Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 13 éve
Azért ezt a kurvakicsi számod vezesd már le nekem kérlek valszámosan hogy jön ki ? 😀Nem tudom miért érdekel, de parancsolj:
Nagyanyámék is vagy 50 éve lottóznak mmindig azt mondták , hogy ha most abbahagynák és kihúznák a számokat akkor szívinfartut kapnak így marad 😀
Toca
Csak az ötössel számoltam az egyszerűség kedvéért, de úgyis ez érdekel mindenkit. Annak, hogy egy szelvénnyel nyerj 1 a 43.949.268-hoz az esélye. Azaz, annak hogy ne nyerj 43.949.267 a 43.949.268-hoz az esélye. Mivel a különböző heti húzások függetlenek egymástól, ezért annak az esélye, hogy 50 éven, azaz 2600 húzáson keresztül ne nyerj: (43.949.267/43.949.268)^2600, azaz 0.999941. Szóval annak az esélye, hogy 50 év alatt nyerj 0.0000591574, ami 1/16904 szemléletesebben leírva.
Remélem nem rontottam el és még érthető is lett. 😀
több mint 13 éve
Ahogy egy cigány srác mondta Vásárhelyen aki nyert lottón cirka 10 millát és sikerül nagyjából két hét alatt elverni:"Nem az a lényeg hol a pénz hanem, hogy mekkora buli volt!"
több mint 13 éve
Azért ezt a kurvakicsi számod vezesd már le nekem kérlek valszámosan hogy jön ki ? 😀Nem akarlak elkeseríteni, de annak, hogy a te számötösödet kihúzzák a következő 50 évben kb. 1 a 17000-hez esélye van. Lehet így is gondolkodni, de racionálisan belegondolva az égvilágon semmi értelme nincs lottózni. És mint minden függőségtől, ettől is meg lehet szabadulni szerintem.SchleckCáfolom. Ha ugyanazokkal a számokkal játszol (mint én), az életed végéig függő maradsz, mert egyszer, egy messzi-messzi galaxisban ki fogják húzni. Ha másra nem, koporsóra jó lesz. Igazi függőség, de nem szabadulhatsz, mert valahol belefutsz úgyis a számokba.Családi hentesünk, vagy 20 éve ugyanazokkal a számokkal játszott, elmentek nyaralni, nem adta fel. Kihúzták az 5-öst valami 600miskót. Azóta nem lottózik.Tanulság: Nem kell lottózni. 😊Schleck
Tanulság. Csak a gépi.Hanni
Ezzel élek már 20 éve.Dzsokijuing
Nagyanyámék is vagy 50 éve lottóznak mmindig azt mondták , hogy ha most abbahagynák és kihúznák a számokat akkor szívinfartut kapnak így marad 😀
több mint 13 éve
Akkor én kurva jól titkolom, még magam sem tudok róla milyen gazdag vagyok... 😛
több mint 13 éve
ja, hát kétségkívül nagyon hülye játékok tudnak lenni. Én mondjuk ritkán adok fel szelvényt, akkor is ötöst, mikor rámjön, hogy hú most simán nyerek. Aztán általában 1-esem sincs, úgyhogy pár hónapig(évig) megint hanyagolom 😀Egyébként igen, mert sok ember van úgy vele, hogy azt hiszi, a nagy pénz örökké tart. Az ilyen pl. alapból hülyeség, hogy hú megveszem a luxusvillát luxusautóval gyémántokkal, stb... Fenn is kell azt tartani, és ennek egyébként is kifele van jelentősége, mármint a villogás, ami pont azt eredményezi, hogy mindenki a pénzemet akarja majd. Én ismertem egy anno amerikába kivándorolt embert, aki ott aztán kurvanagy vagyont dolgozott össze magának. Azon túl, hogy imádta a vajszínű cadillac-et, direkt kerülte mindenhol a feltűnést. Teljesen átlagos ruhában járt, nem szórta ész nélkül a pénzt, mert gondolom már megtanulta, hogy az semmi másra nem jó, csak bevonzani a lehúzásokat.
Persze a másik irány is megvan, aki rendszeresen étterembe járkál, ahol fizetéskor előkapja a borítékot tele deákigazolvánnyal, mindenki tudja róla, hogy gazdag, le is húzzák ahol csak lehet. Milliókat szór el havi szinten, aztán mikor egyszer eléggé lefogyott a pénze, már magyarázta, hogy ha teljesen elfogy, felakassza magát... Aztán eladott egy házat, újra lett pénz, újra jött a havi szintű tengerparti nyaralás, stb... mert egyáltalán nem tud tanulni belőle.
A sok pénz megoldja a(z ilyen jellegű) problémákat, ha az ember higgadt marad, gondolkodik, és nem enged minden pillanatnyi baromságnak ami eszébe jut. Ja és persze titkolja mindenhol 😊
több mint 13 éve
és olyan ez, minthogy ember elmegy parizergyárba akkor többet nem eszik parizert, te is láttad hogy viszik be a gépbe és megundorodtál? 😀fetomyrájöttem, hogy mennyire a butáknak lett kitalálva a rendszer 😊 és még ha csak az ötöslottót nyomnák az emberek, de nem, hatos, skandi, kenó, na meg a legalja, a puttó... a főnyereménnyel amúgy a játékosok többsége úgy járna, ahogy ő:
kivultagasabb.postr.hu/igy-tesz-tonkre-a-lottootos

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
és olyan ez, minthogy ember elmegy parizergyárba akkor többet nem eszik parizert, te is láttad hogy viszik be a gépbe és megundorodtál? 😀
több mint 13 éve
nem véletlenül hívják jobb helyeken reményadónak 😊annak próbáld meg elmagyarázni akinek 5öse volt, hogy nincs értelme 😀eaglesmcnabbHa elé viszem a másik pár millió embert, akinek csak a pénze ment el rá, az elég magyarázat? 😉
Van racionális értelme (is). Az egész bevétel a Nemzeti Kulturális Alapba folyik. Legalábbis ezt mondják.Igen, ez végül is jogos magyarázat. 😊Schleck
5hetente 1125 forint, ez legyen a legerősebb addikcióm 😊Dzsokijuing
én azóta nem lottózom, mióta meglett a terminálkezelői jogosítványom :cool:

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
annak próbáld meg elmagyarázni akinek 5öse volt, hogy nincs értelme 😀eaglesmcnabbHa elé viszem a másik pár millió embert, akinek csak a pénze ment el rá, az elég magyarázat? 😉
Van racionális értelme (is). Az egész bevétel a Nemzeti Kulturális Alapba folyik. Legalábbis ezt mondják.Igen, ez végül is jogos magyarázat. 😊
5hetente 1125 forint, ez legyen a legerősebb addikcióm 😊Dzsokijuing
több mint 13 éve
Mi a kollegákkal lottózunk bent a cégnél. Nyolcan vagyunk, nyolc szelvénnyel játszunk. Ugyanúgy vagyok vele, hogy azt a havi 1000-1200Ft-ot nem sajnálom rá. Legtöbbször annyit sem kell beadni, mert vannak mindig kisebb nyeremények.
több mint 13 éve
Van racionális értelme (is). Az egész bevétel a Nemzeti Kulturális Alapba folyik. Legalábbis ezt mondják.Nem akarlak elkeseríteni, de annak, hogy a te számötösödet kihúzzák a következő 50 évben kb. 1 a 17000-hez esélye van. Lehet így is gondolkodni, de racionálisan belegondolva az égvilágon semmi értelme nincs lottózni. És mint minden függőségtől, ettől is meg lehet szabadulni szerintem.SchleckCáfolom. Ha ugyanazokkal a számokkal játszol (mint én), az életed végéig függő maradsz, mert egyszer, egy messzi-messzi galaxisban ki fogják húzni. Ha másra nem, koporsóra jó lesz. Igazi függőség, de nem szabadulhatsz, mert valahol belefutsz úgyis a számokba.Családi hentesünk, vagy 20 éve ugyanazokkal a számokkal játszott, elmentek nyaralni, nem adta fel. Kihúzták az 5-öst valami 600miskót. Azóta nem lottózik.Tanulság: Nem kell lottózni. 😊Schleck
5hetente 1125 forint, ez legyen a legerősebb addikcióm 😊
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 13 éve
annak próbáld meg elmagyarázni akinek 5öse volt, hogy nincs értelme 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Nem akarlak elkeseríteni, de annak, hogy a te számötösödet kihúzzák a következő 50 évben kb. 1 a 17000-hez esélye van. Lehet így is gondolkodni, de racionálisan belegondolva az égvilágon semmi értelme nincs lottózni. És mint minden függőségtől, ettől is meg lehet szabadulni szerintem.Cáfolom. Ha ugyanazokkal a számokkal játszol (mint én), az életed végéig függő maradsz, mert egyszer, egy messzi-messzi galaxisban ki fogják húzni. Ha másra nem, koporsóra jó lesz. Igazi függőség, de nem szabadulhatsz, mert valahol belefutsz úgyis a számokba.Családi hentesünk, vagy 20 éve ugyanazokkal a számokkal játszott, elmentek nyaralni, nem adta fel. Kihúzták az 5-öst valami 600miskót. Azóta nem lottózik.Tanulság: Nem kell lottózni. 😊Schleck
több mint 13 éve
tippmix.
több mint 13 éve
Cáfolom. Ha ugyanazokkal a számokkal játszol (mint én), az életed végéig függő maradsz, mert egyszer, egy messzi-messzi galaxisban ki fogják húzni. Ha másra nem, koporsóra jó lesz. Igazi függőség, de nem szabadulhatsz, mert valahol belefutsz úgyis a számokba.Családi hentesünk, vagy 20 éve ugyanazokkal a számokkal játszott, elmentek nyaralni, nem adta fel. Kihúzták az 5-öst valami 600miskót. Azóta nem lottózik.Tanulság: Nem kell lottózni. 😊Schleck
Ezzel élek már 20 éve.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 13 éve
Családi hentesünk, vagy 20 éve ugyanazokkal a számokkal játszott, elmentek nyaralni, nem adta fel. Kihúzták az 5-öst valami 600miskót. Azóta nem lottózik.Tanulság: Nem kell lottózni. 😊
több mint 13 éve
Családi hentesünk, vagy 20 éve ugyanazokkal a számokkal játszott, elmentek nyaralni, nem adta fel. Kihúzták az 5-öst valami 600miskót. Azóta nem lottózik.Tanulság. Csak a gépi.
több mint 13 éve
Saját sztori. Jó 10+ éve már, bátyámmal és mamámmal rokonlátogatáson voltunk Nyírbátorban. Mamám egész életében lottózott, és az ötöslottón három számot már bejelölt. Ezután mondta bátyámnak, hogy mondjon még két számot, mire ő az 1-est és 3-ast mondta. Mamám mondta hogy 'ne legyél hülye unokám, ilyen számokat úgyse húznak ki', és bejelölt két másikat...uj-juj-juj...
...aztán szombaton hármasa lett a lottón, és melyik két számot húzták még ki? 1 és 3. Ötöse lett volna, ha hallgat bátyámra.
😕Mikey
több mint 13 éve
Saját sztori. Jó 10+ éve már, bátyámmal és mamámmal rokonlátogatáson voltunk Nyírbátorban. Mamám egész életében lottózott, és az ötöslottón három számot már bejelölt. Ezután mondta bátyámnak, hogy mondjon még két számot, mire ő az 1-est és 3-ast mondta. Mamám mondta hogy 'ne legyél hülye unokám, ilyen számokat úgyse húznak ki', és bejelölt két másikat......aztán szombaton hármasa lett a lottón, és melyik két számot húzták még ki? 1 és 3. Ötöse lett volna, ha hallgat bátyámra.
😕
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 13 éve
Francért nem tudott még 2 szám jönni skandináv lottón 😕 jól jött volna az a 100 valahány millió...Krooserről eszembe jut amikor 1x csörgött a telefon otthon !Nagymamám vollt!aki nagy Lottós volt régebben! kis csend majd megszólal Anyám!
-5-ösöd van ????
emlékszem megállt bennem az ütő!
megint kis szünet!
-a 6-oson??
-Igen...
persze örültünk a 300.000 forintnak nagyon, de csak ott motoszkált egy darabig hogy 300 millió volt az 5-ös...
több mint 13 éve
Francért nem tudott még 2 szám jönni skandináv lottón 😕 jól jött volna az a 100 valahány millió...
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Köcsög influenza, hogy rohadna meg. :S
több mint 13 éve
"Quit livin on dreams... life is not what it seems"Ma 15 éve történt
www.youtube.com/watch?v=8PaQQWMVuzY

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 13 éve
Ezért kell valami luxusterepjáró, 22" -es kerekekkel. Abban észre sem veszed. 😊GRAFIhát ezen a hétvégén már volt 6-8 olyan tankcsapda a 21-en, amit a terepjárók is megsínylettek volna. az biztos, hogy kell olyan reflex, mint a legjobb szimulációs játékokhoz, csak valahogy nem élvezi annyira az ember a saját kocsiban ezt a realtime játékot.
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)