Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 12 éve
Biztos úgy volt vele hogy nektek már mindegy, legalább ő ne ázzon meg 😀
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 12 éve
De föl bírnám rugdosni a parasztot amelyik azt hiszi hogy a sok hülye aki a busz előtt szép sorban áll a zuhogó esőben esernyő nélkül az mind csak az izgalmat keresi az életben vagy nézelődő... És fel van háborodva mikor hátulról szólok hogy a későn érkezők fáradjanak nyugodtan előre.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 12 éve
Kb. fél év után benéztem a Pats topikba, Kár volt. Ennyi marhaságot összehordani, amit az elmúlt 3-4 napban sikerült.GRAFINah akkor én is benézek 😀
több mint 12 éve
Kb. fél év után benéztem a Pats topikba, Kár volt. Ennyi marhaságot összehordani, amit az elmúlt 3-4 napban sikerült.
több mint 12 éve
Közlekedtek volna rendesen... 😊Hogy szakadna az ég az összes nyegle, nemtörődöm baromra, aki képtelen balra nagy ívben kanyarodni!GogoRájuk szakadt 😀adam8
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 12 éve
Hogy szakadna az ég az összes nyegle, nemtörődöm baromra, aki képtelen balra nagy ívben kanyarodni!GogoRájuk szakadt 😀
több mint 12 éve
Hogy szakadna az ég az összes nyegle, nemtörődöm baromra, aki képtelen balra nagy ívben kanyarodni!
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 12 éve
A lisztérzékenyeknek tanulság:Mindig olvasd el az összetevőket, még akkor is, ha 2 kilométeres betűkkel van ráírva a csomagolásra, hogy "Glüténmentes Termék"! Ha nincs ráírva az összetevő vagy gyanúsan kevés anyagot tűntetnek fel, akkor ne vedd meg az ismeretlen terméket!
www.glutenallergia.hu/index.php?mid=getitems&itemid=284
Az árpa is sikértartalmú!
több mint 12 éve
Köszönöm szépen!A laktóz és glütén (liszt) érzékenységem már nem csak piros-pöttyös-keléses-túrórudicsomagolásra hajazó formában jön ki, hanem már a végtagjaim is szépen, gyönyörűen bedagadnak tőle! Új fázisba lépett! Micsoda máderfákin ápgréd! Jó tudni, hogy a kibebaszott életemnek van olyan istenbaszása aspektusa, ami előre mutat, amiben fejlődök!!! Ha így folytatom, akkor allergia lesz belőle!!! Ez az! Másnak a freeride meg a bázisugrás az extrém sport, nekem - lassacskán - már egy falat kenyér is ugyanazt a halálközeli élményt nyújtja... ami cool, mert a többi eü-i problémámat faszányosan kiegészíti! Lassacskán - jóformán - válogathatok, hogy miben akarok kidögleni 😊 😀 (ez lenne a választás szabadsága?) 😀 😀 😀toxiquewww.origo.hu/tafelspicc/kozelet/20130417-hova-menjen-vasarolni-az-etelallergias.html
Ezt a cikket lehet, hogy tudod valamire használni.Jobbulást!laccoo74
Már egy jó ideje (nagyjából 3éve) "speciális étrenden" vagyok (a párom orvos ismerőse felügyelgeti) plusz próbáljuk az éppen a pénztárcánknak megfelelő étrendet összerakosgatni (kompromisszumokkal, mivel a teljes diéta finanszírozásához nem ide vagy nem ezzel a háttérrel kellett volna megszületnem). 😀 Én már csak röhögök ezen az egészen, mivel nem tehetek mást.
több mint 12 éve
ha az az, akkor a jobb szemében meg $ jel van!Ez a zsidó métely.A bal szemében mintha egy sarló-kalapács kombót vélnék felfedezni.laccoo74
Ha nem vigyázol teljesen elpusztít.
Sobri Jóska
(és akkor még akár haladhat jó irányban is 😊 )
több mint 12 éve
igen, akkor viszont rossz irányból halad!Ez a zsidó métely.A bal szemében mintha egy sarló-kalapács kombót vélnék felfedezni.laccoo74
Sobri Jóska
másrészt a métely laposféreg, nem gyűrűs

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Ez a zsidó métely.A bal szemében mintha egy sarló-kalapács kombót vélnék felfedezni.
Sobri Jóska
több mint 12 éve
A laktóz és glütén (liszt) érzékenységem már nem csak piros-pöttyös-keléses-túrórudicsomagolásra hajazó formában jön ki, hanem már a végtagjaim is szépen, gyönyörűen bedagadnak tőle! Új fázisba lépett! Micsoda máderfákin ápgréd! Jó tudni, hogy a kibebaszott életemnek van olyan istenbaszása aspektusa, ami előre mutat, amiben fejlődök!!! Ha így folytatom, akkor allergia lesz belőle!!! Ez az! Másnak a freeride meg a bázisugrás az extrém sport, nekem - lassacskán - már egy falat kenyér is ugyanazt a halálközeli élményt nyújtja... ami cool, mert a többi eü-i problémámat faszányosan kiegészíti! Lassacskán - jóformán - válogathatok, hogy miben akarok kidögleni 😊 😀 (ez lenne a választás szabadsága?) 😀 😀 😀toxiquewww.origo.hu/tafelspicc/kozelet/20130417-hova-menjen-vasarolni-az-etelallergias.html
Ezt a cikket lehet, hogy tudod valamire használni.Jobbulást!
több mint 12 éve
Ez a zsidó métely.Ha nem vigyázol teljesen elpusztít.
több mint 12 éve
A laktóz és glütén (liszt) érzékenységem már nem csak piros-pöttyös-keléses-túrórudicsomagolásra hajazó formában jön ki, hanem már a végtagjaim is szépen, gyönyörűen bedagadnak tőle! Új fázisba lépett! Micsoda máderfákin ápgréd! Jó tudni, hogy a kibebaszott életemnek van olyan istenbaszása aspektusa, ami előre mutat, amiben fejlődök!!! Ha így folytatom, akkor allergia lesz belőle!!! Ez az! Másnak a freeride meg a bázisugrás az extrém sport, nekem - lassacskán - már egy falat kenyér is ugyanazt a halálközeli élményt nyújtja... ami cool, mert a többi eü-i problémámat faszányosan kiegészíti! Lassacskán - jóformán - válogathatok, hogy miben akarok kidögleni 😊 😀 (ez lenne a választás szabadsága?) 😀 😀 😀toxiqueJa: 2008-ból repülőorvosi papírtömböm van arról, hogy makk egészséges vagyok (voltam). Hoppácska...
több mint 12 éve
A laktóz és glütén (liszt) érzékenységem már nem csak piros-pöttyös-keléses-túrórudicsomagolásra hajazó formában jön ki, hanem már a végtagjaim is szépen, gyönyörűen bedagadnak tőle! Új fázisba lépett! Micsoda máderfákin ápgréd! Jó tudni, hogy a kibebaszott életemnek van olyan istenbaszása aspektusa, ami előre mutat, amiben fejlődök!!! Ha így folytatom, akkor allergia lesz belőle!!! Ez az! Másnak a freeride meg a bázisugrás az extrém sport, nekem - lassacskán - már egy falat kenyér is ugyanazt a halálközeli élményt nyújtja... ami cool, mert a többi eü-i problémámat faszányosan kiegészíti! Lassacskán - jóformán - válogathatok, hogy miben akarok kidögleni 😊 😀 (ez lenne a választás szabadsága?) 😀 😀 😀
több mint 12 éve
Na, azt hiszem meg van az ezévi legrosszabb hetem (2 nap telt el belőle)Büdös kurva élet bassza meg az egész kibaszott világmindenséget.
több mint 12 éve
Valamit félreértettél!Én azoknak írtam, hogy el kell fogadni, hogy nincs halálbüntetés, akik legszívesebben az aréna homokján látná a három elkövető kiontott vérét!
több mint 12 éve
El kell fogadnunk, hogy Magyarországon nincs halálbüntetés!laccoo74de van! csak nem jogszeru az itelet ugy! ha vegrehajtjak! akkor vegkepp nem!
komolyra veve a szot: miert kene ennek elfogadasara kulon energiat mozgositani ?
nehezen megy v mi ?
jobban erezned magad, ha a borsmagazin a baromarcuak buneinek teteles felsorolasa mellett egy reszletes jelentest is rendelkezesre bocsajtana a stataliaris targyalasrol es az azt koveto kivegzesrol ?
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 12 éve
Elsőfokon megkapták a magyar törvények szerint pillanatnyilag adható legsúlyosabb büntetést /tész/.Szerintem másodfokon sem lesz változás!A nép örvend vala...catattackÉs annak mi az értelme/haszna?Sobri JóskaÉs mi az értelme/haszna?Sobri JóskaA fájdalom!!catattack
El kell fogadnunk, hogy Magyarországon nincs halálbüntetés!
több mint 12 éve
catattack
3 520
A nép örvend vala...És annak mi az értelme/haszna?Sobri JóskaÉs mi az értelme/haszna?Sobri JóskaA fájdalom!!catattack
több mint 12 éve
Mitől?elrettentésjjncaaindex.hu/belfold/2013/06/15/megvertek_szita_bence_egyik_gyilkosat/És mi az értelme/haszna?Sobri Jóska
Az egyetlen eset, ahol támogatni tudom a fizikai erőszakot. Hajrá rabtársak!berger90
És a pluszbüntinek mi az értelme/haszna?inkább pluszbünti, amit kurvára megérdemel mindkét mocskos féreg.berger90elrettentésjjncaaindex.hu/belfold/2013/06/15/megvertek_szita_bence_egyik_gyilkosat/És mi az értelme/haszna?Sobri Jóska
Az egyetlen eset, ahol támogatni tudom a fizikai erőszakot. Hajrá rabtársak!berger90
Engem.Kit érdekel?apeszosindex.hu/belfold/2013/06/15/megvertek_szita_bence_egyik_gyilkosat/És mi az értelme/haszna?Sobri Jóska
És annak mi az értelme/haszna?A fájdalom!!catattackindex.hu/belfold/2013/06/15/megvertek_szita_bence_egyik_gyilkosat/És mi az értelme/haszna?Sobri Jóska
több mint 12 éve
Na, ebből megint Sobri vs. mindenki szócsata lesz.index.hu/belfold/2013/06/15/megvertek_szita_bence_egyik_gyilkosat/És mi az értelme/haszna?Sobri Jóska
több mint 12 éve
catattack
3 520
A fájdalom!!index.hu/belfold/2013/06/15/megvertek_szita_bence_egyik_gyilkosat/És mi az értelme/haszna?Sobri Jóska