Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 12 éve
Zolika Indianapolis Colts Ole Miss Rebels 979
 kuruc.info/r/2/111042/

Ehhez ismét csak gratulálni tudok!

De azért kíváncsi vagyok, hogy mi a lóf@szt csináltak 4 évig a bíróságon?cartman023
child please, kurucinfó?!Amadeus91
Akkor most meséld el (ha egyáltalán elolvastad a cikket), hogy a leírtakból mi nem fedi a valóságot!

több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 505
 kuruc.info/r/2/111042/

De azért kíváncsi vagyok, hogy mi a lóf@szt csináltak 4 évig a bíróságon?cartman023
child please, kurucinfó?!
több mint 12 éve
cartman023 Indianapolis Colts 995
 kuruc.info/r/2/111042/

De azért kíváncsi vagyok, hogy mi a lóf@szt csináltak 4 évig a bíróságon?
több mint 12 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 418 — Ajmo Vatreni
Csak ismételni tudom magam, buzi olaszok.
több mint 12 éve
Darksun3 1 254 — Yankees fan
Buzi olaszok.zinedine5
És buzi kanadaiak.Schleck
És buzi buzik!

DS!

http://jenkikhaza.blogspot.hu/

If you don't know where you are going, you might wind up someplace else.
/Yogi Berra/
több mint 12 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Buzi olaszok.zinedine5
És buzi kanadaiak.

több mint 12 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 418 — Ajmo Vatreni
Buzi olaszok.
több mint 12 éve
Én csak azt nem értem, hogy te kívűlről, kb. a sajtó általánosan igen alapos és megbízható tényei alapján, honnan a picsában tudod eldönteni, hogy a bírósági ítélet rossz ?
Sírtok itt, hogy Magyarországon mennyivel rosszabb az igazságszolgáltatás ami mellé felsorakoztattok néhány ítéletet, pedig egyáltalán nincs gond. Szerintem korrektebb mnit egy olasz és/vagy amcsi igazságszolgáltatás sokszor, bár ezt most tényszerűen nem tudom alátámasztani, de hogy te az ügy infoinak kb max 10 % ismeretében, azt állítod, hogy rosszul döntött egy bíró, hát le a kalappal.Toca
Azért nekem ne magyarázd már meg, hogy egy másik ember halálra veréséért ez a megfelelő büntetés.
2 év 3 hónapot ér egy emberélet.
Még ha véletlenül követte volna el , például autóbalesetben, akkor talán elfogadható lenne, de nem így történt. Bokszoló volt, kihasználta az ott tanultakat, és addig vert valakit, amíg az bele nem halt a sérüléseibe.

De ha te olyan országban szeretnél élni, ahol bárki agyonverhet 2 évért, akkor sok sikert hozzá.cartman023
Ez a jogrendszeren és nem az ítélethozón múlik. Abban egyetértünk hogy nevetséges, de ha ez a jogrendszerünk, hogy ezért 2,5 év jár, mert a vád elkúrt valamit a védők meg geci jók voltak akkor ez.
Nem akarsz itt élni , menj máshova, bár ott se lesz jobb ott is lesznek nevetséges ítéletek.Toca
Teljesen mindegy, hogy milyen a rendszer.
Értelmes országban ilyen nem történhet.

Lassan tényleg oda fogunk jutni, hogy a gyilkosoknak, bűnözőknek több joguk lesz, mint az áldozatnak. Mindenki köteles lesz elviselni, ha egyes "ártatlan báránykák" ki akarják őt rabolni, megverni, megerőszakolni vagy megölni.
Persze lehetne ezen változtatni, de akkor meg nyávognának a jogvédők meg a liberális elferdültek, és jöhetne a megszokott nácizás is.
több mint 12 éve
Toca Minnesota Vikings 20 273 — Vikings fan
Én csak azt nem értem, hogy te kívűlről, kb. a sajtó általánosan igen alapos és megbízható tényei alapján, honnan a picsában tudod eldönteni, hogy a bírósági ítélet rossz ?
Sírtok itt, hogy Magyarországon mennyivel rosszabb az igazságszolgáltatás ami mellé felsorakoztattok néhány ítéletet, pedig egyáltalán nincs gond. Szerintem korrektebb mnit egy olasz és/vagy amcsi igazságszolgáltatás sokszor, bár ezt most tényszerűen nem tudom alátámasztani, de hogy te az ügy infoinak kb max 10 % ismeretében, azt állítod, hogy rosszul döntött egy bíró, hát le a kalappal.Toca
Azért nekem ne magyarázd már meg, hogy egy másik ember halálra veréséért ez a megfelelő büntetés.
Még ha véletlenül követte volna el , például autóbalesetben, akkor talán elfogadható lenne, de nem így történt. Bokszoló volt, kihasználta az ott tanultakat, és addig vert valakit, amíg az bele nem halt a sérüléseibe.

De ha te olyan országban szeretnél élni, ahol bárki agyonverhet 2 évért, akkor sok sikert hozzá.cartman023
Ez a jogrendszeren és nem az ítélethozón múlik. Abban egyetértünk hogy nevetséges, de ha ez a jogrendszerünk, hogy ezért 2,5 év jár, mert a vád elkúrt valamit a védők meg geci jók voltak akkor ez.
Nem akarsz itt élni , menj máshova, bár ott se lesz jobb ott is lesznek nevetséges ítéletek.
több mint 12 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 838 — no es importante
Van olyan az ismerettségi körömben aki egy discman lehúzásáért (mindenféle tettlegesség nélkül, "zsarolás" bűntettjével) másfél évet ült. Ahhoz képest elég komikus az ítélet. Igaz ő már nagykorú volt, viszont nem volt priusza, és azért a két bűntett között szerintem nem kell magyarázni a különbséget. A kiskorú, szintén makulátlan előéletű bűntársai több mint 2 év felfüggesztettet kaptak.Rataxes
nézd, én már voltam rabosítva diákigazolvány-hamisítás miatt (értsd lejárt diákra raktam érvényes matricát), az esetek döntő többségében pár részleten rengeteg minden múlik... pl. ha azt mondom, hogy a matricát az interneten vettem, akkor lefoglalják a számítógépemet, ezért általában a józsefvárosi piacon egy gyanús alaktól a "helyes" válasz, pláne ha hozzáteszem, hogy az illető rámtukmálta, tehát nem elsődleges szándékból követtem el a bűntettet
ha összevissza beszélek, akár letöltendőt is kaphattam volna, helyette megúsztam minimális pénzbüntetéssel, pedig mindkettőnél ugyanazt csináltam

már egy ilyen stiklinél látszik, hogy mennyit számít, hogy pontosan tudd mikor mit kell mondani, ez nem hiszem hogy a magyar igazságszolgáltatás hibája, egyszerűen az életé

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
 mno.hu/ahirtvhirei/izrael-nagykovete-nem-tartja-antiszemitanak-hazankat-1153339

"Magyarország nem antiszemita állam"

Miket mond a "náci" nagykövet, elképesztő!
Hogy meri tagadni azt, hogy Magyarországon elképesztő antiszemitizmus van?
több mint 12 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 102
Néhány esetben az emberölésért pofátlanul kis büntetés jár. Néha elgondolkozom, hogy pár év börtönt bevállalnék...
Csak holnap ne legyenek itt értem hogy miket írok. 😀

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 12 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 222 — Eagles fan
Van olyan az ismerettségi körömben aki egy discman lehúzásáért (mindenféle tettlegesség nélkül, "zsarolás" bűntettjével) másfél évet ült. Ahhoz képest elég komikus az ítélet. Igaz ő már nagykorú volt, viszont nem volt priusza, és azért a két bűntett között szerintem nem kell magyarázni a különbséget. A kiskorú, szintén makulátlan előéletű bűntársai több mint 2 év felfüggesztettet kaptak.

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 12 éve

De ha te olyan országban szeretnél élni, ahol bárki agyonverhet 2 évért, akkor sok sikert hozzá.
több mint 12 éve
Atari Pittsburgh Steelers 1 364 — Tulipános Fan- fan
... azt állítod, hogy rosszul döntött egy bíró, hát le a kalappal.Toca
Első fokon 1 év fogház felfüggesztve. Abból lett 2,25 év börtön ülve.
Azt állítod, hogy mindkét bíró jól döntött?

"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 12 éve
nem kell ide óvónéni, itt a Herr Sturmbannführer, majd ellátja a bajomat.Amadeus91
Ne foglalkozz a zsidó provokátorral!

Sobri Jóska, betyár
Jobbik, bowl.hu alapszervezet
Zsidóarchivációs Hivatal Irodavezető és az Árja Kaballisták Hászidja
Sobri Jóska
de Herr Sturmbannführer, már mindenütt ottan vannak-e! Beszivárogtak közénk mind a 0,1%-ban.

több mint 12 éve
Toca Minnesota Vikings 20 273 — Vikings fan
 www.origo.hu/itthon/20130418-felmentettek-a-kokai-gyilkossag-gyanusitottjat.html

"A bíróság szerint azonban, a vádlott beismerése kevés a bűnösség bizonyításához."

Éljen Magyarország!cartman023
Egy normális országban ez természetes.tomi-tomi
pontosan.
rengeteg beteg ember van akiknek figyelem kell, és bármennyire betegnek hangzik, h elmebeteg v zavart emberek, beismernek olyan bűncselekményt amit nem ők követtek el.

A szülő/férj/feleség áldozza fel magát valamelyik szeretettéért esetet nem is említvebriareos
Akkor fogadjátok be az "ártatlan" báránykát.

Nevetséges ez az "igazságszolgáltatás".
cartman023
Amíg nem teszel különbséget (nem akarsz/nem tudsz), bizonyítottság hiányában és bűncselekmény hiányában született felmentő ítélet között, addig Te vagy a nevetséges.tomi-tomi
Tudom, hogy nevetséges vagyok.
Rendet akarok, és nem nagyon van kedvem gyilkosok között járkálni. De ettől ez az ország nagyon-nagyon messze van.cartman023
Például ehhez is gratulálok az "igazságszolgáltatásnak :
 mno.hu/migr_1834/bortonbe_megy_a_verekedo-222714

2 év és 3 hónapot kapott egy gyilkos.cartman023
neked amúgy szar az emésztésed?Amadeus91
Esetleg valami értelmes reagálás?

Vagy óvodásat játszunk? Megmondjalak az óvónéninek?cartman023
Sírtok itt, hogy Magyarországon mennyivel rosszabb az igazságszolgáltatás ami mellé felsorakoztattok néhány ítéletet, pedig egyáltalán nincs gond. Szerintem korrektebb mnit egy olasz és/vagy amcsi igazságszolgáltatás sokszor, bár ezt most tényszerűen nem tudom alátámasztani, de hogy te az ügy infoinak kb max 10 % ismeretében, azt állítod, hogy rosszul döntött egy bíró, hát le a kalappal.
több mint 12 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 112 — #NoStress
nem kell ide óvónéni, itt a Herr Sturmbannführer, majd ellátja a bajomat.Amadeus91
Ne foglalkozz a zsidó provokátorral!

Nálunk a Jobbikban archíválunk minden zsidóbarát megmozdulást.
Az antiszemitizmus elleni harc jegyében.
És nem titkosítjuk a dokumentumokat.
Tessék, egy bizonyító erejű felvétel a provokátor cartman023-ról, amikoris rajtakaptuk egy magyarellenes hanukka-ünnepségen zsidó hitsorsosaival, kezébe természetesen belesimuló tenderlivel, fejében "vesszen a magyar" gondolatokat forgatva, miközben összeesküvést szőtt szeretett hazánk ellen.
Mindez jól látszik a fotón.
Ha nem látszana, nem tudnánk ugye.

És kilóg a lóláb is:
Hogy mennyire utáltam mindig is a németet.cartman023
Mi a Jobbikban felismerjük a zsiráfot.

Neked, ezzel a szép osztrák névvel több érzéked lehetne a zsidókhoz, kapd össze magad!

Sobri Jóska, betyár
Zsidóarchivációs Hivatal Irodavezető és az Árja Kaballisták Hászidja

több mint 12 éve
Hogy mennyire utáltam mindig is a németet.
több mint 12 éve
nem kell ide óvónéni, itt a Herr Sturmbannführer, majd ellátja a bajomat.
több mint 12 éve
 www.origo.hu/itthon/20130418-felmentettek-a-kokai-gyilkossag-gyanusitottjat.html

"A bíróság szerint azonban, a vádlott beismerése kevés a bűnösség bizonyításához."

pontosan.
rengeteg beteg ember van akiknek figyelem kell, és bármennyire betegnek hangzik, h elmebeteg v zavart emberek, beismernek olyan bűncselekményt amit nem ők követtek el.

A szülő/férj/feleség áldozza fel magát valamelyik szeretettéért esetet nem is említvebriareos

cartman023
Amíg nem teszel különbséget (nem akarsz/nem tudsz), bizonyítottság hiányában és bűncselekmény hiányában született felmentő ítélet között, addig Te vagy a nevetséges.tomi-tomi
Rendet akarok, és nem nagyon van kedvem gyilkosok között járkálni. De ettől ez az ország nagyon-nagyon messze van.cartman023

neked amúgy szar az emésztésed?Amadeus91
Esetleg valami értelmes reagálás?

Vagy óvodásat játszunk? Megmondjalak az óvónéninek?
több mint 12 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 112 — #NoStress

pontosan.

cartman023
Csak zsidó és provokátor.
Nálunk a Jobbikban az ilyenre csak annyit mondanak: zsiráf.
Még ha lónak is álcázza magát.
Ne ülj fel a zsidó provokátornak, mert fitymaszűkületet okoz.
Nekünk pár napja beismerte zsidóságát, majd arra hivatkozott, hogy egy adag sólet hatására tette csak, de minket nem lehet megtéveszteni.
Aki beismerte az az.
Ha nem ismerte volna be, honnan tudnám, hogy beismerte? Sehonnan.
És akkor nem is tudnám mondani. De tudom, tehát beismerte. Pont.
Hibátlan, magyar logika.
Aki szerint nem, az zsidó.

Sobri Jóska, betyár
Ártatlanságügyi különmegbízott, és Sóletdegusztátor

több mint 12 éve

pontosan.

cartman023

neked amúgy szar az emésztésed?
több mint 12 éve

pontosan.

cartman023

2 év és 3 hónapot kapott egy gyilkos.
több mint 12 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan

pontosan.

cartman023
Nem, nem tudod, hogy nevetséges vagy. Összekevered a cinizmussal.
Ideális alanya vagy a manipulációnak.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)