Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 12 éve
Egyébként miért?mert amióta visszajöttem, te egyedül többet zsidóztál, mint az itteni felhasználók 99%-a, azért. ha ezeket a fiatalokat ilyenért lecsukják, akkor téged is le lehetne nyugodtan az itteni megnyilvánulásaidért...kommentjeid 90%-ról süt a nyílt antiszemitizmus.
Ha valaki beszól valakinek az utcán, akkor azért már le kell csukni? Ez egy kicsikét abszurd.
Ez meg tökéletesen ide illik:
"Ha tudni akarod ki uralkodik fölötted,nézd meg kit nem lehet bírálni"cartman023
„Ha megmentesz egy lelket, az egész világot mented meg.”
több mint 12 éve
még az is lehet, hogy IV. Bourbon Henrik lesz belőle.remélem azért VIII. Henriket nem fogod lekörözni...davemayerAzt én is rohadtul. Ha valahol nem bírnak és kiraktak onnan, akkor nem megyek oda vissza...Asbee
több mint 12 éve
remélem azért VIII. Henriket nem fogod lekörözni...davemayerAzt én is rohadtul. Ha valahol nem bírnak és kiraktak onnan, akkor nem megyek oda vissza...
több mint 12 éve
Egyébként miért?www.blikk.hu/blikk_aktualis/harom-evet-kapott-a-zsidozo-fiatalember-2188997Téged is le kéne csukni.III.JC6
Nevetséges.
Majdnem ugyanannyit kaptak, a különbség csak az, hogy az egyik csoport mutogatott, a másik meg baltával ás kardokkal vert szét egy kocsit. amiben ültek.
Kicsit sok lesz már ebből a nagy zsseggny@lásból.cartman023
Ha valaki beszól valakinek az utcán, akkor azért már le kell csukni? Ez egy kicsikét abszurd.
Ez meg tökéletesen ide illik:
"Ha tudni akarod ki uralkodik fölötted,nézd meg kit nem lehet bírálni"
több mint 12 éve
remélem azért VIII. Henriket nem fogod lekörözni...www.blikk.hu/blikk_aktualis/harom-evet-kapott-a-zsidozo-fiatalember-2188997Téged is le kéne csukni.III.JC6
Nevetséges.
Majdnem ugyanannyit kaptak, a különbség csak az, hogy az egyik csoport mutogatott, a másik meg baltával ás kardokkal vert szét egy kocsit. amiben ültek.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Vagy téged.www.blikk.hu/blikk_aktualis/harom-evet-kapott-a-zsidozo-fiatalember-2188997Téged is le kéne csukni.III.JC6
Nevetséges.
több mint 12 éve
www.blikk.hu/blikk_aktualis/harom-evet-kapott-a-zsidozo-fiatalember-2188997Téged is le kéne csukni.
Nevetséges.
több mint 12 éve
www.blikk.hu/blikk_aktualis/harom-evet-kapott-a-zsidozo-fiatalember-2188997Nevetséges.
Kicsit sok lesz már ebből a nagy zsseggny@lásból.
több mint 12 éve
Ezért mondtam én is, hogy nem az a lényeg, hogy valaha is mennyi néző lesz benne.Bár csak ez lenne a lényeg, nem pedig az, hogy tökéletesen felesleges.cartman023Nem a kihasználtság a lényeg...vandemineksport.hir24.hu/magyar-foci/2013/05/09/alomstadion-epul-felcsuton/Még 1-2 év, és Felcsút lesz a főváros, nem pedig a gonosz Budapest.
Nem akarok vitát kezdeményezni, de mindeközben Miskolcon a gyerekekre omlik a bölcsöde plafonja.laccoo74
Egyébként hozzászólva, tökéletesen értelmetlen. Egy évtized alatt ha 2-3x meg fogják tölteni, de szerintem sokat mondtam.cartman023
Nem írom le, hogy a számlagyártás miatt van, mert akkor ezt később az orrom alá dörgölhetnék egy hangfelvétellel. Ami persze nem jönne jól nekem, mert nem nyertem trafikot se magamnak, se az unokatesóimnak.
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 12 éve
Bár csak ez lenne a lényeg, nem pedig az, hogy tökéletesen felesleges.Nem a kihasználtság a lényeg...vandemineksport.hir24.hu/magyar-foci/2013/05/09/alomstadion-epul-felcsuton/Még 1-2 év, és Felcsút lesz a főváros, nem pedig a gonosz Budapest.
Nem akarok vitát kezdeményezni, de mindeközben Miskolcon a gyerekekre omlik a bölcsöde plafonja.laccoo74
Egyébként hozzászólva, tökéletesen értelmetlen. Egy évtized alatt ha 2-3x meg fogják tölteni, de szerintem sokat mondtam.cartman023
több mint 12 éve
De van.Nem hibásokat keresek, csak sajnálom szerencsétleneket, akik közül nagyon soknak esélye sincs újra elhelyezkedni, pl a koruk miatt.Benned nincs semmi együttérzés?laccoo74Június elsejével 130 varrónő munkahelye szűnik meg Kazincbarcikán, mert a tulajdonos német cég keletebbre helyezi a gyártást.Na ezért a szintiszta kapitalista lépésért, hogy egy magáncég piaci alapon változtat egy 100%-ban a saját kompetenciájába tartozó dologban, szerinted ki a hibás?
Szerencsétlen nők jelentős része első perctől/20 éve/ dolgozott ott, most pedig egyik napról a másikra kenyér nélkül maradnak.Itt valami nagyon nincs jól!laccoo74
1, Orbán?
2, Gyurcsány?
3, a cigányok?
4, a zsidók?
5, Karl Marx?
6, a töritanárod?Sobri Jóska
És annak mennyi a relevanciája?
Azt is sajnálom, aki szarrá ázik.
De ha esőre áll az idő csak viszek esernyőt, vagy esőköpenyt.
Nem gondolom, hogy attól jobb lesz nekik, hogy sajnálom őket.Csak gondoljunk bele abba, hogy ez közülünk bárkivel , illetve a szüleinkel is bármikor megtörténhet.laccoo74Velem például hogy?
Megtehetem, hogy nem megyek el másnak dolgozni? Igen.
Bárki megteheti? Igen.
Pont ez a szabadpiac lényege? Igen.
több mint 12 éve
Nem a kihasználtság a lényeg...sport.hir24.hu/magyar-foci/2013/05/09/alomstadion-epul-felcsuton/Még 1-2 év, és Felcsút lesz a főváros, nem pedig a gonosz Budapest.
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 12 éve
sport.hir24.hu/magyar-foci/2013/05/09/alomstadion-epul-felcsuton/Még 1-2 év, és Felcsút lesz a főváros, nem pedig a gonosz Budapest.
Egyébként hozzászólva, tökéletesen értelmetlen. Egy évtized alatt ha 2-3x meg fogják tölteni, de szerintem sokat mondtam.
több mint 12 éve
sport.hir24.hu/magyar-foci/2013/05/09/alomstadion-epul-felcsuton/valami parádés az ilyen cikkekhez kommentelők demográfiai összetétele, én mindig ezt figyelem 😀

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
sport.hir24.hu/magyar-foci/2013/05/09/alomstadion-epul-felcsuton/Cirkuszt a népnek!
több mint 12 éve
sport.hir24.hu/magyar-foci/2013/05/09/alomstadion-epul-felcsuton/Nem akarok vitát kezdeményezni, de mindeközben Miskolcon a gyerekekre omlik a bölcsöde plafonja.
több mint 12 éve
Nem gondolom, hogy attól jobb lesz nekik, hogy sajnálom őket.Csak gondoljunk bele abba, hogy ez közülünk bárkivel , illetve a szüleinkel is bármikor megtörténhet.laccoo74Oké szar elismerem.
De ez a gondoljunk bele abba dolog faszság. Megtörténhet igen, attól hogy belegondolsz jobb lesz ? Nem
Mindenki siránkozik, inkább azon gondolkodj hogy lehet jobb, de azon hogy mitől lehet rosszabb
több mint 12 éve
Ja, igen Sobriföldön nincs helye a pozitív érzelmeknek.😀 😀 😀 😀 😀 te hol voltál eddig? 😀 😀 😀davemayerNem hibásokat keresek, csak sajnálom szerencsétleneket, akik közül nagyon soknak esélye sincs újra elhelyezkedni, pl a koruk miatt.Benned nincs semmi együttérzés?laccoo74Június elsejével 130 varrónő munkahelye szűnik meg Kazincbarcikán, mert a tulajdonos német cég keletebbre helyezi a gyártást.Na ezért a szintiszta kapitalista lépésért, hogy egy magáncég piaci alapon változtat egy 100%-ban a saját kompetenciájába tartozó dologban, szerinted ki a hibás?
Szerencsétlen nők jelentős része első perctől/20 éve/ dolgozott ott, most pedig egyik napról a másikra kenyér nélkül maradnak.Itt valami nagyon nincs jól!laccoo74
1, Orbán?
2, Gyurcsány?
3, a cigányok?
4, a zsidók?
5, Karl Marx?
több mint 12 éve
Nem gondolom, hogy attól jobb lesz nekik, hogy sajnálom őket.Csak gondoljunk bele abba, hogy ez közülünk bárkivel , illetve a szüleinkel is bármikor megtörténhet.
több mint 12 éve
😀 😀 😀 😀 😀 te hol voltál eddig? 😀 😀 😀Nem hibásokat keresek, csak sajnálom szerencsétleneket, akik közül nagyon soknak esélye sincs újra elhelyezkedni, pl a koruk miatt.Benned nincs semmi együttérzés?laccoo74Június elsejével 130 varrónő munkahelye szűnik meg Kazincbarcikán, mert a tulajdonos német cég keletebbre helyezi a gyártást.Na ezért a szintiszta kapitalista lépésért, hogy egy magáncég piaci alapon változtat egy 100%-ban a saját kompetenciájába tartozó dologban, szerinted ki a hibás?
1, Orbán?
2, Gyurcsány?
3, a cigányok?
4, a zsidók?
5, Karl Marx?
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
www.youtube.com/watch?v=shy7i0gewkc&feature=player_embeddedide is beírom: amúgy ez a videó tökéletesen kifigurázza azt a "tipikus" magyar mentalitást, mikor az emberek állandóan azon siránkoznak, hogy "ilyen bezzeg csak nálunk van" (gondolok itt a zsidózásra vagy épp a trollkodásra), holott csupán a borzasztóan beszűkült, kizárólag a hazai helyzetre korlátozódó "világnézet" teszi ezt... szomorú
Gyerünk mlsz, előre az utópiáért! 😉Geeri
a varrónőkhöz: attól, mert együtt érzek velük, jobb lesz nekik?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Nem hibásokat keresek, csak sajnálom szerencsétleneket, akik közül nagyon soknak esélye sincs újra elhelyezkedni, pl a koruk miatt.Benned nincs semmi együttérzés?Június elsejével 130 varrónő munkahelye szűnik meg Kazincbarcikán, mert a tulajdonos német cég keletebbre helyezi a gyártást.Na ezért a szintiszta kapitalista lépésért, hogy egy magáncég piaci alapon változtat egy 100%-ban a saját kompetenciájába tartozó dologban, szerinted ki a hibás?
1, Orbán?
2, Gyurcsány?
3, a cigányok?
4, a zsidók?
5, Karl Marx?
több mint 12 éve
Még ezt is sokallom azért a teljesítményért, amivel hétről-hétre "megörvendeztetnek" bennünket.......www.youtube.com/watch?v=shy7i0gewkc&feature=player_embeddedA szezon végére csak elérik, hogy az átlagnézőszám 100-200 lesz.
Gyerünk mlsz, előre az utópiáért! 😉Geeri
Na ott majd szurkolni sem fognak, csak nézik majd a meccset az okostelefonjukon, és ha gól van, akkor kiposztolják a FB-ra,cartman023
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
Június elsejével 130 varrónő munkahelye szűnik meg Kazincbarcikán, mert a tulajdonos német cég keletebbre helyezi a gyártást.Na ezért a szintiszta kapitalista lépésért, hogy egy magáncég piaci alapon változtat egy 100%-ban a saját kompetenciájába tartozó dologban, szerinted ki a hibás?
1, Orbán?
2, Gyurcsány?
3, a cigányok?
4, a zsidók?
5, Karl Marx?
6, a töritanárod?
több mint 12 éve
Június elsejével 130 varrónő munkahelye szűnik meg Kazincbarcikán, mert a tulajdonos német cég keletebbre helyezi a gyártást.Szerencsétlen nők jelentős része első perctől/20 éve/ dolgozott ott, most pedig egyik napról a másikra kenyér nélkül maradnak.Itt valami nagyon nincs jól!