfahir.hu/megettek_a_vetokrumplit_hasmenes_sujtja_a_kerepesi_ciganysagotÉs valaki még csodálkozik, hogy tökéletesen életképtelenek a cigányok?
Az ilyen esetek bizonyítják, hogy csak élősködni tudnak és mindig a mások segítségét várják.
több mint 12 éve
Vagyis az, hogy a cigányok, vagy egy cigánytelep nem fizetett a vízért, másokat hátrányba hozott?Van olyan szintje az elkeseredésnek, amikor az ember nem lát más kiutat, csak az önbíráskodást!www.hir24.hu/belfold/2013/05/29/jogtalan-volt-a-jobbik-altal-felvett-vizelzaras/És az önbíráskodás is, persze.
Gondolom, hogy ezek szerint az igénybe vett szolgáltatás ki nem fizetése jogszerű.laccoo74
Én is, ha látom, hogy valaki rossz helyre parkol, már szúrom ki a gumikat, locsolom a kromofágot, vagy ha azt tapasztalom, hogy valaki becsületsértő módon kommunikál, szarok a bírósági procedúrára, és jól képen baszom egy palacsintasütővel. Jogszerűen.
Kiemelek egy a figyelmedet biztosan elkerült mondatot a cikkből, de persze feleslegesen nem kell próbálkoznod az értelmezésével:
"A notórius nem fizető fogyasztókkal szemben el kell járni, de erre vannak törvényes eszközök."
Sőt, ezt a mondatot elolvasva: "Az alapvető jogok biztosa szerint a víz hiánya rendkívül súlyos veszélyeztetettséget jelent. " arra jutottam, hogy ha valaki csúnyán, vagyis provokatív, agresszív szándékkal rámnézz, ott a helyszínen kivégzem egy zsebkés segítségével, ha meg esetleg meglök valaki povokatívan, hazáig követem, és rágyújtom a házát napalmmal. Jogszerűen.Sobri Jóska
Ez történt a Lyukóvölgyben is, ami köztudottan Miskolc "ékszerdoboza".
Az ott élő embereknek, tehát nem a rejtetteknek, már semmi törvényes lehetőség nem volt a kezében.
Kimondjuk, nem mondjuk, de hamarosan máshol is ilyen, sőt ennél durvább dolgokat fog szülni a "békés" egymás mellett élés!
Mondhatod, hogy náci vagyok, nem érdekel, de az itteni dolgokról /Borsod,Nógrád, Szabolcs/ fogalmad sincs!És, hidd el, ezért nagyon szerencsésnek mondhatod magad!
Bocs, ha durva voltam.laccoo74
És nem a kapitalista szolgáltatóra gondolok, hanem az ott élőket.
Nekik ettől romlottak az életkörülményeik?
Sérült valamilyen emberi joguk?
Származott belőle káruk?
Mert ugye azt lássuk be, ha valaki tartozik nekem mondjuk 400ezer forinttal, és nem adja meg, vagy beletolatott a garázsajtómba, ezért még nincs jogom rágyújtani a házát, vagy eltöretni kezét lábát. Pedig a retorzíó jogossága egyértelmű, csak a mértéke és a módja nem az.
több mint 12 éve
alfahir.hu/megettek_a_vetokrumplit_hasmenes_sujtja_a_kerepesi_ciganysagotazért ette meg a cigányok nagy része, mert nem tudják elvetni, gépeik sincsenek. "Én sem tudtam hova elvetni, rossz a talaj a kertemben és a gaz is nagy. Szóltam a polgármesternek, hogy kezdjenek vele valamit, de nem tesz semmit. Nem érdeklik őt a cigányok" - állította.Eredetileg a Viccek topicba szántam, de úgyis mindig itt megy a cigányozás 😀
Hát én kurvanagyot röhögtem ezen a bekezdésen 😀 😀
több mint 12 éve
Van olyan szintje az elkeseredésnek, amikor az ember nem lát más kiutat, csak az önbíráskodást!www.hir24.hu/belfold/2013/05/29/jogtalan-volt-a-jobbik-altal-felvett-vizelzaras/És az önbíráskodás is, persze.
Gondolom, hogy ezek szerint az igénybe vett szolgáltatás ki nem fizetése jogszerű.laccoo74
Én is, ha látom, hogy valaki rossz helyre parkol, már szúrom ki a gumikat, locsolom a kromofágot, vagy ha azt tapasztalom, hogy valaki becsületsértő módon kommunikál, szarok a bírósági procedúrára, és jól képen baszom egy palacsintasütővel. Jogszerűen.
Kiemelek egy a figyelmedet biztosan elkerült mondatot a cikkből, de persze feleslegesen nem kell próbálkoznod az értelmezésével:
"A notórius nem fizető fogyasztókkal szemben el kell járni, de erre vannak törvényes eszközök."
Sőt, ezt a mondatot elolvasva: "Az alapvető jogok biztosa szerint a víz hiánya rendkívül súlyos veszélyeztetettséget jelent. " arra jutottam, hogy ha valaki csúnyán, vagyis provokatív, agresszív szándékkal rámnézz, ott a helyszínen kivégzem egy zsebkés segítségével, ha meg esetleg meglök valaki povokatívan, hazáig követem, és rágyújtom a házát napalmmal. Jogszerűen.Sobri Jóska
Ez történt a Lyukóvölgyben is, ami köztudottan Miskolc "ékszerdoboza".
Az ott élő embereknek, tehát nem a rejtetteknek, már semmi törvényes lehetőség nem volt a kezében.
Kimondjuk, nem mondjuk, de hamarosan máshol is ilyen, sőt ennél durvább dolgokat fog szülni a "békés" egymás mellett élés!
Mondhatod, hogy náci vagyok, nem érdekel, de az itteni dolgokról /Borsod,Nógrád, Szabolcs/ fogalmad sincs!És, hidd el, ezért nagyon szerencsésnek mondhatod magad!
Bocs, ha durva voltam.
több mint 12 éve
www.hir24.hu/belfold/2013/05/29/jogtalan-volt-a-jobbik-altal-felvett-vizelzaras/Persze hogy az, a mi drága "rejtett erőforrásainknak" ingyen jár minden és aki az elmerészeli zárni az náci és rasszista!
Vajon ha egy magyar családnál kötnék ki a vizet, akkor ott hivatkozna-e bárki "súlyos veszélyeztetettségre", vagy ez is csak a cigányaink kiváltsága?
Részletek a Nol cikkéből ebben a témában :
"Miskolcon járunk, a Lyukóvölgyben, ahol közel hetven évig működött szénbánya. Miután 2004-ben bezárták, a korábban ezer embernek munkát adó térségbe főként hajléktalanok, környékbeli roma családok, kispénzű, elszegényedett nyugdíjasok költöztek"
" A rendőrség rendszeresen tart itt úgynevezett „totális közbiztonsági akciót”, mert a bűncselekmények száma az utóbbi években megemelkedett: főként az itteni hétvégi házakba törnek be, a hobbitelkekről lopják el a terményt, kerékpárok, motorok tűnnek el"
Ezek a nagyon furcsa egybeesések érdekesek!
Biztos romáknak álcázott nácik csinálják ezeket a bűncselekményeket.
több mint 12 éve
www.hir24.hu/belfold/2013/05/29/jogtalan-volt-a-jobbik-altal-felvett-vizelzaras/És az önbíráskodás is, persze.
Sőt, ezt a mondatot elolvasva: "Az alapvető jogok biztosa szerint a víz hiánya rendkívül súlyos veszélyeztetettséget jelent. " arra jutottam, hogy ha valaki csúnyán, vagyis provokatív, agresszív szándékkal rámnézz, ott a helyszínen kivégzem egy zsebkés segítségével, ha meg esetleg meglök valaki povokatívan, hazáig követem, és rágyújtom a házát napalmmal. Jogszerűen.