Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 12 éve
Köszi megtaláltam, de gondoltam sokkal egyszerűbb egy ilyen kis szarnál ha elmászok a boltig.Sok kereskedő sír, hogy nem megy az üzlet a betérő vevővel meg úgy bánnak mint a kutyával. Tegnap is bementem egy játékboltba. Alap, hogy nem köszöntek de meg kellett várnom amíg a kedves eladó hölgy befejezi a biztos fontos "üzleti" levelezését. Miután nagy kegyesen odafordul és meghallgatta a kérdésem az volt a válasz, hogy ő arról még sose hallott amit én keresek (Lego szétszedő). És akkor ne robbanjon fel az ember feje. Ott a szaros net és nézze meg. Arról már nem is beszélek, hogy azt se mondta hogy megpróbálom megszerezni. Legutóbb ugyanezen a helyen vettem volna 15ezer ft-os Legót, de nem volt. Kérdésemre, hogy lehet-e rendelni, rövid nem volt a válasz. Én ezek után biztos jó reklám leszek nekik.Matthew99www.argep.hu/trend/LEGO/Lego-szetszedoe.htmllaccoo74

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 12 éve
Egy kis adalék😛ár napja beszélgettem egy ismerősömmel, aki a gyerekének az iskolájának menzájáról beszélt, nem túl pozitívan.A legtöbb helyen: bízzunk mindent a szerencsére, hogy majd csak nem omlik össze/megy tönkre stb.hány ilyen időzített bomba van, aztán ha az egyik felrobban néznek egymásra a döntéshozók...davemayerwww.boon.hu/bolcsisekre-esett-a-fal/2262486és valószínűleg az óvodán lesz elverve a por, mert miért altatták a gyerekeket ilyen veszélyes helyen...
Magyarország 2013!laccoo74
ha az én kölköm ott lett volna, most éppen benzinnel locsolnám fel a polgármesteri irodát, egy doboz gyufával a zsebemben, miközben a vezetés bent fekszik kitört nyakkal a bőr karosszékében...slowmotion
Közben jól megszedhetem magam. Aztán ha egyszer mégis gond lesz majd jól bemocskolom a testület másik klikkjét, hátha bejön a dolog nekem és legközelebb is megválasztanak azok, akiket nem is ismerek.vandeminek
Oké, azt mindannyian tudjuk, hogy egy suli kajáldája nem hizlalda, de amik ott mennek mostanában, az már kicsit durva.
Nem elég, hogy a menü ehetetlen, de legalább hideg, és a fogások felismerhetetlenek.
Minden suliban megszüntették a helyi konyhát, még melegítési lehetőség sincs, egy központi konyha van, ahonnan intézik a kiszállítást, de szinte mindig kihűlve érkezik a menü.
Szerintem minden szülő, és gyerek jogosan várná azt el, hogy a pénzéért tisztességes ellátást kapjon!
több mint 12 éve
www.youtube.com/watch?v=shy7i0gewkc&feature=player_embeddedA szezon végére csak elérik, hogy az átlagnézőszám 100-200 lesz.
Gyerünk mlsz, előre az utópiáért! 😉Geeri
Na ott majd szurkolni sem fognak, csak nézik majd a meccset az okostelefonjukon, és ha gól van, akkor kiposztolják a FB-ra,
több mint 12 éve
www.youtube.com/watch?v=shy7i0gewkc&feature=player_embeddedGyerünk mlsz, előre az utópiáért! 😉
Mindig jövőre!
több mint 12 éve
A legtöbb helyen: bízzunk mindent a szerencsére, hogy majd csak nem omlik össze/megy tönkre stb.hány ilyen időzített bomba van, aztán ha az egyik felrobban néznek egymásra a döntéshozók...davemayerwww.boon.hu/bolcsisekre-esett-a-fal/2262486és valószínűleg az óvodán lesz elverve a por, mert miért altatták a gyerekeket ilyen veszélyes helyen...
ha az én kölköm ott lett volna, most éppen benzinnel locsolnám fel a polgármesteri irodát, egy doboz gyufával a zsebemben, miközben a vezetés bent fekszik kitört nyakkal a bőr karosszékében...slowmotion
Közben jól megszedhetem magam. Aztán ha egyszer mégis gond lesz majd jól bemocskolom a testület másik klikkjét, hátha bejön a dolog nekem és legközelebb is megválasztanak azok, akiket nem is ismerek.
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 12 éve
hány ilyen időzített bomba van, aztán ha az egyik felrobban néznek egymásra a döntéshozók...www.boon.hu/bolcsisekre-esett-a-fal/2262486és valószínűleg az óvodán lesz elverve a por, mert miért altatták a gyerekeket ilyen veszélyes helyen...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
www.boon.hu/bolcsisekre-esett-a-fal/2262486és valószínűleg az óvodán lesz elverve a por, mert miért altatták a gyerekeket ilyen veszélyes helyen...
ha az én kölköm ott lett volna, most éppen benzinnel locsolnám fel a polgármesteri irodát, egy doboz gyufával a zsebemben, miközben a vezetés bent fekszik kitört nyakkal a bőr karosszékében...
több mint 12 éve
Sok kereskedő sír, hogy nem megy az üzlet a betérő vevővel meg úgy bánnak mint a kutyával. Tegnap is bementem egy játékboltba. Alap, hogy nem köszöntek de meg kellett várnom amíg a kedves eladó hölgy befejezi a biztos fontos "üzleti" levelezését. Miután nagy kegyesen odafordul és meghallgatta a kérdésem az volt a válasz, hogy ő arról még sose hallott amit én keresek (Lego szétszedő). És akkor ne robbanjon fel az ember feje. Ott a szaros net és nézze meg. Arról már nem is beszélek, hogy azt se mondta hogy megpróbálom megszerezni. Legutóbb ugyanezen a helyen vettem volna 15ezer ft-os Legót, de nem volt. Kérdésemre, hogy lehet-e rendelni, rövid nem volt a válasz. Én ezek után biztos jó reklám leszek nekik.Matthew99www.argep.hu/trend/LEGO/Lego-szetszedoe.html
több mint 12 éve
Sok kereskedő sír, hogy nem megy az üzlet a betérő vevővel meg úgy bánnak mint a kutyával. Tegnap is bementem egy játékboltba. Alap, hogy nem köszöntek de meg kellett várnom amíg a kedves eladó hölgy befejezi a biztos fontos "üzleti" levelezését. Miután nagy kegyesen odafordul és meghallgatta a kérdésem az volt a válasz, hogy ő arról még sose hallott amit én keresek (Lego szétszedő). És akkor ne robbanjon fel az ember feje. Ott a szaros net és nézze meg. Arról már nem is beszélek, hogy azt se mondta hogy megpróbálom megszerezni. Legutóbb ugyanezen a helyen vettem volna 15ezer ft-os Legót, de nem volt. Kérdésemre, hogy lehet-e rendelni, rövid nem volt a válasz. Én ezek után biztos jó reklám leszek nekik.Matthew99Na ezért szoktam a netes vásárlást előnyben részesíteni.És, ahogy olvadom a statisztikákat, egyre többen vannak ezzel így!
több mint 12 éve
Sok kereskedő sír, hogy nem megy az üzlet a betérő vevővel meg úgy bánnak mint a kutyával. Tegnap is bementem egy játékboltba. Alap, hogy nem köszöntek de meg kellett várnom amíg a kedves eladó hölgy befejezi a biztos fontos "üzleti" levelezését. Miután nagy kegyesen odafordul és meghallgatta a kérdésem az volt a válasz, hogy ő arról még sose hallott amit én keresek (Lego szétszedő). És akkor ne robbanjon fel az ember feje. Ott a szaros net és nézze meg. Arról már nem is beszélek, hogy azt se mondta hogy megpróbálom megszerezni. Legutóbb ugyanezen a helyen vettem volna 15ezer ft-os Legót, de nem volt. Kérdésemre, hogy lehet-e rendelni, rövid nem volt a válasz. Én ezek után biztos jó reklám leszek nekik.Matthew99Ez a magyar üzleti szellem 😊. Hungarikum.
több mint 12 éve
Sok kereskedő sír, hogy nem megy az üzlet a betérő vevővel meg úgy bánnak mint a kutyával. Tegnap is bementem egy játékboltba. Alap, hogy nem köszöntek de meg kellett várnom amíg a kedves eladó hölgy befejezi a biztos fontos "üzleti" levelezését. Miután nagy kegyesen odafordul és meghallgatta a kérdésem az volt a válasz, hogy ő arról még sose hallott amit én keresek (Lego szétszedő). És akkor ne robbanjon fel az ember feje. Ott a szaros net és nézze meg. Arról már nem is beszélek, hogy azt se mondta hogy megpróbálom megszerezni. Legutóbb ugyanezen a helyen vettem volna 15ezer ft-os Legót, de nem volt. Kérdésemre, hogy lehet-e rendelni, rövid nem volt a válasz. Én ezek után biztos jó reklám leszek nekik.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 12 éve
np, az új ballagási zene már meg is van!Nem én ballagok, csak együtt érzek velük!laccoo74Nagyon fasza idő van nálunk a ballagásra!Tomboló szélvihar, és perceken belül le fog szakadni az áldás is!Remek.laccoo74Maradj még egy évet, hátha jövőre jobb lesz 😊Toca
több mint 12 éve
Nem én ballagok, csak együtt érzek velük!Nagyon fasza idő van nálunk a ballagásra!Tomboló szélvihar, és perceken belül le fog szakadni az áldás is!Remek.laccoo74Maradj még egy évet, hátha jövőre jobb lesz 😊Toca
több mint 12 éve
Nagyon fasza idő van nálunk a ballagásra!Tomboló szélvihar, és perceken belül le fog szakadni az áldás is!Remek.laccoo74Maradj még egy évet, hátha jövőre jobb lesz 😊
több mint 12 éve
Nagyon fasza idő van nálunk a ballagásra!Tomboló szélvihar, és perceken belül le fog szakadni az áldás is!Remek.
több mint 12 éve
áhhh..Bassza meg hogy Roethlisbergerre dagadt a fejem a fogorvos után...
több mint 12 éve
Gyűlölöm amikor betegek a gyerekeim és látom mennyire szenvednek (középfülgyulladás). Azt meg külön gyűlölöm, hogy emiatt holnap minden szabadtéri családi programot törölnünk kell, amire annyira készültünk. Szóval most már nem csak betegek, de csalódottak is.
Do your job
több mint 12 éve
kib@aszott kábelszat, minden oldal működik, egyedül a bowl.hu nem... csak proxyszerveren keresztül tudok feljönni, csodálatos

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Mindenkivel azon a "nyelven" kell beszélni, amin a legjobban ért!Ha valaki a szép szóból, azzal úgy, aki csak az "ostorból" azzal úgy!Ha nem is motiváltak, de legalább elkezdtek félni a következményektől.Hirtelen motiváltak lettek!😀laccoo74Az USA-ban évtizedekbe és $ mrd-okba telt és került, de ha felzárkóztatást akarsz és nem gettót, annak egyik eszköze a pozdiszk lehet. Nem azt mondom, hogy ez nekem a kedvencem, de szükséges rossz.......csi77De itt a romák nem is akarnak tenni azért, hogy felemelkedjenek
A pozitív diszkriminációt pedig már eleget használták, és semmire sem mentek vele, lásd azt, hogy szinte minden ingyenes nekik ami a tanuláshoz kell(könyvek, tanfelszerelés pl).
A büntetések alkalmazása annál jobban megy : ennek a kormánynak az egyik legértelmesebb lépése az volt, mikor a CSP folyósítását az iskolába járáshoz kötötte. Aki többet hiányzott , mint 50 óra, annak nem járt CSP és láss csodát egyből vitték a gyerekeket az iskolába.cartman023
Így legalább egy kicsit lehet rájuk hatni, mert a pozitív diszkriminációval semmire sem mentünkcartman023
több mint 12 éve
Ha nem is motiváltak, de legalább elkezdtek félni a következményektől.Hirtelen motiváltak lettek!😀laccoo74Az USA-ban évtizedekbe és $ mrd-okba telt és került, de ha felzárkóztatást akarsz és nem gettót, annak egyik eszköze a pozdiszk lehet. Nem azt mondom, hogy ez nekem a kedvencem, de szükséges rossz.......csi77De itt a romák nem is akarnak tenni azért, hogy felemelkedjenek
A pozitív diszkriminációt pedig már eleget használták, és semmire sem mentek vele, lásd azt, hogy szinte minden ingyenes nekik ami a tanuláshoz kell(könyvek, tanfelszerelés pl).
A büntetések alkalmazása annál jobban megy : ennek a kormánynak az egyik legértelmesebb lépése az volt, mikor a CSP folyósítását az iskolába járáshoz kötötte. Aki többet hiányzott , mint 50 óra, annak nem járt CSP és láss csodát egyből vitték a gyerekeket az iskolába.cartman023
Így legalább egy kicsit lehet rájuk hatni, mert a pozitív diszkriminációval semmire sem mentünk
több mint 12 éve
Hirtelen motiváltak lettek!😀Az USA-ban évtizedekbe és $ mrd-okba telt és került, de ha felzárkóztatást akarsz és nem gettót, annak egyik eszköze a pozdiszk lehet. Nem azt mondom, hogy ez nekem a kedvencem, de szükséges rossz.......csi77De itt a romák nem is akarnak tenni azért, hogy felemelkedjenek
több mint 12 éve
Úgy érzem kezd itt elharapódzni egyfajta beteg, magyartudatidegen, vérgyalázásgyanús zsidó szószaporítás.Ezt a pártunkra jellemző antirasszizmus jegyében kikérem magamnak.
Valamint mindenki azt gondolja, hogy ő tudja, hogy nálunk a Jobbiknál kik vannak, milyen végzettséggel, milyen szellemi szinten.
Hát lófaszt, már elnézést.
Majd azt mi tudjuk kik vannak nálunk, ahogy azt is tudjuk ki a zsidó, ki a provokátor, ki az agyhalott, ki a ratyi, és majd a megfelelő időben el is mondjuk.
De persze ez mind nem számít, hiszen mindenki egyenlőnek születik.
Persze kivéve a cigányokat.
Hiszen vezető genealógusunk szerint ők amúgy se születnek, hanem tojásból kelnek ki, amire több, független bizonyíték is létezik.
Például ez a felvétel szerepel 230 oldalas tanulmányában is:

26. ábra. A képen megfigyelhető, ahogy 3 agresszív cigánytojás körbeáll, és inzultál egy magyar tyúktojást.
A tyúktojás megúszta, mert a helyszínre spontán kiérkező gárdaszakács hatékonyan és humánusan kezelte a helyzetet:
Igaz magyar emberként, és a Jobbik bowl.hu alapszervezet Alapítóelnökvezérigazgatójaként megkérném a cartman023-hoz hasonló zsidó provokátorokat, az Amadeus91-hez hasonló liberálbolsevik zsidóbérenceket és búvalbaszott népünk többi elfajzott magyarellenes vadhajtását, hogy tartózkodjanak szorgos-dolgos kis pártunk gyalázásától, és provokatív emlegetésétől, mert mi csak tesszük a dolgunkat a teljes magyarság érdekében, és kurvára utálnánk, ha nem jutna elég képviselőnk a parlamentbe, Nagymagyaroszág és a Szentkorona dicsőségére.
Összegezve, ha bárki tudatlan pártunk ideológiáját, tevékenységét, célkitűzéseit, eszmeiségét illetően, az forduljon kérdésével hozzám, hisz az alapszervezet Alapítóelnökvezérigazgatójaként és Kommunikációs Vezetőjeként minden kérdésre én tudom a választ, és ki tudná jobban, mint én. Senki.
Sobri Jóska, betyár
Jobbik, bowl.hu alapszervezet
Alapítóelnökvezérigazgató és Kommunikációs Vezető
több mint 12 éve
Az USA-ban évtizedekbe és $ mrd-okba telt és került, de ha felzárkóztatást akarsz és nem gettót, annak egyik eszköze a pozdiszk lehet. Nem azt mondom, hogy ez nekem a kedvencem, de szükséges rossz.......csi77De itt a romák nem is akarnak tenni azért, hogy felemelkedjenek
A büntetések alkalmazása annál jobban megy : ennek a kormánynak az egyik legértelmesebb lépése az volt, mikor a CSP folyósítását az iskolába járáshoz kötötte. Aki többet hiányzott , mint 50 óra, annak nem járt CSP és láss csodát egyből vitték a gyerekeket az iskolába.