Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 12 éve
HA felszáll egy - mondjuk úgy arra rászoruló - a buszra nem töltetsz ki vele IQ és személyiségtesztet, vagy kérsz erkölcsi bizonyítványt arról, hogy milyen ember is ő. Ahogy a szabadon hagyott családos parkolóhelynél sem állsz órákat, hogy megnézzed rendes, vagy köcsög szülő áll be a helyre. Vagy így cselekszel, mert ezt érzed helyesnek, vagy nem. De azzal takarózni, hogy úgy is egy bunkó szülő állna be a parkolóhelyre, számomra megmosolyogtató.Ezért nincs értelme általánosítani.BostonEzt gyakorlatilag minden témában elmondhatnánk (amelyikben nem, az a politika topicban található 😀 )
A dologban ott a csapda - szerintem -, hogy sokan privilégiumnak tekintik és elvárják azokat a dolgokat (pl.: állapotukból / helyzetükből adódóan), amelyeket mások kedvességnek / előzékenységnek szánnak. Ez megint egy olyan mindennapi társadalmi ellentmondás, aminek nincs megoldása.
Aki felajánlja az ülőhelyét, az joggal vár el egy "köszönöm"-öt a szívességért cserébe. Aki kedvességet vár, az meg ne bunkózzon.
Elkezdtem írni a hadibunkó szülők közlekedési / parkolási szokásairól, amivel pl. az óvodák / iskolák környékén élők napi szinten birkóznak (errefelé); de nem érdekes. Mindenki tudja, hogy a szülő empatikuss, meg diabetikuss, meg emblematikuss... (meg szent vagy mi a tököm). Természetesen; nem általánosít itt senki. Mindig ugyanaz a 2 jár vissza 10 másodpercenként bunkózni a reggeli meg a délutáni csúcsban 😛 + átlag úgy üvölt a kölyökkel valami Istentelenül nagy baromság miatt (a kocsitól a kapuig, a trolitól a kapuig, vagy a busztól a kapuig), hogy túlüvölti az autóshifikből ömlő reggeli talkshow-t is... meg a kürtöket is... meg a telefonomat is... meg a Kawa 10R-t is, amivel az egyik szomszédom reggelente munkába indul (pedig azt a gépet nem könnyű).toxique
Do your job
több mint 12 éve
miva? Neked egy nindzsa a szomszédod? 😊Ezért nincs értelme általánosítani.BostonEzt gyakorlatilag minden témában elmondhatnánk (amelyikben nem, az a politika topicban található 😀 )
A dologban ott a csapda - szerintem -, hogy sokan privilégiumnak tekintik és elvárják azokat a dolgokat (pl.: állapotukból / helyzetükből adódóan), amelyeket mások kedvességnek / előzékenységnek szánnak. Ez megint egy olyan mindennapi társadalmi ellentmondás, aminek nincs megoldása.
Aki felajánlja az ülőhelyét, az joggal vár el egy "köszönöm"-öt a szívességért cserébe. Aki kedvességet vár, az meg ne bunkózzon.
Elkezdtem írni a hadibunkó szülők közlekedési / parkolási szokásairól, amivel pl. az óvodák / iskolák környékén élők napi szinten birkóznak (errefelé); de nem érdekes. Mindenki tudja, hogy a szülő empatikuss, meg diabetikuss, meg emblematikuss... (meg szent vagy mi a tököm). Természetesen; nem általánosít itt senki. Mindig ugyanaz a 2 jár vissza 10 másodpercenként bunkózni a reggeli meg a délutáni csúcsban 😛 + átlag úgy üvölt a kölyökkel valami Istentelenül nagy baromság miatt (a kocsitól a kapuig, a trolitól a kapuig, vagy a busztól a kapuig), hogy túlüvölti az autóshifikből ömlő reggeli talkshow-t is... meg a kürtöket is... meg a telefonomat is... meg a Kawa 10R-t is, amivel az egyik szomszédom reggelente munkába indul (pedig azt a gépet nem könnyű).toxique
több mint 12 éve
Ezért nincs értelme általánosítani.BostonEzt gyakorlatilag minden témában elmondhatnánk (amelyikben nem, az a politika topicban található 😀 )
Elkezdtem írni a hadibunkó szülők közlekedési / parkolási szokásairól, amivel pl. az óvodák / iskolák környékén élők napi szinten birkóznak (errefelé); de nem érdekes. Mindenki tudja, hogy a szülő empatikuss, meg diabetikuss, meg emblematikuss... (meg szent vagy mi a tököm). Természetesen; nem általánosít itt senki. Mindig ugyanaz a 2 jár vissza 10 másodpercenként bunkózni a reggeli meg a délutáni csúcsban 😛 + átlag úgy üvölt a kölyökkel valami Istentelenül nagy baromság miatt (a kocsitól a kapuig, a trolitól a kapuig, vagy a busztól a kapuig), hogy túlüvölti az autóshifikből ömlő reggeli talkshow-t is... meg a kürtöket is... meg a telefonomat is... meg a Kawa 10R-t is, amivel az egyik szomszédom reggelente munkába indul (pedig azt a gépet nem könnyű).
több mint 12 éve
van, amikor családot alapítasz, mert szeretnél gyereket, és akkor azért felkészülsz, hogy nem sétagalopp.Ezt nemértem, mér kellet volna felkészülnöm a gyerekre, mer ő felkészült rám? Ő jött hozzánk neme?sutianapazért kaptál rá pluszt, mert vicces.Ohohoóó. Mit raktatok itt össze. Pc-t várom egy gyakorlatra, kap három hatéven aluli csemetét éés irány a bevásárlás. sutianapTe sikeresen abszolváltad a 8-as pontot?
Felkészültél a gyerekre? - OktatóanyagSobri Jóska
egyébként meg ennyire csak akkor lesz nehéz a helyzet, ha az első 3-5 évben telibe szarod, mit csinál a kölköd, és nem neveli senki sem konzisztens értékrend szerint.
ha valaki nem készül fel mentálisan egy gyerekre, akkor nyilván a problémákat is hatványozva fogja érezni. na pont ezért kell védekezni egészen addig a pontig, amikor már tényleg fel vagy készülve.slowmotion
van, hogy csak becsúszik a gyerek, és nem akarásnak ugye nyögés a vége.
több mint 12 éve
Én nem ismerem az összes pesti nyuggert (sőt értelemszerűen azt sem akinek átadom vagy sem a helyem), de az én tapasztalatom szerint semmivel sincs több pofátlan közöttük, mint a fiatalok között. Ezért nincs értelme általánosítani. Minden esetre a saját nagyszüleim által elmondottak és tapasztaltak alapján pont úgy viselkednek az idősek, ahogyan a többi generáció is napjainkban. Mondjuk ők legalább hivatkozhatnak az "állapotukra".Értem, hogy nyűg elmenni, viszont ha ahogy Berger mnodja, a nagyi akkora fasztparaszt hogy volt hogy lelökött kb a buszról 1 kisgyereket a tankjával, lökdösődik meg minden akkor erősen átgondolom legyek-e jófej. (Általában még ekkor is szoktam, de itt pl. inkább átadtam a 4-5 éves kisrácnak a helyem amit a nagyi nagy felháborodással vett tudomásul). Ha nem veszem észre, mert van hogy újságot olvasok/movilozok és megkérnek vagy látom, akkor átadom a helyet, de nem szeretem ha faszőarasztkodnak és csodálkoznak ha én meg nem vagyok jófej.Tocaszemkontaktus + mosoly. Ha kedvesen reagál, akkor egy "kezét csókolom / jó reggelt" (2 másodperc az egész) plusz az ülőhely felajánlása. Kipróbált procedúra. Aki nem reagál, vagy csúnyán néz az állva marad (az ilyen 99%, hogy meg se fogja köszönni a kedvességed).
A pesti nyuggerek nagy része tényleg vérbeli gépparaszt...toxique
Do your job
több mint 12 éve
Értem, hogy nyűg elmenni, viszont ha ahogy Berger mnodja, a nagyi akkora fasztparaszt hogy volt hogy lelökött kb a buszról 1 kisgyereket a tankjával, lökdösődik meg minden akkor erősen átgondolom legyek-e jófej. (Általában még ekkor is szoktam, de itt pl. inkább átadtam a 4-5 éves kisrácnak a helyem amit a nagyi nagy felháborodással vett tudomásul). Ha nem veszem észre, mert van hogy újságot olvasok/movilozok és megkérnek vagy látom, akkor átadom a helyet, de nem szeretem ha faszőarasztkodnak és csodálkoznak ha én meg nem vagyok jófej.Tocaszemkontaktus + mosoly. Ha kedvesen reagál, akkor egy "kezét csókolom / jó reggelt" (2 másodperc az egész) plusz az ülőhely felajánlása. Kipróbált procedúra. Aki nem reagál, vagy csúnyán néz az állva marad (az ilyen 99%, hogy meg se fogja köszönni a kedvességed).
A pesti nyuggerek nagy része tényleg vérbeli gépparaszt...
több mint 12 éve
Értem, hogy nyűg elmenni, viszont ha ahogy Berger mnodja, a nagyi akkora fasztparaszt hogy volt hogy lelökött kb a buszról 1 kisgyereket a tankjával, lökdösődik meg minden akkor erősen átgondolom legyek-e jófej. (Általában még ekkor is szoktam, de itt pl. inkább átadtam a 4-5 éves kisrácnak a helyem amit a nagyi nagy felháborodással vett tudomásul).Végre valaki leírta. Akinek nyűg, ne vállaljon. A gyerekeknek természetesen vannak előjogaik, de a gyerekes családok ne háborodjanak már fel így ahogy az előbb. Ez pont olyan, (most kibaszott sudribunkó leszek), hogy néha nem adom át a nyuggernek a helyet. Igen, én dolgoztam, és igen, kibaszottul fájhat ám nekem is a lábam. A kor nem érdem, állapot.berger9075 évesen pedig már a buszmegállóig is kurva fárasztó elmenni. Állapot az is, ha felszáll egy terhes nő a buszra, vagy egy ember akinek el van törve a lába. Szard le azokat is.
Ne add át a helyed, ha nem akarod és állj be a családos helyre, ha fáradt vagy sétálni 150 métert. Megteheted, nincs semmi következménye. Csak ideológiát felesleges gyártani hozzá.Boston
Ha nem veszem észre, mert van hogy újságot olvasok/movilozok és megkérnek vagy látom, akkor átadom a helyet, de nem szeretem ha faszőarasztkodnak és csodálkoznak ha én meg nem vagyok jófej.
több mint 12 éve
Terhes nőt, törött lábút, nagyon öreg nénibácsit MINDEN ESETBEN odaengedek a helyemre. Az én bajom a usain boltra százon hat másodpercet verő nyuggerrel van, aki a banyatankkal még rá is hajt a lábamra (testsúlyuk 6szorosát tartalmazza amúgy, biztos könnyű húzni), és műfelháborodva rikácsol, ha leülök előtte. Ennyi a dolog. Nem faszparaszt vagyok, következetes.Végre valaki leírta. Akinek nyűg, ne vállaljon. A gyerekeknek természetesen vannak előjogaik, de a gyerekes családok ne háborodjanak már fel így ahogy az előbb. Ez pont olyan, (most kibaszott sudribunkó leszek), hogy néha nem adom át a nyuggernek a helyet. Igen, én dolgoztam, és igen, kibaszottul fájhat ám nekem is a lábam. A kor nem érdem, állapot.berger9075 évesen pedig már a buszmegállóig is kurva fárasztó elmenni. Állapot az is, ha felszáll egy terhes nő a buszra, vagy egy ember akinek el van törve a lába. Szard le azokat is.
Ne add át a helyed, ha nem akarod és állj be a családos helyre, ha fáradt vagy sétálni 150 métert. Megteheted, nincs semmi következménye. Csak ideológiát felesleges gyártani hozzá.Boston
Mindig jövőre
több mint 12 éve
Végre valaki leírta. Akinek nyűg, ne vállaljon. A gyerekeknek természetesen vannak előjogaik, de a gyerekes családok ne háborodjanak már fel így ahogy az előbb. Ez pont olyan, (most kibaszott sudribunkó leszek), hogy néha nem adom át a nyuggernek a helyet. Igen, én dolgoztam, és igen, kibaszottul fájhat ám nekem is a lábam. A kor nem érdem, állapot.berger9075 évesen pedig már a buszmegállóig is kurva fárasztó elmenni. Állapot az is, ha felszáll egy terhes nő a buszra, vagy egy ember akinek el van törve a lába. Szard le azokat is.
Ne add át a helyed, ha nem akarod és állj be a családos helyre, ha fáradt vagy sétálni 150 métert. Megteheted, nincs semmi következménye. Csak ideológiát felesleges gyártani hozzá.
Do your job
több mint 12 éve
catattack
3 520
- Éppen most is könyvesboltban dolgozom (hétköznap beugró este, néha rengeteg emberrel, rohangálással), most hétvégén, amikor Te mondjuk kiviszed a gyereket a levegőre, én itt rohadok bent este hatig, és faszfejekkel foglalkozom. Ez, bármennyire is meglep, kibaszott fárasztó szellemileg és néha fizikálisan is.berger90Hétvégén?
Nekem nincs hétvége. Legtöbbször azt se tudom, hogy milyen nap van! Amúgy meg 12 órázok! 😛
több mint 12 éve
- Nem, nem valószínű.Végre valaki leírta. Akinek nyűg, ne vállaljon. A gyerekeknek természetesen vannak előjogaik, de a gyerekes családok ne háborodjanak már fel így ahogy az előbb. Ez pont olyan, (most kibaszott sudribunkó leszek), hogy néha nem adom át a nyuggernek a helyet. Igen, én dolgoztam, és igen, kibaszottul fájhat ám nekem is a lábam. A kor nem érdem, állapot.berger90Gratulálok! 😀
-Arra célzol, hogy nem fogsz gyereket vállalni?
-Mit tudsz a fájdalomról ember? Elzsibbadtál a sok WOT-ozásban?catattack
- Éppen most is könyvesboltban dolgozom (hétköznap beugró este, néha rengeteg emberrel, rohangálással), most hétvégén, amikor Te mondjuk kiviszed a gyereket a levegőre, én itt rohadok bent este hatig, és faszfejekkel foglalkozom. Ez, bármennyire is meglep, kibaszott fárasztó szellemileg és néha fizikálisan is.
Mindig jövőre
több mint 12 éve
catattack
3 520
Végre valaki leírta. Akinek nyűg, ne vállaljon. A gyerekeknek természetesen vannak előjogaik, de a gyerekes családok ne háborodjanak már fel így ahogy az előbb. Ez pont olyan, (most kibaszott sudribunkó leszek), hogy néha nem adom át a nyuggernek a helyet. Igen, én dolgoztam, és igen, kibaszottul fájhat ám nekem is a lábam. A kor nem érdem, állapot.berger90Gratulálok! 😀
-Arra célzol, hogy nem fogsz gyereket vállalni?
-Mit tudsz a fájdalomról ember? Elzsibbadtál a sok WOT-ozásban?
több mint 12 éve
catattack
3 520
Bakker, hogy szakad az eső! Gyereknap alkalmából van egy csomó szar a városba, de nem lehet kimenni! 😕
több mint 12 éve
nagyszenas.jobbik.hu/content/egy-tan%C3%A1r-tanuls%C3%A1gos-levele-cig%C3%A1ny-di%C3%A1kokr%C3%B3l-olvas%C3%B3i-lev%C3%A9lRemélem ezzel a levéllel nem azt akarod bizonyítani, hogy a mi drága "rejtett erőforrásaink" nem élnek a magyar társadalom által felkínált kitörési lehetőségekkel?
Egyik barátom küldte Fb-n.Lassan két éves a cikk, de sajnos egyre jobban aktuális!laccoo74
több mint 12 éve
nagyszenas.jobbik.hu/content/egy-tan%C3%A1r-tanuls%C3%A1gos-levele-cig%C3%A1ny-di%C3%A1kokr%C3%B3l-olvas%C3%B3i-lev%C3%A9lEgyik barátom küldte Fb-n.Lassan két éves a cikk, de sajnos egyre jobban aktuális!
több mint 12 éve
Ezt nemértem, mér kellet volna felkészülnöm a gyerekre, mer ő felkészült rám? Ő jött hozzánk neme?azért kaptál rá pluszt, mert vicces.Ohohoóó. Mit raktatok itt össze. Pc-t várom egy gyakorlatra, kap három hatéven aluli csemetét éés irány a bevásárlás. sutianapTe sikeresen abszolváltad a 8-as pontot?
egyébként meg ennyire csak akkor lesz nehéz a helyzet, ha az első 3-5 évben telibe szarod, mit csinál a kölköd, és nem neveli senki sem konzisztens értékrend szerint.
ha valaki nem készül fel mentálisan egy gyerekre, akkor nyilván a problémákat is hatványozva fogja érezni. na pont ezért kell védekezni egészen addig a pontig, amikor már tényleg fel vagy készülve.slowmotion

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
nemtom, a mi tökink egész jól eszik, és még berregni sem kell hozzá. ez persze lehet lokális szélsőérték is, sőt, valószínűleg inkább az.Kár, hogy ezt az írást nem lehet többször lájkolni. Kivételesen a feleségemnek is megmutattam és mindketten szakadtunk a röhögéstől. Nyilván ez önmagában is vicces, de így két kisgyerekkel a hátad mögött különösen. Ja és kurvára igaz..... 😊csi77Ohohoóó. Mit raktatok itt össze. Pc-t várom egy gyakorlatra, kap három hatéven aluli csemetét éés irány a bevásárlás. sutianapTe sikeresen abszolváltad a 8-as pontot?
Felkészültél a gyerekre? - Oktatóanyag
Sobri Jóska
több mint 12 éve
azért kaptál rá pluszt, mert vicces.Ohohoóó. Mit raktatok itt össze. Pc-t várom egy gyakorlatra, kap három hatéven aluli csemetét éés irány a bevásárlás. sutianapTe sikeresen abszolváltad a 8-as pontot?
ha valaki nem készül fel mentálisan egy gyerekre, akkor nyilván a problémákat is hatványozva fogja érezni. na pont ezért kell védekezni egészen addig a pontig, amikor már tényleg fel vagy készülve.
több mint 12 éve
Kár, hogy ezt az írást nem lehet többször lájkolni. Kivételesen a feleségemnek is megmutattam és mindketten szakadtunk a röhögéstől. Nyilván ez önmagában is vicces, de így két kisgyerekkel a hátad mögött különösen. Ja és kurvára igaz..... 😊Ohohoóó. Mit raktatok itt össze. Pc-t várom egy gyakorlatra, kap három hatéven aluli csemetét éés irány a bevásárlás. sutianapTe sikeresen abszolváltad a 8-as pontot?
Felkészültél a gyerekre? - Oktatóanyag
Sobri Jóska
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
az empátiát meg nem boltban fogod megvenni háromkilós kiszerelésben.Végre valaki leírta. Akinek nyűg, ne vállaljon. A gyerekeknek természetesen vannak előjogaik, de a gyerekes családok ne háborodjanak már fel így ahogy az előbb. Ez pont olyan, (most kibaszott sudribunkó leszek), hogy néha nem adom át a nyuggernek a helyet. Igen, én dolgoztam, és igen, kibaszottul fájhat ám nekem is a lábam. A kor nem érdem, állapot.berger90Ohohoóó. Mit raktatok itt össze. Pc-t várom egy gyakorlatra, kap három hatéven aluli csemetét éés irány a bevásárlás. Mondjuk egy sportfórumon azért nyekeregni, mer kell menni 100 vagy netán kétszáz métert gyalog? És igen ismételten előhúzott magyarkártya trompfja. A beálltak a helyemre! Ugyanmár mikor is vetted meg, azt a helyet? Tehát én kocsizom, meg vannak a többi hülyék, és ezt minden egyes autóban így gondolják, csak ezt nem hívják közlekedésnek.sutianapNem fogom huszadjára leírni, hogy mi a problémám, értelmezzük a korábban leírtakat, jó?
Amúgy meg pont a legkevésbé sem érdekel kinek hány hatéven aluli csemetéje van. Miből gondolja, hogy neki annyival nehezebb? Ha meg ilyen szar, akkor minek van?pc_x
sokan tévednek, mert ez nem IQ-kérdés. az IQ a feladatmegoldó képességet méri. ami ide kell, az az EQ, az a nagyon okos embereknél sem szériatartozék.
több mint 12 éve
Miből gondolod, hogy nem olvastam végig a vitát? 😀 Csak szembeállítottál egy halom semmit a másik halom semmivel. És a disputa nem csak erről szólt, ez csak egy kiragadott része.Én nem érveltem.Lehet.A te "érvelésed" mennyiben állja meg a helyét? Személyes tapasztalat nélkül? Semmit sem bizonyít. Csak általánosít. Azt meg te nem is szereted ugye?apeszos
Én csak az érvelésed ("ezzel csak az nem ért egyet, aki még nem élte ezt át") semmit se bizonyító voltára világítottam rá.
Kár, hogy nem értetted meg.
Azért volt rá 10% esély. Nem jött be.Sobri Jóska
Leírtam miről folyt a disupta eleddig.
Valamint kiegészítettem 2 ténnyel.
Ezért nem szerencsés a film felénél beülni, nem tudod ki kivel van, mik a motivációk, és a szereplők mit miért tesznek.
De persze ettől még kritikát lehet róla írni.Sobri Jóska
több mint 12 éve
Ma van az eltűnt gyermekek világnapja!Szomorú dolog, de Magyarországon is ezres nagyságrendben tűnnek el gyerekek.Évente!
Nagy részük előkerül, csak elcsavargott, kicsi kalandot keresett, de nagyon sokan válnak bűncselekmény áldozatává.
több mint 12 éve
Én nem érveltem.Lehet.A te "érvelésed" mennyiben állja meg a helyét? Személyes tapasztalat nélkül? Semmit sem bizonyít. Csak általánosít. Azt meg te nem is szereted ugye?apeszos
Én csak az érvelésed ("ezzel csak az nem ért egyet, aki még nem élte ezt át") semmit se bizonyító voltára világítottam rá.
Leírtam miről folyt a disupta eleddig.
Valamint kiegészítettem 2 ténnyel.
Ezért nem szerencsés a film felénél beülni, nem tudod ki kivel van, mik a motivációk, és a szereplők mit miért tesznek.
De persze ettől még kritikát lehet róla írni.
több mint 12 éve
Lehet.A te "érvelésed" mennyiben állja meg a helyét? Személyes tapasztalat nélkül? Semmit sem bizonyít. Csak általánosít. Azt meg te nem is szereted ugye?
több mint 12 éve
Lehet.Lehet, hogy a három 18 éves csaj felváltva jár hányni, annyira undorodnak a papától, és csak a buksza tartalma miatt vannak vele.Ez olyan érvelés, mintha azt mondanám:Valóban rengeteg dologról le kell mondani, sok mindent át kell értékelni.De nincs annál szebb dolog, mint amikor a gyereked azt mondja: Apa szeretlek!Egyetlen percre sem merült fel bennem, hogy de kár volt gyereket vállalni!laccoo74Utólag már nem is lenne sok értelme.
Itt a disputa arról folyik, hogy amíg az ember elötte van, addig mérje fel a lehetőségeit, képességeit, elkötelezettségét, döntsön helyesen és vállalja a következményeit.
Mert a te gyerekvállalásod megítélésében nem te vagy a mérvadó, ne is haragudj.
Majd ha a gyerekeid is szülők lesznek meglátod, hogy "kár volt" e, vagy sem.
A projekt akkor ér véget - mondhatni.Sobri Jóska
És ezzel csak az nem ért egyet, aki még nem élte ezt át.laccoo74
Nincs annál szebb dolog, mintha egyszerre három 18 éves csaj kényeztetne, és azt mondják: Papa szeretünk!
És ezzel csak az nem ért egyet, aki még nem élte ezt át.Sobri Jóska
De tudod mit, én este a fiammal fogok játszani, te pedig keress három 18 éves lányt.Legyen mindkettőnknek szép estéje.Peace!laccoo74
Ahogy a fiad se a saját választása miatt van veled, hanem kényszerhelyzetből kifolyólag, hisz még kisgyerek.
Majd 20 év múlva kiderül.
De valójában én csak az érvelésed ("ezzel csak az nem ért egyet, aki még nem élte ezt át") semmit se bizonyító voltára világítottam rá.
Azért volt rá 10% esély. Nem jött be.