Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 505
Jan nagyon jól leírta a mai rendőrség megítélését egyszerűen nem tud jót csinálni, mindig megtalálják.
Amadeus szerinted miért volt nem egy rendőr edzőtársad? Mert olyan magas önvédelmi oktatás van a rendőrségnél? Kérdezd meg őket biztos szívesen elmondják.
.Gildo
a többségük hamarabb kezdte a bunyót és utána ment rendőrnek. (mert tanulni azért baszott egyik-másik)
több mint 12 éve
Gildo 21
Jan nagyon jól leírta a mai rendőrség megítélését egyszerűen nem tud jót csinálni, mindig megtalálják.
Amadeus szerinted miért volt nem egy rendőr edzőtársad? Mert olyan magas önvédelmi oktatás van a rendőrségnél? Kérdezd meg őket biztos szívesen elmondják.
Az esettel kapcsolatban még egyszer utoljára elmondom a véleményem,. Amit tettek azért jár nekik a börtön, csak azt nem hiszem el, hogy unalom űzésként, jobb dolguk nem lévén, a vallomás miatt verték agyon azt a derék, becsületes székely embert. Biztos vagyok benne, hogy volt előzménye az esetnek korábbról, mert nem egy balhéja volt.
több mint 12 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 647
Azért ez érdekes, nemrég ugyanezen a fórumon azért osztották a rendőröket, mert nem léptek fel keményen valami cigó verekedéses (vagy mi) ügyben. Sőt, talán valaki a fegyverhasználatot hiányolta? De nagyot fordult a világ azóta, pedig nem olyan régen volt...

Másrészt pedig tavaly 6 alkalommal voltam kihallgatáson (tanúként) különféle hatóságoknál, rendőrségen, stb, és kijelenthetem, hogy azok a rendőrök, akikkel kapcsolatba kerültem ezekben az ügyekben, sunyi, számító, inkorrekt szarháziak voltak egytől-egyig.
Csak hogy árnyaljam a képet... 😊Jan
Mi vagy te, keresztapa? 😀

több mint 12 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Azért ez érdekes, nemrég ugyanezen a fórumon azért osztották a rendőröket, mert nem léptek fel keményen valami cigó verekedéses (vagy mi) ügyben. Sőt, talán valaki a fegyverhasználatot hiányolta? De nagyot fordult a világ azóta, pedig nem olyan régen volt...

Másrészt pedig tavaly 6 alkalommal voltam kihallgatáson (tanúként) különféle hatóságoknál, rendőrségen, stb, és kijelenthetem, hogy azok a rendőrök, akikkel kapcsolatba kerültem ezekben az ügyekben, sunyi, számító, inkorrekt szarháziak voltak egytől-egyig.
Árnyalok egyet én is.
Egy darab tanukihallgatásom volt az elmúlt években, és egy nagyon értelmes, agilis, kompetens, korrekt rendőrnővel volt dolgom.
Nagyon élveztem a beszélgetésünket, de lehet ő nem, ezt onnan gondolom, hogy amikor kérdeztem, hogy ne folytassuk e egy vacsora mellett egy pár nappal késöbb, eléggé elutasító volt.
Szóval, ahogy a cigányok esetében, a rendőröknél is ellenjavallom az általánosítást.Sobri Jóska
Lehet fizetned kellett volna érte

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 12 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
Egy darab tanukihallgatásom volt az elmúlt években, és egy nagyon értelmes, agilis, kompetens, korrekt rendőrnővel volt dolgom.
Nagyon élveztem a beszélgetésünket, de lehet ő nem, ezt onnan gondolom, hogy amikor kérdeztem, hogy ne folytassuk e egy vacsora mellett egy pár nappal késöbb, eléggé elutasító volt.Sobri Jóska
Az ilyen esetekben valszeg protokollból el kell utasítania, úgyhogy lehet, hogy a szája nemet mondott, de a szeme biztos igent sugárzott 😀

több mint 12 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 543 — Steelers fan

Árnyalok egyet én is.
Nagyon élveztem a beszélgetésünket, de lehet ő nem, ezt onnan gondolom, hogy amikor kérdeztem, hogy ne folytassuk e egy vacsora mellett egy pár nappal késöbb, eléggé elutasító volt.
Szóval, ahogy a cigányok esetében, a rendőröknél is ellenjavallom az általánosítást.Sobri Jóska
Nem általánosítottam. Nem azt írtam hogy mindegyik olyan, hanem akikkel kapcsolatba kerültem az ügyben. A kmb-kal teljesen korrekt a viszonyunk.
több mint 12 éve
Azért ez érdekes, nemrég ugyanezen a fórumon azért osztották a rendőröket, mert nem léptek fel keményen valami cigó verekedéses (vagy mi) ügyben. Sőt, talán valaki a fegyverhasználatot hiányolta? De nagyot fordult a világ azóta, pedig nem olyan régen volt..Jan
Olvasd újra... a gunyoros trollkodás helyett! 😊 Az nem a kihallgatóban történt atrocitásokról szólt, hanem amikor a bandik a buszmegállóba ütik a szerencsétlent, a rendőr meg sz.rik bele. 2 külön szitu, nemde?
...csak azért, hogy én is árnyaljam azt a képet 😛 😊

More thoughts, less political attitude, buddy!toxique
Annyiban igazad van hogy nem olvastam vissza, de nem is szándékozok, mert kb ugyanarról szól a történet vagy 10-15 éve.
Ha oszlatnak, akkor jogtipró bérencei a rendszernek.
Ha nem oszlatnak, akkor; a rendőrök csak nézték, és nem csináltak semmit. Ezért fizetjük őket közpénzből?

Ha keményítenek a bűnözőkkel: brutális állatok, mi lenne ha te kerülnél oda, és téged vernének...
Ha nem keményítenek: ebben az országban a bűnözőket védi a törvény, még a rendőrök sem mernek csinálni semmit. Bezzeg Amerikában ilyenkor már odavágják a motorháztetőre és megbilicselik. Nálunk is így kéne mindjárt nagyobb rend lenne... stb stb stb... ez neked nem gyanús, hogy bármi történik, éppen az a sz@r?

Az tényleg sajnálatos hogy valaki meghal egy bántalmazás után. De szerintem nem azért vitték be, hogy a rendőrség épületében agyonverjék. Ami a végkifejleten nem változtat semmit, nyilván vállalniuk kell a felelősséget.

Egyébiránt pedig az ilyen szitukat könnyen el lehet kerülni (bizony ez cinikusan hangzik, vagy gunyoros trollkodásnak esetleg) de egy: nem kell bűncselekményeket elkövetni, kettő: ha mégis elkapnak, együtt kell működni a hatósággal. A kommunizmus óta nem hallottam olyat hogy valaki együttműködő volt, és erre megverték. (demagógia, populizmus, cinizmus... tudom)

És ezt úgy írom, hogy a tavalyi tapasztalataim óta nagyon nem szimpatizálok a helyi nyomozókkal.
több mint 12 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
Nincs ezzel gond. Vannak jófej rendőrök mint ahogyan vannak jófej brazilok is.
több mint 12 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 838 — no es importante
nem tudom a pestiek észrevették-e (gondolom igen), én csak pár napja figyeltem fel rá, borzalmas...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 112 — #NoStress

Árnyalok egyet én is.
Szóval, ahogy a cigányok esetében, a rendőröknél is ellenjavallom az általánosítást.

több mint 12 éve
Azért ez érdekes, nemrég ugyanezen a fórumon azért osztották a rendőröket, mert nem léptek fel keményen valami cigó verekedéses (vagy mi) ügyben. Sőt, talán valaki a fegyverhasználatot hiányolta? De nagyot fordult a világ azóta, pedig nem olyan régen volt..Jan
Olvasd újra... a gunyoros trollkodás helyett! 😊 Az nem a kihallgatóban történt atrocitásokról szólt, hanem amikor a bandik a buszmegállóba ütik a szerencsétlent, a rendőr meg sz.rik bele. 2 külön szitu, nemde?
...csak azért, hogy én is árnyaljam azt a képet 😛 😊

More thoughts, less political attitude, buddy!
több mint 12 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Ajánlom megnézésre a Madea tanúvédelmi program c. filmet. Mondjuk nem gyűlölködős, inkább kifigurázza a hasonló szituációkat. 😊
több mint 12 éve
pc_x 943 — Red Fist

index.hu/belfold/2013/04/12/igy_alaznak_meg_egy_tanut/

több mint 12 éve

Csak hogy árnyaljam a képet... 😊
több mint 12 éve
smells like bullshit. Jogállamban nem verünk agyon senkit sem, pláne nem egy tolvajt, akire még csak rá sem tudták bizonyítani a tolvajlás tényét. Az meg szerintem irreleváns, hogy volt-e betegsége vagy sem, alapból nem kellett volna össze-vissza verni.

Gondatlanságból elkövetett agyonverés. 😀Amadeus91
Már megint kezded? Szerinted ilyen eset csak Magyarországon fordul elő? Nézzél már körül egy kicsit a nagyvilágban mielőtt hülyeségeket írogatsz!Zolika
Én ilyet hol írtam?
több mint 12 éve
Zolika Indianapolis Colts Ole Miss Rebels 979
smells like bullshit. Jogállamban nem verünk agyon senkit sem, pláne nem egy tolvajt, akire még csak rá sem tudták bizonyítani a tolvajlás tényét. Az meg szerintem irreleváns, hogy volt-e betegsége vagy sem, alapból nem kellett volna össze-vissza verni.

Gondatlanságból elkövetett agyonverés. 😀Amadeus91
Már megint kezded? Szerinted ilyen eset csak Magyarországon fordul elő? Nézzél már körül egy kicsit a nagyvilágban mielőtt hülyeségeket írogatsz!

több mint 12 éve
Atari Pittsburgh Steelers 1 364 — Tulipános Fan- fan
Olvastam a meglopott elmondását az esetről. Azok könnyen ellenőrizhető infók voltak (javításra leadott, ill. eladásra kínált egy motorfűrészt). Ha ennek utána mennek és igaz, simán lett volna házkutatási is. Minek vallatni? Ha nem szól egy szót sem, akkor is megáll a vád.
Könnyebb volt ütni, mint kikérdezni a kocsmatagokat, utána menni a javítónak, az esetleges vevőnek?
Nekem ez a súlyos.

"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 12 éve
nagyon jól tudom, hogy hol kell valakit megütni ahhoz, hogy maga alá szarjon egyből. Ez a rossz helyen találták el, ez egy kurva nagy bullshit dumaAmadeus91
Nem bullshit duma. Profi sportolóknál is gyakran előfordul, hogy lecsúszik az ütés vagy az ellenfél pont belenéz egy jól célzott ütésbe; és máris kész a tipikus versenybaleset / edzésbaleset. Erőt sem kell igazán beletenni pl. egy rúgásba (bokafordítás-csípőrátolás és ott az erő akkor is, ha csak lazán forgolódsz bele a mozgásba). Akár light contact sparring-nél is be lehet nyelni komoly sérüléseket (pl.: a kesztyű becummantja a szemed - light contact-nál pl. nem ko erejű, de nem vicces a belőle való felépülés sem). Nem az a kérdés, hogy ismered-e vagy sem azokat a pontokat amik halált okozhatnak (az amúgy sem nagy kaland; közismertek plusz alavető anatómiai tudást igényelnek csak), hanem az, hogy nem azt ütötted meg végül amit akartál. Ilyenek a 250e danos karatékákkal is előfordulnak, a címvédő profi boxolókkal és a thai boxolókkal is. Mert az erőviszonyok ellenére mindig 2 ember van - aki éppen üt és akit éppen ütnek.
Az edzőtermi párhuzam nem volt túl nyerő, bocs (én kezdtem)! Nagyon más a közeg.

A másik dologgal kapcsolatban: azt el bírom fogadni, hogy őrizetbe-vétel közben megsérül a gyanúsított. Mert igen: az előfordulhat. Úgy esik el, ráeshetnek mások, a kavarodásban úgy ütik meg ahogyan az sikerül. De a kihallgatás nem tűnik olyan gyorsan pörgő mozgalmas tevékenységnek, ami közben ilyen sérüléseket feltételezne az ember... az olyan gengszteres. Amikor 10 brazil húzza le Pistikét cigire... + heccből kiverik a fogait, mer' az olyan rajos 😕
több mint 12 éve
Honnan tudod, hogy nem volt ellene semmi bizonyíték? Azért mert az özvegy azt mondta? Már ne haragudj de van egy olyan dolog, hogy társadalmi kapcsolat tartás. Ez azt jelenti, hogy mindig van valaki aki szívesen elmondja a dolgot, hogy ki volt az, csak nem írásban. Tehát pontosan tudták ki volt az csak nem volt bizonyíték ennyi. Erre te megint azzal jössz majd, hogy akkor sem verjük halálra a vallomásért ami igaz is és amiért meg is érdemlik a börtönt ha így történt. Törőt bordára könnyű magyarázatot találni letartoztatásnál ellen áll és teszem azt rá esnek ketten már el is tört egy-két borda. A gondatlanság pedig igen is előfordulhat, ahogy toxique is írta lehet rossz helyen találták el és a fő kérdés a miért kapott. Én erre mondtam egy lehetséges példát amit most leírok még egyszer. Korábban volt már vele baj nem egy, lehet korábban már meg kellet vele verekedni, és lehet most is. Családi gondok otthon, veszekedés az asszonnyal és a feszültebb idegállapot miatt agyuk ami nem mentség. Én sem védeni akarom őket mert börtönben a helyük csak a szokásos média felhajtás, félremagyarázás, szervezet lejáratása a problémám.Gildo
jaj nee....
eddigi rövid életem közel felét küzdősportolással töltöttem, nagyon jól tudom, hogy hol kell valakit megütni ahhoz, hogy maga alá szarjon egyből. Ez a rossz helyen találták el, ez egy kurva nagy bullshit duma. Nem egy rendőr edzőtársam volt, pontosan tudják ők azt, hogy hol szabad és hol nem szabad ütni, de ha esetleg mégis ezzel érvelne a 2 jó madár, akkor meg alá is írják a saját alkalmatlanságukat a szolgálatra. Nagyon jól megtanítják ezt ő nekik.

"A gyanú szerint a férfit a két rendőr a kihallgatás során brutálisan bántalmazta, összerugdosták fejét, mellkasát, amibe belehalt."

gondatlanságból!
több mint 12 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
Ebben Amadeus-szal értek egyet akármennyire is médiafelhajtás, félremagyarázás, bármi. Mi van, ha engem is bevisznek, mert mondjuk valaki összetéveszt egy rosszarcúval és engem gyanusít. Nem adok a rendőröknek megfelelő vallomást, és ezért elkezdenek agyonverni... hmmm.
Biztos nem általános, de azért elgondolkodtató.pc_x
azér' 'Tarcsán kemény az élet 😊

több mint 12 éve
Legális boxmeccsen, legális célfelületre mért kesztyűs ütésektől is haltak már meg keményre püfölt profi boxolók. Nem nehéz olyan helyet találni a fejen, amit ha kesztyű nélkül normálisan megütnak, akkor belehalsz. A véletlen meg az, amikor az állkapcsa helyett a halántékába csapódik egy jól megküldött jobb csapott... abszolút történhetett véletlenül, ami gondatlanság. A kérdés inkább az, hogy miért kezdték el verni...toxique
Gyanusított is volt, kezük is volt, idejük is, miért ne kezdték volna el?Sobri Jóska
Hány ismerősödet verték eddig meg??Gildo
Kik?
A rendőrök?
Egyet se.
És hány ismerősöm lopott vagy rabolt?
Egy se.
Ergo senkise lop és rabol?

Honnan tudod, hogy nem volt ellene semmi bizonyíték? Azért mert az özvegy azt mondta? Gildo
Azért, mert a bizonyítékok elbírálása a bíróság dolga, nem a rendőrségé.
A fogalom, amit ezügyben érdemes kigoogliznod a "hatalmi ágak szétválasztása".
A rendőr nem hivatott ítéletet alkotni.

Korábban volt már vele baj nem egy, lehet korábban már meg kellet vele verekedni, és lehet most is. Gildo
Lehet. És?
A mostnak semmi köze a korábbanhoz.
Mi köze a konkrét esethez annak, ami korábban történt?
Ha te korábban fostál egyszer a székelykáposztától, akkor innentől mindig fosni fogsz ha káposztát eszel?

több mint 12 éve
pc_x 943 — Red Fist
Ebben Amadeus-szal értek egyet akármennyire is médiafelhajtás, félremagyarázás, bármi. Mi van, ha engem is bevisznek, mert mondjuk valaki összetéveszt egy rosszarcúval és engem gyanusít. Nem adok a rendőröknek megfelelő vallomást, és ezért elkezdenek agyonverni... hmmm.
Biztos nem általános, de azért elgondolkodtató.

több mint 12 éve
Gildo 21
Legális boxmeccsen, legális célfelületre mért kesztyűs ütésektől is haltak már meg keményre püfölt profi boxolók. Nem nehéz olyan helyet találni a fejen, amit ha kesztyű nélkül normálisan megütnak, akkor belehalsz. A véletlen meg az, amikor az állkapcsa helyett a halántékába csapódik egy jól megküldött jobb csapott... abszolút történhetett véletlenül, ami gondatlanság. A kérdés inkább az, hogy miért kezdték el verni...toxique
Gyanusított is volt, kezük is volt, idejük is, miért ne kezdték volna el?Sobri Jóska
Hány ismerősödet verték eddig meg??
több mint 12 éve
Gildo 21
Honnan tudod, hogy nem volt ellene semmi bizonyíték? Azért mert az özvegy azt mondta? Már ne haragudj de van egy olyan dolog, hogy társadalmi kapcsolat tartás. Ez azt jelenti, hogy mindig van valaki aki szívesen elmondja a dolgot, hogy ki volt az, csak nem írásban. Tehát pontosan tudták ki volt az csak nem volt bizonyíték ennyi. Erre te megint azzal jössz majd, hogy akkor sem verjük halálra a vallomásért ami igaz is és amiért meg is érdemlik a börtönt ha így történt. Törőt bordára könnyű magyarázatot találni letartoztatásnál ellen áll és teszem azt rá esnek ketten már el is tört egy-két borda. A gondatlanság pedig igen is előfordulhat, ahogy toxique is írta lehet rossz helyen találták el és a fő kérdés a miért kapott. Én erre mondtam egy lehetséges példát amit most leírok még egyszer. Korábban volt már vele baj nem egy, lehet korábban már meg kellet vele verekedni, és lehet most is. Családi gondok otthon, veszekedés az asszonnyal és a feszültebb idegállapot miatt agyuk ami nem mentség. Én sem védeni akarom őket mert börtönben a helyük csak a szokásos média felhajtás, félremagyarázás, szervezet lejáratása a problémám.
több mint 12 éve
Gyanusított is volt, kezük is volt, idejük is, miért ne kezdték volna el?