Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 12 éve
catattack 3 520
Pl. a TESCO a saját parkolójában azt ír ki amit csak akar, és amitől több bevételt remél.Sobri Jóska
Simán bevehetnék a KRESZbe!
több mint 12 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 259 — Cowboys fan
és ha már parkolás:
múltkor voltuk budaörsi ikeában, családi parkolóba nyilván születni kell a bálnamercik meg a nyócasódik mellett, valamelyik sor közepén egy helyre beparkoltam, tolatva, mögöttem a virágágyás (ami ugye mozdíthatatlan).
ez ugye erősen behatárolta azt is, hogy csak a virágágyás felől tudtam a húszkilós bútort a csomagtartóba emelni, főleg hogy a bal oldalamon egy másik autó állt, a jobb oldalon meg egy fémkorlát biztosított.
mögöttem nem állt senki, ezért onnan toltam be a taligát. majdnem végeztem, amikor jött egy tapló köcsög szandálos fasz a kis nyominger pereputtyával meg a műszaki vizsgán átkorrumpált csotrogányával, és az öt szabad hely közül (ebből kettő egymás mellett volt, tehát még a feladat is könnyebb lett volna) nyilván oda kellett beállnia, ahol én pakoltam, hogy még véletlenül se tudjam a tárolóba áttolni a taligát. megértem, hogy léteznek ekkora (vagyis zéró) intuícióval rendelkező faszkalapok, de akkor nem lehetne, hogy máson gyakoroljanak?

tudom, persze, átemelhettem volna a korláton a kocsit - bár ha mindenáron megemelem, akkor valószínűleg a köcsög barom szélvédőjébe tettem volna első szándékból...
több mint 12 éve
Akkor mi a retkes f.szért van felfestve, ha a KRESZ se tartja számon? 😀
Na majd holnap megkérdezem az egyik cimbimet!catattack
azért van felfestve, mert így nem tűnik fel senkinek, hogy vannak 2 autó szélességű helyek is, ami az autóvezetők nem jelentéktelen részének - nyilvánvaló képességbeli hiányosságaik miatt - létfontosságú a minimum kielégítő szintű parkoláshoz.
több mint 12 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 111 — #NoStress
Na majd holnap megkérdezem az egyik cimbimet!catattack
Ő se fog mást mondani.
A válasz pedig: üzletpolitika.
Pl. a TESCO a saját parkolójában azt ír ki amit csak akar, és amitől több bevételt remél.

több mint 12 éve
catattack 3 520
Na majd holnap megkérdezem az egyik cimbimet!
több mint 12 éve
Csak egy gyors kérdés!
Ha betelefonálok a rendőrségre, hogy a családos parkolóba más állt be, akkor:
1. Foglalkoznak-e velem?
2. Megbüntetik-e?
3. Ha igen, akkor mennyi pénzzel basszák meg?catattack
A KRESZ szerint nincs ilyen kategória.

1, igen
2, nem
3, semennyire

több mint 12 éve
catattack 3 520
Csak egy gyors kérdés!
Ha betelefonálok a rendőrségre, hogy a családos parkolóba más állt be, akkor:
1. Foglalkoznak-e velem?
2. Megbüntetik-e?
3. Ha igen, akkor mennyi pénzzel basszák meg?
több mint 12 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 968
 hvg.hu/itthon/20130523_Ovodasokra_dolt_egy_fal_Sopronban

Miskolci bölcsöde 2.0laccoo74
De stadion az KELL, bazmeg, az óvodások meg fogyjanak közben. Beleverem mostmár ebbe a tetű országba, komolyan!

Mindig jövőre
több mint 12 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
 hvg.hu/itthon/20130523_Ovodasokra_dolt_egy_fal_Sopronban

Miskolci bölcsöde 2.0
több mint 12 éve
Geeri Miami Dolphins 2 962 — geeri93@citromail.hu
Előre megígérem, ha a szaros múltszázadból hagyományok miatt meghagyott indexem hiánya miatt nem fogok tudni ma vizsgázni anatómiából, akkor kurvára gyűlölködni fogok!

Mindig jövőre!
több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 505
szopjon ki, utolsó körben defektet kapni.
több mint 12 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
Jó retkes rohadt kurva életbe, hogy nem vagyok képes lehozni egy kibaszott meccset sem hiba nélkül. Veregetném szájba a botlábú bal here gyökér fejemet..... Ilyet még nem fostam....kristóf17
mi történt? Dlusztus tegnap öngólt vert plusz tizit csinált pirossal úgy szoptak ki 2-1-re a hali ellen, szóval nem kell csüggedni 😀eaglesmcnabb
😀😀 Ez sokkal nem de egy kicsit nyugodtabbá tesz 😀 De én is kettővel sújtottam a sajátokat ma. Nem öngól de...
több mint 12 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 117 — je suis poloska
Jó retkes rohadt kurva életbe, hogy nem vagyok képes lehozni egy kibaszott meccset sem hiba nélkül. Veregetném szájba a botlábú bal here gyökér fejemet..... Ilyet még nem fostam....kristóf17
mi történt? Dlusztus tegnap öngólt vert plusz tizit csinált pirossal úgy szoptak ki 2-1-re a hali ellen, szóval nem kell csüggedni 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
Hihetetlen, hogy mennyi embernek okoz gondot felismerni egy egyszerű tolóajtó működési elvét, az meg még inkább hihetetlen, hogy annak a néhánynak, akinek meg sikerül, a seggébe van földugva a keze és képtelen behúzni maga mögött...

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 12 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
Jó retkes rohadt kurva életbe, hogy nem vagyok képes lehozni egy kibaszott meccset sem hiba nélkül. Veregetném szájba a botlábú bal here gyökér fejemet..... Ilyet még nem fostam....
több mint 12 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Ha jól tudom azért 1-es vonalon nem nagyon járnak V43-asok. Szinte csak Taurus-t és Traxxot szoktam látni. Mondjuk legtöbb személykocsi tényleg nem mehet 140-nél gyorsabb, szóval szart se ér néhány helyen a 160-as pálya...

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 12 éve
Dub New Orleans Saints 1 019
Óóó hát ha még csak a sok papír lenne a legnagyobb gond a MÁV-nál. 😀 Jelenleg ott tartunk/fogunk tartani, hogy azon a kevés helyen, ahol lesz jó minőségű vasúti pálya még ott sem minden esetben lehet azt kihasználni. Pl a Budapest-Győr-Hegyeshalom vonalon 160-140-120-as a pálya (nagyrészt 160 és 140), de pl a Railjeten és a nemzetközibe menő vonatokon kívűl más vonat ki sem tudja használni a 160-at. Az IC kocsik és a gyorsvonatra használtak is 140-re vannak engedélyezve. Feltéve, ha sikerül rá az új mozdonyok közül kiadni, mert a jó öreg V43-asoknál 120 a max engedélyezett sebesség (mondjuk ezzel ritkán szokott gond lenni). Egyébként még ez a vonal is teli van lassújelekkel, ha ezeket az átjárókat javitanák, még lehetne növelni a menetidőn. Ez egy darab vonal, közbe EU-s pénzekből készül Pest-Fehérvár, Pest-Szolnok majd Debrecen és a román határ felé is a pályafelújítás, ezek szintén nagy részében 160-asok lesznek. Későbbiekben továbbiak is tervben vannak állítólag. Csak azt nem értem, milyen jármű fog rajta 160-al közlekedni? Azok a kocsik, amik alkalmasak 160-as vagy nagyobb tempóra, azok nemzetközi járatokon mennek. Mozdonyból is összesen 45 db van ami a MÁV-nál alkalmas a 160-ra (ebből 10 db Siemens Taurus, amik a 230-at is tudják, nyilván ezeket nem ilyen célra, hanem elsősorban nyugat fele, nemzetközibe küldik). Vannak még a Flirt motorvonatok, amik képesek a 160-ra a probléma velük csak az, hogy ezek elővárosi forgalomra lettek tervezve, nem nagyobb távok megtételére. Gondolom majd az lesz, hogy ezek lesznek berakva hosszabb távokra is jobb híján, csak hogy hiába szép kívülről, kényelmetlen hosszabb utazáshoz.

A gyorsvonati pótjegyekből a befolyó pénzt elvileg a gyorsvonati kocsik felújítására fogják költeni, ha minden igaz, még idén megújul 300 db. De tudtommal csak a belső tér megújulásáról van szó, illetve külső újrafestésről. Forgóváz-cseréről, amivel lehetne a sebességet növelni szó sincs... Mondjuk ez is több, mint a semmi, de szerintem a legkisebb gond az, hogy hány papíron adják ki a menettérti jegyet.
több mint 12 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
 vastagbor.blog.hu/2013/05/17/a_mav_penztarakba_bekoszontott_a_90-es_evekAmadeus91
Tegnap én is hasonlót éltem át, pluszba az IC-n sikerült majdnem megfagyni az értelmetlenül hidegre állított légkondi miatt.
MÁV én így "szeretlek"!cartman023
Nekem már régen voltak masszív máv-os élményeim (felsőoktatásom dicső évei). Nyáron "megrohadtok műveknek", télen "szétfagytok műveknek" hívtuk... 😀. Van, ami nem változik. :-P Még az unokáink is látni fogják... 😀
több mint 12 éve
cartman023 Indianapolis Colts 995
 vastagbor.blog.hu/2013/05/17/a_mav_penztarakba_bekoszontott_a_90-es_evekAmadeus91
Tegnap én is hasonlót éltem át, pluszba az IC-n sikerült majdnem megfagyni az értelmetlenül hidegre állított légkondi miatt.
MÁV én így "szeretlek"!
több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 505
 vastagbor.blog.hu/2013/05/17/a_mav_penztarakba_bekoszontott_a_90-es_evek
több mint 12 éve
Állítólag törölték a Facebook-ról azt a kezdeményezést, ami azt próbálná bizonyítani, hogy bizonyos banki hitelkonstrukciók kifizethetetlenek. Nem hallottam az előtt a kezdeményezésről (bár sokakat fojtottak már el akik ténylegesen fájó pontokon akartak hozzányúlni a magyar "bankpanama" problémához, de erről a kezdeményezésről - speciel - nem hallottam az előtt), de tetszik, hogy vannak emberek akik még olyan helyen próbálnák ütni az ellenfelet, ahol ténylegesen fájhat neki.toxique
Éljen a modern "szólásszabadság"!
több mint 12 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
Állítólag törölték a Facebook-ról azt a kezdeményezést, ami azt próbálná bizonyítani, hogy bizonyos banki hitelkonstrukciók kifizethetetlenek. Nem hallottam az előtt a kezdeményezésről (bár sokakat fojtottak már el akik ténylegesen fájó pontokon akartak hozzányúlni a magyar "bankpanama" problémához, de erről a kezdeményezésről - speciel - nem hallottam az előtt), de tetszik, hogy vannak emberek akik még olyan helyen próbálnák ütni az ellenfelet, ahol ténylegesen fájhat neki.
több mint 12 éve
Másik dühítő dolog, hogy a Borsod Volán nemrég vásárolt Credo buszai gyakrabban vannak szervízben, mint az utakon.Jó vételek voltak?laccoo74
Nálunk nincs gond a Credoval...
Volánnál nyomod?catattack
Nem, csak utasként veszek részt a játékban.
Egy hónapban kb 20 oda-vissza utam van tömegközlekedéssel.Nagy része Credoval.Havi átlagban kétszer rohad le alattunk, plusz sokszor megtörténik, hogy nyitott ajtókkal kell a távot teljesíteni/ami úgy tudom, nem igazán szabályos/, mert a sofőr nem tudja bezárni.
Túl kemény a futóműve, a nemkicsit kátyús borsodi utakon ez nem egy nagy szerencse.
Vannak buszsofőr ismerőseim, na ők sem zengenek ódákat ezekről a vasakról.
Bár, az is lehet, hogy kifogtunk egy rossz szériát, nem tudom, de nekem az Ikaruszok jobban bejöttek.laccoo74
Szabolcsban is vannak Credok, de ahogy észrevettem eléggé sokat kivettek a járatok közül, mert régebben sokszor használták azokon a vonalakon, amin én is mentem. Szóval akkor valószínűleg itt is az lehet amit mondtál, hogy szar az új buszok minősége. Mára meg visszahozták a régi öreg "mindjártszétesekéskurvahangosvagyok" buszokat.cartman023
a dinnyeszállító Ikarusok hóban-fagyban is vígan eldöcögnek, csak oda kell figyelni a szervizeltetésükre.slowmotion
A Csepel törzsbuszok meg elmentek akkumulátor és odafigyelés nélkül is. 😊

több mint 12 éve
Másik dühítő dolog, hogy a Borsod Volán nemrég vásárolt Credo buszai gyakrabban vannak szervízben, mint az utakon.Jó vételek voltak?laccoo74
Egy hónapban kb 20 oda-vissza utam van tömegközlekedéssel.Nagy része Credoval.Havi átlagban kétszer rohad le alattunk, plusz sokszor megtörténik, hogy nyitott ajtókkal kell a távot teljesíteni/ami úgy tudom, nem igazán szabályos/, mert a sofőr nem tudja bezárni.
Túl kemény a futóműve, a nemkicsit kátyús borsodi utakon ez nem egy nagy szerencse.
Bár, az is lehet, hogy kifogtunk egy rossz szériát, nem tudom, de nekem az Ikaruszok jobban bejöttek.laccoo74
Szabolcsban is vannak Credok, de ahogy észrevettem eléggé sokat kivettek a járatok közül, mert régebben sokszor használták azokon a vonalakon, amin én is mentem. Szóval akkor valószínűleg itt is az lehet amit mondtál, hogy szar az új buszok minősége. Mára meg visszahozták a régi öreg "mindjártszétesekéskurvahangosvagyok" buszokat.cartman023
a dinnyeszállító Ikarusok hóban-fagyban is vígan eldöcögnek, csak oda kell figyelni a szervizeltetésükre.
több mint 12 éve
Szabolcsban is vannak Credok, de ahogy észrevettem eléggé sokat kivettek a járatok közül, mert régebben sokszor használták azokon a vonalakon, amin én is mentem. Szóval akkor valószínűleg itt is az lehet amit mondtál, hogy szar az új buszok minősége. Mára meg visszahozták a régi öreg "mindjártszétesekéskurvahangosvagyok" buszokat.