Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 13 éve
Nekem adtak 4millát és visszakérnek 12őt. Ez kb uzsora. Nekem nem adtak svájci frankot és nem is fogadnak el svájci frankot, ennek ellenére még azt is svájci frankban számlázzák rám ha a titkárnő leüt egy billentyűt.Teljesen beteg szegény Árpád, egyfajta modern Robin Hoodnak képzeli magát, de én nem ebbe az irányba vinném a dolgot, hanem őszintén érdekelne az, amit Bruce-tól kérdeztem.kaslerarpad.hu/Ezúton kérjük a tisztelt Legfőbb Ügyészséget a fentebb leírt és megindokolt feljelentés kiemelten fontos és súlyos társadalmi hatásaira való tekintettel, minden részletre való kivizsgálására, a szükséges eljárások lefolytatására, indokolt esetben a vétkes bankárok, valamint vétkes állami felügyeleti szervek vezetői ellen azonnali elfogató parancs kiadására és a felelősök büntetőeljárás alá vonására.
Akit érdekel, itt be lehet állni egy jó ügy mögé! Akit meg nem érdekel az ne álljon be!Bruce
Na ez az ami biztos nem fog megtörténni Magyarországon sajnos, a másik meg az esetleges kártérítés.Bazzani
Egyébként meg nincsenek vétkes bankárok.
Munkájukat végző alkalmazottak vannak (jó, felsővezetők, de akkor is csak alkalmazottak, nem tulajdonosok), akik végzik a munkaköri leírásuknak megfelelő munkájukat egy nagy bankot vezetve.
Egyszerűen nincs bűncselekmény.
Kényszer nélkül kötött magánszerződések vannak, melyeket a hitelt felvevők szabad akaratukból, a feltételeket ismerve aláírtak.
Emberi butaság van.
Mert azt ugye hajlamos mindenki elfelejteni, hogy a bankok pl. azt a rengeteg pénzt, amit most visszakérnek már odaadták. A hitelesek megkapták más pénzét (a bankét), elköltötték, most pedig illene visszaadni. Ez nem elhanyagolható szempont.Sobri Jóska
több mint 13 éve
Teljesen beteg szegény Árpád, egyfajta modern Robin Hoodnak képzeli magát, de én nem ebbe az irányba vinném a dolgot, hanem őszintén érdekelne az, amit Bruce-tól kérdeztem.kaslerarpad.hu/Ezúton kérjük a tisztelt Legfőbb Ügyészséget a fentebb leírt és megindokolt feljelentés kiemelten fontos és súlyos társadalmi hatásaira való tekintettel, minden részletre való kivizsgálására, a szükséges eljárások lefolytatására, indokolt esetben a vétkes bankárok, valamint vétkes állami felügyeleti szervek vezetői ellen azonnali elfogató parancs kiadására és a felelősök büntetőeljárás alá vonására.
Akit érdekel, itt be lehet állni egy jó ügy mögé! Akit meg nem érdekel az ne álljon be!Bruce
Na ez az ami biztos nem fog megtörténni Magyarországon sajnos, a másik meg az esetleges kártérítés.Bazzani
Egyébként meg nincsenek vétkes bankárok.
Munkájukat végző alkalmazottak vannak (jó, felsővezetők, de akkor is csak alkalmazottak, nem tulajdonosok), akik végzik a munkaköri leírásuknak megfelelő munkájukat egy nagy bankot vezetve.
Egyszerűen nincs bűncselekmény.
Kényszer nélkül kötött magánszerződések vannak, melyeket a hitelt felvevők szabad akaratukból, a feltételeket ismerve aláírtak.
Emberi butaság van.
Mert azt ugye hajlamos mindenki elfelejteni, hogy a bankok pl. azt a rengeteg pénzt, amit most visszakérnek már odaadták. A hitelesek megkapták más pénzét (a bankét), elköltötték, most pedig illene visszaadni. Ez nem elhanyagolható szempont.
több mint 13 éve
kaslerarpad.hu/Ezúton kérjük a tisztelt Legfőbb Ügyészséget a fentebb leírt és megindokolt feljelentés kiemelten fontos és súlyos társadalmi hatásaira való tekintettel, minden részletre való kivizsgálására, a szükséges eljárások lefolytatására, indokolt esetben a vétkes bankárok, valamint vétkes állami felügyeleti szervek vezetői ellen azonnali elfogató parancs kiadására és a felelősök büntetőeljárás alá vonására.
Na ez az ami biztos nem fog megtörténni Magyarországon sajnos, a másik meg az esetleges kártérítés.
több mint 13 éve
Igenkaslerarpad.hu/Sosem értettem, hogy aki beáll egy ilyen jó ügy mögé, amiről nyilvánvaló, hogy semmi köze a valódi történések szintjéhez, az mit gondol ilyenkor?
Mivel te ajánlottad, téged kérdezlek, hogy mit gondolsz ilyenkor?
És nem az érdekelne, hogy jó e az ügy vagy sem (bár ahol egyből az jön az arcomba, hogy "Kell egy vezér!", az nem az én gondolatvilágommal harmonizál, de mint mondom, ettől tekintsünk most el), hanem hogy amikor pl. te látsz egy ilyen honlapot, elolvasod mit akar ez az ember, akkor mi az a pont, ami után nem berakod az agyad azon részébe, ahova a többi világmegváltó hülye kerül a pí-vízzel, meg a világ pilisbéli gyökércsakrájával együtt, hanem komolyan azt gondolod, hogy ha majd lesz kismillió like-ja vagy elég támogatója, akkor tényleg elhozza a világbékét, örökéletet, ingyenpénzt mindenkinek?
Vagy jelen esetben sikeres jogi harcot folytathat egyszerre 12 bank ellen.
Hiszen ha ebben a valóságban élsz, akkor elvileg tudnod kéne, hogy a világ nem így működik.
No offense, valóban érdekel, hogy mi játszódik le benned ezt a honlapot elolvasva majd reális alternatívaként ajánlva?Sobri Jóska
több mint 13 éve
kaslerarpad.hu/Sosem értettem, hogy aki beáll egy ilyen jó ügy mögé, amiről nyilvánvaló, hogy semmi köze a valódi történések szintjéhez, az mit gondol ilyenkor?
Mivel te ajánlottad, téged kérdezlek, hogy mit gondolsz ilyenkor?
És nem az érdekelne, hogy jó e az ügy vagy sem (bár ahol egyből az jön az arcomba, hogy "Kell egy vezér!", az nem az én gondolatvilágommal harmonizál, de mint mondom, ettől tekintsünk most el), hanem hogy amikor pl. te látsz egy ilyen honlapot, elolvasod mit akar ez az ember, akkor mi az a pont, ami után nem berakod az agyad azon részébe, ahova a többi világmegváltó hülye kerül a pí-vízzel, meg a világ pilisbéli gyökércsakrájával együtt, hanem komolyan azt gondolod, hogy ha majd lesz kismillió like-ja vagy elég támogatója, akkor tényleg elhozza a világbékét, örökéletet, ingyenpénzt mindenkinek?
Vagy jelen esetben sikeres jogi harcot folytathat egyszerre 12 bank ellen.
Hiszen ha ebben a valóságban élsz, akkor elvileg tudnod kéne, hogy a világ nem így működik.
No offense, valóban érdekel, hogy mi játszódik le benned ezt a honlapot elolvasva majd reális alternatívaként ajánlva?
több mint 13 éve
kaslerarpad.hu/Akit érdekel, itt be lehet állni egy jó ügy mögé! Akit meg nem érdekel az ne álljon be!
több mint 13 éve
én nem tudom milyen front van, de mi értelme van rám írnia valakinek, ha csak egy "szia, mizu?" kombóval tud előrukkolni, és ha erre annyit válaszolok, hogy "semmi", majd ezután nem írok 10 percig, akkor megsértődik, hogy miért nem írok 😀 még én érzem a végén magamat kellemetlenül, hogy egy eseménytelen napom volt 😀 és fél órán belül kettő ilyen is jött!Szóval a semmi van?
shawnka
Nooooormális?
Hát a semmi az nem van, hanem nincs!
Hámehogyha semmi van, az ponthogy nincs semmi.
Nadehameg a semmi nincs, az meg már valami.
Az meg már nem semmi.
Igaz? Jól mondom? Nem? DE!!
több mint 13 éve
Megtudnám folytani azt aki kitalálta a Zune-t ...
több mint 13 éve
catattack
3 520
Ha orrvérzésig FB-on vagy ne csodálkozz, ha bevonzod őket... 😛
több mint 13 éve
én nem tudom milyen front van, de mi értelme van rám írnia valakinek, ha csak egy "szia, mizu?" kombóval tud előrukkolni, és ha erre annyit válaszolok, hogy "semmi", majd ezután nem írok 10 percig, akkor megsértődik, hogy miért nem írok 😀 még én érzem a végén magamat kellemetlenül, hogy egy eseménytelen napom volt 😀 és fél órán belül kettő ilyen is jött!
több mint 13 éve
😊Jó akkor elég ha délre lesz nyár. 😉BazzaniTe úgyis a Balkánon laksz, én meg az Alpokban nem tudtad? 😀Asbee
Szeged a Balkán! Holnap le is gyalázzuk őket fociban edzőmeccsen.
Biztos jó idő lesz...
több mint 13 éve
Jó akkor elég ha délre lesz nyár. 😉BazzaniTe úgyis a Balkánon laksz, én meg az Alpokban nem tudtad? 😀
több mint 13 éve
Nyilván mindig a másik a hibás.
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 13 éve
Ne írj fölöslegesen, nem lesz mire ugrania.Gogoúgy vettem észre, hogy neki mind1. Ha nem fölösleges, akkor is ugrik. Pavlovi reflex nála.
több mint 13 éve
Ahhoz még idősnek sem kell feltétlen lenni.. 😛Kellett mondanom, hogy nincs hó. Rögtön el is kezdett szakadni.hány idős ember halna meg szerinted, ha holnap reggelre ilyen időjárás után +30 fok lenne? 😛jjncaa
Nyarat, most!Bazzani
több mint 13 éve
Kellett mondanom, hogy nincs hó. Rögtön el is kezdett szakadni.hány idős ember halna meg szerinted, ha holnap reggelre ilyen időjárás után +30 fok lenne? 😛
Nyarat, most!Bazzani

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Kellett mondanom, hogy nincs hó. Rögtön el is kezdett szakadni.Nyarat, most!
több mint 13 éve
Ne írj fölöslegesen, nem lesz mire ugrania.
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 13 éve
látom Schleck az elsők között ugrott szokásához híven. (rád lehet építeni ám hosszútávon)Értelmes dolgot is hozzá tudsz fűzni?AsbeeKibaszott hó, kibaszott tél...AsbeeSopron. Amadeus91
több mint 13 éve
Sopron tényleg teljesen értelmetlen, jogos.Sobri JóskaSebaj, más itt nem olyan értelmes, mint te 😉
több mint 13 éve
Sopron tényleg teljesen értelmetlen, jogos.Értelmes dolgot is hozzá tudsz fűzni?AsbeeKibaszott hó, kibaszott tél...AsbeeSopron. Amadeus91
több mint 13 éve
Értelmes dolgot is hozzá tudsz fűzni?Kibaszott hó, kibaszott tél...AsbeeSopron. Amadeus91
több mint 13 éve
www.blikk.hu/blikktv_sztarvilag/alekosz-nevetsegesnek-talalta-az-rtl-erveit-2169427Child Pls...
több mint 13 éve
Kibaszott hó, kibaszott tél...AsbeeNekünk még nincs havunk, ellenben két napja folyamatosan esik az eső és fúj a szél.
Ezt is rühellem.
Nyarat de mán!