Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 12 éve
megyerikrisz Cincinnati Bengals Cincinnati Bearcats 2 838 — Bengalista
Igencsak morognék ha ez megtörténne, főleg hogy csak az ESPN miatt írtam alá 2 év hűséget a köcsög UPC-nél...Rataxes
Ugyanez nálam is, csak ezért választottam őket. Gondolom, erre hivatkozva nem lehet szerződést bontani 😕

"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 12 éve
NB2 New England Patriots 28 162 — nabege2@yahoo.com
Hmm, állítólag az ESPN America és a Classic kivonul szerény hazánkból, vagyis európából is júliusban..Stez
Nah ez baromi nem jó hír!!! Bár sajnos idén már nem volt annyi NHL + on the fly, de az NFL miatt nagyon okés volt.
Semmi humorom rohadt stream-eken nézni a meccseket és vadászni torrenten az SNF/MNF meccseket.NB2
GamePass, augusztustól februárig, cca 30e Ft, 256 meccs, HD minőség (ha az internetkapcsolatod megfelelő sávszélességű).slowmotion
Már filóztam rajta, csak mintha 1x azt olvastam volna, hogy nehéz bejutni oda.

Amúgy itt a hír:
 www.sat-tv-radio.hu/friss-hirek/sportadok-szunnek-meg-hazankban.html?Itemid=2
több mint 12 éve
Toca Minnesota Vikings 20 273 — Vikings fan
Vagy ottvannak a streames oldalak amik 10-12 k ert kb minden sport esemenyt tudtok nezni legtobbet HD-ban vagy jo minosegben.
több mint 12 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 838 — no es importante
Hmm, állítólag az ESPN America és a Classic kivonul szerény hazánkból, vagyis európából is júliusban..Stez
Nah ez baromi nem jó hír!!! Bár sajnos idén már nem volt annyi NHL + on the fly, de az NFL miatt nagyon okés volt.
Semmi humorom rohadt stream-eken nézni a meccseket és vadászni torrenten az SNF/MNF meccseket.NB2
GamePass, augusztustól februárig, cca 30e Ft, 256 meccs, HD minőség (ha az internetkapcsolatod megfelelő sávszélességű).slowmotion
Vagy espn player havi 5500-ért, ha az ncaa érdekel 😉 :p

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
cartman023 Indianapolis Colts 995
Ti nem tudtok olvasni? És ezt most nem rosszból, de ne a blikkből tájékozódjatok...
Le van írva 2 helyen is, hogy náci karlendítést végeztek, illetve inzultálták az embereket és verekedni akartak, csak mások közbeléptek...

szerk.: közbe Toca leírta.III.JC6
Ha mindez így is volt, akkor is vicc ítélet. Ez egy mezei garázdaság vétsége kb, amiért büntetlen előéletűeknek próbára bocsáltást szoktak adni... még olyan esetben is, ha történt fizikai kontakt, ha a sérülés 8 napon belül gyógyuló. Reális esetben a 2 büntetlen előéletű gyereknek kellett volna kapni 2 év próbára bocsáltást maximum, aki meg próbára volt bocsáltva, az meg egy felfüggöt. Ha nem a kiválasztott nép tagjait éri az inzultus, biztos vagyok benne, hogy nem mérték volna ilyen erősen a dolgot...Dub
Kíváncsi vagyok, hogy ha ténylegesen is bántalmazták volna őket, akkor mi lett volna?
Valószínűleg a Moszad ott helyben fejbe lőtte volna őket, vagy életfogytiglan.

Ez van ma Magyar(???)országon, 2014-ben.
több mint 12 éve
Dub New Orleans Saints 1 019
Ti nem tudtok olvasni? És ezt most nem rosszból, de ne a blikkből tájékozódjatok...
Le van írva 2 helyen is, hogy náci karlendítést végeztek, illetve inzultálták az embereket és verekedni akartak, csak mások közbeléptek...

Ha mindez így is volt, akkor is vicc ítélet. Ez egy mezei garázdaság vétsége kb, amiért büntetlen előéletűeknek próbára bocsáltást szoktak adni... még olyan esetben is, ha történt fizikai kontakt, ha a sérülés 8 napon belül gyógyuló. Reális esetben a 2 büntetlen előéletű gyereknek kellett volna kapni 2 év próbára bocsáltást maximum, aki meg próbára volt bocsáltva, az meg egy felfüggöt. Ha nem a kiválasztott nép tagjait éri az inzultus, biztos vagyok benne, hogy nem mérték volna ilyen erősen a dolgot...
több mint 12 éve
Geeri Miami Dolphins 2 962 — geeri93@citromail.hu
30ezer a hülyének is megéri azért ami eddig ingyen volt, feltéve hogy nem csak az ESPN miatt van UPC Directed a maxos csomaggal.
A streamek meg szarabbnál szarabbak, meg idegörlő az egyre nehezebben lelőhető reklámok miatt. Ráfanyalodtam eddig is, de egy esti meccset inkább néztem meg másnap ismétlésben.

Mindig jövőre!
több mint 12 éve
dcsicsak Chicago Bears 1 553
Nem tudom, a GamePass-nál, hogy megy, de az MLB.Tv-t pl párhuzamosan két helyről is még lehet használni, szóval ha ez érvényes az NFL-nél is - és ránézésre ugyanaz a rendszer működik mindkét helyen - akkor ez még feleződhet is.
több mint 12 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 259 — Cowboys fan
GamePass, augusztustól februárig, cca 30e Ft, 256 meccs, HD minőség (ha az internetkapcsolatod megfelelő sávszélességű).
több mint 12 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 222 — Eagles fan
Igencsak morognék ha ez megtörténne, főleg hogy csak az ESPN miatt írtam alá 2 év hűséget a köcsög UPC-nél...

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 12 éve
NB2 New England Patriots 28 162 — nabege2@yahoo.com
Semmi humorom rohadt stream-eken nézni a meccseket és vadászni torrenten az SNF/MNF meccseket.
több mint 12 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Kurvára nem izgat ki hol nézi, mikor csapatom játszott én is neten néztem...De azért kegyetlen jó, hogy nem kell stream után keresgélni és megtalálni a normális minőséget, hanem csak bekapcsolom tv-t és ott is van. Nagy kár lenne érte.

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 47 653 — Whoops, looks like something went wrong.
na az aztán kurva jó lesz...Asbee
én eddig is a laptopon néztem mindent....Amadeus91
Akkor semmi gond, pezsgőt is bontunk rögtön.

több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 505
na az aztán kurva jó lesz...Asbee
én eddig is a laptopon néztem mindent....
több mint 12 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
na az aztán kurva jó lesz...

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 47 653 — Whoops, looks like something went wrong.
Hmm, állítólag az ESPN America és a Classic kivonul szerény hazánkból, vagyis európából is júliusban..

több mint 12 éve
davemayer Chicago Bears 15 474 — "Grammar maci"
"Gyűlölöm a zsidókat." - nem büntetendő.
"Gyűlöljük a zsidókat!" - büntetendő.
Sőt, "gyűlöljük a zsidókat.(pont)" sem büntetendő.
"Büdös zsidók." - büntetendő.
"Büdös zsidó." - határeset.Atari
és ez akkor is igaz ha a zsidó helyére mást helyettesítek be, mondjuk cigányt? csak mert akkor elég sok embert kellett volna már büntetni (börtönnel? OMG)davemayer
és, ha behelyettesítjük a magyart?! Akkor mi van? Más a képlet mi? Mindjárt nem lenne kellemes, sőt ti vernétek az asztalt a halálbüntetés visszaállításáért.Amadeus91
helyettesítsük be a magyart, de mivel ez a dolog Mo.-n történt és azért mégis más szemmel néznek rád ha azt a nemzeted szidod ahol éppen vagy, mondjuk azt hogy bármelyik nemzetet ha behelyettesítjük akkor is börtönt kap aki kimondja? Mondjuk ha azt mondja Béla a Keletinél hogy "büdös franciák!" azért börtönbe viszik?

Erre kérnék egy egyértlmű igent vagy nemet (és ez nem kötözködés, tényleg érdekel).davemayer
nem.Amadeus91
köszönöm, és akkor ez az ítélet a zsidók esetében (amit Atari írt) miért van?davemayer
Te ennyire leragadtál annál amit Atari írt vagy nem olvasod a többi hszt ahol le lett írva hogy nem azért megy börtönbe mert "mocskos zsidózott" hanem mert kozben lengette a karjat es nem malomkorzesre illetve majdnem el is kezdte csepelni a zsidokat + nem egy ugye van mar es felfuggesztve volt eddig is . EzertToca
igen, ennyire leragadtam ezért is reagáltam erre és nem azokra amikben leírtátok mi történt.
Akkor mégsem kell ebből kiindulni amit Atari írt ugye?
bocsánat csak ezt eddig SENKI sem cáfolta.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 341 — Sworn to the Dark
köszönöm, és akkor ez az ítélet a zsidók esetében (amit Atari írt) miért van?davemayer
nem tudom, honnan van, de olyanokért, amik abban a hsz-ben szerepelnek, nem büntetnek meg senkit.

"az Alkotmánybíróság és a perbíróságok következetes jogértelmezési gyakorlatának lényege szerint gyűlöletre uszítás - mint a közösség elleni izgatás legfontosabb tényállási eleme - akkor valósul meg, ha az elkövető a magatartásával konkrét erőszakos cselekményre szólít fel. "deyell

te nem tudsz olvasni, ha ezt a hsz-t nekem címezted, mert ennek nem állítottam az ellenkezőjét, sőt, nagyjából ugyanazt írtam le néhány hsz-szel lejjebb, mint Toca.

chemicals keep me under control

több mint 12 éve
III.JC6 89 — In God I trust
nem tudom, honnan van, de olyanokért, amik abban a hsz-ben szerepelnek, nem büntetnek meg senkit.

"az Alkotmánybíróság és a perbíróságok következetes jogértelmezési gyakorlatának lényege szerint gyűlöletre uszítás - mint a közösség elleni izgatás legfontosabb tényállási eleme - akkor valósul meg, ha az elkövető a magatartásával konkrét erőszakos cselekményre szólít fel. "deyell

szerk.: közbe Toca leírta.

„Ha megmentesz egy lelket, az egész világot mented meg.”
több mint 12 éve
Toca Minnesota Vikings 20 273 — Vikings fan
és ez akkor is igaz ha a zsidó helyére mást helyettesítek be, mondjuk cigányt? csak mert akkor elég sok embert kellett volna már büntetni (börtönnel? OMG)davemayer
és, ha behelyettesítjük a magyart?! Akkor mi van? Más a képlet mi? Mindjárt nem lenne kellemes, sőt ti vernétek az asztalt a halálbüntetés visszaállításáért.Amadeus91
helyettesítsük be a magyart, de mivel ez a dolog Mo.-n történt és azért mégis más szemmel néznek rád ha azt a nemzeted szidod ahol éppen vagy, mondjuk azt hogy bármelyik nemzetet ha behelyettesítjük akkor is börtönt kap aki kimondja? Mondjuk ha azt mondja Béla a Keletinél hogy "büdös franciák!" azért börtönbe viszik?

Erre kérnék egy egyértlmű igent vagy nemet (és ez nem kötözködés, tényleg érdekel).davemayer
nem.Amadeus91
Te ennyire leragadtál annál amit Atari írt vagy nem olvasod a többi hszt ahol le lett írva hogy nem azért megy börtönbe mert "mocskos zsidózott" hanem mert kozben lengette a karjat es nem malomkorzesre illetve majdnem el is kezdte csepelni a zsidokat + nem egy ugye van mar es felfuggesztve volt eddig is . Ezert
több mint 12 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 341 — Sworn to the Dark

"az Alkotmánybíróság és a perbíróságok következetes jogértelmezési gyakorlatának lényege szerint gyűlöletre uszítás - mint a közösség elleni izgatás legfontosabb tényállási eleme - akkor valósul meg, ha az elkövető a magatartásával konkrét erőszakos cselekményre szólít fel. "

chemicals keep me under control

több mint 12 éve

nem.Amadeus91
köszönöm, és akkor ez az ítélet a zsidók esetében (amit Atari írt) miért van?

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 505

nem.
több mint 12 éve

Erre kérnék egy egyértlmű igent vagy nemet (és ez nem kötözködés, tényleg érdekel).

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
Sobri: Ember! Ne szólamokkal gyere! A megoldást kell keresni; az okés. Mindenki a megoldást keresi a való életben. A valóságunk pedig a piacgazdaságunkban van: mivel behálózza az életünket. Amúgy is: Te kérdezted, hogy ki a hibás? Én csak válaszoltam, hogy az, aki pozíciója révén szánt-szándékkal előidézi/fenntartja azt a kilátástalan helyzetet, amiben a szegény többség él. A pénzügy nem valami elvont természettudományos dolog: ez egy mesterséges rendszer ok-okozati viszonyokkal: nincs benne hely a sámánkodásnak. Logikus rendszer szabályokkal.

Alapvetően hosszú válaszra készültem, de majd meglátjuk 😊 .
Könyvelőként (egy nagy könyvelőcégnél) aztán kontrollerként (2 multi) dolgoztam. Azt hiszem, hogy 5 év könyvelőcéges praxis után nekem nem kell bemutatni az innovatív magyar vállalkozót, a kontrollerség után a multit meg pláne nem. Az álláspontod egy bizonyos B. Csaba személyiségfejlesző könyvére hajaz, aki már az elején leszögezi, hogy álláspontja nem ezó, de a retorika és a vallásszerű "logicska" amely Isten helyett a sikeres vállalkozót ruházza fel egyoldalúan pozitív tulajdonságokkal és emeli piedesztára, arra utal. Az egyik leggusztustalanabb szerzőnek tartom a mai magyar ezós piacon, annak ellenére, hogy az irományában legalább annyi igazság van mint pl. a Bibliában, vagy bármelyik ezós könyvben... összeállítva mégis sánta. Akár meg is vitathatjuk, bár nem tisztem megítélni azt, hogy ki miben hisz vagy akar hinni. B Csaba egyébként is gyönyörűen hárította a felvetődő komoly hangvételű kérdéseket már a könyve bevezetőjében: így felesleges ugyanazokat az üres szólamokat visszakapnom rájuk, mint amiket pl. egy Napoleon Hill könyvből (utal is rá B.Cs) visszakapnék. Az ilyen könyvek olvasói köre leginkább a kétségbeesett "wannabe believer" kategóriából kerülnek ki, hiszen a bajban lévő emberek kapaszkodni akarnak valamibe és ez természetes is valahol. A szemétség az benne, hogy erre a "szerzők" rájátszanak és azt etetik be velük amit szeretnének hallani. A leírtakban való hit és az ige terjesztése az már egy másik kategória... de 😀. ezt hagyjuk. Ez hit kérdése és nem akarlak benne megsérteni.

A valóság sajnos azokból az apró darabokból épül fel... olyanokból, amiket lacoo74 is felhozott példának. Ember, olyan helyzeti előnyös ex-milliomos vállalkozókon röhögünk még mindig a könyvelős ex-munkatársaimmal! Azóta 1-től 1-ig elvesztették már mindenüket (a szerencse ment a helyi rezsimmel), mert buták a drágák mint a setét éjszaka. De: a lehetőséget ők kapták meg és nem az eszük /rátermettségük hozta meg nekik, vagy bármelyik B. Csaba idealizálta tulajdonságuk, hanem a kapcsolatuk/rokonságuk 😀. A multiknál meg pláne ez megy.

100 dolláros tőkével akarsz indulni? Valutázol valami vackon 2 meccs között? 100 dollárral? 😀