Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 12 éve
III.JC6 89 — In God I trust
Egyébként miért?
Ha valaki beszól valakinek az utcán, akkor azért már le kell csukni? Ez egy kicsikét abszurd.

Ez meg tökéletesen ide illik:

"Ha tudni akarod ki uralkodik fölötted,nézd meg kit nem lehet bírálni"cartman023
mert amióta visszajöttem, te egyedül többet zsidóztál, mint az itteni felhasználók 99%-a, azért. ha ezeket a fiatalokat ilyenért lecsukják, akkor téged is le lehetne nyugodtan az itteni megnyilvánulásaidért...kommentjeid 90%-ról süt a nyílt antiszemitizmus.

„Ha megmentesz egy lelket, az egész világot mented meg.”
több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 505
remélem azért VIII. Henriket nem fogod lekörözni...davemayer
Azt én is rohadtul. Ha valahol nem bírnak és kiraktak onnan, akkor nem megyek oda vissza...Asbee
még az is lehet, hogy IV. Bourbon Henrik lesz belőle.
több mint 12 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
remélem azért VIII. Henriket nem fogod lekörözni...davemayer
Azt én is rohadtul. Ha valahol nem bírnak és kiraktak onnan, akkor nem megyek oda vissza...

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 12 éve
cartman023 Indianapolis Colts 995
 www.blikk.hu/blikk_aktualis/harom-evet-kapott-a-zsidozo-fiatalember-2188997

Nevetséges.
Majdnem ugyanannyit kaptak, a különbség csak az, hogy az egyik csoport mutogatott, a másik meg baltával ás kardokkal vert szét egy kocsit. amiben ültek.

Kicsit sok lesz már ebből a nagy zsseggny@lásból.cartman023
Téged is le kéne csukni.III.JC6
Egyébként miért?
Ha valaki beszól valakinek az utcán, akkor azért már le kell csukni? Ez egy kicsikét abszurd.

Ez meg tökéletesen ide illik:

"Ha tudni akarod ki uralkodik fölötted,nézd meg kit nem lehet bírálni"
több mint 12 éve
davemayer Chicago Bears 15 474 — "Grammar maci"

Nevetséges.
Majdnem ugyanannyit kaptak, a különbség csak az, hogy az egyik csoport mutogatott, a másik meg baltával ás kardokkal vert szét egy kocsit. amiben ültek.

remélem azért VIII. Henriket nem fogod lekörözni...

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve

Nevetséges.

Vagy téged.
több mint 12 éve

Nevetséges.

Téged is le kéne csukni.

több mint 12 éve

Nevetséges.

Kicsit sok lesz már ebből a nagy zsseggny@lásból.
több mint 12 éve
Ettemlevest Chicago Bears 1 134 — Bears fan
 sport.hir24.hu/magyar-foci/2013/05/09/alomstadion-epul-felcsuton/

Nem akarok vitát kezdeményezni, de mindeközben Miskolcon a gyerekekre omlik a bölcsöde plafonja.laccoo74
Még 1-2 év, és Felcsút lesz a főváros, nem pedig a gonosz Budapest.

Egyébként hozzászólva, tökéletesen értelmetlen. Egy évtized alatt ha 2-3x meg fogják tölteni, de szerintem sokat mondtam.cartman023
Nem a kihasználtság a lényeg...vandeminek
Bár csak ez lenne a lényeg, nem pedig az, hogy tökéletesen felesleges.cartman023
Ezért mondtam én is, hogy nem az a lényeg, hogy valaha is mennyi néző lesz benne.
Nem írom le, hogy a számlagyártás miatt van, mert akkor ezt később az orrom alá dörgölhetnék egy hangfelvétellel. Ami persze nem jönne jól nekem, mert nem nyertem trafikot se magamnak, se az unokatesóimnak.

touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 12 éve

Nem akarok vitát kezdeményezni, de mindeközben Miskolcon a gyerekekre omlik a bölcsöde plafonja.laccoo74

Egyébként hozzászólva, tökéletesen értelmetlen. Egy évtized alatt ha 2-3x meg fogják tölteni, de szerintem sokat mondtam.cartman023
Nem a kihasználtság a lényeg...vandeminek
Bár csak ez lenne a lényeg, nem pedig az, hogy tökéletesen felesleges.
több mint 12 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 112 — #NoStress
Június elsejével 130 varrónő munkahelye szűnik meg Kazincbarcikán, mert a tulajdonos német cég keletebbre helyezi a gyártást.
Szerencsétlen nők jelentős része első perctől/20 éve/ dolgozott ott, most pedig egyik napról a másikra kenyér nélkül maradnak.Itt valami nagyon nincs jól!laccoo74
Na ezért a szintiszta kapitalista lépésért, hogy egy magáncég piaci alapon változtat egy 100%-ban a saját kompetenciájába tartozó dologban, szerinted ki a hibás?
1, Orbán?
2, Gyurcsány?
3, a cigányok?
4, a zsidók?
5, Karl Marx?
6, a töritanárod?Sobri Jóska
Nem hibásokat keresek, csak sajnálom szerencsétleneket, akik közül nagyon soknak esélye sincs újra elhelyezkedni, pl a koruk miatt.Benned nincs semmi együttérzés?laccoo74
De van.
És annak mennyi a relevanciája?
Azt is sajnálom, aki szarrá ázik.
De ha esőre áll az idő csak viszek esernyőt, vagy esőköpenyt.

Nem gondolom, hogy attól jobb lesz nekik, hogy sajnálom őket.Csak gondoljunk bele abba, hogy ez közülünk bárkivel , illetve a szüleinkel is bármikor megtörténhet.laccoo74
Velem például hogy?
Megtehetem, hogy nem megyek el másnak dolgozni? Igen.
Bárki megteheti? Igen.
Pont ez a szabadpiac lényege? Igen.

több mint 12 éve
Ettemlevest Chicago Bears 1 134 — Bears fan

Nem a kihasználtság a lényeg...

touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 12 éve

Egyébként hozzászólva, tökéletesen értelmetlen. Egy évtized alatt ha 2-3x meg fogják tölteni, de szerintem sokat mondtam.
több mint 12 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 838 — no es importante

valami parádés az ilyen cikkekhez kommentelők demográfiai összetétele, én mindig ezt figyelem 😀

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve

Cirkuszt a népnek!

több mint 12 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci

Nem akarok vitát kezdeményezni, de mindeközben Miskolcon a gyerekekre omlik a bölcsöde plafonja.
több mint 12 éve
Toca Minnesota Vikings 20 273 — Vikings fan
Nem gondolom, hogy attól jobb lesz nekik, hogy sajnálom őket.Csak gondoljunk bele abba, hogy ez közülünk bárkivel , illetve a szüleinkel is bármikor megtörténhet.laccoo74
Oké szar elismerem.
De ez a gondoljunk bele abba dolog faszság. Megtörténhet igen, attól hogy belegondolsz jobb lesz ? Nem
Mindenki siránkozik, inkább azon gondolkodj hogy lehet jobb, de azon hogy mitől lehet rosszabb
több mint 12 éve
Június elsejével 130 varrónő munkahelye szűnik meg Kazincbarcikán, mert a tulajdonos német cég keletebbre helyezi a gyártást.
Szerencsétlen nők jelentős része első perctől/20 éve/ dolgozott ott, most pedig egyik napról a másikra kenyér nélkül maradnak.Itt valami nagyon nincs jól!laccoo74
Na ezért a szintiszta kapitalista lépésért, hogy egy magáncég piaci alapon változtat egy 100%-ban a saját kompetenciájába tartozó dologban, szerinted ki a hibás?
1, Orbán?
2, Gyurcsány?
3, a cigányok?
4, a zsidók?
5, Karl Marx?
Nem hibásokat keresek, csak sajnálom szerencsétleneket, akik közül nagyon soknak esélye sincs újra elhelyezkedni, pl a koruk miatt.Benned nincs semmi együttérzés?laccoo74
😀 😀 😀 😀 😀 te hol voltál eddig? 😀 😀 😀davemayer
Ja, igen Sobriföldön nincs helye a pozitív érzelmeknek.
több mint 12 éve
Nem gondolom, hogy attól jobb lesz nekik, hogy sajnálom őket.Csak gondoljunk bele abba, hogy ez közülünk bárkivel , illetve a szüleinkel is bármikor megtörténhet.
több mint 12 éve
davemayer Chicago Bears 15 474 — "Grammar maci"
1, Orbán?
2, Gyurcsány?
3, a cigányok?
4, a zsidók?
5, Karl Marx?
😀 😀 😀 😀 😀 te hol voltál eddig? 😀 😀 😀

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 838 — no es importante
 www.youtube.com/watch?v=shy7i0gewkc&feature=player_embedded

Gyerünk mlsz, előre az utópiáért! 😉Geeri
ide is beírom: amúgy ez a videó tökéletesen kifigurázza azt a "tipikus" magyar mentalitást, mikor az emberek állandóan azon siránkoznak, hogy "ilyen bezzeg csak nálunk van" (gondolok itt a zsidózásra vagy épp a trollkodásra), holott csupán a borzasztóan beszűkült, kizárólag a hazai helyzetre korlátozódó "világnézet" teszi ezt... szomorú

a varrónőkhöz: attól, mert együtt érzek velük, jobb lesz nekik?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
1, Orbán?
2, Gyurcsány?
3, a cigányok?
4, a zsidók?
5, Karl Marx?
Nem hibásokat keresek, csak sajnálom szerencsétleneket, akik közül nagyon soknak esélye sincs újra elhelyezkedni, pl a koruk miatt.Benned nincs semmi együttérzés?
több mint 12 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 261 — Bears & Illinois fan
 www.youtube.com/watch?v=shy7i0gewkc&feature=player_embedded

Gyerünk mlsz, előre az utópiáért! 😉Geeri
A szezon végére csak elérik, hogy az átlagnézőszám 100-200 lesz.
Na ott majd szurkolni sem fognak, csak nézik majd a meccset az okostelefonjukon, és ha gól van, akkor kiposztolják a FB-ra,cartman023
Még ezt is sokallom azért a teljesítményért, amivel hétről-hétre "megörvendeztetnek" bennünket.......

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 112 — #NoStress
1, Orbán?
2, Gyurcsány?
3, a cigányok?
4, a zsidók?
5, Karl Marx?
6, a töritanárod?

több mint 12 éve
Szerencsétlen nők jelentős része első perctől/20 éve/ dolgozott ott, most pedig egyik napról a másikra kenyér nélkül maradnak.Itt valami nagyon nincs jól!