Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 12 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 968
Vagy hány embernek van tele a töke azzal, hogy a jobbik állandóan cigányoz meg zsidózik?III.JC6
A Jobbik éppen ezzel került be a parlamentbe, megtalálták a cigánybűnözést, mint a társadalom egyre jelentősebb hányadát érintő, nagyon sok embert rendkívül felbaszó témát, amire megoldást hazudtak. Nyilván nem lett belőle semmi, de kampánystratégiailag tökéletesen időzítettek vele.berger90
Akkor megnézhetnéd Érpatakot és Gyöngyöspatát is, hogy a Jobbik mit ért el ott. Tiszta lett a település, csökkent a bűnözés, nem élnek haragos viszonyban a magyarok és a cigányok.
Tiszavasvárit is ide vehetjük, ahol a Jobbik munkahelyeket tudott teremteni, ezáltal az időközi választáson ismét a Jobbik nyeret úgy, hogy a cigányok egy része is rá szavazott.
(Hmm, rasszista cigány? Vagy talán a tisztességesebb része megelégelte a saját bűnöző fajtáját.)

A Jobbik csak ennyit tudott tenni, mivel ellenzékben van, de ha ez semmi, akkor szavazz a többi semmit nem tevő pártra.cartman023
A felsorolt települések jogos példák, nekem is öröm látni, hogy végre dolgoznak falopás helyett.

Azt azonban egyik naplopó, korrupt tolvajbanda sem érdemli meg, hogy egy békés tavaszeleji vasárnapon miattuk álljak sorban szavazásra várva. Oldaltól, párttól függetlenül.

Mindig jövőre
több mint 12 éve
cartman023 Indianapolis Colts 995
Már nem először olvasom ezt az állatkertes "beszólásod". Nincs más?

A témára visszatérve. Mondd, szerinted hány embernek van tele a töke például azzal, hogy az állam stadionokat épít? Vagy hány embernek van tele a töke azzal, hogy a jobbik állandóan cigányoz meg zsidózik? Vagy hány embernek van tele a töke a 400 ft-os benzinárral? Vagy azzal, mennyi a kenyér?

Mégsem sírnak itt minden nap, ahogy te.III.JC6
Sok embernek, de az emlékév vagy mi tökéletesen és teljesen felesleges.
Az embereknek inkább azzal van tele a tökük, hogy ha bekapcsolják a híradót, ömlik belőle a nácizás, rasszistázás és antiszemitázás.
De annyit fogják még szajkózni, hogy mindenki meg fogja utálni, hasonlóan a torkokon lenyomott orosz nyelvvel a komcsi időkben.
több mint 12 éve
Vagy hány embernek van tele a töke azzal, hogy a jobbik állandóan cigányoz meg zsidózik?III.JC6
A Jobbik éppen ezzel került be a parlamentbe, megtalálták a cigánybűnözést, mint a társadalom egyre jelentősebb hányadát érintő, nagyon sok embert rendkívül felbaszó témát, amire megoldást hazudtak. Nyilván nem lett belőle semmi, de kampánystratégiailag tökéletesen időzítettek vele.berger90
Akkor megnézhetnéd Érpatakot és Gyöngyöspatát is, hogy a Jobbik mit ért el ott. Tiszta lett a település, csökkent a bűnözés, nem élnek haragos viszonyban a magyarok és a cigányok.
Tiszavasvárit is ide vehetjük, ahol a Jobbik munkahelyeket tudott teremteni, ezáltal az időközi választáson ismét a Jobbik nyeret úgy, hogy a cigányok egy része is rá szavazott.
(Hmm, rasszista cigány? Vagy talán a tisztességesebb része megelégelte a saját bűnöző fajtáját.)

A Jobbik csak ennyit tudott tenni, mivel ellenzékben van, de ha ez semmi, akkor szavazz a többi semmit nem tevő pártra.
több mint 12 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 968
A Jobbik éppen ezzel került be a parlamentbe, megtalálták a cigánybűnözést, mint a társadalom egyre jelentősebb hányadát érintő, nagyon sok embert rendkívül felbaszó témát, amire megoldást hazudtak. Nyilván nem lett belőle semmi, de kampánystratégiailag tökéletesen időzítettek vele.

Mindig jövőre
több mint 12 éve
III.JC6 89 — In God I trust
Már nem először olvasom ezt az állatkertes "beszólásod". Nincs más?

A témára visszatérve. Mondd, szerinted hány embernek van tele a töke például azzal, hogy az állam stadionokat épít? Vagy hány embernek van tele a töke azzal, hogy a jobbik állandóan cigányoz meg zsidózik? Vagy hány embernek van tele a töke a 400 ft-os benzinárral? Vagy azzal, mennyi a kenyér?

Mégsem sírnak itt minden nap, ahogy te.

„Ha megmentesz egy lelket, az egész világot mented meg.”
több mint 12 éve
Ettől ezerszer nagyobb problémák vannak, amiken lehetne gyűlölködni, erre feszt zsidó linket találok itt. Nem unalmas cartman? Vagy csak én unom az állandó "sírok csakmert zsidók" cikkezéseket, linkelgetéseket? Esküszöm, ez az ember felkel reggel és addig kutakodik a neten, míg nem talál valami zsidós cikket és már "rohan" is a bowl.hu fórumra, mert máshol (bár szerintem itt sem) kíváncsiak rá...

...és megelőzve az újabb kommentedet, ami az lesz, vagyis lenne, hogy: "bezzeg a cikkel kapcsolatban kussolsz!" - igen, mert lesz@rom. Ha neked csak ennyi a bajod ma Magyarországon, ezt tartod a legnagyobb problémának és más miatt nem tudsz gyűlölködni, akkor komolyan irigyellek.III.JC6
Elolvashatnád toxique a hozzászólását nyugodtan.Nekem is az a legnagyobb bajom ezzel a valamivel, hogy azt a pénzt, amit kilöknek az ablakon, felhasználhatnák másra is, mert azért nem kis pénz.
Például segíthetnének néhány nagyon szegény családon, de inkább nem is sorolom fel, hogy mennyi és mennyi helyre mehetett volna a pénz. Felőlem rendezzék meg azt az évet, de ne a mi pénzünkből.
Ennyi pénzt nem vertek el az 56-os 50. évfordulóra, igazából semmilyen ilyen évfordulóra sem.

És tudtommal Magyarországon vagyunk, nem pedig Izrael 2.0-ban.

Az ilyen cikkeket meg nem is kell keresni, ott van az orrod előtt. Ha meg nem vagy kíváncsi, akkor ne olvasd el, menjél és nézegesd hogy milyen állat született az állatkertekben.
több mint 12 éve
III.JC6 89 — In God I trust
Ettől ezerszer nagyobb problémák vannak, amiken lehetne gyűlölködni, erre feszt zsidó linket találok itt. Nem unalmas cartman? Vagy csak én unom az állandó "sírok csakmert zsidók" cikkezéseket, linkelgetéseket? Esküszöm, ez az ember felkel reggel és addig kutakodik a neten, míg nem talál valami zsidós cikket és már "rohan" is a bowl.hu fórumra, mert máshol (bár szerintem itt sem) kíváncsiak rá...

...és megelőzve az újabb kommentedet, ami az lesz, vagyis lenne, hogy: "bezzeg a cikkel kapcsolatban kussolsz!" - igen, mert lesz@rom. Ha neked csak ennyi a bajod ma Magyarországon, ezt tartod a legnagyobb problémának és más miatt nem tudsz gyűlölködni, akkor komolyan irigyellek.

„Ha megmentesz egy lelket, az egész világot mented meg.”
több mint 12 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
Elhiszem, hogy ezek a pöcsségek nyitogatják a zsebekben a bicskákat. Természetesen; ha Izrael bebizonyítja, hogy a saját büdzséje terhére emelt hangot az itt élő kisebbsége érdekében - ez teljesen rendben van! Kit izgat, hogy mennyit költ el nálunk a sajátjaira? 😊

De milyen érdekes; ilyenkor nem nyafog csűrhében a magyar paraszt, hogy mire költik az adóforiintjait! Ha a magyar egyetemistának vagy a bajba jutott magyar családoknak kell, akkor az nagy baj! Nagyon nagy baj! Vérben forgó szemekkel szarozzák a sajátjaikat :-P . Most meg?
több mint 12 éve
 nol.hu/lap/mo/20130426-siratofal_lesz_olaszliszkan_a_zsido_kozosseg_emlekere

"Közös kormányülést tart a magyar és az izraeli kabinet, zsinagógákat újítanak fel, a kerettanterv részévé teszik, hogy minden középiskolás legalább egyszer ellátogasson a Páva utcai holokauszt-emlékközpontba, úgynevezett közép-európai siratófalat hoznak létre Olaszliszkán,"

És ezt mind az antiszemita Magyarországon???? Huuuhaaa.
Röpke 200-250 milliárdért, hát kérem szépen van itt pénz!

"A szembenézés azt jelenti, hogy törvényerőre emelkedik az emlékezés parancsa és a felejtés tilalma – ezt Lázár János"

Na jövőre tényleg eljutunk arra a szakaszra, hogy már szabadon sem gondolkodhatunk, és megmondják nekünk, hogy miben kell "hinni". Még néhány év, és már nem is gondolkodhatunk, ők csak mesélnek és nekünk mindent el kell hinni.
De hát, éljenek a dogmák!
több mint 12 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
cartman, a kuruccal nem a hír hitelessége a fő gond, hanem a közlés módja. De már ki is derült, hogy neked a józan ítélőképességed elhomályosítja a gyűlölet.szaba
Egyebkent ahhoz kepest hogy engem meg Apeszost raszistáztak le itt páran nem rég ,kezdem magam liberálisnak érezni lassan (kis költői túlzással)...Toca
Áhhh... Írtam választ, de kitöröltem. Rasszista vagyok és kész. Szelektíve.
több mint 12 éve
cartman, a kuruccal nem a hír hitelessége a fő gond, hanem a közlés módja. De már ki is derült, hogy neked a józan ítélőképességed elhomályosítja a gyűlölet.szaba
Egyebkent ahhoz kepest hogy engem meg Apeszost raszistáztak le itt páran nem rég ,kezdem magam liberálisnak érezni lassan (kis költői túlzással)...Toca
Nem gondolkodtál el azon, hogy be kellene vezetni az "nyugalmazott rasszista" intézményét? Hátha folyósítana nyugdíjat a mazsihisz 😀 Ha már kizsarolni nem tudja a feltétel nélküli szeretetet, akkor hátha megfizetné :-P
több mint 12 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 737 — capitaine du château de Vienne 1487
vagy vegye meg az öszes jegyet az MTK meccseire, így nem tudnak összeülni, és a lelátón a csendben konspirálni.Sobri Jóska
Hehe!
Az MTK meccsek és a nézők nem annyira közeli barátok! 😀cartman023
cserébe ez végre megmagyarázza, hogy miért vannak kinn nézők.. nem meccsre jönnek, hanem konspirálniJSanyo
Ezt félreértetted, azér vannak kinn, hogy azt higyjék, hogy nincsenek kinn, holott ha kinn lennének, akkor azt hinnék a tuggyukkikről, hogy az azt hivők azér gondolják a nem kinnlevésről, hogy kinnlevés közbemeg pont fordíva az egész. Amikinn az vann benn, érzed az üreget a szívedben? 😉

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
vagy vegye meg az öszes jegyet az MTK meccseire, így nem tudnak összeülni, és a lelátón a csendben konspirálni.Sobri Jóska
Hehe!
Az MTK meccsek és a nézők nem annyira közeli barátok! 😀cartman023
cserébe ez végre megmagyarázza, hogy miért vannak kinn nézők.. nem meccsre jönnek, hanem konspirálni

több mint 12 éve
Ő csak egy tipikus zsidó provokátor.
Értsd meg, attól, hogy valaki agyhalott módra viselkedik, még nem lesz Jobbikos.
Lehet simán csak szellemi fogyatékos, reatardált, vagy provokátor, aki magát közénk tartozónak kiadva próbál magyarként tetszelegni, miközben zsidósága nyilvánvaló.
Ami persze nem baj, hiszen Magyarországon mindenki egyenlő, az emberek is, meg a zsidók is.
A gond azzal van, ha felülsz az ilyen 1.0-ás provokációknak.
Mi a Jobbiknál azt tanácsoljuk mindenkinek, hogy őrizze meg mélymagyar identitását, és ne a verbalitás szintjén harcoljon a zsidókkal, hanem kreatívabb módokon.
Pl. vásároljon kóserboltban, lehetőleg mindent vegyen meg, így a zsidó elöbb-utóbb éhenhal, vagy vegye meg az öszes jegyet az MTK meccseire, így nem tudnak összeülni, és a lelátón a csendben konspirálni.
És tegye mindezt az antirasszizmus jegyében, antiszemitizmus nélkül. Mert az antiszemitizmus az teljesen felesleges és szükségtelen.

Sobri Jóska, betyár
Jobbik, bowl.hu alapszervezet
Nonverbális Ötletfelelős és Provokátorlokalizációs Főinkvizítor
Sobri Jóska
Hehe!
Az MTK meccsek és a nézők nem annyira közeli barátok! 😀
több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 505
Sobri, a programotoknak része lesz a resukárizáció?
több mint 12 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 112 — #NoStress
Rasszista is vagy, mert szervezetlenül, értelmetlenül, magasztos célok nélkül összevissza cigányozol. Mi ebben a koncepció? Mi a terv? A cél?
A cigányozás a mi privilégiumunk a Jobbiknál, de természetesen csak a nemzetellenes cigányok ellen szólunk, a magyar lelkületű cigányok igazi honfitársaink, akik onnan ismerszenek meg, hogy a Jobbikra szavaznak.
Vagyis örülnénk ha egységesítve, központilag cigányoznál, nem csak öncélú, random módon.

Sobri Jóska, betyár
Cigányintegrációs Szavazatmaximalizátor és Sukárizációs Különmegbízott

több mint 12 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 112 — #NoStress
Ő csak egy tipikus zsidó provokátor.
Értsd meg, attól, hogy valaki agyhalott módra viselkedik, még nem lesz Jobbikos.
Lehet simán csak szellemi fogyatékos, reatardált, vagy provokátor, aki magát közénk tartozónak kiadva próbál magyarként tetszelegni, miközben zsidósága nyilvánvaló.
Ami persze nem baj, hiszen Magyarországon mindenki egyenlő, az emberek is, meg a zsidók is.
A gond azzal van, ha felülsz az ilyen 1.0-ás provokációknak.
Mi a Jobbiknál azt tanácsoljuk mindenkinek, hogy őrizze meg mélymagyar identitását, és ne a verbalitás szintjén harcoljon a zsidókkal, hanem kreatívabb módokon.
Pl. vásároljon kóserboltban, lehetőleg mindent vegyen meg, így a zsidó elöbb-utóbb éhenhal, vagy vegye meg az öszes jegyet az MTK meccseire, így nem tudnak összeülni, és a lelátón a csendben konspirálni.
És tegye mindezt az antirasszizmus jegyében, antiszemitizmus nélkül. Mert az antiszemitizmus az teljesen felesleges és szükségtelen.

Sobri Jóska, betyár
Nonverbális Ötletfelelős és Provokátorlokalizációs Főinkvizítor

több mint 12 éve
Toca Minnesota Vikings 20 273 — Vikings fan
Egyebkent ahhoz kepest hogy engem meg Apeszost raszistáztak le itt páran nem rég ,kezdem magam liberálisnak érezni lassan (kis költői túlzással)...
több mint 12 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 262
cartman, a kuruccal nem a hír hitelessége a fő gond, hanem a közlés módja. De már ki is derült, hogy neked a józan ítélőképességed elhomályosítja a gyűlölet.
több mint 12 éve
Tele van a faxom ezzel a masszív balszerencsével! Az a hórihorgas, anyabaszogató-nyomorodvány-szartemető-puncópöcögtető-gecipumpa-szarláda csodatörténés vigye el ebből a retkes-tetves nyomorbaszta életemből! De már-azonnal és iszonyatosan kúúúrva messzire!
Azt a kicsírázott f.szt! Azt! Azt bassza meg az a fostos jegesmedve! 😕 Anyjába a balszerencsével! Oda!

Szemérmetlenül-szemtelenül jószerencsés akarok lenni most-már-ma! De már-azonnal!toxique
Mi a baj?csi77
Hát hogy peches.
Én így értelmeztem.Sobri Jóska
Igen.

Megoldom én ezt is, csak - kivételesen - besegíthetne a jószerencse is mert már unom a főműsort és nem tudok csatornát váltani :-P ...

szal... csak a gyűlöletemet fejeztem ki a folyamatos balszerencsével, az eredmény nélküli munkavégzéssel és a soha meg nem térülő befektetésekkel (idő,tőke,hit,akarat,ideg,tudás) szemben. Nem gyűlölöm én azokat akiknek csak megszületni volt nehéz, de azért valami nagy dobás / jószerencse nekem is összejöhetne végre... mert ez lassan már kezd karcos lenni.
több mint 12 éve
Toca Minnesota Vikings 20 273 — Vikings fan
Basszus nem tudok normálisan netezni mert mindig azt kell mérlegelnem, hogy belebotlok a draftba. Túlnépszerű az NFL 😀
több mint 12 éve
Jaj, hát én kérek elnézést, hogy nem a Magyar Hírlapot vagy a Népszavát olvasgatom.
Egyébként a kuruc.info elég sok elhallgatott dologgal foglalkozik, szóval ezért "nem hiteles".cartman023
Kellett már nekünk egy ilyen üldözési mániás bohóc a fórumra. VVLaci is jó volt, de máshogy. Szóval köszi, hogy vagy és hogy ilyen aktív vagy! További jó egészséget és kitartást neked, mert jobban erősíted a rekeszizmaimat, mint napi száz hasprés, és tudjuk, hogy fontos a jó kondi 😊 Még egyszer köszi!gdavid
A szokásos nácizás és antiszemitázás kimaradt.
Egyébként a kurucinfón legalább megnevezik az elkövető származását, és nem pedig "fiatal"-nak nevezik a ingyenélőinket.

Egyébként ez a sztori annyira szánalmas, hogy már nevetni sincs kedvem rajta.
Benyögnek egy bűvös szót, és mindenkinek meg kell hajolnia előtte. Az meg, hogy az ellenőröket büntetik meg ,nem pedig a jegyet nem vevőket enyhén gyomorforgató.
De hát ők a "kiválasztott" nép, nekik mindent lehet büntetlenül.
több mint 12 éve
Atari Pittsburgh Steelers 1 364 — Tulipános Fan- fan
Mondjuk a kurucinfót lehetne mellőzni szerintem.szaba
Tessék:
 www.stuttgarter-zeitung.de/inhalt.juedisches-paar-in-stuttgart-verhoehnt-juedisches-paar-beleidigt.a69baba9-2057-44a3-8e56-07bd73ffcccc.html
(És akkor most lehet kommentálni esetleg a hírt is, nem csak a másikat szapulni a kurucinfo miatt.)

"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 12 éve
gdavid New England Patriots 3 923 — Patriots fan
Jaj, hát én kérek elnézést, hogy nem a Magyar Hírlapot vagy a Népszavát olvasgatom.
Egyébként a kuruc.info elég sok elhallgatott dologgal foglalkozik, szóval ezért "nem hiteles".cartman023
Kellett már nekünk egy ilyen üldözési mániás bohóc a fórumra. VVLaci is jó volt, de máshogy. Szóval köszi, hogy vagy és hogy ilyen aktív vagy! További jó egészséget és kitartást neked, mert jobban erősíted a rekeszizmaimat, mint napi száz hasprés, és tudjuk, hogy fontos a jó kondi 😊 Még egyszer köszi!

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 12 éve
Mondjuk a kurucinfót lehetne mellőzni szerintem.szaba
Miért is?
Mert vannak rajta olyan dolgok (pl ez) ami a többi médiában meg sem jelenik?cartman023
Miért ne jelenne meg? Ott írja, hogy közölte a zweitung, meg az a német zsidó lap, meg az antiszemita ellenes akciócsoport, stb...
De akinek a kurucinfó hiteles forrás, az ne csodálkozzon, hogy sokat jár a gyülölködőbepc_x
Egyébként a kuruc.info elég sok elhallgatott dologgal foglalkozik, szóval ezért "nem hiteles".