Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 12 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
Legális boxmeccsen, legális célfelületre mért kesztyűs ütésektől is haltak már meg keményre püfölt profi boxolók. Nem nehéz olyan helyet találni a fejen, amit ha kesztyű nélkül normálisan megütnak, akkor belehalsz. A véletlen meg az, amikor az állkapcsa helyett a halántékába csapódik egy jól megküldött jobb csapott... abszolút történhetett véletlenül, ami gondatlanság. A kérdés inkább az, hogy miért kezdték el verni...
több mint 12 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
A történet egyszerű. Ahogy Hofi mondta: Menekülés közben, hátulról fejbelőtte magát. 😀
több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 505
Amadeus három kérdésem lenne hozzád. Az első te hol nőtél fel? Ebben az országban élsz még? A harmadik pedig szerinted ez az ország egy jól működő jogállam? Ne haragudj de az eddigi megnyilvánulásaidból nem az jön le nekem, hogy képben lennél azzal mi folyik ebben az országban, milyen emberek követik el a bűncselekményeket és milyen, mennyi jogaik vannak. Az az ideális ország amiben te hiszel soha nem fog ebben az országban létrejönni, de szerintem nálunk kulturáltabb országban sem.

A gondatlanság pedig nagyon is számít mert kizárt, hogy agyon verték max kapott párat és ezért jönnek be a képbe a lehetséges betegségek. Nem kell mindent elhinni amit az újságok írnak.Gildo
Ha jól működik a magyar jogállam, ha nem, attól még jogállam. A rendőrnek nem az a dolga, hogy üsse a gyanúsítottat kihallgatás alatt. *Te sem díjaznád, ha bevinnélek bizonyíték nélkül és "gondatlanságból" úgy megagyalnálak (összeverném az arcod, eltörném a bordád), hogy egy-két "betegséged" kiújulna tőle.

*gyengén látók és Schleck kedvéért, még véletlen sem szeretném Gildot megagyalni, csupán szemléltetni szeretném ezen mondatommal a "gondatlanságból elkövetett agyonverés" abszurditását.
több mint 12 éve
Gildo 21
Amadeus három kérdésem lenne hozzád. Az első te hol nőtél fel? Ebben az országban élsz még? A harmadik pedig szerinted ez az ország egy jól működő jogállam? Ne haragudj de az eddigi megnyilvánulásaidból nem az jön le nekem, hogy képben lennél azzal mi folyik ebben az országban, milyen emberek követik el a bűncselekményeket és milyen, mennyi jogaik vannak. Az az ideális ország amiben te hiszel soha nem fog ebben az országban létrejönni, de szerintem nálunk kulturáltabb országban sem.

A gondatlanság pedig nagyon is számít mert kizárt, hogy agyon verték max kapott párat és ezért jönnek be a képbe a lehetséges betegségek. Nem kell mindent elhinni amit az újságok írnak.
több mint 12 éve
Helló mindenkinek

Olvastam, hogy szerintetek egy teljesen ártatlan derék székely embert vertek agyon a rendőrök. Nem mondom, hogy nem verték meg, azt sem, hogy nem volt kihatása a verésnek a halálára, de egy dolgot érdemes elolvasni a hírekben ez a jó ember nem volt szent. Nem egy ügye volt kisebb lopások és kocsmai verekedések miatt. Én simán eltudom képzelni, hogy a letartóztatásakor meg kellet vele verekedni mert ellenállt és ezért kapott az őrsön is. Azt sem tudhatjuk, hogy nem-e volt neki valami betegsége ami és a verés együtt ezt a tragédiát eredményezte Nem akarom őket felmenteni mert amit tettek az egyértelmű, és megérdemlik a börtönt, de ez inkább volt gondatlanság mit szándékos agyonverés a vallomás miatt. Az, hogy az özvegy mit mond az most nem releváns és nem azért amit mond hanem azon egyszerű okból, hogy nem kis kártérítésre számíthat történtek véget állam bácsitól. Az pedig, hogy a halála után jelentették fel hiv. szem. elleni erőszakra az kizárt csak ez nem annyira érdekes, hogy az első cikkekben leírják meg így később is ellehet adni a sztorit.
Ti sem az alapsztorit említettétek meg, senki nem hozta szóba a történteket. De amint kijött ez a szerintem kamu hír mindjárt jött négy reakció is.

A másik dolog ami a napokban érdekes az a tudatos félre magyarázás, hogy minden harmadik rendőr megbukik a pszichológiai vizsgálaton. Ez nem igaz mert nem a rendőri állomány hanem a rendőrnek jelentkezők harmada bukik meg, és a kettő nem ugyan az csoport.Gildo
smells like bullshit. Jogállamban nem verünk agyon senkit sem, pláne nem egy tolvajt, akire még csak rá sem tudták bizonyítani a tolvajlás tényét. Az meg szerintem irreleváns, hogy volt-e betegsége vagy sem, alapból nem kellett volna össze-vissza verni.

Gondatlanságból elkövetett agyonverés. 😀
több mint 12 éve
Gildo 21
Helló mindenkinek

Olvastam, hogy szerintetek egy teljesen ártatlan derék székely embert vertek agyon a rendőrök. Nem mondom, hogy nem verték meg, azt sem, hogy nem volt kihatása a verésnek a halálára, de egy dolgot érdemes elolvasni a hírekben ez a jó ember nem volt szent. Nem egy ügye volt kisebb lopások és kocsmai verekedések miatt. Én simán eltudom képzelni, hogy a letartóztatásakor meg kellet vele verekedni mert ellenállt és ezért kapott az őrsön is. Azt sem tudhatjuk, hogy nem-e volt neki valami betegsége ami és a verés együtt ezt a tragédiát eredményezte Nem akarom őket felmenteni mert amit tettek az egyértelmű, és megérdemlik a börtönt, de ez inkább volt gondatlanság mit szándékos agyonverés a vallomás miatt. Az, hogy az özvegy mit mond az most nem releváns és nem azért amit mond hanem azon egyszerű okból, hogy nem kis kártérítésre számíthat történtek véget állam bácsitól. Az pedig, hogy a halála után jelentették fel hiv. szem. elleni erőszakra az kizárt csak ez nem annyira érdekes, hogy az első cikkekben leírják meg így később is ellehet adni a sztorit.
Ti sem az alapsztorit említettétek meg, senki nem hozta szóba a történteket. De amint kijött ez a szerintem kamu hír mindjárt jött négy reakció is.

A másik dolog ami a napokban érdekes az a tudatos félre magyarázás, hogy minden harmadik rendőr megbukik a pszichológiai vizsgálaton. Ez nem igaz mert nem a rendőri állomány hanem a rendőrnek jelentkezők harmada bukik meg, és a kettő nem ugyan az csoport.
több mint 12 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
 www.origo.hu/itthon/20130412-hivatalos-szemely-elleni-eroszak-miatt-feljelentettek-az-agyonvert-izsaki-ferfit.html

legaljaAmadeus91
Békés kihallgatás közben rútul elhalálozott, konspiratív módon információkat tartott vissza, akadályozta a nyomozás menetét, aláaknázta a jogállamiságba vetett hitet. Mi ez, ha nem jogalap egy feljelentéshez kedves sztrovacsek barátom?!
Én nem csak feljelentettem volna, hanem előzetesbe is helyeztem volna.Sobri Jóska
közben szivárognak a hírek. Úgy fest, hogy a rendőreink egy székely (a történelmi határon belülről érkezett a rút módon megcsonkított csonka hazába) embert vertek agyon...
a falu jegyzőjének a commentje meg priceless
"– Várjuk csak ki a rendőrségi vizsgálat végét! Már azt is mondták, hogy az elhunytnak magas vérnyomása meg szívproblémái voltak – mondja a főjegyző. A polgármester hozzáteszi: ez egy pörgős, talpraesett, fiatal csapat volt, egyikükről már el volt döntve, hogy fölveszik a Terrorelhárítási Központba."

nol.hu/belfold/20130412-verik__mig_vall_

csak bejön amit mondtál Józsi.Amadeus91
Összefoglalva: megy a halottmosdatás de teli torokból.Szegény rendőrök csak védekeztek, mert ez a megátalkodott szét akarta fejelni a térdüket, és a hasizmával kárt akart tenni az öklükben, sőt közben a telefonkönyvet is megrongálta!
több mint 12 éve
 www.origo.hu/itthon/20130412-hivatalos-szemely-elleni-eroszak-miatt-feljelentettek-az-agyonvert-izsaki-ferfit.html

legaljaAmadeus91
Békés kihallgatás közben rútul elhalálozott, konspiratív módon információkat tartott vissza, akadályozta a nyomozás menetét, aláaknázta a jogállamiságba vetett hitet. Mi ez, ha nem jogalap egy feljelentéshez kedves sztrovacsek barátom?!
Én nem csak feljelentettem volna, hanem előzetesbe is helyeztem volna.Sobri Jóska
közben szivárognak a hírek. Úgy fest, hogy a rendőreink egy székely (a történelmi határon belülről érkezett a rút módon megcsonkított csonka hazába) embert vertek agyon...
a falu jegyzőjének a commentje meg priceless
"– Várjuk csak ki a rendőrségi vizsgálat végét! Már azt is mondták, hogy az elhunytnak magas vérnyomása meg szívproblémái voltak – mondja a főjegyző. A polgármester hozzáteszi: ez egy pörgős, talpraesett, fiatal csapat volt, egyikükről már el volt döntve, hogy fölveszik a Terrorelhárítási Központba."

nol.hu/belfold/20130412-verik__mig_vall_

csak bejön amit mondtál Józsi.
több mint 12 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 838 — no es importante
Na nézzük kinek van a legjobb képzeletbeli barátja 😀adam8
Az enyém a legjobb, mert ő teremtette Istent, Allahot, Jahvét, Jaht, Buddhát, Zeuszt, Atont, Odint és a többieket is 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 647
Na nézzük kinek van a legjobb képzeletbeli barátja 😀

több mint 12 éve
Ha már a kereszténységet próbáljátok definiálni, érdemes lenne összevetnetek annak római államvallássá válása előtti - és utólag eretnekké nyilvánított - formáját (tudod, a hal 😀) és a jelenlegit... Még nagyobb lenne a kavarodás... 😀nexion218
Azt nem azért csinálta Konstantinus, mert a sok Istenség miatt túl sok nagyon drága ünnep volt egy évben... a pénz meg kellett a birodalom egyben tartására, a hadseregre és a háborúkra?. A logicska minden bizonnyal mellette állt, de az utókor már tudja, hogy kevés császár tévedett ekkorát; 1 Isten hite is tud olyan költséges lenni mint 100 kicsié :-P.
több mint 12 éve
Kicsit még ebbe a zsidó volt-e Jézus témába azért beleszólnék. Tény: Jézus anyja, Mária, zsidó volt. Zsidó volt, mind származásilag (Dávid király egyenes ági leszármazottja), mind hitéletét tekintve. Jézus minden tekintetben zsidó volt. Azért még annyit hozzátennék, hogy ki tudja mit jelent a zsidó szó? Ha ezt tudod, nem is kérdezel ilyen hülyeséget, hogy Jézus zsidó volt-e vagy keresztény, mert ennek értelmében aki tényleges keresztény életet folytat (nem csak feldob egy rózsafüzért, meg elmegy évi 2 misére, és letudja lelkiismerete kielégítését), az zsidó.szaba
Nekem erről mindig a sztár és a "wannabe-k" jutnak az eszembe... a kiválasztott nép meg a becsatlakozni akarók 😊 .
több mint 12 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 262
Kicsit még ebbe a zsidó volt-e Jézus témába azért beleszólnék. Tény: Jézus anyja, Mária, zsidó volt. Zsidó volt, mind származásilag (Dávid király egyenes ági leszármazottja), mind hitéletét tekintve. Jézus minden tekintetben zsidó volt. Azért még annyit hozzátennék, hogy ki tudja mit jelent a zsidó szó? Ha ezt tudod, nem is kérdezel ilyen hülyeséget, hogy Jézus zsidó volt-e vagy keresztény, mert ennek értelmében aki tényleges keresztény életet folytat (nem csak feldob egy rózsafüzért, meg elmegy évi 2 misére, és letudja lelkiismerete kielégítését), az zsidó.
több mint 12 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 112 — #NoStress

legaljaAmadeus91
Én nem csak feljelentettem volna, hanem előzetesbe is helyeztem volna.

több mint 12 éve

legalja
több mint 12 éve
nexion218 4 019 — Washington Gyapotkombájnz fan
Ha már a kereszténységet próbáljátok definiálni, érdemes lenne összevetnetek annak római államvallássá válása előtti - és utólag eretnekké nyilvánított - formáját (tudod, a hal 😀) és a jelenlegit... Még nagyobb lenne a kavarodás... 😀

"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 12 éve
Atari Pittsburgh Steelers 1 364 — Tulipános Fan- fan
Jézus nem volt keresztény, ahogy Mohamed sem volt mohamedán, Buddha sem volt buddhista. Ők elvet követtek, ezek alapján jutottak valamiféle eredményre, és akik az ő útmutatásuk, tanításuk alapján szerettek volna eljutni ugyanarra az eredményre (az örök életre, megvilágosodásra, stb...) azok lettek a keresztények, mohamedánok, buddhisták. A vallásalapítókat nem szoktuk besorolni a vallás követői közé. Valaki vagy vezető, vagy követő. Szerintem ez elég egyértelmű.Jan
Ha úgy definiálod, hogy keresztény=Krisztus követője (buddhista=Buddha követője), akkor Krisztus nem keresztény (Buddha nem buddhista). Ha úgy, hogy keresztény=Krisztus tanításának követője (buddhista=Buddha tanításának követője), akkor nem lehet más mint keresztény (buddhista).

"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 12 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
De fasza nekem, hogy leszarok minden vallással, istennel, jézussal akármivel kapcsolatos dolgot 😀Asbee
Egyszer majd te is megöregszel.. 😛 😀apeszos
dehát.... ülünk a kan..dalló előtt, nem az hogy bibliaórárajárunk..sutianap
Nem-e? Oszt' majd megy az agytörés, mifasz lesz velem jaj jaj... Innen már csak egy lépés...
több mint 12 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 737 — capitaine du château de Vienne 1487
De fasza nekem, hogy leszarok minden vallással, istennel, jézussal akármivel kapcsolatos dolgot 😀Asbee
Egyszer majd te is megöregszel.. 😛 😀apeszos
dehát.... ülünk a kan..dalló előtt, nem az hogy bibliaórárajárunk..

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Egyszer majd te is megöregszel.. 😛 😀
több mint 12 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 737 — capitaine du château de Vienne 1487
annyi logikus és kulturált poszt született mostanában, hogy fontolgatom a leiratkozást a topikról 😊JSanyo
semmise tart örökké essem

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 222 — Eagles fan
Fura de nekem is pont tegnap jutott eszembe 😀

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 12 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
annyi logikus és kulturált poszt született mostanában, hogy fontolgatom a leiratkozást a topikról 😊

több mint 12 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 543 — Steelers fan
akkor ezek szerint Krisztus tanításai (ami ha jól tudom a kereszténység alapja) nem erre tanít, és nem arra biztat, hogy úgy éljél... hmmm érdekes gondolat menet... mint ahogy az is, hogy Jézus nem volt keresztény 😀

amit leírtál az alapján meg egyenesen következik, hogy Jézus keresztény volt, zsidó meg egyenesen nem lehetett, akkor meg nem tudom megérteni, hogy előtte 1 hsz-szel miért írsz ezzel teljesen szembemenő álláspontot? ...csebi
Jézus tanításaival arra ösztönözte a zsidókat, hogy a tízparancsolat szerint éljenek.
Ha erre a tanítására gondolsz: „Szeresd az Urat a te istenedet teljes szívedből és teljes elmédből, ez az első és nagy parancsolat. A második hasonlatos ehhez: szeresd felebarátodat mint magadat. Nincs nagyobb parancsolat ezeknél.” (lehet hogy van benne hiba, de kb így van) Ez nem más, mint a tízparancsolat összefoglalva két mondatba.

A tízparancsolat pedig nem keresztény találmány, hanem Isten küldte kőtáblákon, a zsidóknak. Az, hogy valaki e szerint él, még nem jelenti hogy keresztény, lehet zsidó is, ez nekik ugyanolyan alap.

Jézus nem volt keresztény, ahogy Mohamed sem volt mohamedán, Buddha sem volt buddhista. Ők elvet követtek, ezek alapján jutottak valamiféle eredményre, és akik az ő útmutatásuk, tanításuk alapján szerettek volna eljutni ugyanarra az eredményre (az örök életre, megvilágosodásra, stb...) azok lettek a keresztények, mohamedánok, buddhisták. A vallásalapítókat nem szoktuk besorolni a vallás követői közé. Valaki vagy vezető, vagy követő. Szerintem ez elég egyértelmű.
több mint 12 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
De fasza nekem, hogy leszarok minden vallással, istennel, jézussal akármivel kapcsolatos dolgot 😀

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER