Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 703
Lassan egyébként kezdem osztani eagles koma tegnapi okfejtését, aminek lényege, hogy ha tényleg mindenki buzi lesz, ki fog akkor szaporodni...?berger90
1, ha mindenki meleg/leszbikus lenne, attól még szaporodhatnának az emberek, legfeljebb nem jókedvükben szexelnének másneművel, hanem fajfenntartási, gyerekválallási céllal. Ahogy egyébként most is van ilyen, hogy 1-1 meleg és leszbikus pár összeáll, összehoznak 2-3 gyereket, és nevelik őket.
A gyerekválallási kedv, és a heteroszexualitás között nincs összefüggés.
2, semmi esély arra, hogy mindenki meleg legyen, mivel a tudomány jelenlegi állása szerint ez nem egy döntés eredménye, hanem genetikai konstellációé, ami nem örökletes dolog, tehát a jelenlegi pár százalékos arányuk a teljes népességhez viszonyítva nem valószínű, hogy érdemben változna.
3, de ha valami módon mindenki meleg lenne mégis, és gyereket se vállalnának, nem szaporodnának, akkor kihalna az emberiség. Ez érdekes filozófiai kérdés, hogy ha egy faj a kihalás szélére kerül, erről tudomása van, de mégse tesz ellene (nem szaporodik a premisszák szerint), akkor annak a fajnak van e létjogosultsága a fennmaradásra. De ez egy merőben teoretikus megközelítés.Sobri Jóska
nincs és kutyakötelességük szégyellni magukat a természetellenességükért haláluk pillanatáig. (hálisten az őket megelőző generáció nyugdíjasainak a nyugdíját még be tudták perkálni, a lényeg tehát megvolt)
több mint 12 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 823 — #NoStress
Lassan egyébként kezdem osztani eagles koma tegnapi okfejtését, aminek lényege, hogy ha tényleg mindenki buzi lesz, ki fog akkor szaporodni...?berger90
1, ha mindenki meleg/leszbikus lenne, attól még szaporodhatnának az emberek, legfeljebb nem jókedvükben szexelnének másneművel, hanem fajfenntartási, gyerekválallási céllal. Ahogy egyébként most is van ilyen, hogy 1-1 meleg és leszbikus pár összeáll, összehoznak 2-3 gyereket, és nevelik őket.
A gyerekválallási kedv, és a heteroszexualitás között nincs összefüggés.
2, semmi esély arra, hogy mindenki meleg legyen, mivel a tudomány jelenlegi állása szerint ez nem egy döntés eredménye, hanem genetikai konstellációé, ami nem örökletes dolog, tehát a jelenlegi pár százalékos arányuk a teljes népességhez viszonyítva nem valószínű, hogy érdemben változna.
3, de ha valami módon mindenki meleg lenne mégis, és gyereket se vállalnának, nem szaporodnának, akkor kihalna az emberiség. Ez érdekes filozófiai kérdés, hogy ha egy faj a kihalás szélére kerül, erről tudomása van, de mégse tesz ellene (nem szaporodik a premisszák szerint), akkor annak a fajnak van e létjogosultsága a fennmaradásra. De ez egy merőben teoretikus megközelítés.

több mint 12 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
már legalább 2 napja pörög a téma, én már kezdem is unni, de ezt nem tudom kihagyni 😀
 www.facebook.com/teljesen.mindegy.5/posts/335321419933348
arckönyvmenteseknek az idézet:

"Minden buzinak aki kikéri magának, hogy ő nem buzi, hanem meleg.
Egy anya ölelése meleg, de Ti buzik vagytok."
a komment szekció páratlanul magas színvonalú, könnyed esti olvasmány

több mint 12 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 979
Lassan egyébként kezdem osztani eagles koma tegnapi okfejtését, aminek lényege, hogy ha tényleg mindenki buzi lesz, ki fog akkor szaporodni...?

Mindig jövőre
több mint 12 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 814 — capitaine du château de Vienne 1487
dehogy vagyok. Ha teszem fel a populáció 5%a homoszexuális, annak a fele ugye leszbikus, akkor az ambulanter análisok számából levetítve a populáció 5%a lesz hetero-anális, ami a férfilakosáásg egytizede
dehogy ne csak csépeljük:
 5mp.eu/web.php?a=lelkigondozas&o=dhQNPD9s5L

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
És ismét Reklám:
- Na, most hogy elmentek a heterók beszélgethetnénk a végbélrepedésről..................sutianap
Na igen, a romantikának ára van...
De azt tudod, hogy az ambulanciákon több nőt látnak el ezügyben, mint meleg pasit?
Máshogy fogalmazva, tudtad, hogy abszolútértékben több hetero pasi dug segget, mint meleg pasi?Sobri Jóska
Gondolom erről is egzakt adataid vannak. Ugye? Ha már az ambulanciára is bejáratos vagy....apeszos
70-30%, kerekítve.
Tudod, google a barátod...Sobri Jóska
ezt vetíccsük mán le populációs értékekre plzsutianap
Mivel a férfi illetve női populáció kerekítve megegyezik (1000 férfira kb 1100 nő jut), és ha kihagyjuk a szintén nagyjából megegyező számban jelentkező okok közül az aranyeret, és egyéb, a nemi aktushoz nem köthető okokat, akkor kiviláglik, hogy 100 ilyen panaszosból, aki felkeresi az ambulanciát, több, mint kétszer annyi a nő. Kb. (kerekítve) 70-30 %-ban.Sobri Jóska
ezt torzítás! 1000ből mennyi hetero? mennyi nem? az ezt leképezzük az ambulancia számaira aztán visszafele szorozva megkapjuk a hetero-deanális számadatait, így mérve a láthatatlan tömegetsutianap
Nem egészen.
Egy sebészeti ambulancián dolgozó orvosbarátom készített még a 2000es évek elején egy szépen fotókkal illusztrált szakdogát, mutogatta nekünk töbször.
Volt ebben mindenféle tárgy, amit az agyhalottak felaplikáltak maguknak análisan, meg egyéb mókás képanyag.
De ami releváns, hogy az is benne szerepelt, hogy a végbélrepedéssel őket meglátogató delikvensek között több, mint kétszer annyi szakszerűtlenül seggbedurrantott leányzó volt, mint akármilyen, de vélhetően meleg férfi, akik azért valószínűleg tapasztaltabbak voltak ezen nyílás intim használatát illetően.
De ha szerinted nem így van, és te is előítéleteid rabja vagy, úgysem tudlak meggyőzni.

több mint 12 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 814 — capitaine du château de Vienne 1487
És ismét Reklám:
- Na, most hogy elmentek a heterók beszélgethetnénk a végbélrepedésről..................sutianap
De azt tudod, hogy az ambulanciákon több nőt látnak el ezügyben, mint meleg pasit?
Máshogy fogalmazva, tudtad, hogy abszolútértékben több hetero pasi dug segget, mint meleg pasi?Sobri Jóska
Gondolom erről is egzakt adataid vannak. Ugye? Ha már az ambulanciára is bejáratos vagy....apeszos
70-30%, kerekítve.
Mivel a férfi illetve női populáció kerekítve megegyezik (1000 férfira kb 1100 nő jut), és ha kihagyjuk a szintén nagyjából megegyező számban jelentkező okok közül az aranyeret, és egyéb, a nemi aktushoz nem köthető okokat, akkor kiviláglik, hogy 100 ilyen panaszosból, aki felkeresi az ambulanciát, több, mint kétszer annyi a nő. Kb. (kerekítve) 70-30 %-ban.Sobri Jóska
ezt torzítás! 1000ből mennyi hetero? mennyi nem? az ezt leképezzük az ambulancia számaira aztán visszafele szorozva megkapjuk a hetero-deanális számadatait, így mérve a láthatatlan tömeget

több mint 12 éve
És ismét Reklám:
70-30%, kerekítve.
Mivel a férfi illetve női populáció kerekítve megegyezik (1000 férfira kb 1100 nő jut), és ha kihagyjuk a szintén nagyjából megegyező számban jelentkező okok közül az aranyeret, és egyéb, a nemi aktushoz nem köthető okokat, akkor kiviláglik, hogy 100 ilyen panaszosból, aki felkeresi az ambulanciát, több, mint kétszer annyi a nő. Kb. (kerekítve) 70-30 %-ban.

több mint 12 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
És ismét Reklám:
70-30%, kerekítve.
Nekem ugyan nem... Inkább linket kérnék. Tudom, tudom, sekélyes vagyok.
több mint 12 éve
És ismét Reklám:
70-30%, kerekítve.
ezt vetíccsük mán le populációs értékekre plz

több mint 12 éve
És ismét Reklám:
70-30%, kerekítve.
Túlképzett vagy te, tudtam én mindig.

Mindig jövőre
több mint 12 éve
És ismét Reklám:
70-30%, kerekítve.
Tudod, google a barátod...

több mint 12 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
És ismét Reklám:
Gondolom erről is egzakt adataid vannak. Ugye? Ha már az ambulanciára is bejáratos vagy....
több mint 12 éve
És ismét Reklám:
Máshogy fogalmazva, tudtad, hogy abszolútértékben több hetero pasi dug segget, mint meleg pasi?

több mint 12 éve
És ismét Reklám:
- Na, most hogy elmentek a heterók beszélgethetnénk a végbélrepedésről..................

több mint 12 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 467 — #neverpunt
Semmivel se volt visszafogottabb annak idején a Budapest Parádé nevű őrület, mint amit a melegek előadnak egy évben egyszer, csak ott nem voltak meleg fickók (a csajok azért tettek ezt-azt egymással, még ha csak jópofiból is)

Viszont azt az erőszakos nyomulást, amit a liberálsajtó leművelt most az esemény kapcsán, azt nehéz lenne überelni. Ha nem önszántukból teszik, sokmillió kellett volna egy olyan kampány finanszírozására, amit az esemény előtti héten levezényeltek. És szinte táppénzes igazolást követeltek azoktól a közéleti emberektől, akik úgy gondolták, hogy a szombatot nem ebben a közegben szeretnék eltöltetni. A tolerancia nevében már-már cikivé tették, ha valaki nem akart ebben a nagyszerű dologban személyes aktivitással részt venni.

több mint 12 éve
Az a legjobb egyébként, hogy hiába mennek pl. lakott területen kívül (mert ilyen is van, engem is meglepett), attól még aludni nem biztos, hogy lehet. Békásmegyeren, a panel hetedik emeletén ha vagyok, rendszeresen felriadok éjszaka, mert ezek évszaktól függetlenül nyomatják a 11-es úton. Rendőr persze sehol, bár azon a környéken nem is nagyon jellemzőek.

Mindig jövőre
több mint 12 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 651 — Steelers fan
Hazai közlekedési kultúráról eddig két markáns véleményt hallottam: egy Bp.-n tanuló svéd csaj azt mondta, hogy ő még ekkora káoszt az életben nem látott, nem is érti hogy maradnak itt életben emberek.Jan
uramisten, mit csinál az ilyen, ha egyszer valamelyik kelet-ázsiai országba vezet az útja (Japánt kivéve)?jjncaa
Én mondjuk megértem, 2004-ben kicsit hosszabb időt töltöttem Göteborgban, meg egy Saffle nevű kisvárosban, hát mit mondjak... nem pont úgy gondolkodnak mint mi.

Nem akarom részletezni, de ők abba szocializálódtak, hogy minden működik.

Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.

On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.

P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 12 éve
Red Star Pittsburgh Steelers 206
Ejnye, hogy beszéltek ti a szegény elnyomott motorosokról? A melegparádé kapcsán fejtette ki néhány olvtársunk, hogy mindazt amit meg lehet tenni, azt meg is kell tenni, mert különben nemcsak önmagunkat, de másokat is korlátozunk a szabadságban, ami e miatt majd el fog veszni. Aki ezt nem képes fölfogni, az nulla toleranciaszintű agyilag zokni vérnáci. Értsétek meg, hogy a ti kicsinyes pihenési vágyatok nem korlátozhatja másoknak a motorbömböltetéshez való vonzalmát. Tegnap már én sem anyáztam azt kedves aranyos szabadságszerető szomszédomat, aki rendszeresen vasárnap délután kettő-fél három felé szokta elkezdeni a fűnyírást. Mit nem anyáztam, egyenesen Orbán Viktornál is hatalmasabb szabadságharcosnak neveztem!

Aki másnak vermet ás, az sírásó.
több mint 12 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 609 — Cowboys fan
Hazai közlekedési kultúráról eddig két markáns véleményt hallottam: egy Bp.-n tanuló svéd csaj azt mondta, hogy ő még ekkora káoszt az életben nem látott, nem is érti hogy maradnak itt életben emberek.Jan
uramisten, mit csinál az ilyen, ha egyszer valamelyik kelet-ázsiai országba vezet az útja (Japánt kivéve)?jjncaa
menjen át itt😊
 www.youtube.com/watch?v=3CU1PR4d1wMNB2
bármikor át merek itt menni csukott szemmel, csak egy T-72-est kérek hozzá 😊
több mint 12 éve
NB2 New England Patriots 28 494 — nabege2@yahoo.com
menjen át itt😊
 www.youtube.com/watch?v=3CU1PR4d1wM
több mint 12 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 078 — no es importante
uramisten, mit csinál az ilyen, ha egyszer valamelyik kelet-ázsiai országba vezet az útja (Japánt kivéve)?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 651 — Steelers fan
Már tavaly pont lehet írtam, de megint kapja a faszt az összes szpídmotoros, akinek az M5 bevezetője előtt jön rá (a 60-70-es sebességkorlátozásnál), hogy kikormolja a mocit. Kurva anyjáért nem tudnak 10 percet várni, mire kiérnek a pályára??? Jah, meg az olyan motorosok is, akiknek olyan a hangja, mint a rojtos fosás kombinálva egy Boeing 747-es hajtóművével, és ez visszhangzik a lakótelepen, a cikk-cakk léniában épített kocka épületek összes falán pinballozva a repedet fazék hangorkán...
Épp az ember menne le alfába, biztos, hogy akkor megjelenik egy ilyen faszavagyoklazavagyok motorosszabadvagyoknekemlehetilyetmert kúlság. Faszszopó mind.kishaszi
Ha ugyanezt nem írod le a sportmotor.hu fórumán is, akkor nyuszi vagy.
Ha pedig nyuszi vagy, akkor megérdemled amit kapsz az élettől. 😀Jan
Kár, hogy nincs rendőr ismerősöm, lenne tippem hol és mikor mérjenek😀kishaszi
Jaszkarizzanak lakott területen kívül, ne ott, ahol mások esetleg aludni, pihenni szeretnének.kishaszi
Hazai közlekedési kultúráról eddig két markáns véleményt hallottam: egy Bp.-n tanuló svéd csaj azt mondta, hogy ő még ekkora káoszt az életben nem látott, nem is érti hogy maradnak itt életben emberek.

Egy cimborám pedig miután hazajött egy román-bolgár-görög-török motorostúráról, azt találta mondani, hogy: "Magyarországon az embrek spártai rendben közlekednek, a kiváló minőségű utakon."
Szóval attól függ, honnan nézed.

Konkrét témához meg annyit, hogy műszakin (elvileg) csak úgy mehetne át motor, ha Eu-szabványos kipufogója van. (Alsóörs Harley-találkozó 😀 😀 )
Germániában, meg osztrákiában viszont időnként nem csak sebességet mérnek a zsandárok, hanem kipufogó zajszintet, és gumi profilmélységet is. (nem műhelyben, hanem a helyszínen!) És ha nem megfelelő, akkor konkrétan nem engednek el onnan, csak tréleren. Svájci határon meg közismerten sokat sz.roznak a nem svájci rendszámú motorokkal, őket az sem érdekli ha rajta van az Eu minősítés, ha túl hangosnak gondolják nem engedik be és csók mindenkinek, lehet visszafordulni.

De ez itt nem Svájc, ugyebár...

Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.

On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.

P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 12 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 609 — Cowboys fan
Már tavaly pont lehet írtam, de megint kapja a faszt az összes szpídmotoros, akinek az M5 bevezetője előtt jön rá (a 60-70-es sebességkorlátozásnál), hogy kikormolja a mocit. Kurva anyjáért nem tudnak 10 percet várni, mire kiérnek a pályára??? Jah, meg az olyan motorosok is, akiknek olyan a hangja, mint a rojtos fosás kombinálva egy Boeing 747-es hajtóművével, és ez visszhangzik a lakótelepen, a cikk-cakk léniában épített kocka épületek összes falán pinballozva a repedet fazék hangorkán...
Épp az ember menne le alfába, biztos, hogy akkor megjelenik egy ilyen faszavagyoklazavagyok motorosszabadvagyoknekemlehetilyetmert kúlság. Faszszopó mind.kishaszi
Ha ugyanezt nem írod le a sportmotor.hu fórumán is, akkor nyuszi vagy.
Ha pedig nyuszi vagy, akkor megérdemled amit kapsz az élettől. 😀Jan
Kár, hogy nincs rendőr ismerősöm, lenne tippem hol és mikor mérjenek😀kishaszi
Jaszkarizzanak lakott területen kívül, ne ott, ahol mások esetleg aludni, pihenni szeretnének.kishaszi
nekem az volt a kedvencem, amikor Csepelen, éjjel fél tizenkettőkor, a Plaza előtti parkolónál húzatták valami elbaszott hangú chopperrel, még jó, hogy mindenhol ki van rakva a húszas tábla. ja, és valszeg a HÉV-végállomás felől gyorsultak bele a jobbkezes kereszteződésbe, kibebaszott nagy szerencséjük, hogy pont nem jött az SZTK felől autó, mert azon az aszfalton kötve hiszem, hogy meg tudtak volna állni... de legalább bömböltethették a pöcsköszörűt, na.
több mint 12 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
akiknek olyan a hangja, mint a rojtos fosás kombinálva egy Boeing 747-es hajtóművévelkishaszi
napok óta gondolkodom a hang leírásán, köszi!
amúgy az örs vezér tér mellett lakom, természetesen a Kerepesire néző ablakkal, amikor végre bekussol a HÉV, meg szoktak jelenni a gyorsulós jampigyerekek, hogy minél hamarabb és hangosabban odaérjenek a következő piros lámpához, innen is csókoltatom őket