Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 12 éve
Először is, nem a gyereks családokkal van bajom, sőt biztos fasza lehet egy kiskölyök a lakásban. Sosem mondtam, hogy az ő hibájuk az én problémám.Ja ja, a többiek meg, akik üresen hagyták a családos parkolót és vették a fáradságot pár perccel többet tölteni a parkolóban meg milyen hülyék? Ugye?
A dolog lényege nem a 6 mp meg 10 m, hanem, ha ott egy parkolóhely közel és üres, akkor nem fogok csak azért autókázni még perceket, meg keresgélni, mert az családos. (nyílván, ha közvetlenül mellette, vagy épp vele szemben van "sima" hely, akkor oda szoktam állni). Én nem sajnálom tőlük, csak a pénzemért én is elvárom az aktuálisan legjobb helyet. Ennyi.pc_x
több mint 12 éve
Ha olyan kurva sokat költesz ott, miért nem kérsz repiparkolót tőlük a pénzedért?Először is, nem a gyereks családokkal van bajom, sőt biztos fasza lehet egy kiskölyök a lakásban. Sosem mondtam, hogy az ő hibájuk az én problémám.nem kivételesek, távolról sem. én sem érzem magam kivételesnek, pontosabban annak érzem magam, de csakis a saját magam szemszögéből: kimondhatatlanul örülök, hogy van egy kis tökmag, aki elémszalad a lakásban, ha kinyitom az ajtót munkából hazaérve.gyakran vagyok kénytelen a parkoló túlsó végén parkolni, mert pár Hozzád hasonló gondolkodású egyed úgy gondolja, hogy akkor ő most minden kisgyermekest vastagon leszar. szabad országban élünk, megtehetik.Mondjuk ez a része legkevésbé sem zavart sosem.
én meg ezt szarom le, és bár nem fogom lerúgni a tükrömet, attól még nyugodtan idióta köcsögnek fogom titulálni az ilyeneket. véleményszabadság is van, tehát megtehetem.slowmotion
Amúgy, ahogy írod, ha a végében lenne, akkor senki más nem állna oda, nyugodtan lehetne kisgyerekezni. Nyilván mert nincs gyerekem (bár sokat foglalkozom gyerekekkel + van is a közelben pár rokon), de nem fogom megérteni nekik miért nehezebb az élet vagy miért kivételesek. Miért kell nekik közelebb parkolni, mint másoknak.pc_x
egyébként meg én is csak úgy vagyok vele, hogy ha a bolt vette a fáradságot, tett felénk egy gesztust, hogy nekünk kényelmesebbé tegye a ki- és beszállást, akkor hadd legyen annyi a bolt jutalma, hogy az használja, akinek szánta.
szerintem még abba is belemennénk, hogy hátul legyenek a parkolók, mert mi csak a kevesebb kényelmetlenséget keressük, de ezt már írtam. viszont a parkolók elöl vannak, én meg nem festhetem át önkényesen az aszfaltot.
bár gondolom ez itt egy EU-konform megoldás, de azt is megértem, ha itt, a Balkánon ez nem elfogadható.
nézzük a dolog másik oldalát: ha meg nem elöl lenne a kisgyerekes parkoló, akkor mindenki ennyivel (három parkoló, mondjuk 10 méter) kerülne közelebb. tíz méter. hat másodperc. akinek ez túl sok, fáj, és ennyit sajnál másoktól, azt én is csak sajnálni tudom. komolyan. és persze kinevetni.slowmotion
A dolog lényege nem a 6 mp meg 10 m, hanem, ha ott egy parkolóhely közel és üres, akkor nem fogok csak azért autókázni még perceket, meg keresgélni, mert az családos. (nyílván, ha közvetlenül mellette, vagy épp vele szemben van "sima" hely, akkor oda szoktam állni). Én nem sajnálom tőlük, csak a pénzemért én is elvárom az aktuálisan legjobb helyet. Ennyi.pc_x
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
Jajaja... a kép mindig teljesebbé válik. Néha torzul, néha szépül. Ez benne a jó, nemde?Most komolyan: akinek gyereke van vállalja fel a vele járó nehézségeket és vigyázzon Ő jobban. Ne másoktól várja el, hogy Ők figyeljenek rájuk. Az előzékenység, meg az udvariasság az okés, de ne legyen már az én saram, hogy valaki vadidegen gyereket akart és nagy családja van... Egyébként; minek vinni őket bevásárolni egy zsúfolt helyre, ahol előre tudod, hogy nehézségeid lesznek velük? Bömböltetni - hisztiztetni? A legtöbb gyerek amúgy is olyan neveletlen, bazzeg, hogy nem tudom mi a picsát csinálnak a szülők...toxiqueazok után, hogy két-három oldallal odébb még az empátia bajnoka voltál, ennél azért mindenképpen többre számítottam Tőled.
mindegy, legalább teljesebb képet kaptam.slowmotion
Mivel olyan körzetben lakom, ahol egymást érik az óvodák /iskolák + pár száz méteren belül akad két gyermekorvosi rendelő is; a vérbunkó szülőkkel nagyon sok a tapasztalatom (parkolási és autós / gyalogos közlekedési téren)... a gyűlölködjünk topic pedig pont erre van, nemde? 😀
több mint 12 éve
Most komolyan ezen ennyit rugóztok LoL, még ha TT-ről lenne szó érteném de ez.... 😛 😉
több mint 12 éve
Először is, nem a gyereks családokkal van bajom, sőt biztos fasza lehet egy kiskölyök a lakásban. Sosem mondtam, hogy az ő hibájuk az én problémám.nem kivételesek, távolról sem. én sem érzem magam kivételesnek, pontosabban annak érzem magam, de csakis a saját magam szemszögéből: kimondhatatlanul örülök, hogy van egy kis tökmag, aki elémszalad a lakásban, ha kinyitom az ajtót munkából hazaérve.gyakran vagyok kénytelen a parkoló túlsó végén parkolni, mert pár Hozzád hasonló gondolkodású egyed úgy gondolja, hogy akkor ő most minden kisgyermekest vastagon leszar. szabad országban élünk, megtehetik.Mondjuk ez a része legkevésbé sem zavart sosem.
én meg ezt szarom le, és bár nem fogom lerúgni a tükrömet, attól még nyugodtan idióta köcsögnek fogom titulálni az ilyeneket. véleményszabadság is van, tehát megtehetem.slowmotion
Amúgy, ahogy írod, ha a végében lenne, akkor senki más nem állna oda, nyugodtan lehetne kisgyerekezni. Nyilván mert nincs gyerekem (bár sokat foglalkozom gyerekekkel + van is a közelben pár rokon), de nem fogom megérteni nekik miért nehezebb az élet vagy miért kivételesek. Miért kell nekik közelebb parkolni, mint másoknak.pc_x
egyébként meg én is csak úgy vagyok vele, hogy ha a bolt vette a fáradságot, tett felénk egy gesztust, hogy nekünk kényelmesebbé tegye a ki- és beszállást, akkor hadd legyen annyi a bolt jutalma, hogy az használja, akinek szánta.
szerintem még abba is belemennénk, hogy hátul legyenek a parkolók, mert mi csak a kevesebb kényelmetlenséget keressük, de ezt már írtam. viszont a parkolók elöl vannak, én meg nem festhetem át önkényesen az aszfaltot.
bár gondolom ez itt egy EU-konform megoldás, de azt is megértem, ha itt, a Balkánon ez nem elfogadható.
nézzük a dolog másik oldalát: ha meg nem elöl lenne a kisgyerekes parkoló, akkor mindenki ennyivel (három parkoló, mondjuk 10 méter) kerülne közelebb. tíz méter. hat másodperc. akinek ez túl sok, fáj, és ennyit sajnál másoktól, azt én is csak sajnálni tudom. komolyan. és persze kinevetni.slowmotion
A dolog lényege nem a 6 mp meg 10 m, hanem, ha ott egy parkolóhely közel és üres, akkor nem fogok csak azért autókázni még perceket, meg keresgélni, mert az családos. (nyílván, ha közvetlenül mellette, vagy épp vele szemben van "sima" hely, akkor oda szoktam állni). Én nem sajnálom tőlük, csak a pénzemért én is elvárom az aktuálisan legjobb helyet. Ennyi.

több mint 12 éve
nem kivételesek, távolról sem. én sem érzem magam kivételesnek, pontosabban annak érzem magam, de csakis a saját magam szemszögéből: kimondhatatlanul örülök, hogy van egy kis tökmag, aki elémszalad a lakásban, ha kinyitom az ajtót munkából hazaérve.gyakran vagyok kénytelen a parkoló túlsó végén parkolni, mert pár Hozzád hasonló gondolkodású egyed úgy gondolja, hogy akkor ő most minden kisgyermekest vastagon leszar. szabad országban élünk, megtehetik.Mondjuk ez a része legkevésbé sem zavart sosem.
nézzük a dolog másik oldalát: ha meg nem elöl lenne a kisgyerekes parkoló, akkor mindenki ennyivel (három parkoló, mondjuk 10 méter) kerülne közelebb. tíz méter. hat másodperc. akinek ez túl sok, fáj, és ennyit sajnál másoktól, azt én is csak sajnálni tudom. komolyan. és persze kinevetni.
több mint 12 éve
gyakran vagyok kénytelen a parkoló túlsó végén parkolni, mert pár Hozzád hasonló gondolkodású egyed úgy gondolja, hogy akkor ő most minden kisgyermekest vastagon leszar. szabad országban élünk, megtehetik.Mondjuk ez a része legkevésbé sem zavart sosem.
Amúgy, ahogy írod, ha a végében lenne, akkor senki más nem állna oda, nyugodtan lehetne kisgyerekezni. Nyilván mert nincs gyerekem (bár sokat foglalkozom gyerekekkel + van is a közelben pár rokon), de nem fogom megérteni nekik miért nehezebb az élet vagy miért kivételesek. Miért kell nekik közelebb parkolni, mint másoknak.

több mint 12 éve
de az emberek sajnos balfaszok, vagy csak leszarják a másikat. a parkolóhelyek úgy vannak kijelölve, hogy ha pontosan középre centized be a szekeret, akkor is (ha csak nem autónak csúfolt zsebcirkálóval jársz) marad két oldalon jó esetben 30-30 centi. ez arra elég, hogy ha a melletted álló is pontosan parkolt be, akkor az ajtót ki tudod nyitni a legelső stabil pontig, és azon már ki lehet szállni(nem vagyok nagy darab, 186 centire 93-95 kiló jut általában). ha viszont a mellettem álló figura a vonalra igazodott, akkor már nekem is arrébb kellene állnom ennyivel, feltéve, hogy van ott hely. és ha egy autó így áll, ami - figyelembe véve egynémely autót vezető organizmus képességeit - igencsak valószínű, akkor már az összes autó így fog állni, és akkor baszhatom a vonalazást.Amikor ezek a fajta parkolóhelyek még nem voltak, nekem valahogy akkor is sikerült beállnom úgy kocsival, hogy ki tudjak venni egy kisgyereket a hátsó ülésről.Családos parkoló helyett babakocsis parkoló kellene, egyszerű 😊Rataxesnem is állsz messze az igazságtól, mivel az áruházakban nem nagycsaládos parkolóhely vannak, hanem kisgyermekes vásárlók részére fenntartott helyek.
a gyerekülésből nem egyszerű dolog kivenni a kölköt a csak minimálisan kinyitható ajtón. tényleg, kellene ragasztanom egy matricát a jobb oldali ajtóra, hogy "ezt az ajtót akkor is ki fogom nyitni, ha nem sikerül elég messzire állnod tőlem"slowmotion
De pont emiatt is parkolok mindig úgy, hogy ezt más is meg tudja tenni. Viszont, ha az emberek ennyire balfaszok, vagy leszarják a másikat (ahogy diverdoc is mondta), hogy emiatt külön helyet kell fentartani, az kellemetlen.pc_x
félreértés ne essék, én is igyekszem úgy parkolni, hogy mindkét oldalon ki lehessen szállni, és ne álljak rá a másik autó ajtajára, és igenis örülök a kisgyermekes parkolóknak, ha vannak, mert akkor tudom, hogy nem vagyok a másik autós nem létező képességeire utalva ahhoz, hogy gond nélkül kiszerkeszthessem a tökit a berendezésből. nekem az is jó lenne - de szerintem jó pár kisgyerekes van ezzel így -, ha a parkoló másik végébe tennék a kisgyerekes parkolót, engem az se zavarna, mert akkor ott ültetem bele a gyereket a taligába, és onnan tolom be a pénznyelőbe - de ha egyszer a bolt közelre jelöli ki a széles parkolót, akkor oda jelöli ki, ezen én nem tudok változtatni. onnan kezdve mindenkinek az intelligenciájára van bízva, hogy képes és hajlandó-e egy óvodás értelmi színvonalú jelet értelmezni, és azt tiszteletben tartani. általában nem, de tudjuk, hogy az ország tele van hülyével, úgyhogy ezen nem fogok megütközni. van elég erőm ahhoz, hogy megoldjam a humánlogisztikát.
gyakran vagyok kénytelen a parkoló túlsó végén parkolni, mert pár Hozzád hasonló gondolkodású egyed úgy gondolja, hogy akkor ő most minden kisgyermekest vastagon leszar. szabad országban élünk, megtehetik.
én meg ezt szarom le, és bár nem fogom lerúgni a tükrömet, attól még nyugodtan idióta köcsögnek fogom titulálni az ilyeneket. véleményszabadság is van, tehát megtehetem.
több mint 12 éve
Amikor ezek a fajta parkolóhelyek még nem voltak, nekem valahogy akkor is sikerült beállnom úgy kocsival, hogy ki tudjak venni egy kisgyereket a hátsó ülésről.Családos parkoló helyett babakocsis parkoló kellene, egyszerű 😊Rataxesnem is állsz messze az igazságtól, mivel az áruházakban nem nagycsaládos parkolóhely vannak, hanem kisgyermekes vásárlók részére fenntartott helyek.
a gyerekülésből nem egyszerű dolog kivenni a kölköt a csak minimálisan kinyitható ajtón. tényleg, kellene ragasztanom egy matricát a jobb oldali ajtóra, hogy "ezt az ajtót akkor is ki fogom nyitni, ha nem sikerül elég messzire állnod tőlem"slowmotion
De pont emiatt is parkolok mindig úgy, hogy ezt más is meg tudja tenni. Viszont, ha az emberek ennyire balfaszok, vagy leszarják a másikat (ahogy diverdoc is mondta), hogy emiatt külön helyet kell fentartani, az kellemetlen.

több mint 12 éve
Ezt eddig is értettem, de ez számomra nem meggyőző, hogy nekem szarabb helyem van. Úgyhogy azt hiszem ennyi a dolog.és mit vársz, hogy én prezentáljak most neked egy a tézist bizonyító felmérést? ezt így tanították és a józan ész is azt diktálja, hogy a nagycsaládos többet költ, ráadásul hűségesebb vásárló (a "családbarát" jelző amúgy meg kinek nem jön jól?)De azért mert leírod, az még nem jelenti, hogy igaz. (btw dolgoztam nagyáruházban)pc_xha azt írom, hogy a boltban a narancssárga szín ösztönöz a vásárlásra, azt se én találtam ki, hanem erről is volt felmérésjjncaaDe miért? Mert azt mondod?többet vásárolnak, ezt írtam az előbbjjncaaAkkor meg kéne nézni, hogy a nagycsaládos helyen parkolók mennyit vásárolnak és összevetni ugyanennyi nem ott parkolóval. Ha megfelelő számú minta esetén ez jön ki, akkor azt mondom jó, legyen. (ezt írtam is, még az elején, hogy ez lenne az áruház álláspontja)pc_xdolgoztam áruházban és tanultam marketinget+szociológiát, de a józan ész is azt mondja, hogy egy átlagos 3 gyermekes család többet vásárol, mint egy 3 tagú, pláne ha apu+anyu viszi is a 3 kölköt is a boltbajjncaaa nagy család többet vásárol, ezért kapnak kiemelt helyet, ilyen egyszerűjjncaaEzt mivel támasztod alá? Mert többen vannak?pc_x
Ha én egyedül megyek vásárolni a családnak (ahogy előbb írták), akkor ez nem igaz.
És szerintem, ha felmérnénk, átlag ugyanannyira jönne ki a nagycsaládosok vásárlása, mint a nem nagycsaládosoké.pc_x
nem biztos, hogy patikamérlegre téve tényleg ez a helyzet, de az áruházak ezt a gondolkodásmódot követikjjncaa

több mint 12 éve
Családos parkoló helyett babakocsis parkoló kellene, egyszerű 😊Rataxesnem is állsz messze az igazságtól, mivel az áruházakban nem nagycsaládos parkolóhely vannak, hanem kisgyermekes vásárlók részére fenntartott helyek.
a gyerekülésből nem egyszerű dolog kivenni a kölköt a csak minimálisan kinyitható ajtón. tényleg, kellene ragasztanom egy matricát a jobb oldali ajtóra, hogy "ezt az ajtót akkor is ki fogom nyitni, ha nem sikerül elég messzire állnod tőlem"
több mint 12 éve
és mit vársz, hogy én prezentáljak most neked egy a tézist bizonyító felmérést? ezt így tanították és a józan ész is azt diktálja, hogy a nagycsaládos többet költ, ráadásul hűségesebb vásárló (a "családbarát" jelző amúgy meg kinek nem jön jól?)De azért mert leírod, az még nem jelenti, hogy igaz. (btw dolgoztam nagyáruházban)pc_xha azt írom, hogy a boltban a narancssárga szín ösztönöz a vásárlásra, azt se én találtam ki, hanem erről is volt felmérésjjncaaDe miért? Mert azt mondod?többet vásárolnak, ezt írtam az előbbjjncaaAkkor meg kéne nézni, hogy a nagycsaládos helyen parkolók mennyit vásárolnak és összevetni ugyanennyi nem ott parkolóval. Ha megfelelő számú minta esetén ez jön ki, akkor azt mondom jó, legyen. (ezt írtam is, még az elején, hogy ez lenne az áruház álláspontja)pc_xdolgoztam áruházban és tanultam marketinget+szociológiát, de a józan ész is azt mondja, hogy egy átlagos 3 gyermekes család többet vásárol, mint egy 3 tagú, pláne ha apu+anyu viszi is a 3 kölköt is a boltbajjncaaa nagy család többet vásárol, ezért kapnak kiemelt helyet, ilyen egyszerűjjncaaEzt mivel támasztod alá? Mert többen vannak?pc_x
Ha én egyedül megyek vásárolni a családnak (ahogy előbb írták), akkor ez nem igaz.
És szerintem, ha felmérnénk, átlag ugyanannyira jönne ki a nagycsaládosok vásárlása, mint a nem nagycsaládosoké.pc_x
nem biztos, hogy patikamérlegre téve tényleg ez a helyzet, de az áruházak ezt a gondolkodásmódot követik

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
ezt tutira rosszul idézted.Egyébként; minek vinni őket bevásárolni egy zsúfolt helyre, ahol előre tudod, hogy nehézségeid lesznek velük? slowmotionMondjuk azért mert apu dolgozik, nagypapa/nagymama esetleg máshol lakik, egyedül meg nem hagyod otthon 😊Rataxes
nem mondtam ilyet, nem is mondhattam, lévén hogy én is el szoktam vinni a kölköt vásárolni, ha éppen úgy adódik.
néha kell más inger is, mint a kiccsávó, aki két kézzel szórja a homokot a gatyájába.
(plusz ha beülteted a bevásárlókocsiba, és elég messze állítod a gondoláktól a szekeret, akkor nem is okozhat semmilyen problémát 😀)
több mint 12 éve
De azért mert leírod, az még nem jelenti, hogy igaz. (btw dolgoztam nagyáruházban)ha azt írom, hogy a boltban a narancssárga szín ösztönöz a vásárlásra, azt se én találtam ki, hanem erről is volt felmérésjjncaaDe miért? Mert azt mondod?többet vásárolnak, ezt írtam az előbbjjncaaAkkor meg kéne nézni, hogy a nagycsaládos helyen parkolók mennyit vásárolnak és összevetni ugyanennyi nem ott parkolóval. Ha megfelelő számú minta esetén ez jön ki, akkor azt mondom jó, legyen. (ezt írtam is, még az elején, hogy ez lenne az áruház álláspontja)pc_xdolgoztam áruházban és tanultam marketinget+szociológiát, de a józan ész is azt mondja, hogy egy átlagos 3 gyermekes család többet vásárol, mint egy 3 tagú, pláne ha apu+anyu viszi is a 3 kölköt is a boltbajjncaaa nagy család többet vásárol, ezért kapnak kiemelt helyet, ilyen egyszerűjjncaaEzt mivel támasztod alá? Mert többen vannak?pc_x

több mint 12 éve
Az idézett szövegemet lényege az, hogy ha ott van épp hely, akkor nem fogok másikat keresni messzebb, igen. Mert nincs meghatározva rendesen a dolog, számomra irreleváns a piktogram, kész. Ez nem intelligencia kérdése, ez csak a szokásos nyaljuk ki a gyerekesek seggét, még akkor is, ha lófasz pluszt nem kapunk tőlük (nem konkrétan rád értem, nyílván). Egyedül is lehet annyit szopni egész nap, tenni a kis társadalmunkért, hogy azt mondjam, hogy engem is megillett egy közeli parkolóhely.Catattack, ha a keresztény dolgokra vezetné vissza az áruház, akkor vasárnap pl. gondolom nem is lennének nyitva. Szóval nem hiszem, hogy emiatt lenne. Nyílván a segítség meg tolerancia miatt csinálják, ezt értem. Nem ezzel van bajom. Azt viszont már leírtam.Ha segítőkész és toleráns vagy akkor nem értem azt a mondatodat "igenis beállok oda egyedül, ha ott van épp hely" mondatodat. Nem bokatörésről volt szó!!!! Ez a szokásos ferdítés. Mégegyszer ez egy jelzés. Intelligencia kérdése, ki hogy fogja fel a "családos" jelzőt. Minden értelmes ember fel tudja mérni, hogy a bejárathoz közelebbi, szélesebb parkolót kinek szánták.
diverdoc! Én pont, hogy egy toleráns és segítőkész ember vagyok, igen átadom a helyem a boszon, és kinyitom az ajtót egy babakocsisnak, stb. A rokkantsághoz épp azt írtam, hogy az nem választható, az egy olyan fizikai, szociális állapot, aminél egyértelműen segítséget kell nyújtanunk. De ez az egész nagycsaládos parkolás akkor is hülyeség. Mi van, ha nekem szétment a bokám, eltört a lábam, nem tudok épp sétálni, de nem vagyok rokkant? (nem én vezetek, mielőtt beleköt valaki) Akkor is álljak hátrébb? Mi határozza meg a nagycsaládot? Mert a Tesco/Auchan stb nem. Nekem nagycsalád, ha tesóm + én, meg a lányok, meg fater 5-en kimegyünk. (Amúgy, ha valahol ezt leírja valamelyik cég, akkor szivesen elolvasom, de addig ez az egész értelmezhetetlen)
Az, hogy valakinek gyereke van, az meg jó esetben egy saját döntés, a következmények tudatában. Aminek a lényegét többen leírták már. Sajnálom, hogy neked dolgoznod kellett 3 napot, és a feleségednek meg elvinni a gyerekeket vásárolni, de ha mindig mindenki "szenvedését" figyelembe venném, akkor azt hiszem sosem jutnék el még magáig a boltig sem.pc_x
Cinikusoknak, merkantilistáknak, kapitalistáknak meg ott van JJ válasza.diverdoc

több mint 12 éve
ha azt írom, hogy a boltban a narancssárga szín ösztönöz a vásárlásra, azt se én találtam ki, hanem erről is volt felmérésDe miért? Mert azt mondod?többet vásárolnak, ezt írtam az előbbjjncaaAkkor meg kéne nézni, hogy a nagycsaládos helyen parkolók mennyit vásárolnak és összevetni ugyanennyi nem ott parkolóval. Ha megfelelő számú minta esetén ez jön ki, akkor azt mondom jó, legyen. (ezt írtam is, még az elején, hogy ez lenne az áruház álláspontja)pc_xdolgoztam áruházban és tanultam marketinget+szociológiát, de a józan ész is azt mondja, hogy egy átlagos 3 gyermekes család többet vásárol, mint egy 3 tagú, pláne ha apu+anyu viszi is a 3 kölköt is a boltbajjncaaa nagy család többet vásárol, ezért kapnak kiemelt helyet, ilyen egyszerűjjncaaEzt mivel támasztod alá? Mert többen vannak?pc_x

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
De miért? Mert azt mondod?többet vásárolnak, ezt írtam az előbbjjncaaAkkor meg kéne nézni, hogy a nagycsaládos helyen parkolók mennyit vásárolnak és összevetni ugyanennyi nem ott parkolóval. Ha megfelelő számú minta esetén ez jön ki, akkor azt mondom jó, legyen. (ezt írtam is, még az elején, hogy ez lenne az áruház álláspontja)pc_xdolgoztam áruházban és tanultam marketinget+szociológiát, de a józan ész is azt mondja, hogy egy átlagos 3 gyermekes család többet vásárol, mint egy 3 tagú, pláne ha apu+anyu viszi is a 3 kölköt is a boltbajjncaaa nagy család többet vásárol, ezért kapnak kiemelt helyet, ilyen egyszerűjjncaaEzt mivel támasztod alá? Mert többen vannak?pc_x
És szerintem, ha felmérnénk, átlag ugyanannyira jönne ki a nagycsaládosok vásárlása, mint a nem nagycsaládosoké.

több mint 12 éve
többet vásárolnak, ezt írtam az előbbAkkor meg kéne nézni, hogy a nagycsaládos helyen parkolók mennyit vásárolnak és összevetni ugyanennyi nem ott parkolóval. Ha megfelelő számú minta esetén ez jön ki, akkor azt mondom jó, legyen. (ezt írtam is, még az elején, hogy ez lenne az áruház álláspontja)pc_xdolgoztam áruházban és tanultam marketinget+szociológiát, de a józan ész is azt mondja, hogy egy átlagos 3 gyermekes család többet vásárol, mint egy 3 tagú, pláne ha apu+anyu viszi is a 3 kölköt is a boltbajjncaaa nagy család többet vásárol, ezért kapnak kiemelt helyet, ilyen egyszerűjjncaaEzt mivel támasztod alá? Mert többen vannak?pc_x
Családos parkoló helyett babakocsis parkoló kellene, egyszerű 😊ha viszel magaddal 3 statisztát, akkor téged is megillet a hely 😛 de az áruház mindenki élettörténetét csak nem ellenőrizheti le a belépés előtt...
dolgoztam áruházban és tanultam marketinget+szociológiát, de a józan ész is azt mondja, hogy egy átlagos 3 gyermekes család többet vásárol, mint egy 3 tagú, pláne ha apu+anyu viszi is a 3 kölköt is a boltbajjncaaEbben van logika, viszont én pl. egyedül szoktam bevásárolni a 4 fős családnak... Tehát ugyanannyit vásárolok mintha mind a 4-en mennénk, viszont mivel egyedül vagyok nem illet meg a kiemelt parkolóhely.Rataxes

---
több mint 12 éve
Catattack, ha a keresztény dolgokra vezetné vissza az áruház, akkor vasárnap pl. gondolom nem is lennének nyitva. Szóval nem hiszem, hogy emiatt lenne. Nyílván a segítség meg tolerancia miatt csinálják, ezt értem. Nem ezzel van bajom. Azt viszont már leírtam.Ha segítőkész és toleráns vagy akkor nem értem azt a mondatodat "igenis beállok oda egyedül, ha ott van épp hely" mondatodat. Nem bokatörésről volt szó!!!! Ez a szokásos ferdítés. Mégegyszer ez egy jelzés. Intelligencia kérdése, ki hogy fogja fel a "családos" jelzőt. Minden értelmes ember fel tudja mérni, hogy a bejárathoz közelebbi, szélesebb parkolót kinek szánták.
diverdoc! Én pont, hogy egy toleráns és segítőkész ember vagyok, igen átadom a helyem a boszon, és kinyitom az ajtót egy babakocsisnak, stb. A rokkantsághoz épp azt írtam, hogy az nem választható, az egy olyan fizikai, szociális állapot, aminél egyértelműen segítséget kell nyújtanunk. De ez az egész nagycsaládos parkolás akkor is hülyeség. Mi van, ha nekem szétment a bokám, eltört a lábam, nem tudok épp sétálni, de nem vagyok rokkant? (nem én vezetek, mielőtt beleköt valaki) Akkor is álljak hátrébb? Mi határozza meg a nagycsaládot? Mert a Tesco/Auchan stb nem. Nekem nagycsalád, ha tesóm + én, meg a lányok, meg fater 5-en kimegyünk. (Amúgy, ha valahol ezt leírja valamelyik cég, akkor szivesen elolvasom, de addig ez az egész értelmezhetetlen)
Az, hogy valakinek gyereke van, az meg jó esetben egy saját döntés, a következmények tudatában. Aminek a lényegét többen leírták már. Sajnálom, hogy neked dolgoznod kellett 3 napot, és a feleségednek meg elvinni a gyerekeket vásárolni, de ha mindig mindenki "szenvedését" figyelembe venném, akkor azt hiszem sosem jutnék el még magáig a boltig sem.pc_x
Cinikusoknak, merkantilistáknak, kapitalistáknak meg ott van JJ válasza.

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 12 éve
Akkor meg kéne nézni, hogy a nagycsaládos helyen parkolók mennyit vásárolnak és összevetni ugyanennyi nem ott parkolóval. Ha megfelelő számú minta esetén ez jön ki, akkor azt mondom jó, legyen. (ezt írtam is, még az elején, hogy ez lenne az áruház álláspontja)dolgoztam áruházban és tanultam marketinget+szociológiát, de a józan ész is azt mondja, hogy egy átlagos 3 gyermekes család többet vásárol, mint egy 3 tagú, pláne ha apu+anyu viszi is a 3 kölköt is a boltbajjncaaa nagy család többet vásárol, ezért kapnak kiemelt helyet, ilyen egyszerűjjncaaEzt mivel támasztod alá? Mert többen vannak?pc_x

több mint 12 éve
Családos parkoló helyett babakocsis parkoló kellene, egyszerű 😊dolgoztam áruházban és tanultam marketinget+szociológiát, de a józan ész is azt mondja, hogy egy átlagos 3 gyermekes család többet vásárol, mint egy 3 tagú, pláne ha apu+anyu viszi is a 3 kölköt is a boltbajjncaaEbben van logika, viszont én pl. egyedül szoktam bevásárolni a 4 fős családnak... Tehát ugyanannyit vásárolok mintha mind a 4-en mennénk, viszont mivel egyedül vagyok nem illet meg a kiemelt parkolóhely.
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 12 éve
dolgoztam áruházban és tanultam marketinget+szociológiát, de a józan ész is azt mondja, hogy egy átlagos 3 gyermekes család többet vásárol, mint egy 3 tagú, pláne ha apu+anyu viszi is a 3 kölköt is a boltbaa nagy család többet vásárol, ezért kapnak kiemelt helyet, ilyen egyszerűjjncaaEzt mivel támasztod alá? Mert többen vannak?pc_x

---
több mint 12 éve
a nagy család többet vásárol, ezért kapnak kiemelt helyet, ilyen egyszerűjjncaaEzt mivel támasztod alá? Mert többen vannak?

több mint 12 éve
a nagy család többet vásárol, ezért kapnak kiemelt parkolóhelyet, ilyen egyszerű

---
több mint 12 éve
Catattack, ha a keresztény dolgokra vezetné vissza az áruház, akkor vasárnap pl. gondolom nem is lennének nyitva. Szóval nem hiszem, hogy emiatt lenne. Nyílván a segítség meg tolerancia miatt csinálják, ezt értem. Nem ezzel van bajom. Azt viszont már leírtam.diverdoc! Én pont, hogy egy toleráns és segítőkész ember vagyok, igen átadom a helyem a boszon, és kinyitom az ajtót egy babakocsisnak, stb. A rokkantsághoz épp azt írtam, hogy az nem választható, az egy olyan fizikai, szociális állapot, aminél egyértelműen segítséget kell nyújtanunk. De ez az egész nagycsaládos parkolás akkor is hülyeség. Mi van, ha nekem szétment a bokám, eltört a lábam, nem tudok épp sétálni, de nem vagyok rokkant? (nem én vezetek, mielőtt beleköt valaki) Akkor is álljak hátrébb? Mi határozza meg a nagycsaládot? Mert a Tesco/Auchan stb nem. Nekem nagycsalád, ha tesóm + én, meg a lányok, meg fater 5-en kimegyünk. (Amúgy, ha valahol ezt leírja valamelyik cég, akkor szivesen elolvasom, de addig ez az egész értelmezhetetlen)
Az, hogy valakinek gyereke van, az meg jó esetben egy saját döntés, a következmények tudatában. Aminek a lényegét többen leírták már. Sajnálom, hogy neked dolgoznod kellett 3 napot, és a feleségednek meg elvinni a gyerekeket vásárolni, de ha mindig mindenki "szenvedését" figyelembe venném, akkor azt hiszem sosem jutnék el még magáig a boltig sem.