Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 12 éve
Az USA-ban évtizedekbe és $ mrd-okba telt és került, de ha felzárkóztatást akarsz és nem gettót, annak egyik eszköze a pozdiszk lehet. Nem azt mondom, hogy ez nekem a kedvencem, de szükséges rossz.......Nem. De NEM az anyagiakról beszéltem, hanem a fajról/bőrszínről/vallásról. Keresem a megjegyzést, hogy hol utaltam az ANYAGI helyzetből adódó különbségre? Mindenhol a csórókról beszéltem, de ha nem, kérlek, emeld ki nekem. Kössz!Szerinted Tarnabodról, Sellyéről vagy Őriszentpéterről egy tehetséges fiatal gyerek, alsó-jövedelmi szinttel rendelkező családból(bőrszíntől függetlenül) ugyanolyan eséllyel indul az életben, mint egy szegedi, pécsi, vagy pesti orvos vagy ügyvéd gyermeke?A baj - szerintem - nem az, hogy felújítják a zsinagógákat, vagy adnak pénzt az egyházaknak vagy a zsidó hitközösségnek vagy éppen akármelyik muzulmán vallási gyülekezetnek.toxique
Konzekvensen tartom magam ahhoz az agybajomhoz, hogy ameddig az ember törekszik arra, hogy holnap jobb emberré váljon annál amilyen ma volt, addig nem érdekel a bőre színe, vagy a vallási meggyőződése, vagy a szexuális identitása... stb., mert ezek privát dolgok (szerintem). A "társadalmi hasznosság" pedig közösségi (a közösség szemében legyen jó, a privát dolgai a sajátjai).
A baj azzal van, hogy akik elosztják a forrásokat, azok folyamatosan kedveznek bizonyos társadalmi csoportoknak, amivel - indirekt módon - hátrányba hoznak másokat. Leírtam már sokszor: a pozitív diszkrimináció (pl. kiemelt támogatás) valami másik rétegtől von meg pénzt / jogokat (stb.) / juttatást - vagyis indirekt módon negatívan diszkriminál. A gyakorlatban csak stilisztikai különbség, ha a kékek és zöldek ovis társadalmában azt mondod, hogy:
- a csóró, szakadt és éhező kék a fagyija felét köteles a kehelyben hagyni (negatív)
- a csóró, szakadt és éhező zöld mekapja a kékek fagyija felét is (pozitiv).
Ha valóban felzárkóztatásról, együttélésről vagy integrációról lenne szó, akkor az esélyek egyenlőségére, nem pedig a diszkriminációra törekednének. Akkor nem lenne mutogatás, hogy már megint csak a romák / zsidók / üzbégek / scientológusok kaptak, hanem mindenki egyenlő eséllyel indulna. A romák negatív megkülönböztetésének a legendáját nem értem: meg kell nézni, hová megy a segélyek nagy része, kik rohannak az ombudsman-hoz ha a többség tagjai többen voltak és megkenték a lopáson rajtakapott roma bandát. A személyes véleményem az, hogy bizonyos kompetens rétegek a problémák megoldása helyett inkább megpróbálnak minél nagyobb zavarost kreálni a sikeres halászathoz.
Az igazság az, hogy ehhez a helyzethez kell egy bizonyos összlakossági-többségi "sötétség" is, hogy vallásra -bőrszínre (...stb.) való hovatartozástól függetlenül képtelenek észrevenni, hogy mindannyiunk szájába ugyanonnan lógatják bele a célszerszámot. Hogy a zöld azzal próbálna egyenlő lenni a kékkel, hogy nem fogadja el a plusz fagylaltot... 😀 Nooormális? Az óvónénit kell pofán vágni...toxique
Az esélye elvileg ugyanannyi kellene, hogy legyen, de mecsoda különség!csi77
A szegény mindenhol szopik. Akinek ez újonság, az a gazdag.
+ szerinted az mekkora lett volna, ha a csóró magyart Tarnababodról nem veszik fel az orvosira, de a romát kevesebb pontal igen, csak mert roma és zárkóztatni köll (volt idő, amikor ez volt a terv a felsőoktatásban).toxique
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
Nem. De NEM az anyagiakról beszéltem, hanem a fajról/bőrszínről/vallásról. Keresem a megjegyzést, hogy hol utaltam az ANYAGI helyzetből adódó különbségre? Mindenhol a csórókról beszéltem, de ha nem, kérlek, emeld ki nekem. Kössz!Szerinted Tarnabodról, Sellyéről vagy Őriszentpéterről egy tehetséges fiatal gyerek, alsó-jövedelmi szinttel rendelkező családból(bőrszíntől függetlenül) ugyanolyan eséllyel indul az életben, mint egy szegedi, pécsi, vagy pesti orvos vagy ügyvéd gyermeke?A baj - szerintem - nem az, hogy felújítják a zsinagógákat, vagy adnak pénzt az egyházaknak vagy a zsidó hitközösségnek vagy éppen akármelyik muzulmán vallási gyülekezetnek.toxique
Konzekvensen tartom magam ahhoz az agybajomhoz, hogy ameddig az ember törekszik arra, hogy holnap jobb emberré váljon annál amilyen ma volt, addig nem érdekel a bőre színe, vagy a vallási meggyőződése, vagy a szexuális identitása... stb., mert ezek privát dolgok (szerintem). A "társadalmi hasznosság" pedig közösségi (a közösség szemében legyen jó, a privát dolgai a sajátjai).
A baj azzal van, hogy akik elosztják a forrásokat, azok folyamatosan kedveznek bizonyos társadalmi csoportoknak, amivel - indirekt módon - hátrányba hoznak másokat. Leírtam már sokszor: a pozitív diszkrimináció (pl. kiemelt támogatás) valami másik rétegtől von meg pénzt / jogokat (stb.) / juttatást - vagyis indirekt módon negatívan diszkriminál. A gyakorlatban csak stilisztikai különbség, ha a kékek és zöldek ovis társadalmában azt mondod, hogy:
- a csóró, szakadt és éhező kék a fagyija felét köteles a kehelyben hagyni (negatív)
Ha valóban felzárkóztatásról, együttélésről vagy integrációról lenne szó, akkor az esélyek egyenlőségére, nem pedig a diszkriminációra törekednének. Akkor nem lenne mutogatás, hogy már megint csak a romák / zsidók / üzbégek / scientológusok kaptak, hanem mindenki egyenlő eséllyel indulna. A romák negatív megkülönböztetésének a legendáját nem értem: meg kell nézni, hová megy a segélyek nagy része, kik rohannak az ombudsman-hoz ha a többség tagjai többen voltak és megkenték a lopáson rajtakapott roma bandát. A személyes véleményem az, hogy bizonyos kompetens rétegek a problémák megoldása helyett inkább megpróbálnak minél nagyobb zavarost kreálni a sikeres halászathoz.
Az igazság az, hogy ehhez a helyzethez kell egy bizonyos összlakossági-többségi "sötétség" is, hogy vallásra -bőrszínre (...stb.) való hovatartozástól függetlenül képtelenek észrevenni, hogy mindannyiunk szájába ugyanonnan lógatják bele a célszerszámot. Hogy a zöld azzal próbálna egyenlő lenni a kékkel, hogy nem fogadja el a plusz fagylaltot... 😀 Nooormális? Az óvónénit kell pofán vágni...toxique
Az esélye elvileg ugyanannyi kellene, hogy legyen, de mecsoda különség!csi77
A szegény mindenhol szopik. Akinek ez újonság, az a gazdag.
+ szerinted az mekkora lett volna, ha a csóró magyart Tarnababodról nem veszik fel az orvosira, de a romát kevesebb pontal igen, csak mert roma és zárkóztatni köll (volt idő, amikor ez volt a terv a felsőoktatásban).
több mint 12 éve
Szerinted Tarnabodról, Sellyéről vagy Őriszentpéterről egy tehetséges fiatal gyerek, alsó-jövedelmi szinttel rendelkező családból(bőrszíntől függetlenül) ugyanolyan eséllyel indul az életben, mint egy szegedi, pécsi, vagy pesti orvos vagy ügyvéd gyermeke?A baj - szerintem - nem az, hogy felújítják a zsinagógákat, vagy adnak pénzt az egyházaknak vagy a zsidó hitközösségnek vagy éppen akármelyik muzulmán vallási gyülekezetnek.toxique
Az esélye elvileg ugyanannyi kellene, hogy legyen, de mecsoda különség!
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
kibaszott vicces ez a topic 😊
több mint 12 éve
Lehet, hogy ahányszor JC kimegy az utcára, elordítja magát, hogy "Mocskos zsidók!". És ezért hallja, mert ugye a saját hangját is hallja az ember. 😀Én ilyet még sose hallottam. De halál komolyan. Hol hallottál ilyeneket?VrijbloedAz embereknek inkább azzal van tele a tökük, hogy ha bekapcsolják a híradót, ömlik belőle a nácizás, rasszistázás és antiszemitázás.cartman023Nekem meg azzal van tele a tököm, hogy nem tudok úgy kimenni az utcára, hogy ne halljam: mocskos zsidó.
Most akkor mi van?III.JC6
DS!
http://jenkikhaza.blogspot.hu/
If you don't know where you are going, you might wind up someplace else./Yogi Berra/
több mint 12 éve
nincs vele bajom, ez így van általában, hogy azok az emberek akik féltik vagy már elvesztették a megélhetésüket, azok fogékonyabbá válnak az azonnali radikális megoldásokat kínáló pártok programjaira. Ahogy Roosevelt is megmondta, nem a radikális mozgalmak ellen kell harcolni, hanem azokat a problémákat kell orvosolni, melyek mentén ezek szerveződnek.Amadeus91Így már értem mire gondoltál, köszi.
Do your job
több mint 12 éve
nincs vele bajom, ez így van általában, hogy azok az emberek akik féltik vagy már elvesztették a megélhetésüket, azok fogékonyabbá válnak az azonnali radikális megoldásokat kínáló pártok programjaira. Ahogy Roosevelt is megmondta, nem a radikális mozgalmak ellen kell harcolni, hanem azokat a problémákat kell orvosolni, melyek mentén ezek szerveződnek.Pusztán érdeklődés szintjén, de elmagyaráznád, hogy magával a kiemelt résszel mi a bajod?BostonA Jobbik nem a tudatlanok és szegények pártja, hanem a tanult egyetemistáké, fiataloké, és az olyan embereké, akik féltik a megélhetésüket, szóval dolgoznak és nem csak a segélyt várják a kapuban.cartman023kimondtad a lényeget.Amadeus91
több mint 12 éve
Csak ha téged le mocskos zsidóznak az utcán, az nem kerül az adófizetőknek 220 milliárd ftjába... Egyébként hol van ez az utca?Az embereknek inkább azzal van tele a tökük, hogy ha bekapcsolják a híradót, ömlik belőle a nácizás, rasszistázás és antiszemitázás.cartman023Nekem meg azzal van tele a tököm, hogy nem tudok úgy kimenni az utcára, hogy ne halljam: mocskos zsidó.
több mint 12 éve
Én ilyet még sose hallottam. De halál komolyan. Hol hallottál ilyeneket?Az embereknek inkább azzal van tele a tökük, hogy ha bekapcsolják a híradót, ömlik belőle a nácizás, rasszistázás és antiszemitázás.cartman023Nekem meg azzal van tele a tököm, hogy nem tudok úgy kimenni az utcára, hogy ne halljam: mocskos zsidó.
több mint 12 éve
Nekem csak annyi hogy szimplán baromság.Pusztán érdeklődés szintjén, de elmagyaráznád, hogy magával a kiemelt résszel mi a bajod?BostonA Jobbik nem a tudatlanok és szegények pártja, hanem a tanult egyetemistáké, fiataloké, és az olyan embereké, akik féltik a megélhetésüket, szóval dolgoznak és nem csak a segélyt várják a kapuban.cartman023kimondtad a lényeget.Amadeus91
Nem értem, hogy ha az egyik fél mond egy hülyeséget( Jobbik a buta emberek pártja) akkor a másik oldalnak mért kell reflexb trómfolnia egy legalább akkora faszságot (tanul emberek/ egyetemisták) pártja.
Semmi köze nincs. Jobbik azoknak a pártja akiknek kurvára elegük van abból , hogy a cigányok mint a kiskirályok élnek segélyből , emellett lopnak míg a legtöbb ember azért is gürizik hogy megéljen. Azoke az embereké akik szerint egyes nációk nagyobb kiváltságot kapnak a magyarokkal szemben. Illetve igen azoké is akik ezt rasszista módon szélsőségesebben mondják. Köze nincs a pártnak ahhoz hogy ki milyen iskolázottsági / értelmi szinten van. Nincs kevesebb hülye, se kevesebb okos a támogatóik közt arányaiban mint mondjuk a Fideszben.
több mint 12 éve
Pusztán érdeklődés szintjén, de elmagyaráznád, hogy magával a kiemelt résszel mi a bajod?A Jobbik nem a tudatlanok és szegények pártja, hanem a tanult egyetemistáké, fiataloké, és az olyan embereké, akik féltik a megélhetésüket, szóval dolgoznak és nem csak a segélyt várják a kapuban.cartman023kimondtad a lényeget.Amadeus91
Do your job
több mint 12 éve
Tényleg nehéz veled.tehát, aki nem jobbikos az lusta naplopó?Amadeus91Legalább nem a lusta és naplopók pártja, mint a többi.cartman023kimondtad a lényeget.Amadeus91nol.hu/belfold/20130216-tarol_a_jobbikMár nem először olvasom ezt az állatkertes "beszólásod". Nincs más?ezért jó, hogy van a jobbik, legalább össze tudja maga köré gyűjteni ezt a "zsidózócigányozó" réteget, nem kell őket összefogdosni. Inkább az a megdöbbentő, hogy ez a réteg ekkora és, hogy a korfája azt jelzi, hogy 14-30ig a legerősebb. (megjegyzem, az én osztálytársaim közül is az lett jobbikos, aki végig baszott tanulni, aztán 2-s érettségivel se suliba, se melóba nem vették fel) Mit gondolsz Németországban az NPD miért nincs betiltva? Sokkal könnyebb így pórázon tartani.Amadeus91
A témára visszatérve. Mondd, szerinted hány embernek van tele a töke például azzal, hogy az állam stadionokat épít? Vagy hány embernek van tele a töke azzal, hogy a jobbik állandóan cigányoz meg zsidózik? Vagy hány embernek van tele a töke a 400 ft-os benzinárral? Vagy azzal, mennyi a kenyér?
Mégsem sírnak itt minden nap, ahogy te.III.JC6
Ajánlom elolvasni, hogy a Jobbikhoz milyen "sötét és tanulatlan" emberek tartoztak.
Az a sztereotípia, amit el szerettek volna hitetni sokan, nagyon, de nagyon megdőlt. A Jobbik nem a tudatlanok és szegények pártja, hanem a tanult egyetemistáké, fiataloké, és az olyan embereké, akik féltik a megélhetésüket, szóval dolgoznak és nem csak a segélyt várják a kapuban.cartman023
több mint 12 éve
tehát, aki nem jobbikos az lusta naplopó?Legalább nem a lusta és naplopók pártja, mint a többi.cartman023kimondtad a lényeget.Amadeus91nol.hu/belfold/20130216-tarol_a_jobbikMár nem először olvasom ezt az állatkertes "beszólásod". Nincs más?ezért jó, hogy van a jobbik, legalább össze tudja maga köré gyűjteni ezt a "zsidózócigányozó" réteget, nem kell őket összefogdosni. Inkább az a megdöbbentő, hogy ez a réteg ekkora és, hogy a korfája azt jelzi, hogy 14-30ig a legerősebb. (megjegyzem, az én osztálytársaim közül is az lett jobbikos, aki végig baszott tanulni, aztán 2-s érettségivel se suliba, se melóba nem vették fel) Mit gondolsz Németországban az NPD miért nincs betiltva? Sokkal könnyebb így pórázon tartani.Amadeus91
A témára visszatérve. Mondd, szerinted hány embernek van tele a töke például azzal, hogy az állam stadionokat épít? Vagy hány embernek van tele a töke azzal, hogy a jobbik állandóan cigányoz meg zsidózik? Vagy hány embernek van tele a töke a 400 ft-os benzinárral? Vagy azzal, mennyi a kenyér?
Ajánlom elolvasni, hogy a Jobbikhoz milyen "sötét és tanulatlan" emberek tartoztak.
Az a sztereotípia, amit el szerettek volna hitetni sokan, nagyon, de nagyon megdőlt. A Jobbik nem a tudatlanok és szegények pártja, hanem a tanult egyetemistáké, fiataloké, és az olyan embereké, akik féltik a megélhetésüket, szóval dolgoznak és nem csak a segélyt várják a kapuban.cartman023
több mint 12 éve
A baj - szerintem - nem az, hogy felújítják a zsinagógákat, vagy adnak pénzt az egyházaknak vagy a zsidó hitközösségnek vagy éppen akármelyik muzulmán vallási gyülekezetnek.
több mint 12 éve
Még egy példa a "sikertelen" Jobbikra :alfahir.hu/bekesszentandras_onellatas_a_cel
"Néhány hete Közép-Európa legmodernebb húsüzemét nyitották meg, májusban egy háromezer háztartás energiaigényét fedező vízerőművet adnak át, miközben szinte teljes a foglalkoztatottság a 3800 főt számláló nagyközségben."
több mint 12 éve
Legalább nem a lusta és naplopók pártja, mint a többi.kimondtad a lényeget.Amadeus91nol.hu/belfold/20130216-tarol_a_jobbikMár nem először olvasom ezt az állatkertes "beszólásod". Nincs más?ezért jó, hogy van a jobbik, legalább össze tudja maga köré gyűjteni ezt a "zsidózócigányozó" réteget, nem kell őket összefogdosni. Inkább az a megdöbbentő, hogy ez a réteg ekkora és, hogy a korfája azt jelzi, hogy 14-30ig a legerősebb. (megjegyzem, az én osztálytársaim közül is az lett jobbikos, aki végig baszott tanulni, aztán 2-s érettségivel se suliba, se melóba nem vették fel) Mit gondolsz Németországban az NPD miért nincs betiltva? Sokkal könnyebb így pórázon tartani.Amadeus91
több mint 12 éve
kimondtad a lényeget.nol.hu/belfold/20130216-tarol_a_jobbikMár nem először olvasom ezt az állatkertes "beszólásod". Nincs más?ezért jó, hogy van a jobbik, legalább össze tudja maga köré gyűjteni ezt a "zsidózócigányozó" réteget, nem kell őket összefogdosni. Inkább az a megdöbbentő, hogy ez a réteg ekkora és, hogy a korfája azt jelzi, hogy 14-30ig a legerősebb. (megjegyzem, az én osztálytársaim közül is az lett jobbikos, aki végig baszott tanulni, aztán 2-s érettségivel se suliba, se melóba nem vették fel) Mit gondolsz Németországban az NPD miért nincs betiltva? Sokkal könnyebb így pórázon tartani.Amadeus91
több mint 12 éve
nol.hu/belfold/20130216-tarol_a_jobbikMár nem először olvasom ezt az állatkertes "beszólásod". Nincs más?ezért jó, hogy van a jobbik, legalább össze tudja maga köré gyűjteni ezt a "zsidózócigányozó" réteget, nem kell őket összefogdosni. Inkább az a megdöbbentő, hogy ez a réteg ekkora és, hogy a korfája azt jelzi, hogy 14-30ig a legerősebb. (megjegyzem, az én osztálytársaim közül is az lett jobbikos, aki végig baszott tanulni, aztán 2-s érettségivel se suliba, se melóba nem vették fel) Mit gondolsz Németországban az NPD miért nincs betiltva? Sokkal könnyebb így pórázon tartani.Amadeus91
Az a sztereotípia, amit el szerettek volna hitetni sokan, nagyon, de nagyon megdőlt. A Jobbik nem a tudatlanok és szegények pártja, hanem a tanult egyetemistáké, fiataloké, és az olyan embereké, akik féltik a megélhetésüket, szóval dolgoznak és nem csak a segélyt várják a kapuban.
több mint 12 éve
Hát, ha megszakadok sem tudok olyan estet mondani, hogy akikor mentem pl. Debrecenbe,valaki zsidózott, de ha te mondod.Az embereknek inkább azzal van tele a tökük, hogy ha bekapcsolják a híradót, ömlik belőle a nácizás, rasszistázás és antiszemitázás.cartman023Nekem meg azzal van tele a tököm, hogy nem tudok úgy kimenni az utcára, hogy ne halljam: mocskos zsidó.
több mint 12 éve
Kíváncsi vagyok Sobri erre is ráugrik-e, hogy nem szabad általánosítani, vagy csak cigányoknál csinálja ezt meg 😊Már nem először olvasom ezt az állatkertes "beszólásod". Nincs más?ezért jó, hogy van a jobbik, legalább össze tudja maga köré gyűjteni ezt a "zsidózócigányozó" réteget, nem kell őket összefogdosni. Inkább az a megdöbbentő, hogy ez a réteg ekkora és, hogy a korfája azt jelzi, hogy 14-30ig a legerősebb. (megjegyzem, az én osztálytársaim közül is az lett jobbikos, aki végig baszott tanulni, aztán 2-s érettségivel se suliba, se melóba nem vették fel) Mit gondolsz Németországban az NPD miért nincs betiltva? Sokkal könnyebb így pórázon tartani.Amadeus91
több mint 12 éve
sok meglepetes fog teged meg erni az ajkn fosadeus, ha szted csak a tanulatlan seggek a jobbikosok 😀 vagy akkor te is tanulatlan segg vagy, ha az ajkra szepszammal jarnak a tanulatlan seggek.
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 12 éve
Már nem először olvasom ezt az állatkertes "beszólásod". Nincs más?ezért jó, hogy van a jobbik, legalább össze tudja maga köré gyűjteni ezt a "zsidózócigányozó" réteget, nem kell őket összefogdosni. Inkább az a megdöbbentő, hogy ez a réteg ekkora és, hogy a korfája azt jelzi, hogy 14-30ig a legerősebb. (megjegyzem, az én osztálytársaim közül is az lett jobbikos, aki végig baszott tanulni, aztán 2-s érettségivel se suliba, se melóba nem vették fel) Mit gondolsz Németországban az NPD miért nincs betiltva? Sokkal könnyebb így pórázon tartani.
több mint 12 éve
milyen utcák vannak a mennyben?Az embereknek inkább azzal van tele a tökük, hogy ha bekapcsolják a híradót, ömlik belőle a nácizás, rasszistázás és antiszemitázás.cartman023Nekem meg azzal van tele a tököm, hogy nem tudok úgy kimenni az utcára, hogy ne halljam: mocskos zsidó.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Az embereknek inkább azzal van tele a tökük, hogy ha bekapcsolják a híradót, ömlik belőle a nácizás, rasszistázás és antiszemitázás.cartman023Nekem meg azzal van tele a tököm, hogy nem tudok úgy kimenni az utcára, hogy ne halljam: mocskos zsidó.
Most akkor mi van?
„Ha megmentesz egy lelket, az egész világot mented meg.”
több mint 12 éve
Ott a pont.A felsorolt települések jogos példák, nekem is öröm látni, hogy végre dolgoznak falopás helyett.Akkor megnézhetnéd Érpatakot és Gyöngyöspatát is, hogy a Jobbik mit ért el ott. Tiszta lett a település, csökkent a bűnözés, nem élnek haragos viszonyban a magyarok és a cigányok.Vagy hány embernek van tele a töke azzal, hogy a jobbik állandóan cigányoz meg zsidózik?III.JC6A Jobbik éppen ezzel került be a parlamentbe, megtalálták a cigánybűnözést, mint a társadalom egyre jelentősebb hányadát érintő, nagyon sok embert rendkívül felbaszó témát, amire megoldást hazudtak. Nyilván nem lett belőle semmi, de kampánystratégiailag tökéletesen időzítettek vele.berger90
Tiszavasvárit is ide vehetjük, ahol a Jobbik munkahelyeket tudott teremteni, ezáltal az időközi választáson ismét a Jobbik nyeret úgy, hogy a cigányok egy része is rá szavazott.
(Hmm, rasszista cigány? Vagy talán a tisztességesebb része megelégelte a saját bűnöző fajtáját.)
A Jobbik csak ennyit tudott tenni, mivel ellenzékben van, de ha ez semmi, akkor szavazz a többi semmit nem tevő pártra.cartman023
Azt azonban egyik naplopó, korrupt tolvajbanda sem érdemli meg, hogy egy békés tavaszeleji vasárnapon miattuk álljak sorban szavazásra várva. Oldaltól, párttól függetlenül.berger90