Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 12 éve
Nem, csak utasként veszek részt a játékban.Másik dühítő dolog, hogy a Borsod Volán nemrég vásárolt Credo buszai gyakrabban vannak szervízben, mint az utakon.Jó vételek voltak?laccoo74Nálunk nincs gond a Credoval...
Volánnál nyomod?catattack
Egy hónapban kb 20 oda-vissza utam van tömegközlekedéssel.Nagy része Credoval.Havi átlagban kétszer rohad le alattunk, plusz sokszor megtörténik, hogy nyitott ajtókkal kell a távot teljesíteni/ami úgy tudom, nem igazán szabályos/, mert a sofőr nem tudja bezárni.
Túl kemény a futóműve, a nemkicsit kátyús borsodi utakon ez nem egy nagy szerencse.
Vannak buszsofőr ismerőseim, na ők sem zengenek ódákat ezekről a vasakról.
Bár, az is lehet, hogy kifogtunk egy rossz szériát, nem tudom, de nekem az Ikaruszok jobban bejöttek.
több mint 12 éve
az bazmeg.kibaszott közel voltam ma hogy országos csúcsot állítsak ámokfutás katergóriában.Munka...catattack
Kurvaélet.briareos
előre megbeszélt határidő nem betartása? végülis mi két hét, az lófasz nem? Aztán amikor megérdeklődöm h mi a helyzet, még én leszek leugatva?
több mint 12 éve
catattack
3 520
kibaszott közel voltam ma hogy országos csúcsot állítsak ámokfutás katergóriában.Munka...
Kurvaélet.briareos
több mint 12 éve
kibaszott közel voltam ma hogy országos csúcsot állítsak ámokfutás katergóriában.Kurvaélet.
több mint 12 éve
Mondjuk sok jót én sem hallottam róluk... 😊
több mint 12 éve
catattack
3 520
Másik dühítő dolog, hogy a Borsod Volán nemrég vásárolt Credo buszai gyakrabban vannak szervízben, mint az utakon.Jó vételek voltak?laccoo74Nálunk nincs gond a Credoval...
Volánnál nyomod?
több mint 12 éve
Én sokat tömegközlekedem.Ha olyan lerobbantak,akkor miért utaznak fejenként 3-4 db dugig pakolt szatyorral?Másik dühítő dolog, hogy a Borsod Volán nemrég vásárolt Credo buszai gyakrabban vannak szervízben, mint az utakon.Jó vételek voltak?
több mint 12 éve
catattack
3 520
Melóm miatt rengeteg utazó időssel találkozok...És ezt onnan tudod hogy láttál párat ?TocaJELENTŐS!!!!!!!!!!!!!!!!laccoo74A nyugdíjasok jelentős részének annak függvényében romlik/javul az egészségi állapota, hogy éppen melyikből tudnak előnyt kovácsolni maguknak.laccoo74Azért ne általánosíts már ennyire durván, mert ez már nekem is sok 😀Toca
A többsége nem kicsit van elszállva! Amikor a késés miatt kártérítést követel... Amiért egy fillért se fizetett? 😀
Mehetnek a picsába!
Viszont van olyan is aki elnézést kér, hogy megszólított! Ez a ritkábbik...
több mint 12 éve
catattack
3 520
Ha egy szobában bizonyítottan hárman vannak, ebből egyet meggyilkol a másik kettő közül az egyik, de nem lehet tudni melyik, akkor tudod milyen ítélet fog születni, ha nem tudják kiválasztani, hogy a kettőből melyik volt?Sobri JóskaHidd el, hogy a cellatársaik már most tudják! 😀
több mint 12 éve
És ezt onnan tudod hogy láttál párat ?JELENTŐS!!!!!!!!!!!!!!!!laccoo74A nyugdíjasok jelentős részének annak függvényében romlik/javul az egészségi állapota, hogy éppen melyikből tudnak előnyt kovácsolni maguknak.laccoo74Azért ne általánosíts már ennyire durván, mert ez már nekem is sok 😀Toca
több mint 12 éve
JELENTŐS!!!!!!!!!!!!!!!!A nyugdíjasok jelentős részének annak függvényében romlik/javul az egészségi állapota, hogy éppen melyikből tudnak előnyt kovácsolni maguknak.laccoo74Azért ne általánosíts már ennyire durván, mert ez már nekem is sok 😀Toca
több mint 12 éve
A nyugdíjasok jelentős részének annak függvényében romlik/javul az egészségi állapota, hogy éppen melyikből tudnak előnyt kovácsolni maguknak.laccoo74Azért ne általánosíts már ennyire durván, mert ez már nekem is sok 😀
több mint 12 éve
A nyugdíjasok jelentős részének annak függvényében romlik/javul az egészségi állapota, hogy éppen melyikből tudnak előnyt kovácsolni maguknak.
több mint 12 éve
Utaztam anno eleget tömegközlekedéssel hozzá, hogy tökéletesen elegem legyen belőlük. Kezdve a helyi tömegközlekedéssel, amit már reggel ellepnek, mert nekik már reggel 7-8-ra lenn kell lenni a vásárcsarnokba, amikor mindenki dolgozni, iskolába megy. Nekik nem éri rá később, hiszen a sorozatok kezdetére feltétlenül haza kell érni. Távolsági buszon, vonatokon sokan közülük pusztán csak hobbiból utaznak, mert ugye ingyen van. Felül Pesten a buszra vagy vonatra, elmegy Sopronba vagy Győrbe, sétál egyet iszik egy kávét, elnyal egy fagyit és megy haza. Másnak meg sokszor épp, hogy jut ülőhely, mert természetesen ha az ülőhelyért kell rohanni, akkor éveket képesek fiatalodni. És akkor, amint afenti példa mutatja még fel vannak háborodva, ha egyáltalán egy minimális összeget merni kérnek az utazásért cserébe. Egyszerűen nem értem, miért nem sikerül megérteni nekik, hogy nem a szocializmusban élünk már és nincs ingyen kenyér, az ő kedvezményeiket másokkal fizettetik meg. A kedvezményeiket nem lehet csökkenteni, a nyugdíjakat megadóztatni nem lehet, mert nem képesek megérteni, hogy ez jelen formájában nem működik, hogy csak a mai dolgozó embereknek kell nagyobb terhet viselni, de velük ugye semmit sem lehet kezdeni, mert aki ezt bevállalná az garantáltan politikai öngyilkosságot követ el.Alapvetően egyetértek a mondanivalóddal, de hogy miért kell ilyen undorító módon megfogalmaznod, arról halvány fogalmam sincs.SchleckHa rajtam múlna 65 év felettiek alapból fizetnének valamennyitAsbeeSimán rájuk basznám legalább az 50%-ot. Ha egy jövedelemmel nem rendelkező iskolás gyerektől elvárják, hogy 50%-ot fizessen, akkor a nyugdíjat kapó nyuggerek is fizessék csak meg az 50%-ot. Ez a gyors és sebesvonati pótjegy szerintem is faszság, a nyuggerek ingyen utazását kéne megszüntetni, csak hát azt nem meri bevállalni senki sajnos. Az origo-s cikkben szereplő Ágnes meg elgondolkozhatna azon, hogy míg ő egy ezresből megfordul Szegeden, más ugyanezért az útért csak oda fizet mondjuk 4 ezer ft-ot, azért mert valakinek meg kell fizetni a hozzá hasonló vén szarok utazgatását is.Dub
több mint 12 éve
Mert ő sose lesz öreg.Alapvetően egyetértek a mondanivalóddal, de hogy miért kell ilyen undorító módon megfogalmaznod, arról halvány fogalmam sincs.SchleckHa rajtam múlna 65 év felettiek alapból fizetnének valamennyitAsbeeSimán rájuk basznám legalább az 50%-ot. Ha egy jövedelemmel nem rendelkező iskolás gyerektől elvárják, hogy 50%-ot fizessen, akkor a nyugdíjat kapó nyuggerek is fizessék csak meg az 50%-ot. Ez a gyors és sebesvonati pótjegy szerintem is faszság, a nyuggerek ingyen utazását kéne megszüntetni, csak hát azt nem meri bevállalni senki sajnos. Az origo-s cikkben szereplő Ágnes meg elgondolkozhatna azon, hogy míg ő egy ezresből megfordul Szegeden, más ugyanezért az útért csak oda fizet mondjuk 4 ezer ft-ot, azért mert valakinek meg kell fizetni a hozzá hasonló vén szarok utazgatását is.Dub
több mint 12 éve
Alapvetően egyetértek a mondanivalóddal, de hogy miért kell ilyen undorító módon megfogalmaznod, arról halvány fogalmam sincs.Ha rajtam múlna 65 év felettiek alapból fizetnének valamennyitAsbeeSimán rájuk basznám legalább az 50%-ot. Ha egy jövedelemmel nem rendelkező iskolás gyerektől elvárják, hogy 50%-ot fizessen, akkor a nyugdíjat kapó nyuggerek is fizessék csak meg az 50%-ot. Ez a gyors és sebesvonati pótjegy szerintem is faszság, a nyuggerek ingyen utazását kéne megszüntetni, csak hát azt nem meri bevállalni senki sajnos. Az origo-s cikkben szereplő Ágnes meg elgondolkozhatna azon, hogy míg ő egy ezresből megfordul Szegeden, más ugyanezért az útért csak oda fizet mondjuk 4 ezer ft-ot, azért mert valakinek meg kell fizetni a hozzá hasonló vén szarok utazgatását is.Dub
több mint 12 éve
Ha rajtam múlna 65 év felettiek alapból fizetnének valamennyitAsbeeSimán rájuk basznám legalább az 50%-ot. Ha egy jövedelemmel nem rendelkező iskolás gyerektől elvárják, hogy 50%-ot fizessen, akkor a nyugdíjat kapó nyuggerek is fizessék csak meg az 50%-ot. Ez a gyors és sebesvonati pótjegy szerintem is faszság, a nyuggerek ingyen utazását kéne megszüntetni, csak hát azt nem meri bevállalni senki sajnos. Az origo-s cikkben szereplő Ágnes meg elgondolkozhatna azon, hogy míg ő egy ezresből megfordul Szegeden, más ugyanezért az útért csak oda fizet mondjuk 4 ezer ft-ot, azért mert valakinek meg kell fizetni a hozzá hasonló vén szarok utazgatását is.
több mint 12 éve
Ha rajtam múlna 65 év felettiek alapból fizetnének valamennyit
több mint 12 éve
Kurva anyját baszná meg, hogy sikerült életem első AM-ját beszereznem. Az utolsó félévben. Ami mostmár nem az utolsó. FASZA
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
www.origo.hu/itthon/20130515-riport-a-nyugati-palyaudvarrol-az-uj-potdij-fizetesi-rendszer-elso-napjarol.htmlNem tudom szavakban kifejezni azt, amit most mondani akarok. De röviden a jó édes kurva anyjukat azoknak, akik ezt kitalálták.
Ágnes sokkal szkeptikusabban állt a kérdéshez: "65 év feletti vagyok, elvileg ingyen kellene utaznom, viszont lassan már egy ezresbe kerül vonattal megjárnom Szegedet". A nő azt is megjegyezte, hogy kellemes meglepetésként érte az új pótdíj olcsósága, mert többre számított.Amadeus91
A gyorsvonat és a személyvonat között alig van különbség, mind a kettő lassú mint a sz@r.
A wifis IC-k még nagyjából elmennek, de a többi vonaton télen sokszor nincs fűtés, ha van, akkor 40-50 fok van a kabinokban, amiből maga a mennyország kilépni a -10 fokba. Nyáron légkondi nincs, csak a szokásos ablaklehúzás, aminek az az előnye, hogy minden szar bejön és az út végére megsüketül a kedves utas.
A kabinok koszosak, a wc környékén durva bűz van, a kiálló szögek vagy mik már 2-3 felsőmet szétszakították.
A végére hagynám a kedves máv legjobb szokását : késnek esőben, hóban, havasesőben, jégesőben, szélfújásban, szélcsendes időben, napsütésben, árnyékban.
több mint 12 éve
www.origo.hu/itthon/20130515-riport-a-nyugati-palyaudvarrol-az-uj-potdij-fizetesi-rendszer-elso-napjarol.htmlÁgnes sokkal szkeptikusabban állt a kérdéshez: "65 év feletti vagyok, elvileg ingyen kellene utaznom, viszont lassan már egy ezresbe kerül vonattal megjárnom Szegedet". A nő azt is megjegyezte, hogy kellemes meglepetésként érte az új pótdíj olcsósága, mert többre számított.
több mint 12 éve
az a vicc, hogy repülő. a további vicc, hogy ha átszállok fele ennyi, ezt nekem aki elmagyarázza, adok neki egy nobel díjat.így töltik fel a járatokat a légitársaságok 😊
de az legalább kiderült h törzsutas kártyával a csomagért nem kell külön fizetnem.gabtsi

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
az a vicc, hogy repülő. a további vicc, hogy ha átszállok fele ennyi, ezt nekem aki elmagyarázza, adok neki egy nobel díjat.de az legalább kiderült h törzsutas kártyával a csomagért nem kell külön fizetnem.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 12 éve
2013-ban 170+ ezerért akarnak elvinni amsterdamba meg vissza, és még a csomagért is külön fizetni kell. eszem megáll. hol élnek ezek ??gabtsiez vonat ugye? a repülő sokkal olcsóbb, a busz meg pláne 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
2013-ban 170+ ezerért akarnak elvinni amsterdamba meg vissza, és még a csomagért is külön fizetni kell. eszem megáll. hol élnek ezek ??
ami nem hajlik, az törik!