Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 12 éve
Tudom, hogy nevetséges vagyok.Amíg nem teszel különbséget (nem akarsz/nem tudsz), bizonyítottság hiányában és bűncselekmény hiányában született felmentő ítélet között, addig Te vagy a nevetséges.tomi-tomiAkkor fogadjátok be az "ártatlan" báránykát.pontosan.www.origo.hu/itthon/20130418-felmentettek-a-kokai-gyilkossag-gyanusitottjat.htmlEgy normális országban ez természetes.tomi-tomi
"A bíróság szerint azonban, a vádlott beismerése kevés a bűnösség bizonyításához."
Éljen Magyarország!cartman023
rengeteg beteg ember van akiknek figyelem kell, és bármennyire betegnek hangzik, h elmebeteg v zavart emberek, beismernek olyan bűncselekményt amit nem ők követtek el.
A szülő/férj/feleség áldozza fel magát valamelyik szeretettéért esetet nem is említvebriareos
Nevetséges ez az "igazságszolgáltatás".
cartman023
Rendet akarok, és nem nagyon van kedvem gyilkosok között járkálni. De ettől ez az ország nagyon-nagyon messze van.
több mint 12 éve
Amíg nem teszel különbséget (nem akarsz/nem tudsz), bizonyítottság hiányában és bűncselekmény hiányában született felmentő ítélet között, addig Te vagy a nevetséges.Akkor fogadjátok be az "ártatlan" báránykát.pontosan.www.origo.hu/itthon/20130418-felmentettek-a-kokai-gyilkossag-gyanusitottjat.htmlEgy normális országban ez természetes.tomi-tomi
"A bíróság szerint azonban, a vádlott beismerése kevés a bűnösség bizonyításához."
rengeteg beteg ember van akiknek figyelem kell, és bármennyire betegnek hangzik, h elmebeteg v zavart emberek, beismernek olyan bűncselekményt amit nem ők követtek el.
A szülő/férj/feleség áldozza fel magát valamelyik szeretettéért esetet nem is említvebriareos
cartman023
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
Akkor fogadjátok be az "ártatlan" báránykát.pontosan.www.origo.hu/itthon/20130418-felmentettek-a-kokai-gyilkossag-gyanusitottjat.htmlEgy normális országban ez természetes.tomi-tomi
A Balla Irmás gyilkosságnál is az egyik tanú beismerte a hogy ő tette, a bizonyítékok is stimmeltek, de mivel visszavonta a vallomását, nem lehet gyanúsítottként kezelni.
több mint 12 éve
pontosan.www.origo.hu/itthon/20130418-felmentettek-a-kokai-gyilkossag-gyanusitottjat.htmlEgy normális országban ez természetes.tomi-tomi
A szülő/férj/feleség áldozza fel magát valamelyik szeretettéért esetet nem is említve
több mint 12 éve
www.origo.hu/itthon/20130418-felmentettek-a-kokai-gyilkossag-gyanusitottjat.htmlEgy normális országban ez természetes.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
www.origo.hu/itthon/20130418-felmentettek-a-kokai-gyilkossag-gyanusitottjat.html"A bíróság szerint azonban, a vádlott beismerése kevés a bűnösség bizonyításához."
Éljen Magyarország!
több mint 12 éve
www.hir24.hu/miafhu/2013/04/17/halalra-eheztettek-a-kisbabat-a-luxusvillaban/Én inkább azt kívánnám nekik, hogy sírva adják rájuk az inget..........
Az ilyen "szülő" megérdemelné, hogy élete végéig csak a vas, és a hamu ízét érezze!laccoo74
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
Rohadjanak meg, hogy olyankor hoznak össze vállalható programot egyetemi napokra mikor már nem vagyok ott...
több mint 12 éve
És az egészben az a legdurvább, hogy a "szülők", börtön helyett egy luxus-pszihiátria minden kényelmét fogják néhány évig élvezni, majd "gyógyultan" szabadulnak.
több mint 12 éve
www.hir24.hu/baleset-bunugy/2013/04/18/rejtegettek-szulei-a-halalra-eheztetett-kisbabat/Szerintem a második lesz.
Itt valaki nagyot hibázott, vagy túlságosan bürokratikus a rendszer?laccoo74
Igazából a védőnőt is lehetne, mert szerintem 1-2 elutasítás után ő is tojt az ottani gyerekre, meg persze láthatta, hogy milyen házban éltek és eszébe sem juthatott, hogy éhezik a gyerek.
De emiatt meg lehet , hogy nem ő a hibás :
"Az FN24 szerint a történet itt válik zavarossá: egy 2004-es védőnői rendelet szerint ugyanis a védőnő nem választható szabadon. Ha a szülők elutasítják, a védőnőnek azt jeleznie kell. Úgy tudni, a mostani esetben a védőnő ezt meg is tette"
Ezek szerint jelezte a védőnő, hogy nem szeretnének együttműködni a vele a szülők, és innentől már nem az ő felelőssége, hanem a hatóságoknak kellett volna lépni.
több mint 12 éve
www.hir24.hu/baleset-bunugy/2013/04/18/rejtegettek-szulei-a-halalra-eheztetett-kisbabat/a védőnő hibázott, de hát ilyen a jóhiszeműség, gondolom mikor bárki hallotta először az esetet, rögtön egy putrit feltételezett és nem egy luxusvillát...
Itt valaki nagyot hibázott, vagy túlságosan bürokratikus a rendszer?laccoo74

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
www.hir24.hu/baleset-bunugy/2013/04/18/rejtegettek-szulei-a-halalra-eheztetett-kisbabat/Itt valaki nagyot hibázott, vagy túlságosan bürokratikus a rendszer?
több mint 12 éve
Védekezésre képtelen személy sérelmére,folytatólagosan elkövetett,gondatlan veszélyeztetés, ez még plussz három indok!az újszülötteket igen, a kiskorúakat egyre ritkábban, ha pedig nagy a körzet, akkor őket kell látogatni.www.hir24.hu/miafhu/2013/04/17/halalra-eheztettek-a-kisbabat-a-luxusvillaban/A szülők mellett felmerül a védőnői szolgálat felelőssége is, nekik hivatalból látogatniuk kell az újszülötteket és a kiskorúakat.Dzsokijuing
Az ilyen "szülő" megérdemelné, hogy élete végéig csak a vas, és a hamu ízét érezze!laccoo74
mondjuk abban mindenképpen igazad van, hogy ha valami nem klappol, akkor azt egyből jelenteniük kellene a gyermekvédelemnek.
www.hir24.hu/miafhu/2013/04/17/halalra-eheztettek-a-kisbabat-a-luxusvillaban/ebben az esetben inkább a kölcsönösség elvét támogatnám. táplálkozzanak csak fénnyel, de ha a gyereknek szerintük nem volt szüksége kenyérre, akkor nekik se legyen.
a másik, amit felháborítónak tartok az az, hogy a szülők szabadlábon védekezhetnek.
kiskorú sérelmére, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés (csűrhetjük a jogi kifejezéseket, de nálam az éheztetés az kínzással egyenlő), az kettő darab minősítés. és akkor szabadlábon védekezhetnek?!slowmotion
több mint 12 éve
én egyelőre csak az elsőről tudok véleményt mondani, bár ott pont kifogtunk egy olyan védőnőt, aki állandóan beteg volt, a helyettesítést meg a többiek között osztották fel -> hat-nyolc hónapos kora után már mi vittük a kölköt vizsgálatra.Mind a két gyerekemnél az első évben gyakran és rendszeresen kijött a védőnő, utána pedig mi vittük őket évente vizsgálatra, amit iskolakezdésig folytatni kell.Dzsokijuingaz újszülötteket igen, a kiskorúakat egyre ritkábban, ha pedig nagy a körzet, akkor őket kell látogatni.www.hir24.hu/miafhu/2013/04/17/halalra-eheztettek-a-kisbabat-a-luxusvillaban/A szülők mellett felmerül a védőnői szolgálat felelőssége is, nekik hivatalból látogatniuk kell az újszülötteket és a kiskorúakat.Dzsokijuing
mondjuk abban mindenképpen igazad van, hogy ha valami nem klappol, akkor azt egyből jelenteniük kellene a gyermekvédelemnek.
slowmotion
de éppen most költözünk, úgyhogy - remélem - az új helyen kicsit szerencsésebb lesz a felosztás. főleg, hogy jön a második, tehát egy látogatással két gyereket is letudhat majd a védőnő.
több mint 12 éve
Mind a két gyerekemnél az első évben gyakran és rendszeresen kijött a védőnő, utána pedig mi vittük őket évente vizsgálatra, amit iskolakezdésig folytatni kell.az újszülötteket igen, a kiskorúakat egyre ritkábban, ha pedig nagy a körzet, akkor őket kell látogatni.www.hir24.hu/miafhu/2013/04/17/halalra-eheztettek-a-kisbabat-a-luxusvillaban/A szülők mellett felmerül a védőnői szolgálat felelőssége is, nekik hivatalból látogatniuk kell az újszülötteket és a kiskorúakat.Dzsokijuing
slowmotion
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 12 éve
az újszülötteket igen, a kiskorúakat egyre ritkábban, ha pedig nagy a körzet, akkor őket kell látogatni.www.hir24.hu/miafhu/2013/04/17/halalra-eheztettek-a-kisbabat-a-luxusvillaban/A szülők mellett felmerül a védőnői szolgálat felelőssége is, nekik hivatalból látogatniuk kell az újszülötteket és a kiskorúakat.Dzsokijuing
www.hir24.hu/miafhu/2013/04/17/halalra-eheztettek-a-kisbabat-a-luxusvillaban/ebben az esetben inkább a kölcsönösség elvét támogatnám. táplálkozzanak csak fénnyel, de ha a gyereknek szerintük nem volt szüksége kenyérre, akkor nekik se legyen.
a másik, amit felháborítónak tartok az az, hogy a szülők szabadlábon védekezhetnek.
kiskorú sérelmére, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés (csűrhetjük a jogi kifejezéseket, de nálam az éheztetés az kínzással egyenlő), az kettő darab minősítés. és akkor szabadlábon védekezhetnek?!
több mint 12 éve
+1www.hir24.hu/miafhu/2013/04/17/halalra-eheztettek-a-kisbabat-a-luxusvillaban/A szülők mellett felmerül a védőnői szolgálat felelőssége is, nekik hivatalból látogatniuk kell az újszülötteket és a kiskorúakat.Dzsokijuing
Bár nálunk olyan védőnő van, aki hetente egyszer összehívja az anyukákat, aztán szépen eltrécselnek. Persze a gyerekkel nem foglalkoznak, és még csodálkoznak ha az óvónőnek kell megtanítania a gyereket kitörölni a seggét. De mondjuk a gyerek nem mer szólni még az óvónőnek se, mert otthon azt hallotta a saját(!) anyjától, hogy egyszer már megmutattam már tudnod kell... és ez nem kirívó, csak általános jelenség.
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 12 éve
www.hir24.hu/miafhu/2013/04/17/halalra-eheztettek-a-kisbabat-a-luxusvillaban/A szülők mellett felmerül a védőnői szolgálat felelőssége is, nekik hivatalból látogatniuk kell az újszülötteket és a kiskorúakat.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 12 éve
www.hir24.hu/miafhu/2013/04/17/halalra-eheztettek-a-kisbabat-a-luxusvillaban/Az ilyen "szülő" megérdemelné, hogy élete végéig csak a vas, és a hamu ízét érezze!
több mint 12 éve
Úgy érzed?Egy darab tanukihallgatásom volt az elmúlt években, és egy nagyon értelmes, agilis, kompetens, korrekt rendőrnővel volt dolgom.Az ilyen esetekben valszeg protokollból el kell utasítania, úgyhogy lehet, hogy a szája nemet mondott, de a szeme biztos igent sugárzott 😀JSanyo
Nagyon élveztem a beszélgetésünket, de lehet ő nem, ezt onnan gondolom, hogy amikor kérdeztem, hogy ne folytassuk e egy vacsora mellett egy pár nappal késöbb, eléggé elutasító volt.Sobri Jóska
Igazán kedves tőled. 😊
Lehet fizetned kellett volna érteAsbeeA beszélgetésért?
Érdekes felvetés.
Ez így nekem eszembe se jutott.
több mint 12 éve
nem tudom a pestiek észrevették-e (gondolom igen), én csak pár napja figyeltem fel rá, borzalmas...Úgy hívják: szecesszió. 😊
jjncaa
Lechner Ödönnél reklamálj.
több mint 12 éve
Igen. És lehet hogy egyszer kérünk tőled egy szívességet... 😊Azért ez érdekes, nemrég ugyanezen a fórumon azért osztották a rendőröket, mert nem léptek fel keményen valami cigó verekedéses (vagy mi) ügyben. Sőt, talán valaki a fegyverhasználatot hiányolta? De nagyot fordult a világ azóta, pedig nem olyan régen volt...Mi vagy te, keresztapa? 😀adam8
Másrészt pedig tavaly 6 alkalommal voltam kihallgatáson (tanúként) különféle hatóságoknál, rendőrségen, stb, és kijelenthetem, hogy azok a rendőrök, akikkel kapcsolatba kerültem ezekben az ügyekben, sunyi, számító, inkorrekt szarháziak voltak egytől-egyig.
Csak hogy árnyaljam a képet... 😊Jan
több mint 12 éve
Megkaptam ma a szakdolgozati témaköröket. ValóVilágtól kezdve buzi filmesekig minden van, csak az értelmes témákat nem találom a listában. Ha mégis, akkor olyan a konzulens, akit az elmúlt két év szemétségeiért már többször fontolgattam, hogy a diplomaosztó után nyilvánosan összerugdosok, akkora szemét patkány.Saját téma nem játszik?
Innentől sok postra számíthattok tőlem ebben a topikban 😊berger90
több mint 12 éve
Megkaptam ma a szakdolgozati témaköröket. ValóVilágtól kezdve buzi filmesekig minden van, csak az értelmes témákat nem találom a listában. Ha mégis, akkor olyan a konzulens, akit az elmúlt két év szemétségeiért már többször fontolgattam, hogy a diplomaosztó után nyilvánosan összerugdosok, akkora szemét patkány.Innentől sok postra számíthattok tőlem ebben a topikban 😊
Mindig jövőre
több mint 12 éve
El tudom fogadni; hogy egy aggresszív gyanúsított őrizetbe vétele közben (pl.: tömegbunyó van éppen), egy rendőr önvédelemből verekedni kényszerül, ami közben egy ütése/rúgása esetleg célt téveszt, amivel súlyos sérülést / halált okoz. Vagy bilincselés közben véletlenül ráesnek a delikvensre 2-en és eltörik a gyanúsított bordája. Oké. A kavarodásban (+adrenalin) előfordul az ilyen. Ez rendben van. De ez nem ugyanaz a szituáció, mint amikor egy szobában elkezdenek valakit rúgdosni / agyonverni. Ebben - gondolom én - egyet tudunk érteni és akkor nem vagyunk Obama meg Kádár-fanok sem. Ezzel az erővel miért nem rúgja fejbe a köztéri szemetelőket a parkolóőr? A kislányt a parkban, akinek kiesett a zsebéből a zsepi? Vannak szintek és fokozatok. Ha egy rendőr nincs közvetlen életveszélyben / erőszakos szituációban, akkor NE legyen joga bántalmazni senkit. Mert ámérikában is szétrúgják érte a copper hátsóját (kivéve talán a filmsorozatokban és Texas-ban :-P ).Annyiban igazad van hogy nem olvastam vissza, de nem is szándékozok, mert kb ugyanarról szól a történet vagy 10-15 éve.Azért ez érdekes, nemrég ugyanezen a fórumon azért osztották a rendőröket, mert nem léptek fel keményen valami cigó verekedéses (vagy mi) ügyben. Sőt, talán valaki a fegyverhasználatot hiányolta? De nagyot fordult a világ azóta, pedig nem olyan régen volt..JanOlvasd újra... a gunyoros trollkodás helyett! 😊 Az nem a kihallgatóban történt atrocitásokról szólt, hanem amikor a bandik a buszmegállóba ütik a szerencsétlent, a rendőr meg sz.rik bele. 2 külön szitu, nemde?
...csak azért, hogy én is árnyaljam azt a képet 😛 😊
More thoughts, less political attitude, buddy!toxique
Ha oszlatnak, akkor jogtipró bérencei a rendszernek.
Ha nem oszlatnak, akkor; a rendőrök csak nézték, és nem csináltak semmit. Ezért fizetjük őket közpénzből?
Ha keményítenek a bűnözőkkel: brutális állatok, mi lenne ha te kerülnél oda, és téged vernének...
Ha nem keményítenek: ebben az országban a bűnözőket védi a törvény, még a rendőrök sem mernek csinálni semmit. Bezzeg Amerikában ilyenkor már odavágják a motorháztetőre és megbilicselik. Nálunk is így kéne mindjárt nagyobb rend lenne... stb stb stb... ez neked nem gyanús, hogy bármi történik, éppen az a sz@r?
Az tényleg sajnálatos hogy valaki meghal egy bántalmazás után. De szerintem nem azért vitték be, hogy a rendőrség épületében agyonverjék. Ami a végkifejleten nem változtat semmit, nyilván vállalniuk kell a felelősséget.
Egyébiránt pedig az ilyen szitukat könnyen el lehet kerülni (bizony ez cinikusan hangzik, vagy gunyoros trollkodásnak esetleg) de egy: nem kell bűncselekményeket elkövetni, kettő: ha mégis elkapnak, együtt kell működni a hatósággal. A kommunizmus óta nem hallottam olyat hogy valaki együttműködő volt, és erre megverték. (demagógia, populizmus, cinizmus... tudom)
És ezt úgy írom, hogy a tavalyi tapasztalataim óta nagyon nem szimpatizálok a helyi nyomozókkal.Jan
Ezt írtam le.
A felelősséget mindenképpen vállalniuk kell, ebben nem lehet vita. Ha készült felvétel az esetről (miért ne készült volna) és azt látjuk a felvételen, hogy a gyanúsított kezdeményezte kontaktból származtatható önvédelmi szituáció volt és pl. egy elvétett pushkick miatt kellett meghalnia; akkor üsse kavics! Legyen gondatlanság.

jjncaa