Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 12 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 737 — capitaine du château de Vienne 1487
Megvolt a nyolcas pont. Én csak empátiás tanfolyamot indítok, nem azér mer sajnàlni kell, meg mer nem készültem fel. Csak felajánlom próbáld ki, nagyfijúk, akik azér nyafiznak, mer három métert kell sétálniuk. Ámberek senki semmi logisztikai kihívás, stratégia? Az fáj valakinek, hogy egy köcsög multi előírhat udvariasságot? Ennyi nincs bennetek, szégyeljétek magatokat!

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
Egyetlen percre sem merült fel bennem, hogy de kár volt gyereket vállalni!laccoo74
Utólag már nem is lenne sok értelme.
Itt a disputa arról folyik, hogy amíg az ember elötte van, addig mérje fel a lehetőségeit, képességeit, elkötelezettségét, döntsön helyesen és vállalja a következményeit.
Mert a te gyerekvállalásod megítélésében nem te vagy a mérvadó, ne is haragudj.
Majd ha a gyerekeid is szülők lesznek meglátod, hogy "kár volt" e, vagy sem.
A projekt akkor ér véget - mondhatni.Sobri Jóska
Valóban rengeteg dologról le kell mondani, sok mindent át kell értékelni.De nincs annál szebb dolog, mint amikor a gyereked azt mondja: Apa szeretlek!
És ezzel csak az nem ért egyet, aki még nem élte ezt át.laccoo74
Ez olyan érvelés, mintha azt mondanám:
Nincs annál szebb dolog, mintha egyszerre három 18 éves csaj kényeztetne, és azt mondják: Papa szeretünk!
És ezzel csak az nem ért egyet, aki még nem élte ezt át.Sobri Jóska
Lehet, hogy a három 18 éves csaj felváltva jár hányni, annyira undorodnak a papától, és csak a buksza tartalma miatt vannak vele.
De tudod mit, én este a fiammal fogok játszani, te pedig keress három 18 éves lányt.Legyen mindkettőnknek szép estéje.Peace!
több mint 12 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 111 — #NoStress
Egyetlen percre sem merült fel bennem, hogy de kár volt gyereket vállalni!laccoo74
Itt a disputa arról folyik, hogy amíg az ember elötte van, addig mérje fel a lehetőségeit, képességeit, elkötelezettségét, döntsön helyesen és vállalja a következményeit.
Valóban rengeteg dologról le kell mondani, sok mindent át kell értékelni.De nincs annál szebb dolog, mint amikor a gyereked azt mondja: Apa szeretlek!
És ezzel csak az nem ért egyet, aki még nem élte ezt át.laccoo74
Ez olyan érvelés, mintha azt mondanám:
Nincs annál szebb dolog, mintha egyszerre három 18 éves csaj kényeztetne, és azt mondják: Papa szeretünk!
És ezzel csak az nem ért egyet, aki még nem élte ezt át.

több mint 12 éve
És ezzel csak az nem ért egyet, aki még nem élte ezt át.
több mint 12 éve
A projekt akkor ér véget - mondhatni.

több mint 12 éve
Egyetlen percre sem merült fel bennem, hogy de kár volt gyereket vállalni!
több mint 12 éve
Ohohoóó. Mit raktatok itt össze. Pc-t várom egy gyakorlatra, kap három hatéven aluli csemetét éés irány a bevásárlás. sutianap
Te sikeresen abszolváltad a 8-as pontot?

Felkészültél a gyerekre? - Oktatóanyag

1. feladat: Felkészülés a terhességre
Nőknek:
1. Vegyél fel egy fürdőköpenyt és rögzíts egy babzsákot az elejére
2. Maradj így
3. Kilenc hónap után távolítsd el a babok 5 százalékát
Férfiaknak:
1. Menj el a legközelebbi patikába, borítsd a pultra a pénztárcád tartalmát, és mondd meg a gyógyszerésznek, hogy szolgálja ki magát
2. Menj el a szupermarketbe. Intézd el, hogy a fizetésed ezentúl közvetlenül hozzájuk érkezzen
3. Menj haza, fogd az újságot és olvasd el, még egyszer utoljára

2. feladat: Tudás
Keress egy ismerős, már gyerekes párt. Szóld le őket a nevelési elveik, a türelem hiánya, az alacsony toleranciaszint miatt, és azért, amiért hagyják, hogy a gyerekeik vademberek módjára viselkednek.
Tegyél nekik javaslatokat, hogyan kellene a gyerekeik alvási szokásait javítani, mit tegyenek a szobatisztaság érdekében, hogyan vegyék rá a kölyköket a kulturáltabb étkezésre és általában, a jobb viselkedésre.
Élvezd ki. Ez lesz az utolsó alkalom életedben, amikor minden problémára tudod a megoldást.

3. feladat: Éjszakák
Ahhoz, hogy belekóstolj, milyenek lesznek az éjszakák a gyerekkel:
1. Délután 5 és este 10 között mászkálj a nappaliban egy 4-6 kilós, nedves zsákkal a kezedben, miközben sztatikus zaj üvölt a rádióból. (más idegtépő hang is megteszi)
2. Tedd le a zsákot este tízkor, és állítsd be az ébresztést éjfélre, menj el aludni.
3. Kelj fel 11-kor, és sétálj a zsákkal éjjel 1-ig.
4. Állítsd be az ébresztést 3-ra.
5. Mivel nem tudsz visszaaludni, kelj fel 2-kor, és főzz egy teát.
6. Feküdj vissza 2:45-kor
7. Kelj fel 3-kor, mikor megszólal az ébresztés
8. Énekelj dalocskákat 4-ig a sötétben
9. Állítsd be az ébresztést 5-re, és kelj fel, amikor megszólal
10. Csinálj reggelit
Ismételd 5 éven át. Légy vidám!!!!

4. feladat: Öltöztetés
1. Vegyél egy élő polipot és egy hálós bevásárlócekkert
2. Próbáld meg beletuszkolni a polipot a cekkerbe úgy, hogy egy karja se lógjon ki.
Szintidő: 5 perc

5. feladat: Autó
1. Felejtsd el a BMW-det, vegyél valami praktikus, 5 ajtós kombit
2. Vegyél egy csokifagyit, tedd a kesztyűtartóba. Hagyd ott
3. Fogj egy fémpénzt, és tuszkold a cd lejátszóba
4. Bonts ki egy csomag csokis kekszet, és masszírozd bele a hátsó ülésekbe.
5. Húzz végig egy gereblyét a kocsi mindkét oldalán

6. feladat: Séta
1. Várj
2. Menj ki az ajtón
3. Gyere be megint
4. Menj ki
5. Gyere be
6. Ismét menj ki
7. Sétálj ki a kertkapuig
8. Gyere vissza a bejárati ajtóig
9. Ismét menj le a kertkapuig
10. Sétálj nagyon lassan 5 percig
11. Állj meg, és tanulmányozz alaposan minden használt rágót, eldobott koszos zsepit, és halott bogarat. Mindegyikről tegyél fel legalább 6 kérdést
12. Fordulj vissza
13. Kezdj el sikoltozni, hogy nem bírod tovább, és ne hagyd abba, míg ki nem jönnek a szomszédok, és bámulni nem kezdenek
14. Add fel, és menj haza
Most nagyjából felkészültél arra, hogy elvihess egy kisgyereket sétálni

7. feladat: Beszélgetés
Bármit mondasz, ismételd el legalább ötször.

8. feladat: Bevásárlás
1. Menj el a szupermarketbe, és vigyél magaddal egy, a környezeteden található, a kisgyerekhez leginkább hasonlító élőlényt. Egy felnőtt kecske tökéletesen megfelel. Ha több gyereket szeretnél, több kecskét vigyél
2. Intézd el a heti nagybevásárlást anékül, hogy a kecskét egy pillanatra is szem elől tévesztenéd
3. Fizess ki mindent, amit a kecske megevett/amiben a kecske kárt tett
Amíg a fenti feladatsor végrehajtása gondot okoz, ne is gondolj gyerekvállalásra!

9. feladat: Az egy éves etetése
1. Kanalazd ki egy dinnye belsejét
2. Készíts egy kicsi lyukat az oldalára
3. Lógasd fel a plafonra, és kezd el hintáztatni
4. Fogj egy tál szottyos kukoricapelyhet, és próbáld meg belekanalazni a kis lyukon át a lengedező dinnye belsejébe, miközben azt játszod, hogy repülőgép vagy
5. Folytasd, amíg el nem fogy a kukoricapehely fele
6. A maradékot borítsd az öledbe, győződj meg róla, hogy bőven jut belőle a padlóra is

10. feladat: TV
1. Tanuld meg az összes Disney karakter, Teletubby, a Szezám és a Futrinka utca összes szereplőjének a nevét
2. Öt évig ne nézz semmi mást

11. feladat: Rendetlenség
1. Kenj nutellát a kanapéra és lekvárt a függönyre
2. Rejts el nyers halat a hangfal mögé, és hagyd ott egész nyárra
3. Turkálj bele a virágágyásokba, majd az ujjaidra tapadt földet kend a falra. A koszfoltokat fedd el zsírkrétával. Na, milyen lett?
4. Ürítsd a lakásodban található összes fiók, szekrény és láda tartalmát a földre, majd:
5. Válassz ki minél több tárgyat véletlenszerűen, húzogasd őket át egy másik szoba padlójára, és hagyd ott

12. feladat: Hosszabb utazás kisgyerekkel
1. Készíts el hangfelvételt, amelyen valaki azt ismételgeti: Mami, Mami. Fontos, hogy az ismétlések között ne teljen el több, mint négy másodperc. A hangerő időről-időre emelkedjen meg, és érje el egy szuperszonikus utasszállító zajszintjét.
2. Tedd be ezt a felvételt a kocsidba, és bárhova mész, hallgasd ezt a következő 4 évben
[+1: az igazán életszerű élményért gondoskodj egy szerkezetről, ami időközönként kicsit rugdossa az ülésedet hátulról]
Most már felkészültél arra, hogy hosszú útra indulhass egy kisgyerekkel

13. feladat: Beszélgetések felnőttekkel
1. Kezdj el beszélgetni egy tetszőleges felnőttel
2. Gondoskodj valakiről, aki folyamatosan rángatja a ruhád alját/ujját. Közben szóljon az előző feladathoz elkészített Mami-mami felvétel
Most már felkészültél arra, hogy akkor is tudj egy felnőttel beszélgetni, ha közben gyerek is van a szobában

14. feladat: Készülj a munkára
1. Keress egy napot, amikor egy nagyon fontos tárgyalásra kell menned
2. Vedd fel a legelegánsabb szettedet
3. Önts össze egy bögre zsíros tejszínt egy bögre citromlével
4. Keverd el
5. Borítsd a felét a gyönyörű selyemblúzodra
6. Nedvesíts meg egy rongyot a massza másik felével
7. Próbáld meg kitisztítani a blúzodat az előbb megnedvesített ronggyal
8. Ne öltözz át (nincs rá időd!!)
9. Menj el dolgozni
Gratulálunk, felkészültél a gyerekvállalásra, sok boldogságot kívánunk!

több mint 12 éve
cartman023 Indianapolis Colts 994
Ohohoóó. Mit raktatok itt össze. Pc-t várom egy gyakorlatra, kap három hatéven aluli csemetét éés irány a bevásárlás. Mondjuk egy sportfórumon azért nyekeregni, mer kell menni 100 vagy netán kétszáz métert gyalog? És igen ismételten előhúzott magyarkártya trompfja. A beálltak a helyemre! Ugyanmár mikor is vetted meg, azt a helyet? Tehát én kocsizom, meg vannak a többi hülyék, és ezt minden egyes autóban így gondolják, csak ezt nem hívják közlekedésnek.sutianap
Nem fogom huszadjára leírni, hogy mi a problémám, értelmezzük a korábban leírtakat, jó?
Amúgy meg pont a legkevésbé sem érdekel kinek hány hatéven aluli csemetéje van. Miből gondolja, hogy neki annyival nehezebb? Ha meg ilyen szar, akkor minek van?pc_x
Végre valaki leírta. Akinek nyűg, ne vállaljon. A gyerekeknek természetesen vannak előjogaik, de a gyerekes családok ne háborodjanak már fel így ahogy az előbb. Ez pont olyan, (most kibaszott sudribunkó leszek), hogy néha nem adom át a nyuggernek a helyet. Igen, én dolgoztam, és igen, kibaszottul fájhat ám nekem is a lábam. A kor nem érdem, állapot.berger90
Épp az ilyen hozzáállás miatt szar ebben az országban élni.
Szarnak bele, szarok bele én is. Genyók velem, genyó leszek én is.
Senki sem figyel a másikra, és az emberek egy idő után teljesen elvesztik az empátiájukat a másik iránt.
Azt vettem észre, hogy régebben ha elesett egy öreg néni, akkor sokan rohantak segíteni , most meg szarnak rá és azt gondolják , hogy majd segít neki valaki, nem az én dolgom vele foglalkozni.
A híradóban is ha megölnek egy embert már-már természetes, ha megölnek ötöt, akkor talán sokan felkapják a fejüket, hogy jujj.
Az utcán mindenki siet, fapofával jár-kel. Unva veszik észre, hogy megint nőtt valaminek az ára.

Sajnos egyre nagyobb a társadalom apátiája.
Nem lesz ez így jó, nagyon nem.cartman023
Ha öreg néni esik el és ott vagyok, én megyek oda először és segítem fel. Persze olyan is volt, hogy felsegítettem (volna), és nekiállt rendőrért sápítozni, hogy meg akarom erőszakolni (!!!!)
Eladóként dolgozom, nap mint nap egyre több és több faszkalap jön be a boltba. Engedtessék már meg, hogy ne gondoljak túl sokat arról a társadalomról, aminek a teljes keresztmetszetét láttam már.
Híradót is nézek, és minden halál szörnyű, felkapom rá a fejem. Az is, hogy a gyilkosok szabadon mászkálnak sokszor évekig, talán éppen a munkahelyem vagy a lakásom környékén. Ennyit erről.berger90
Arra akartam utalni, hogy vannak még rendes emberek, de a többi "leszarom és bunkó leszek" ember szépen lassan belőlük is kiöli az empátiát és előbb-utóbb mindenki szarni fog a másikra.

A társadalom elindult egy komoly "leszarom, mert mások is leszarják" spirálban lefele, és nem tudom hogy van-e megállás valahol.
Remélem van.
több mint 12 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 968
Ohohoóó. Mit raktatok itt össze. Pc-t várom egy gyakorlatra, kap három hatéven aluli csemetét éés irány a bevásárlás. Mondjuk egy sportfórumon azért nyekeregni, mer kell menni 100 vagy netán kétszáz métert gyalog? És igen ismételten előhúzott magyarkártya trompfja. A beálltak a helyemre! Ugyanmár mikor is vetted meg, azt a helyet? Tehát én kocsizom, meg vannak a többi hülyék, és ezt minden egyes autóban így gondolják, csak ezt nem hívják közlekedésnek.sutianap
Nem fogom huszadjára leírni, hogy mi a problémám, értelmezzük a korábban leírtakat, jó?
Amúgy meg pont a legkevésbé sem érdekel kinek hány hatéven aluli csemetéje van. Miből gondolja, hogy neki annyival nehezebb? Ha meg ilyen szar, akkor minek van?pc_x
Végre valaki leírta. Akinek nyűg, ne vállaljon. A gyerekeknek természetesen vannak előjogaik, de a gyerekes családok ne háborodjanak már fel így ahogy az előbb. Ez pont olyan, (most kibaszott sudribunkó leszek), hogy néha nem adom át a nyuggernek a helyet. Igen, én dolgoztam, és igen, kibaszottul fájhat ám nekem is a lábam. A kor nem érdem, állapot.berger90
Senki sem figyel a másikra, és az emberek egy idő után teljesen elvesztik az empátiájukat a másik iránt.
Azt vettem észre, hogy régebben ha elesett egy öreg néni, akkor sokan rohantak segíteni , most meg szarnak rá és azt gondolják , hogy majd segít neki valaki, nem az én dolgom vele foglalkozni.
A híradóban is ha megölnek egy embert már-már természetes, ha megölnek ötöt, akkor talán sokan felkapják a fejüket, hogy jujj.
Az utcán mindenki siet, fapofával jár-kel. Unva veszik észre, hogy megint nőtt valaminek az ára.

Nem lesz ez így jó, nagyon nem.cartman023
Ha öreg néni esik el és ott vagyok, én megyek oda először és segítem fel. Persze olyan is volt, hogy felsegítettem (volna), és nekiállt rendőrért sápítozni, hogy meg akarom erőszakolni (!!!!)
Eladóként dolgozom, nap mint nap egyre több és több faszkalap jön be a boltba. Engedtessék már meg, hogy ne gondoljak túl sokat arról a társadalomról, aminek a teljes keresztmetszetét láttam már.
Híradót is nézek, és minden halál szörnyű, felkapom rá a fejem. Az is, hogy a gyilkosok szabadon mászkálnak sokszor évekig, talán éppen a munkahelyem vagy a lakásom környékén. Ennyit erről.

Mindig jövőre
több mint 12 éve

Nem lesz ez így jó, nagyon nem.
több mint 12 éve
 sport.hir24.hu/labdajatekok/2013/05/25/oriasi-rasszistabotrany-ausztraliaban/

Ha ez nálunk is így lenne, akkor még ennél is üresebb lelátók előtt labdarúgnának.Remélem, Csányi úr még nem látta ezt a cikket.😀laccoo74
Ez se látott még megye 1-es focimeccset.
Ami néha ott megy, ezerszer durvább, mint egy sima "majmozás".

Egyébként irigylem őket, hogy ez a legnagyobb botrányuk.cartman023
Kicsit kezdünk átesni annak a bizonyos lónak a másik oldalára.
Egy Fradi-Újpest meccsen teljes szektorok bandúkolhatnának lehajtott fejjel a kijárat felé...laccoo74
Mondhatnám, hogy ez szokásos magyar dolog.
Akarunk valami jót, és tökéletesen az ellentétes hatást érjük el.
Aki meg azt hiszi, hogy egy Fradi-Újpesten nem lesz káromkodás, az egy nagyon elzárt álomvilágban él.
több mint 12 éve

Ha ez nálunk is így lenne, akkor még ennél is üresebb lelátók előtt labdarúgnának.Remélem, Csányi úr még nem látta ezt a cikket.😀laccoo74

Egyébként irigylem őket, hogy ez a legnagyobb botrányuk.cartman023
Kicsit kezdünk átesni annak a bizonyos lónak a másik oldalára.
Egy Fradi-Újpest meccsen teljes szektorok bandúkolhatnának lehajtott fejjel a kijárat felé...
több mint 12 éve
pc_x 943 — Red Fist
Nem mondtam, hogy kevesebbet, de az sem, hogy többet.
és btw az áruházak parkolójában a KRESZ szabályai érvényesk (ki szokták írni táblára), amiben pedig nincs ilyen felfestésre vonatkozó szabálypc_x
Hogyne lenne. Rögtön a hatálya:

1. §1 A rendelet Magyarország területén levő közutakon és közforgalom elől el nem zárt magánutakon folyó közlekedést szabályozza.

És közforgalom elől el nem zárt magánutakon folyó közlekedés esetén a tulajdonos/üzemeltető az önkormányzattal egyeztetve, illetve a 1988. évi I. törvény (hatályos: 2013.01.01-től) rendelkezéseit betartva kihelyezhet táblákat, illetve festhet fel útburkolati jelet, ami a KRESZ rendelkezéseivel nem ellentétes. Ezt a helyi önkormányzattal kötött szerződés tartalmazza. És gyanítom, nem azért lettek odafestve, hogy kötözködjenek a csúnya multik országos szinten, vagy mert túl sok volt a festék raktáron. Oszt' valami pihent agyú kitalált egy ilyen jelet.apeszos
Rendben ez szép is így, viszont semelyik nagyobb áruház honlapján nem találtam a parkolással kapcsolatos infókat (azon kívül, hogy ingyene-e vagy sem), szóval akkor még mindig ugyaonott vagyunk, hogy van egy felfestés, amit mindenki úgy értelmez, ahogy akar.

több mint 12 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 968
Végre valaki leírta. Akinek nyűg, ne vállaljon. A gyerekeknek természetesen vannak előjogaik, de a gyerekes családok ne háborodjanak már fel így ahogy az előbb. Ez pont olyan, (most kibaszott sudribunkó leszek), hogy néha nem adom át a nyuggernek a helyet. Igen, én dolgoztam, és igen, kibaszottul fájhat ám nekem is a lábam. A kor nem érdem, állapot.

Mindig jövőre
több mint 12 éve
pc_x 943 — Red Fist
Amúgy meg pont a legkevésbé sem érdekel kinek hány hatéven aluli csemetéje van. Miből gondolja, hogy neki annyival nehezebb? Ha meg ilyen szar, akkor minek van?

több mint 12 éve

Egyébként irigylem őket, hogy ez a legnagyobb botrányuk.
több mint 12 éve

Ha ez nálunk is így lenne, akkor még ennél is üresebb lelátók előtt labdarúgnának.Remélem, Csányi úr még nem látta ezt a cikket.😀
több mint 12 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Feszíts ki 1-1,5 méter magasságban az úttest felett egy drótkötelet. Hamar megunnák 😀

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 12 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 737 — capitaine du château de Vienne 1487
Ohohoóó. Mit raktatok itt össze. Pc-t várom egy gyakorlatra, kap három hatéven aluli csemetét éés irány a bevásárlás. Mondjuk egy sportfórumon azért nyekeregni, mer kell menni 100 vagy netán kétszáz métert gyalog? És igen ismételten előhúzott magyarkártya trompfja. A beálltak a helyemre! Ugyanmár mikor is vetted meg, azt a helyet? Tehát én kocsizom, meg vannak a többi hülyék, és ezt minden egyes autóban így gondolják, csak ezt nem hívják közlekedésnek.
Énmeg vagyok a főgeci, ittend a falu utolsó uccájában elég sok a fiatal család, emellett elég sokan úgygondolták a még nem tejesen rendezett terepviszonyok miatt, hogy szintén ideális terep itt krosszoztatni meg kvadoztatni a sihedereket. Rongyosra pofáztam a számat bazmeg, hát persze, hogy mindenkinek minedent lehet, nehogymá énmegmonjam nekik. Ja csak miér kell megvárni, hogy a 13 éves Pistike az én gyerekemen menjen keresztül. Aztán szép, nemszép az is elhangzott, hogy ha annyira, akkor az egyenlő esélyek kedvéér kihúzok egy drótot. Nem soka persze meggyött a Jenő, a polgárjenő, a mesterhivatalbúl. Fekvórendőrt kértem, aztán megállapodtunk a harmicas táblában, havi ecceri rendőrrel. Ánnyi, én főgeci...

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
és btw az áruházak parkolójában a KRESZ szabályai érvényesk (ki szokták írni táblára), amiben pedig nincs ilyen felfestésre vonatkozó szabálypc_x
Hogyne lenne. Rögtön a hatálya:

1. §1 A rendelet Magyarország területén levő közutakon és közforgalom elől el nem zárt magánutakon folyó közlekedést szabályozza.

És közforgalom elől el nem zárt magánutakon folyó közlekedés esetén a tulajdonos/üzemeltető az önkormányzattal egyeztetve, illetve a 1988. évi I. törvény (hatályos: 2013.01.01-től) rendelkezéseit betartva kihelyezhet táblákat, illetve festhet fel útburkolati jelet, ami a KRESZ rendelkezéseivel nem ellentétes. Ezt a helyi önkormányzattal kötött szerződés tartalmazza. És gyanítom, nem azért lettek odafestve, hogy kötözködjenek a csúnya multik országos szinten, vagy mert túl sok volt a festék raktáron. Oszt' valami pihent agyú kitalált egy ilyen jelet.
több mint 12 éve
 www.facebook.com/photo.php?v=536705706388901&set=vb.177070698989055&type=3&theater

Kátyúzás Magyarország 2013!Gyönyörű!
több mint 12 éve
pc_x 943 — Red Fist
Először is, nem a gyereks családokkal van bajom, sőt biztos fasza lehet egy kiskölyök a lakásban. Sosem mondtam, hogy az ő hibájuk az én problémám.
A dolog lényege nem a 6 mp meg 10 m, hanem, ha ott egy parkolóhely közel és üres, akkor nem fogok csak azért autókázni még perceket, meg keresgélni, mert az családos. (nyílván, ha közvetlenül mellette, vagy épp vele szemben van "sima" hely, akkor oda szoktam állni). Én nem sajnálom tőlük, csak a pénzemért én is elvárom az aktuálisan legjobb helyet. Ennyi.pc_x
Ja ja, a többiek meg, akik üresen hagyták a családos parkolót és vették a fáradságot pár perccel többet tölteni a parkolóban meg milyen hülyék? Ugye?apeszos
Ezt hol mondtam?
Az, hogy más a véleményünk még nem jelenti, hogy jogod van olyan dolgokra hivatkozni, amik valótlanak. Persze így könnyebb. Mindenki hülye, csak egy valaki helikopter.
(én megértem a Ti álláspontotokat is, de még mindig nem győzött meg egyik sem arról, hogy miért ne álljak oda. És nem csak egyedül vélekedek így)pc_x
Irónia. Jogom? Az minek? Hiszen csak az áruház jogosított fel rá, hogy használjam az ÁLTALA, saját területén egy célcsoportnak kijelölt területét. Útburkolati jellel. Ez tény. Az nem tény, hogy Te LEHET, hogy többet költesz. De lehet hogy nem. Egy magánterületet használunk, a tulajdonos engedélyével, ahol is a tulajdonos kijelölt egy területet egyéb vendégeinek. Hogy ezt ki, hogyan veszi figyelembe, azt rábízza a vendégei IQ szintjére. E szerint nem kéne. A Te pénzedért válogathatnál a jelöletlen helyek közül, mert a logikádat követve, nem biztos hogy a gyerekesek (a kínlódásukon kívül) pénze kevesebbet ér mint a tiéd.apeszos
és btw az áruházak parkolójában a KRESZ szabályai érvényesk (ki szokták írni táblára), amiben pedig nincs ilyen felfestésre vonatkozó szabály

több mint 12 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Először is, nem a gyereks családokkal van bajom, sőt biztos fasza lehet egy kiskölyök a lakásban. Sosem mondtam, hogy az ő hibájuk az én problémám.
A dolog lényege nem a 6 mp meg 10 m, hanem, ha ott egy parkolóhely közel és üres, akkor nem fogok csak azért autókázni még perceket, meg keresgélni, mert az családos. (nyílván, ha közvetlenül mellette, vagy épp vele szemben van "sima" hely, akkor oda szoktam állni). Én nem sajnálom tőlük, csak a pénzemért én is elvárom az aktuálisan legjobb helyet. Ennyi.pc_x
Ja ja, a többiek meg, akik üresen hagyták a családos parkolót és vették a fáradságot pár perccel többet tölteni a parkolóban meg milyen hülyék? Ugye?apeszos
Ezt hol mondtam?
Az, hogy más a véleményünk még nem jelenti, hogy jogod van olyan dolgokra hivatkozni, amik valótlanak. Persze így könnyebb. Mindenki hülye, csak egy valaki helikopter.
(én megértem a Ti álláspontotokat is, de még mindig nem győzött meg egyik sem arról, hogy miért ne álljak oda. És nem csak egyedül vélekedek így)pc_x
Irónia. Jogom? Az minek? Hiszen csak az áruház jogosított fel rá, hogy használjam az ÁLTALA, saját területén egy célcsoportnak kijelölt területét. Útburkolati jellel. Ez tény. Az nem tény, hogy Te LEHET, hogy többet költesz. De lehet hogy nem. Egy magánterületet használunk, a tulajdonos engedélyével, ahol is a tulajdonos kijelölt egy területet egyéb vendégeinek. Hogy ezt ki, hogyan veszi figyelembe, azt rábízza a vendégei IQ szintjére. E szerint nem kéne. A Te pénzedért válogathatnál a jelöletlen helyek közül, mert a logikádat követve, nem biztos hogy a gyerekesek (a kínlódásukon kívül) pénze kevesebbet ér mint a tiéd.
több mint 12 éve
pc_x 943 — Red Fist
Ha olyan kurva sokat költesz ott, miért nem kérsz repiparkolót tőlük a pénzedért?csi77
Próbáltam, nincs elég gyerekem hozzá.

több mint 12 éve
pc_x 943 — Red Fist
Ezt hol mondtam?
(én megértem a Ti álláspontotokat is, de még mindig nem győzött meg egyik sem arról, hogy miért ne álljak oda. És nem csak egyedül vélekedek így)