Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 12 éve
Jaszkarizzanak lakott területen kívül, ne ott, ahol mások esetleg aludni, pihenni szeretnének.Kár, hogy nincs rendőr ismerősöm, lenne tippem hol és mikor mérjenek😀kishasziMár tavaly pont lehet írtam, de megint kapja a faszt az összes szpídmotoros, akinek az M5 bevezetője előtt jön rá (a 60-70-es sebességkorlátozásnál), hogy kikormolja a mocit. Kurva anyjáért nem tudnak 10 percet várni, mire kiérnek a pályára??? Jah, meg az olyan motorosok is, akiknek olyan a hangja, mint a rojtos fosás kombinálva egy Boeing 747-es hajtóművével, és ez visszhangzik a lakótelepen, a cikk-cakk léniában épített kocka épületek összes falán pinballozva a repedet fazék hangorkán...Ha ugyanezt nem írod le a sportmotor.hu fórumán is, akkor nyuszi vagy.
Épp az ember menne le alfába, biztos, hogy akkor megjelenik egy ilyen faszavagyoklazavagyok motorosszabadvagyoknekemlehetilyetmert kúlság. Faszszopó mind.kishaszi
Ha pedig nyuszi vagy, akkor megérdemled amit kapsz az élettől. 😀Jan
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 12 éve
Már tavaly pont lehet írtam, de megint kapja a faszt az összes szpídmotoros, akinek az M5 bevezetője előtt jön rá (a 60-70-es sebességkorlátozásnál), hogy kikormolja a mocit. Kurva anyjáért nem tudnak 10 percet várni, mire kiérnek a pályára??? Jah, meg az olyan motorosok is, akiknek olyan a hangja, mint a rojtos fosás kombinálva egy Boeing 747-es hajtóművével, és ez visszhangzik a lakótelepen, a cikk-cakk léniában épített kocka épületek összes falán pinballozva a repedet fazék hangorkán...Ha ugyanezt nem írod le a sportmotor.hu fórumán is, akkor nyuszi vagy.
Épp az ember menne le alfába, biztos, hogy akkor megjelenik egy ilyen faszavagyoklazavagyok motorosszabadvagyoknekemlehetilyetmert kúlság. Faszszopó mind.kishaszi
Ha pedig nyuszi vagy, akkor megérdemled amit kapsz az élettől. 😀
Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.
On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.
P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 12 éve
Már tavaly pont lehet írtam, de megint kapja a faszt az összes szpídmotoros, akinek az M5 bevezetője előtt jön rá (a 60-70-es sebességkorlátozásnál), hogy kikormolja a mocit. Kurva anyjáért nem tudnak 10 percet várni, mire kiérnek a pályára??? Jah, meg az olyan motorosok is, akiknek olyan a hangja, mint a rojtos fosás kombinálva egy Boeing 747-es hajtóművével, és ez visszhangzik a lakótelepen, a cikk-cakk léniában épített kocka épületek összes falán pinballozva a repedet fazék hangorkán...Épp az ember menne le alfába, biztos, hogy akkor megjelenik egy ilyen faszavagyoklazavagyok motorosszabadvagyoknekemlehetilyetmert kúlság. Faszszopó mind.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 12 éve
Tegnap 2 percre belehallgattam Juszt Laci műsorába... (akkor értünk haza és semmi jó nem volt a Cartoon Network-ön 😊 ). Egy kevésbé intelligensnek hangzó hölgy beszélt arról, hogy "ki kellene beszélni" a két világháború dolgait és hogy a hatalomnak, meg az embereknek nyíltan és őszintén beszélnie kellene a sérelmekről, megbánást tanúsítani és bocsánatot kérni... stb. A rászista nyámmogók megint dulifulizhatnak egyet... igen; lényegében megint csak "abban az értelemben". Engem nem ez a vonulat irritál igazán, hanem az a masszív, hitben és rózsaszín babaházas álmok ostobaságában gyökeredző, 0 logikai kontroll-t tartalmazó sötét butaság. Ennyire az alja vagyunk? Úgy értem; mindig vannak pojácák egy tonna kevésbé logikus szamársággal a szájukba rágatva, amit valami világmegváltó okosságként és az egyetlen és kizárólagos ősigazságként adnak elő...de ami ennyire ordít a logikai kontroll után, az hogyan kerülhet komoly témaként egy - elvileg - nem sitcom tv-programba? Az ostoba butaságnak ennyire nincs alja?
több mint 12 éve
vicces ez a meleg téma. Nekem nincs bajom a homokosokkal. (nem olvastam vissza szóval nem igazán értem sobri coming outját)tiszta szívből viszont kívánom. Továbbá bátorkodom megjegyezni, hogy mindig is nagyra tartottam a finom műveltséged.
viszont két olyan barmot mint faszadeus meg eaglesmcnabb, lelkiismeretfurdalás nélkül sterilizáltatnék, emberiség elleni bűntett lenne, ha ti továbbadnátok a génállományotokat.
no offense.briareos
[
több mint 12 éve
Azt a buziimádó Sobrit is lehetne bannolni a négynapigfalconsgmmel együtt.
több mint 12 éve
vicces ez a meleg téma. Nekem nincs bajom a homokosokkal. (nem olvastam vissza szóval nem igazán értem sobri coming outját)viszont két olyan barmot mint faszadeus meg eaglesmcnabb, lelkiismeretfurdalás nélkül sterilizáltatnék, emberiség elleni bűntett lenne, ha ti továbbadnátok a génállományotokat.
no offense.
több mint 12 éve
catattack
3 520
Öcsém! Te olyan hülye vagy, hogy faszra kéne húzni!
több mint 12 éve
1. a melegek ugyanúgy fizetik a nyugdíjalapba a fizetésük után a járadékot, mint a "normálisok" és valószínűleg a nyugdíjasok hamarabb fognak kihalni mint a melegek, tehát az igazi kérdés, hogy ki fogja a melegek nyugdíját fizetni.a konzervativizmus és a hülyeség nem egyenlő.Nem. Nem érzem szégyellni valónak! Más bűne miatt miért szégyelljem magam? Ennyi erővel szégyellnem kéne hogy magyar vagyok, mert magyar ember ölt már meg értelmetlenül embert. Ugye ezt nem gondolod komolyan hogy más sarát magamra veszem? Saját viselkedésem miatt esetleg szégyellhetem magam, máséért nem!
Melegnek lenni pont akkora szégyen mint szőkének, barnának, kék szeműnek, magasnak, alacsonynak, négernek, sárgának, németnek, zsidónak, piréznek, svédnek, peruinak vagy épp magyarnak lenni.
apropó, nem szégyelled magad, hogy római katolikus vagy? Annyi - a hatalomért - értelmetlenül megölt emberélet és népirtás után? Pedig ugyancsak kéne, hiszen választhatsz is, hogy katolikus akarsz-e lenni, vagy sem, nem lenne kötelező mindezzel azonosulnod, mégis megteszed. Nem érzed szégyellni valónak? Bűnnek?Amadeus91
az a különbség köztem és közted és Sobri közt hogy ha ti kérdeztek én válaszolok. Ti pedig rendre kitértek a válaszadás alól.
Tehát még egyszer megkérdezem:
1, Tegyük fel hogy mindenki meleg: Ha mindenki buzi lenne ki tartaná el a nyugdíjasokat? mert az nyilvánvaló hogy elfogyna az emberiség szép lassan. Vagy normális az hogy akiket egy generáció felnevelt, a buzik szembeköpik olyanformán hogy rajtuk élősködnek, majd öregkorukra hagyják őket megdögölni éhen? Szerintem ez jó nagy köcsögség! szó szerint!
2. Mellesleg abba belegondoltál, hogy 3 és fél milliárd olyan asszony életét tennék tönkre akik gyereket szeretnének. Sokaknak (főleg szegény területeken a gyerek az egyetlen örömforrás az életben. A Buzik ezt az egyet is elvennék tőlük! És mindezt miért? mert ők homofóbok. Ez helyénvaló lenne? Ugye hogy nem!
Az hogy kék szemed van természetes, de az hogy meleg vagy nem! És nem én gondolom így, hanem tény! Az a természetes ha az élőlények szaporodnak (ha nem ez lenne természetes, nem lennének se állatok se növények és kihalna minden). Ebből kiindulva még szép hogy szégyellném hogy nem vagyok természetes 😊
de várom a választ a kérdésre! (és megkérlek máskor ne hülyézz le, én sem sértegettelek, köszi 😊)
ui: látszik hogy biszem-baszom bundásliga párti vagy! Neki állsz itt buzizni! ejnye! csak az MB1!eaglesmcnabb
2. nem értem miért halna ki az emberiség és lenne tönkretéve mindenki élete. A tudomány már tart ott, hogy mesterséges úton is menne a megtermékenyítés - ergo szaporodás - még akkor is, ha mindenki "buzi" lenne.
A katolikus példával szemléltetni szerettem volna azt - amire rájöttél végül - hogy nem vagy bűnös az elődeid cselekedetei miatt, s nem is kell miatta szégyellned magad. Ha ez igaz, márpedig igaz, akkor miért kéne magad szégyellned egy olyan dolog miatt, amiről nem tehetsz, akaratodon kívül születtél annak? Ugyanannyi közöd van hozzá mint, hogy kék a szemed, barna a bőröd vagy hogy kik a szüleid.
több mint 12 éve
a konzervativizmus és a hülyeség nem egyenlő.Nem. Nem érzem szégyellni valónak! Más bűne miatt miért szégyelljem magam? Ennyi erővel szégyellnem kéne hogy magyar vagyok, mert magyar ember ölt már meg értelmetlenül embert. Ugye ezt nem gondolod komolyan hogy más sarát magamra veszem? Saját viselkedésem miatt esetleg szégyellhetem magam, máséért nem!
Melegnek lenni pont akkora szégyen mint szőkének, barnának, kék szeműnek, magasnak, alacsonynak, négernek, sárgának, németnek, zsidónak, piréznek, svédnek, peruinak vagy épp magyarnak lenni.
apropó, nem szégyelled magad, hogy római katolikus vagy? Annyi - a hatalomért - értelmetlenül megölt emberélet és népirtás után? Pedig ugyancsak kéne, hiszen választhatsz is, hogy katolikus akarsz-e lenni, vagy sem, nem lenne kötelező mindezzel azonosulnod, mégis megteszed. Nem érzed szégyellni valónak? Bűnnek?Amadeus91
az a különbség köztem és közted és Sobri közt hogy ha ti kérdeztek én válaszolok. Ti pedig rendre kitértek a válaszadás alól.
Tehát még egyszer megkérdezem:
Tegyük fel hogy mindenki meleg: Ha mindenki buzi lenne ki tartaná el a nyugdíjasokat? mert az nyilvánvaló hogy elfogyna az emberiség szép lassan. Vagy normális az hogy akiket egy generáció felnevelt, a buzik szembeköpik olyanformán hogy rajtuk élősködnek, majd öregkorukra hagyják őket megdögölni éhen? Szerintem ez jó nagy köcsögség! szó szerint!
Mellesleg abba belegondoltál, hogy 3 és fél milliárd olyan asszony életét tennék tönkre akik gyereket szeretnének. Sokaknak (főleg szegény területeken a gyerek az egyetlen örömforrás az életben. A Buzik ezt az egyet is elvennék tőlük! És mindezt miért? mert ők homárok. Ez helyénvaló lenne? Ugye hogy nem!
Az hogy kék szemed van természetes, de az hogy meleg vagy nem! És nem én gondolom így, hanem tény! Az a természetes ha az élőlények szaporodnak (ha nem ez lenne természetes, nem lennének se állatok se növények és kihalna minden). Ebből kiindulva még szép hogy szégyellném hogy nem vagyok természetes 😊
de várom a választ a kérdésre! (és megkérlek máskor ne hülyézz le, én sem sértegettelek, köszi 😊)
ui: látszik hogy biszem-baszom bundásliga párti vagy! Neki állsz itt buzizni! ejnye! csak az MB1!
szerk.: (nem akarok új hszt írni) az első kérdést ügyesen kijavítottad, de választ nem sikerült rá adni. 😀
a mesterséges megtermékenyítés meg... Az Etióp-fennsíkon pl. gecire életszerű 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Kényszerítve érzed magad, hogy ilyen hülyeségeket írj? Azért mert normálisnak érzem magam, nem lesz nekem semmi bajom?a konzervativizmus és a hülyeség nem egyenlő.miért?Amadeus91tudom sokak számára ezt nehéz megérteni, de konzervatív faluból származom, a családom is, a vallásom is konzervatív és nálunk az ilyesmi szégyen 😕 😕
eaglesmcnabb
több mint 12 éve
a konzervativizmus és a hülyeség nem egyenlő.miért?Amadeus91tudom sokak számára ezt nehéz megérteni, de konzervatív faluból származom, a családom is, a vallásom is konzervatív és nálunk az ilyesmi szégyen 😕 😕
eaglesmcnabb
apropó, nem szégyelled magad, hogy római katolikus vagy? Annyi - a hatalomért - értelmetlenül megölt emberélet és népirtás után? Pedig ugyancsak kéne, hiszen választhatsz is, hogy katolikus akarsz-e lenni, vagy sem, nem lenne kötelező mindezzel azonosulnod, mégis megteszed. Nem érzed szégyellni valónak? Bűnnek?
több mint 12 éve
miért?Amadeus91tudom sokak számára ezt nehéz megérteni, de konzervatív faluból származom, a családom is, a vallásom is konzervatív és nálunk az ilyesmi szégyen 😕 😕
mellesleg ha mindenki buzi lenne, akkor kihalna a föld népessége, ki tartaná el a későbbi nyugdíjasokat? 😕 Ők haljanak éhen? 😕
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Diszkrimináció! 2 melegnek nem születhet közös gyermeke! bezzeg a heteroknak igen! a BDSRSTNT!!!miért?
amúgy én bírom a buzikat, és örülnék ha rajtam kívül az összes férfi buzi lenne, nagy választék lenne csajokból 😊
bár az is igaz ha buzi lennék mélységesen szégyellném magam, nem hogy még vonulgatnék különböző maskarákban 😊eaglesmcnabb
több mint 12 éve
Diszkrimináció! 2 melegnek nem születhet közös gyermeke! bezzeg a heteroknak igen! a BDSRSTNT!!!amúgy én bírom a buzikat, és örülnék ha rajtam kívül az összes férfi buzi lenne, nagy választék lenne csajokból 😊
bár az is igaz ha buzi lennék mélységesen szégyellném magam, nem hogy még vonulgatnék különböző maskarákban 😊
több mint 12 éve
és ezzel a kiragadott példával most mit bizonyítottál? hogy ha egy csoportban vannak deviáns viselkedésű egyének, akkor az a teljes csoportot jellemzi vagy micsoda?az érvelés max. akkor lenne logikus (hogy helyes-e, az más kérdés), ha a felvonulásokon csak a "B"-típusú (extrovertált) melegek jelennének meg, az "A"-típusúak (introvertáltak) meg otthon maradnának, de nem ez a helyzet

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Én csak simán Vettelt gyűlölöm.
több mint 12 éve
és miért irritál?...Sobri JóskaDe könyörgöm, nekem nem az a problémám, hogy valaki a 4 fal között seggbebaszatja magát, hanem ha irritáló módon rázza magát a népnek ezzel érvényesítve jogait. .Asbee
több mint 12 éve
...Sobri JóskaDe könyörgöm, nekem nem az a problémám, hogy valaki a 4 fal között seggbebaszatja magát, hanem ha irritáló módon rázza magát a népnek ezzel érvényesítve jogait. És ez a legnagyobb probléma, hogy ezt meg is tehetik. Aki szerint pedig teljesen normális, hogy így akarnak érvényesülni, az szerintem nagyon gyorsan menjen el orvoshoz. Angliában élő ismerős 1-2 éve mesélte, hogy a közvetlen főnöke meleg. Mondta oké, nincs vele semmi baj. Teljesen normálisan dolgoznak, nincs semmi probléma. Volt anno egyik korábbi szálláshelyén egy buzi. Hétvégente nőnek öltözve ment el "bulizni", minden miatt folyton piccsogott, senkivel nem jött ki. Reggelizés közben mindenki előtt akarta borotválni a lábát. Tipikusan beleillene felvonulók közé, mehetne hőzöngeni, hogy őt nem értik meg meg nem fogadják el. Nem felvonulni kell ahhoz, hogy elfogadtassák magukat.
Az meg, hogy ki hol lakik és hol szeretne elhelyezkedni teljesen más dolog. Szinte több ismerősöm van már aki bp-i, mint aki soproni és a fővárosban is szeretnék majd elhelyezkedni. De senki sem panaszkodott még emiatt, hogy én csak üljek el ott a seggemen meg minek akarok odamenni.
több mint 12 éve
Igazad lenne, ha a jogalkotás nem politika lenne, annyiban, hogy amíg a regnáló politikai hatalom úgy érzékeli, hogy a társadalom homofób, nem indul el a melegjogok kiszélesítésének irányába.Akkor még egyszer egy hétköznapi példa, annak, aki szerint egy meleget/leszbikust ma ugyanolyan jogok illetnek meg, mint bárki mást ebben a soha nem látott toleráns társadalomban:Szerintem rohadt sokat változott az emberek véleménye a kérdésről és hozzáállása a melegekhez. Amiről Te beszélsz az szimplán jogalkotói kérdés. szerintem nyugodtan reklamálhatsz a regnáló politikai hatalomnál, ha már olyan könnyen szót értesz velük. Van új alaptörvény, 2/3-os többség, már csak egy kis akarat kell hozzá. Ez nem a társadalom elfogadó készségének a kérdése.
Ha egy ember korházba kerül, akkor felvilágosítást, tájékoztatást közvetlen hozzátartozónak adhatnak ki (szülő, gyerek, testvér), valamint házastársnak, élettársnak.
Ha van egy meleg/leszbikus pár, akik 25 éve együtt vannak, és egyikük korházba kerül, akkor a párja hivatalosan nem lehet a párja a jog szerint, és ez bizony erősen hátrányos megkülönböztetés.
Ugyanez a szitu minden olyan hivatalos helyzetben, ahol házastársi vagy bejegyzett élettársi kapcsolat szükségeltetik bizonyos dolgok elintézéséhez.
Érdekelne, hogy aki szerint egy idétlenül felöltöző agyhalott meleget agyon kéne lőni azonmód, aszerint egy normálisan élő meleg/leszbikus párt miért ne illetne meg a házassodás joga? Azok nem mutogatják magukat, nem műsoroznak, csak szeretnének normálisan élni. Ők azért ne tehessék, mert van pár hülye, aki kakadúnak öltözve vonaglik évente egyszer egy rendezvényen, melynek nem ezen vonaglás a primér célja, de a tolerancia jegyében eltűrik?
Ha valakinek a tufa agya addig terjed, hogy egy nyolcezres tömegben van pár százaléknyi magamutogató, számára gusztustalanul viselkedő, és azzal azonosít egy egész közösséget, az focimeccsre, Balaton Soundra vagy politikai nagygyűlésre se menjen, hisz ott ez az arány jóval magasabb.Sobri Jóska
Mondhatnám akár azt is, hogy ha valaki olyan tufa agyú, hogy 300 hőzöngő gárdistát azonosít egy egész társadalommal, az ne tufázzon.
Én azt gondolom, hogy a mai fiatalok sokkal toleránsabban állnak az egész kérdéshez mint az én generációm tette ezt régen. Megkockáztatom nem is ütköznek meg rajta. A személet így változik és alakul át. Nem véletlenül engedélyezik egyre több helyen a házasságukat például.Boston
És mivel nem indul el, ebből logikusan következik, hogy úgy érzékeli, hogy homofób.
Amit az itteni kommentek, beírások jelentős része is bizonyít.
Nem érvek hangzanak el, hanem zsigeri indulatokat öntenek írásos formába.
több mint 12 éve
Ha egy ember korházba kerül, akkor felvilágosítást, tájékoztatást közvetlen hozzátartozónak adhatnak ki (szülő, gyerek, testvér), valamint házastársnak, élettársnak.Az élettársi kapcsolatból nincsenek kizárva az azonosneműek a mostani és az új ptk szerint sem. A bejegyzet élettársi kapcsolat meg kvázi házasság az azonosneműek részére. Amit diszkriminációként fel lehet hozni, hogy nem fogadhatnak örökbe ill. a házasságból ki vannak zárva.
Ha van egy meleg/leszbikus pár, akik 25 éve együtt vannak, és egyikük korházba kerül, akkor a párja hivatalosan nem lehet a párja a jog szerint, és ez bizony erősen hátrányos megkülönböztetés.
Ugyanez a szitu minden olyan hivatalos helyzetben, ahol házastársi vagy bejegyzett élettársi kapcsolat szükségeltetik bizonyos dolgok elintézéséhez.
Sobri Jóska
több mint 12 éve
Akkor még egyszer egy hétköznapi példa, annak, aki szerint egy meleget/leszbikust ma ugyanolyan jogok illetnek meg, mint bárki mást ebben a soha nem látott toleráns társadalomban:Szerintem rohadt sokat változott az emberek véleménye a kérdésről és hozzáállása a melegekhez. Amiről Te beszélsz az szimplán jogalkotói kérdés. szerintem nyugodtan reklamálhatsz a regnáló politikai hatalomnál, ha már olyan könnyen szót értesz velük. Van új alaptörvény, 2/3-os többség, már csak egy kis akarat kell hozzá. Ez nem a társadalom elfogadó készségének a kérdése.
Ha egy ember korházba kerül, akkor felvilágosítást, tájékoztatást közvetlen hozzátartozónak adhatnak ki (szülő, gyerek, testvér), valamint házastársnak, élettársnak.
Érdekelne, hogy aki szerint egy idétlenül felöltöző agyhalott meleget agyon kéne lőni azonmód, aszerint egy normálisan élő meleg/leszbikus párt miért ne illetne meg a házassodás joga? Azok nem mutogatják magukat, nem műsoroznak, csak szeretnének normálisan élni. Ők azért ne tehessék, mert van pár hülye, aki kakadúnak öltözve vonaglik évente egyszer egy rendezvényen, melynek nem ezen vonaglás a primér célja, de a tolerancia jegyében eltűrik?
Ha valakinek a tufa agya addig terjed, hogy egy nyolcezres tömegben van pár százaléknyi magamutogató, számára gusztustalanul viselkedő, és azzal azonosít egy egész közösséget, az focimeccsre, Balaton Soundra vagy politikai nagygyűlésre se menjen, hisz ott ez az arány jóval magasabb.Sobri Jóska
Mondhatnám akár azt is, hogy ha valaki olyan tufa agyú, hogy 300 hőzöngő gárdistát azonosít egy egész társadalommal, az ne tufázzon.
Én azt gondolom, hogy a mai fiatalok sokkal toleránsabban állnak az egész kérdéshez mint az én generációm tette ezt régen. Megkockáztatom nem is ütköznek meg rajta. A személet így változik és alakul át. Nem véletlenül engedélyezik egyre több helyen a házasságukat például.
Do your job
több mint 12 éve
Pontosan így van....Amadeus91Szóval akkor minden faszságot nyeljek le, mert joguk van hozzá. Asbee
De tudod miért?
Nem azért mert joguk van hozzá.
Hanem mert neked is jogod van hozzá.
És annak, hogy te is azt csinálj amit akarsz, ez az ára.
Te is megtehetsz bármit, amihez kedved szottyan, ha a megadott keretek között maradsz.
És ha ezen kereteket akarod szűkíteni más számára, akkor a saját szabadságod kereteit szűkíted.
Azt hinné az ember, hogy ez 18 éves kor fölött egy érettségivel mindenki számára triviális.
Például te soproni vagy ugyebár, nem örülnél neki, ha mondjuk Pestre jönnél dolgozni, de amint meghallanák bárhol, hogy sopronból érkeztél, elkezdenék húzni a szájukat, kiröhögnének, gúnyolódnának rajtad ("nézd má, ez de hülyén beszél", "feljön faluról és azt hiszi neki minden jár mint egy rendes pstinek", "nem baj ha suttyó a srác, csak legalább ne mutogatná lépten nyomon, ne tolná az arcunkba vidéki származását", stb.), és nem kapnál seholse melót.
Arra kényszerülnél, hogy letagadd honnan jöttél, ha melót akarsz, titokban kéne hazautazz a szüleidhez, stb.
És hogy mennyiben hasonlít, hogy valaki meleg, vagy Sopron szülötte?
Pont annyiban, hogy egyikőtök se tehet róla.
Ő melegnek született és akar normálisan boldogulni, te Sopronban születtél, és szintúgy.
Szóval ez a tolerancia lényege: te lenyeled más faszságát (vagy ami szerinted az), ő lenyeli a tiedet (vagy ami szerinte az).
Ha te nekilátsz beszűkíteni a jogok, lehetőségek által meghatározott teret, más is nekifog látni, és a végén egyfajta kényszerpályára szorulsz, ahol nem fogod jól érezni magad.
több mint 12 éve
Akkor még egyszer egy hétköznapi példa, annak, aki szerint egy meleget/leszbikust ma ugyanolyan jogok illetnek meg, mint bárki mást ebben a soha nem látott toleráns társadalomban:Ha egy ember korházba kerül, akkor felvilágosítást, tájékoztatást közvetlen hozzátartozónak adhatnak ki (szülő, gyerek, testvér), valamint házastársnak, élettársnak.
Ha valakinek a tufa agya addig terjed, hogy egy nyolcezres tömegben van pár százaléknyi magamutogató, számára gusztustalanul viselkedő, és azzal azonosít egy egész közösséget, az focimeccsre, Balaton Soundra vagy politikai nagygyűlésre se menjen, hisz ott ez az arány jóval magasabb.
több mint 12 éve
...Amadeus91Szóval akkor minden faszságot nyeljek le, mert joguk van hozzá. Ne zavarjon semmi, ne szóljak be miatta, ne csináljak semmit mert megtehetik és joguk van hozzá. Mivel nem tetszik, ezért meg ősmagyar náci vagyok. Már ezt is tudom 😀 (azt meg nem tudom honnan szeded, hogy halvány fingom nincs mi az a kommunizmus meg a liberalizmus, nem fejtettem ki sehol). De ez volt az utolsó hsz-m, én ezt befejeztem, van ennél jobb dolgom is...