Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 12 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
Másik dühítő dolog, hogy a Borsod Volán nemrég vásárolt Credo buszai gyakrabban vannak szervízben, mint az utakon.Jó vételek voltak?laccoo74
Nálunk nincs gond a Credoval...
Volánnál nyomod?catattack
Nem, csak utasként veszek részt a játékban.
Egy hónapban kb 20 oda-vissza utam van tömegközlekedéssel.Nagy része Credoval.Havi átlagban kétszer rohad le alattunk, plusz sokszor megtörténik, hogy nyitott ajtókkal kell a távot teljesíteni/ami úgy tudom, nem igazán szabályos/, mert a sofőr nem tudja bezárni.
Túl kemény a futóműve, a nemkicsit kátyús borsodi utakon ez nem egy nagy szerencse.
Vannak buszsofőr ismerőseim, na ők sem zengenek ódákat ezekről a vasakról.
Bár, az is lehet, hogy kifogtunk egy rossz szériát, nem tudom, de nekem az Ikaruszok jobban bejöttek.
több mint 12 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
kibaszott közel voltam ma hogy országos csúcsot állítsak ámokfutás katergóriában.

Kurvaélet.briareos
Munka...catattack
az bazmeg.

előre megbeszélt határidő nem betartása? végülis mi két hét, az lófasz nem? Aztán amikor megérdeklődöm h mi a helyzet, még én leszek leugatva?

több mint 12 éve
catattack 3 520
kibaszott közel voltam ma hogy országos csúcsot állítsak ámokfutás katergóriában.

Kurvaélet.briareos
Munka...
több mint 12 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life

Kurvaélet.

több mint 12 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Mondjuk sok jót én sem hallottam róluk... 😊

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 12 éve
catattack 3 520
Másik dühítő dolog, hogy a Borsod Volán nemrég vásárolt Credo buszai gyakrabban vannak szervízben, mint az utakon.Jó vételek voltak?laccoo74
Nálunk nincs gond a Credoval...
Volánnál nyomod?
több mint 12 éve
Én sokat tömegközlekedem.Ha olyan lerobbantak,akkor miért utaznak fejenként 3-4 db dugig pakolt szatyorral?
Másik dühítő dolog, hogy a Borsod Volán nemrég vásárolt Credo buszai gyakrabban vannak szervízben, mint az utakon.Jó vételek voltak?
több mint 12 éve
catattack 3 520
A nyugdíjasok jelentős részének annak függvényében romlik/javul az egészségi állapota, hogy éppen melyikből tudnak előnyt kovácsolni maguknak.laccoo74
Azért ne általánosíts már ennyire durván, mert ez már nekem is sok 😀Toca
JELENTŐS!!!!!!!!!!!!!!!!laccoo74
És ezt onnan tudod hogy láttál párat ?Toca
Melóm miatt rengeteg utazó időssel találkozok...
A többsége nem kicsit van elszállva! Amikor a késés miatt kártérítést követel... Amiért egy fillért se fizetett? 😀
Mehetnek a picsába!
Viszont van olyan is aki elnézést kér, hogy megszólított! Ez a ritkábbik...
több mint 12 éve
catattack 3 520
Ha egy szobában bizonyítottan hárman vannak, ebből egyet meggyilkol a másik kettő közül az egyik, de nem lehet tudni melyik, akkor tudod milyen ítélet fog születni, ha nem tudják kiválasztani, hogy a kettőből melyik volt?Sobri Jóska
Hidd el, hogy a cellatársaik már most tudják! 😀
több mint 12 éve
Toca Minnesota Vikings 20 273 — Vikings fan
A nyugdíjasok jelentős részének annak függvényében romlik/javul az egészségi állapota, hogy éppen melyikből tudnak előnyt kovácsolni maguknak.laccoo74
JELENTŐS!!!!!!!!!!!!!!!!laccoo74
És ezt onnan tudod hogy láttál párat ?
több mint 12 éve
JELENTŐS!!!!!!!!!!!!!!!!
több mint 12 éve
Toca Minnesota Vikings 20 273 — Vikings fan
Azért ne általánosíts már ennyire durván, mert ez már nekem is sok 😀
több mint 12 éve
A nyugdíjasok jelentős részének annak függvényében romlik/javul az egészségi állapota, hogy éppen melyikből tudnak előnyt kovácsolni maguknak.
több mint 12 éve
Dub New Orleans Saints 1 019
Ha rajtam múlna 65 év felettiek alapból fizetnének valamennyitAsbee
Simán rájuk basznám legalább az 50%-ot. Ha egy jövedelemmel nem rendelkező iskolás gyerektől elvárják, hogy 50%-ot fizessen, akkor a nyugdíjat kapó nyuggerek is fizessék csak meg az 50%-ot. Ez a gyors és sebesvonati pótjegy szerintem is faszság, a nyuggerek ingyen utazását kéne megszüntetni, csak hát azt nem meri bevállalni senki sajnos. Az origo-s cikkben szereplő Ágnes meg elgondolkozhatna azon, hogy míg ő egy ezresből megfordul Szegeden, más ugyanezért az útért csak oda fizet mondjuk 4 ezer ft-ot, azért mert valakinek meg kell fizetni a hozzá hasonló vén szarok utazgatását is.Dub
Alapvetően egyetértek a mondanivalóddal, de hogy miért kell ilyen undorító módon megfogalmaznod, arról halvány fogalmam sincs.Schleck
Utaztam anno eleget tömegközlekedéssel hozzá, hogy tökéletesen elegem legyen belőlük. Kezdve a helyi tömegközlekedéssel, amit már reggel ellepnek, mert nekik már reggel 7-8-ra lenn kell lenni a vásárcsarnokba, amikor mindenki dolgozni, iskolába megy. Nekik nem éri rá később, hiszen a sorozatok kezdetére feltétlenül haza kell érni. Távolsági buszon, vonatokon sokan közülük pusztán csak hobbiból utaznak, mert ugye ingyen van. Felül Pesten a buszra vagy vonatra, elmegy Sopronba vagy Győrbe, sétál egyet iszik egy kávét, elnyal egy fagyit és megy haza. Másnak meg sokszor épp, hogy jut ülőhely, mert természetesen ha az ülőhelyért kell rohanni, akkor éveket képesek fiatalodni. És akkor, amint afenti példa mutatja még fel vannak háborodva, ha egyáltalán egy minimális összeget merni kérnek az utazásért cserébe. Egyszerűen nem értem, miért nem sikerül megérteni nekik, hogy nem a szocializmusban élünk már és nincs ingyen kenyér, az ő kedvezményeiket másokkal fizettetik meg. A kedvezményeiket nem lehet csökkenteni, a nyugdíjakat megadóztatni nem lehet, mert nem képesek megérteni, hogy ez jelen formájában nem működik, hogy csak a mai dolgozó embereknek kell nagyobb terhet viselni, de velük ugye semmit sem lehet kezdeni, mert aki ezt bevállalná az garantáltan politikai öngyilkosságot követ el.
több mint 12 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 262
Simán rájuk basznám legalább az 50%-ot. Ha egy jövedelemmel nem rendelkező iskolás gyerektől elvárják, hogy 50%-ot fizessen, akkor a nyugdíjat kapó nyuggerek is fizessék csak meg az 50%-ot. Ez a gyors és sebesvonati pótjegy szerintem is faszság, a nyuggerek ingyen utazását kéne megszüntetni, csak hát azt nem meri bevállalni senki sajnos. Az origo-s cikkben szereplő Ágnes meg elgondolkozhatna azon, hogy míg ő egy ezresből megfordul Szegeden, más ugyanezért az útért csak oda fizet mondjuk 4 ezer ft-ot, azért mert valakinek meg kell fizetni a hozzá hasonló vén szarok utazgatását is.Dub
Alapvetően egyetértek a mondanivalóddal, de hogy miért kell ilyen undorító módon megfogalmaznod, arról halvány fogalmam sincs.Schleck
Mert ő sose lesz öreg.
több mint 12 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Alapvetően egyetértek a mondanivalóddal, de hogy miért kell ilyen undorító módon megfogalmaznod, arról halvány fogalmam sincs.

több mint 12 éve
Dub New Orleans Saints 1 019
Simán rájuk basznám legalább az 50%-ot. Ha egy jövedelemmel nem rendelkező iskolás gyerektől elvárják, hogy 50%-ot fizessen, akkor a nyugdíjat kapó nyuggerek is fizessék csak meg az 50%-ot. Ez a gyors és sebesvonati pótjegy szerintem is faszság, a nyuggerek ingyen utazását kéne megszüntetni, csak hát azt nem meri bevállalni senki sajnos. Az origo-s cikkben szereplő Ágnes meg elgondolkozhatna azon, hogy míg ő egy ezresből megfordul Szegeden, más ugyanezért az útért csak oda fizet mondjuk 4 ezer ft-ot, azért mert valakinek meg kell fizetni a hozzá hasonló vén szarok utazgatását is.
több mint 12 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Ha rajtam múlna 65 év felettiek alapból fizetnének valamennyit

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 12 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 117 — je suis poloska
Kurva anyját baszná meg, hogy sikerült életem első AM-ját beszereznem. Az utolsó félévben. Ami mostmár nem az utolsó. FASZA

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
cartman023 Indianapolis Colts 995
 www.origo.hu/itthon/20130515-riport-a-nyugati-palyaudvarrol-az-uj-potdij-fizetesi-rendszer-elso-napjarol.html

Ágnes sokkal szkeptikusabban állt a kérdéshez: "65 év feletti vagyok, elvileg ingyen kellene utaznom, viszont lassan már egy ezresbe kerül vonattal megjárnom Szegedet". A nő azt is megjegyezte, hogy kellemes meglepetésként érte az új pótdíj olcsósága, mert többre számított.Amadeus91
Nem tudom szavakban kifejezni azt, amit most mondani akarok. De röviden a jó édes kurva anyjukat azoknak, akik ezt kitalálták.
A gyorsvonat és a személyvonat között alig van különbség, mind a kettő lassú mint a sz@r.
A wifis IC-k még nagyjából elmennek, de a többi vonaton télen sokszor nincs fűtés, ha van, akkor 40-50 fok van a kabinokban, amiből maga a mennyország kilépni a -10 fokba. Nyáron légkondi nincs, csak a szokásos ablaklehúzás, aminek az az előnye, hogy minden szar bejön és az út végére megsüketül a kedves utas.
A kabinok koszosak, a wc környékén durva bűz van, a kiálló szögek vagy mik már 2-3 felsőmet szétszakították.
A végére hagynám a kedves máv legjobb szokását : késnek esőben, hóban, havasesőben, jégesőben, szélfújásban, szélcsendes időben, napsütésben, árnyékban.
több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 505
 www.origo.hu/itthon/20130515-riport-a-nyugati-palyaudvarrol-az-uj-potdij-fizetesi-rendszer-elso-napjarol.html

Ágnes sokkal szkeptikusabban állt a kérdéshez: "65 év feletti vagyok, elvileg ingyen kellene utaznom, viszont lassan már egy ezresbe kerül vonattal megjárnom Szegedet". A nő azt is megjegyezte, hogy kellemes meglepetésként érte az új pótdíj olcsósága, mert többre számított.
több mint 12 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 838 — no es importante
az a vicc, hogy repülő. a további vicc, hogy ha átszállok fele ennyi, ezt nekem aki elmagyarázza, adok neki egy nobel díjat.

de az legalább kiderült h törzsutas kártyával a csomagért nem kell külön fizetnem.gabtsi
így töltik fel a járatokat a légitársaságok 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
az a vicc, hogy repülő. a további vicc, hogy ha átszállok fele ennyi, ezt nekem aki elmagyarázza, adok neki egy nobel díjat.

de az legalább kiderült h törzsutas kártyával a csomagért nem kell külön fizetnem.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 12 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 838 — no es importante
2013-ban 170+ ezerért akarnak elvinni amsterdamba meg vissza, és még a csomagért is külön fizetni kell. eszem megáll. hol élnek ezek ??gabtsi
ez vonat ugye? a repülő sokkal olcsóbb, a busz meg pláne 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
2013-ban 170+ ezerért akarnak elvinni amsterdamba meg vissza, és még a csomagért is külön fizetni kell. eszem megáll. hol élnek ezek ??

ami nem hajlik, az törik!