Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 12 éve
Miért ne jelenne meg? Ott írja, hogy közölte a zweitung, meg az a német zsidó lap, meg az antiszemita ellenes akciócsoport, stb...Mondjuk a kurucinfót lehetne mellőzni szerintem.szabaMiért is?
Mert vannak rajta olyan dolgok (pl ez) ami a többi médiában meg sem jelenik?cartman023
De akinek a kurucinfó hiteles forrás, az ne csodálkozzon, hogy sokat jár a gyülölködőbe

több mint 12 éve
Mondjuk a kurucinfót lehetne mellőzni szerintem.szabaMiért is?
Mert vannak rajta olyan dolgok (pl ez) ami a többi médiában meg sem jelenik?
több mint 12 éve
Miért nem lehet belenyugodni abba hogy két ember boldog egymással és azért is megpróbálni megszerezni csak mert nem az övé valaki? Gyűlölöm az ilyen "embereket"

több mint 12 éve
Mondjuk a kurucinfót lehetne mellőzni szerintem.
több mint 12 éve
kuruc.info/r/4/111235/#ixzz2RUsO7AnkAmadeus majd mindjárt megmondja a tuti 😀
Pfff.
Legközelebb én is ezt fogom mondani.cartman023
több mint 12 éve
Hát hogy peches.Tele van a faxom ezzel a masszív balszerencsével! Az a hórihorgas, anyabaszogató-nyomorodvány-szartemető-puncópöcögtető-gecipumpa-szarláda csodatörténés vigye el ebből a retkes-tetves nyomorbaszta életemből! De már-azonnal és iszonyatosan kúúúrva messzire!Mi a baj?csi77
Azt a kicsírázott f.szt! Azt! Azt bassza meg az a fostos jegesmedve! 😕 Anyjába a balszerencsével! Oda!
Szemérmetlenül-szemtelenül jószerencsés akarok lenni most-már-ma! De már-azonnal!toxique
Én így értelmeztem.
több mint 12 éve
Tele van a faxom ezzel a masszív balszerencsével! Az a hórihorgas, anyabaszogató-nyomorodvány-szartemető-puncópöcögtető-gecipumpa-szarláda csodatörténés vigye el ebből a retkes-tetves nyomorbaszta életemből! De már-azonnal és iszonyatosan kúúúrva messzire!Mi a baj?
Azt a kicsírázott f.szt! Azt! Azt bassza meg az a fostos jegesmedve! 😕 Anyjába a balszerencsével! Oda!
Szemérmetlenül-szemtelenül jószerencsés akarok lenni most-már-ma! De már-azonnal!toxique
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
Elmegy a jó büdös kurva anyjába az FA, az összes mocskos kis szarrágó kurva testülettaggal. Hogy rohadjon le az összesnek az mindegyik végtagja és szenvedjenek olyan igazságtalanul egész életükben mint ahogy ők ítélkeznek az életben. Remélem az összesnek székrekedése lesz életük hátralévő részében.kristóf17csak rájuk kell küldeni ezt a Kallum Mekmenemen gyereket, helyrerakja őket egész gyorsan, úgysem lett eltiltva.
több mint 12 éve
Elmegy a jó büdös kurva anyjába az FA, az összes mocskos kis szarrágó kurva testülettaggal. Hogy rohadjon le az összesnek mindegyik végtagja és szenvedjenek olyan igazságtalanul egész életükben mint ahogy ők ítélkeznek. Remélem az összesnek székrekedése lesz életük hátralévő részében.
több mint 12 éve
Tele van a faxom ezzel a masszív balszerencsével! Az a hórihorgas, anyabaszogató-nyomorodvány-szartemető-puncópöcögtető-gecipumpa-szarláda csodatörténés vigye el ebből a retkes-tetves nyomorbaszta életemből! De már-azonnal és iszonyatosan kúúúrva messzire! Azt a kicsírázott f.szt! Azt! Azt bassza meg az a fostos jegesmedve! 😕 Anyjába a balszerencsével! Oda!
Szemérmetlenül-szemtelenül jószerencsés akarok lenni most-már-ma! De már-azonnal!
több mint 12 éve
Jó hát vannak mazoisták, de csak mert Matthew nem az nem kell lenézni. 😀Amadeus mit feszülsz. Fogadd el h kurva sokan nem bírják a búrádat és kész.én ezt tudom, el is fogadom, mindig azt szoktam mondani, hogy az az ember mindig gyanús, akit mindenki kedvel. Nem ezzel van a bajom, hanem azzal, hogy, ha valakinek velem baja van, akkor azt vállalja fel akkor is, ha privátban megkérdem tőle, ne csak a többiek előtt kapjam a savat. Volt is más is, akivel volt vitám az évek során (Gyurma, Ata, Herr Sturmbannführer Sobri...) akik vették a fáradtságot, hogy PM-ben megbeszéljük a dolgot, és ezt sokra is tartom bennük. Ennyi a nyűgöm csak.Amadeus91
Az ember nem lehet mindenkinek a kedvérebriareos
több mint 12 éve
Amadeus mit feszülsz. Fogadd el h kurva sokan nem bírják a búrádat és kész.én ezt tudom, el is fogadom, mindig azt szoktam mondani, hogy az az ember mindig gyanús, akit mindenki kedvel. Nem ezzel van a bajom, hanem azzal, hogy, ha valakinek velem baja van, akkor azt vállalja fel akkor is, ha privátban megkérdem tőle, ne csak a többiek előtt kapjam a savat. Volt is más is, akivel volt vitám az évek során (Gyurma, Ata, Herr Sturmbannführer Sobri...) akik vették a fáradtságot, hogy PM-ben megbeszéljük a dolgot, és ezt sokra is tartom bennük. Ennyi a nyűgöm csak.
Az ember nem lehet mindenkinek a kedvérebriareos
több mint 12 éve
Amadeus mit feszülsz. Fogadd el h kurva sokan nem bírják a búrádat és kész.Az ember nem lehet mindenkinek a kedvére
több mint 12 éve
ne erőltessük egymást.Hiába...Matthew99pont erről beszélek.Amadeus91Ha neked ez a mocskolódás akkor tényleg nincs miről beszélni.Matthew99ó, hogyne. Amikor a többiek előtt kell mocskolni, akkor meg nem felesleges? Ha ennyire vérmes ellenérzéseid vannak az irányomba, akkor tessék felvállalni azt "4 szem közt" is.Amadeus91Matyi, te meg válaszolj a PM-re...Amadeus91Feleslegesen nem koptatom a billentyűzetet.Matthew99
több mint 12 éve
Hiába...pont erről beszélek.Amadeus91Ha neked ez a mocskolódás akkor tényleg nincs miről beszélni.Matthew99ó, hogyne. Amikor a többiek előtt kell mocskolni, akkor meg nem felesleges? Ha ennyire vérmes ellenérzéseid vannak az irányomba, akkor tessék felvállalni azt "4 szem közt" is.Amadeus91Matyi, te meg válaszolj a PM-re...Amadeus91Feleslegesen nem koptatom a billentyűzetet.Matthew99

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 12 éve
pont erről beszélek.Ha neked ez a mocskolódás akkor tényleg nincs miről beszélni.Matthew99ó, hogyne. Amikor a többiek előtt kell mocskolni, akkor meg nem felesleges? Ha ennyire vérmes ellenérzéseid vannak az irányomba, akkor tessék felvállalni azt "4 szem közt" is.Amadeus91Matyi, te meg válaszolj a PM-re...Amadeus91Feleslegesen nem koptatom a billentyűzetet.Matthew99
több mint 12 éve
www.hir24.hu/baleset-bunugy/2013/04/23/horror-balassagyarmatonSokan, meg bármit megadnának azért, hogy gyermekük szülessen...
több mint 12 éve
Ha neked ez a mocskolódás akkor tényleg nincs miről beszélni.ó, hogyne. Amikor a többiek előtt kell mocskolni, akkor meg nem felesleges? Ha ennyire vérmes ellenérzéseid vannak az irányomba, akkor tessék felvállalni azt "4 szem közt" is.Amadeus91Matyi, te meg válaszolj a PM-re...Amadeus91Feleslegesen nem koptatom a billentyűzetet.Matthew99

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 12 éve
ó, hogyne. Amikor a többiek előtt kell mocskolni, akkor meg nem felesleges? Ha ennyire vérmes ellenérzéseid vannak az irányomba, akkor tessék felvállalni azt "4 szem közt" is.Matyi, te meg válaszolj a PM-re...Amadeus91Feleslegesen nem koptatom a billentyűzetet.Matthew99
több mint 12 éve
RespektMatyi, te meg válaszolj a PM-re...Amadeus91Feleslegesen nem koptatom a billentyűzetet.Matthew99

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Matyi, te meg válaszolj a PM-re...Amadeus91Feleslegesen nem koptatom a billentyűzetet.

több mint 12 éve
Ahh , elnézést , hogy nem a Népszavából, vagy a Népszabadságból szedtem, de szerintem tökéletesen tudod, hogy ott ilyen cikkel eléggé cenzúrázva jelennek meg, ha egyáltalán megjelennek.kuruc.info/r/2/111042/child please, kurucinfó?!Amadeus91
Ehhez ismét csak gratulálni tudok!
De azért kíváncsi vagyok, hogy mi a lóf@szt csináltak 4 évig a bíróságon?cartman023
A Blikk-ből vették át
Itt az eredeti :
www.blikk.hu/blikk_aktualis/kisetalnak-a-bortonbol-a-sorozatgyilkosok-2185801
több mint 12 éve
távol álljon tőlem, hogy én a kuruczinfó hitelességét megkérdőjelezzem bármilyen témában is, sőt! Na, majdan mindjárt itten terem a Herr Sturmbannführer és megmondja aztat ő is.Akkor most meséld el (ha egyáltalán elolvastad a cikket), hogy a leírtakból mi nem fedi a valóságot!Zolikakuruc.info/r/2/111042/child please, kurucinfó?!Amadeus91
Ehhez ismét csak gratulálni tudok!
De azért kíváncsi vagyok, hogy mi a lóf@szt csináltak 4 évig a bíróságon?cartman023
Matyi, te meg válaszolj a PM-re...