Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 13 éve
Bocsi, de ez a bizonytalanság teszi, hogy nem tudom, hogy itt vagyunk, vagy sem.Általában jókat kérdezel, most csak szimplán nem tudsz szöveget értelmezni.dcsicsakDe most itt vagyunk, vagy nem vagyunk itt? Egyes történészek szerint...nem mi foglaltunk hont, hanem a hon foglalt minketjjncaaAmúgy egyes történészek szerint ez az egész honfoglalósdi fehérlovastul, hétvezérestül csak parasztvakítás.laccoo74Vagyis nem is vagyunk itt?!Sobri Jóska
Sobri Jóska
több mint 13 éve
Általában jókat kérdezel, most csak szimplán nem tudsz szöveget értelmezni.De most itt vagyunk, vagy nem vagyunk itt? Egyes történészek szerint...nem mi foglaltunk hont, hanem a hon foglalt minketjjncaaAmúgy egyes történészek szerint ez az egész honfoglalósdi fehérlovastul, hétvezérestül csak parasztvakítás.laccoo74Vagyis nem is vagyunk itt?!Sobri Jóska
Sobri Jóska
több mint 13 éve
De most itt vagyunk, vagy nem vagyunk itt? Egyes történészek szerint...nem mi foglaltunk hont, hanem a hon foglalt minketjjncaaAmúgy egyes történészek szerint ez az egész honfoglalósdi fehérlovastul, hétvezérestül csak parasztvakítás.laccoo74Vagyis nem is vagyunk itt?!Sobri Jóska
több mint 13 éve
az igazság odaát vanVagyis nem is vagyunk itt?!Sobri JóskaValóban döbbenetes, hogy ez az ország mindig meglepődik, hogy télen esik a hó, tavasszal meg elolvad, és áradnak a folyók.Mert az ostobák csak a legelőt nézték,azzal nem számoltak, hogy késői utódaik közül meglehetősen kevesen fognak lóval közlekedni.Amúgy egyes történészek szerint ez az egész honfoglalósdi fehérlovastul, hétvezérestül csak parasztvakítás.laccoo74
Ez így nincs a köztudatban, se hivatalos szinteken, se a magánemberekében.
Aztán ugye nyáron váratlanul kánikula, aszály, csak úgy a semmiből, minden figyelmeztetés nélkül, kezelhetetlen.
Egyedül az ősz nem tartogat semmiféle váratlan sorscsapást megtépázott kis hazánk számára.
De Árpádék baszták el, hogy ebben a szeszélyes és kiszámíthatatlan Kárpát-medencében ahogy elindultak, szinte azonnal meg is álltak. Mehettek volna Kaliforniáig, ott standard 20-25 fokok vannak évszakfüggetlenül. Persze ott meg Szent-András törésvonal, földrengések, szóval szar az egész kaotikus világ úgy ahogy van szegény magyarember számára.
Sobri Jóska
több mint 13 éve
nem mi foglaltunk hont, hanem a hon foglalt minketVagyis nem is vagyunk itt?!Sobri JóskaValóban döbbenetes, hogy ez az ország mindig meglepődik, hogy télen esik a hó, tavasszal meg elolvad, és áradnak a folyók.Mert az ostobák csak a legelőt nézték,azzal nem számoltak, hogy késői utódaik közül meglehetősen kevesen fognak lóval közlekedni.Amúgy egyes történészek szerint ez az egész honfoglalósdi fehérlovastul, hétvezérestül csak parasztvakítás.laccoo74
Aztán ugye nyáron váratlanul kánikula, aszály, csak úgy a semmiből, minden figyelmeztetés nélkül, kezelhetetlen.
Egyedül az ősz nem tartogat semmiféle váratlan sorscsapást megtépázott kis hazánk számára.
De Árpádék baszták el, hogy ebben a szeszélyes és kiszámíthatatlan Kárpát-medencében ahogy elindultak, szinte azonnal meg is álltak. Mehettek volna Kaliforniáig, ott standard 20-25 fokok vannak évszakfüggetlenül. Persze ott meg Szent-András törésvonal, földrengések, szóval szar az egész kaotikus világ úgy ahogy van szegény magyarember számára.
Sobri Jóska

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Vagyis nem is vagyunk itt?!Valóban döbbenetes, hogy ez az ország mindig meglepődik, hogy télen esik a hó, tavasszal meg elolvad, és áradnak a folyók.Mert az ostobák csak a legelőt nézték,azzal nem számoltak, hogy késői utódaik közül meglehetősen kevesen fognak lóval közlekedni.Amúgy egyes történészek szerint ez az egész honfoglalósdi fehérlovastul, hétvezérestül csak parasztvakítás.laccoo74
Sobri Jóska
több mint 13 éve
YoungZeeZee
9 509
Sobri!100%-ban egyetértek. Évek óta ez van. Ki mer velem fogadni, hogy lesz árvíz és belvíz is?! A hatodik érzékem ezt súgja😕
u.i. A hatodik érzékem nem csalt még: Anno miután Szalai jól játszott San MArino ellen,mondtam, hogy tipikus ha egy magyarnak megy külföldön is, jön egy nagy sérülés..puff.. Viszont örülök annak, hogy újra parádésan tolja.
több mint 13 éve
ezt egy ilyen viccesnek szántam, na mind1. JJ nem először nem ért engem, nem is utoljára, nincs ezzel semmi gond, előfordul.ja hogy neked az ősz a születésnapod? szegény anyukád, hosszú vajúdás lehetettjjncaaLegalább önkritikával alátámasztotta, hogy ősszel is vannak sorscsapások 😀Toca
Freiheit für JC6!
több mint 13 éve
faszénja hogy neked az ősz a születésnapod? szegény anyukád, hosszú vajúdás lehetettjjncaaLegalább önkritikával alátámasztotta, hogy ősszel is vannak sorscsapások 😀Toca

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
ja hogy neked az ősz a születésnapod? szegény anyukád, hosszú vajúdás lehetettjjncaaLegalább önkritikával alátámasztotta, hogy ősszel is vannak sorscsapások 😀
több mint 13 éve
ja hogy neked az ősz a születésnapod? szegény anyukád, hosszú vajúdás lehetettjjncaaezt most egyedül találtad ki?
több mint 13 éve
ja hogy neked az ősz a születésnapod? szegény anyukád, hosszú vajúdás lehetett

---
több mint 13 éve
Valóban döbbenetes, hogy ez az ország mindig meglepődik, hogy télen esik a hó, tavasszal meg elolvad, és áradnak a folyók.születésnapom. 😀
Sobri Jóska
több mint 13 éve
Valóban döbbenetes, hogy ez az ország mindig meglepődik, hogy télen esik a hó, tavasszal meg elolvad, és áradnak a folyók.
Sobri Jóska

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 13 éve
"Imádom" a munkahelyem. MikeyKét menekvés van. Kiíratod magad orvossal, vagy felmondasz. De ha utóbbit választod, szerintem szakmát is válts, mert ezen a területen mástól se hallok sokkal jobbat...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 13 éve
Valóban döbbenetes, hogy ez az ország mindig meglepődik, hogy télen esik a hó, tavasszal meg elolvad, és áradnak a folyók.Mert az ostobák csak a legelőt nézték,azzal nem számoltak, hogy késői utódaik közül meglehetősen kevesen fognak lóval közlekedni.Amúgy egyes történészek szerint ez az egész honfoglalósdi fehérlovastul, hétvezérestül csak parasztvakítás.
Sobri Jóska
több mint 13 éve
"Imádom" a munkahelyem. Még októberben kértem szabadságot november valamelyik hetére, mert iszonyat fáradt voltam, és rám fért volna a pihenés. Meg is kaptam az ígéretet üzletvezetőmtől, hogy megkapom. Aztán szépen sorban elkezdtek kidőlni az emberek, a 10 alkalmazottból három állományba került novemberre, így lehetetlen volt kiadni a szabimat. [Fun fact: a 20-ból 16 nap szabim megmaradt idénre.] Mostanra jutottunk el oda, mivel a háromból két ember visszajött állományból, hogy megkaptam a szabimat erre a hétre. Persze rutinos vagyok már, nem éltem bele magam a dologba. Pénteken üzletvezetőm állományba ment, na mondom kezd alakulni a szabim. De ez még belefér, igen ám, tegnap du. fél 2 körül kapom a telefont, hogy az egyik kollegina elájult, elvitte a mentő, ugyan fáradjak már be dolgozni, és ez nem kérés volt. A kolleginának agyrázkódása van, egy ideig nem lesz. Tehát újra három ember van állományban, én pedig a szabim hetében hat napot megyek dolgozni. És mivel ez a három ember nem mostanában fog visszajönni állományból, ki tudja mikor fognak tudni elengedni szabira.Ezzel nekem egy gondom van. Hogy annyira fáradt vagyok, hogy egy kibaszott ásványvizes raklap megmozdításához is akkora szenvedést vágok le, hogy másnak bizonyosan öröm nézni.
Ebből az egészből csak azt akarom kihozni az egészből, hogy kibaszottul elegem van ebből az egész szarból, és abból is hogy a nem-túl-tisztelt főnökök basznak felvenni embert, mert egyébként a 10 ember is kevés, hát még a jelenleg egészséges hét. De legalább engem még baszogatnak is mellé, úgyhogy elmehetnek a kurva anyjukba.
(Zárójelben, a történeti hűség kedvéért: októberben voltam orvosnál, és a csuklóm miatt nekem is állományban kellene lennem, mert pihentetnem kéne, ugyanis botrány mód fáj. Csak egy szavamba kerülne, és annyi állományra írna ki a doki, amennyire akarnám. De nem, én idióta marha mindent megteszek a munkahelyemért, miközben a csuklóm egyre inkább fáj. Persze meg is érdemlem.)
De jól esett kiírni magamból ezt itt, egy nyilvános fórumon. 😀
---
Időjárás, közúti helyzet témához: egy élmény volt úgy hazabuszozni tegnap este melóból, hogy a busz 2 m-t jött összesen egyenesen a nagyjából 3 km alatt, de azt is csak azért, mert úgy csúszott meg a nyári gumival, hogy az egyenesre sikeredett. Egyébként a sofőr nagyot küzdött. 😀
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 13 éve
Árpádék valószínűleg azért maradtak meg itt, mert télen jöttek, és akkora hótorlaszok lettek, hogy a lovak nem tudtak haladni, majd mire mehettek volna, mert felolvadt a hó, hatalmas áradások lettek és a lovak majdnem megfulladtak, aztán meg jött a nyári kánikula amikor meg olyan marha meleg volt, hogy mozdulni nem bírtak. Azzal baszták el, hogy egyáltalán bejöttek ide. Fel voltak készülve a radikális időjárásra, csak az lepte meg őket, hogy az időjárás radikális. :/ Mondhatni tudták, tudták csak nem sejtették!
több mint 13 éve
Valóban döbbenetes, hogy ez az ország mindig meglepődik, hogy télen esik a hó, tavasszal meg elolvad, és áradnak a folyók.Ez így nincs a köztudatban, se hivatalos szinteken, se a magánemberekében.
több mint 13 éve
Tegnap csak katasztrofális volt a helyzet, ma viszont kétségbeejtő.A mentők nem győznek elcsoszogni a sok végtagtörött emberkéhez.Amíg beértem dolgozni, három autót láttam árokban.Magyarország, én így szeretlek!
több mint 13 éve
Láttam itt már szóba került, hogy valaki hússzal totyog a havas úton, erre nekem is van egy sztorim. Pont tíz éve, még fősulira jártam Szegedre és vasárnap délután mentem, másnap meg kedden is vizsga. Kissé eltököltem az időt és fél háromkor indultam, száraz időben nem is lett volna gond, még sötétedés előtt odaértem volna. Mifelénk még nem esett, de arrafelé már egyre jobban. Menet közben rám sötétedett, egyre szarabb volt az út. Már kb 10 km-re voltam, amikor utolértem egy autót, aki egyre lassabban ment, a végén már csak kb 10-zel. Na mondom, szar idő ide vagy oda, ez már gáz és megelőztem. Akkor rájöttem, miért ment ilyen lassan. Gyakorlatilag semmit nem lehetett látni a sötétben, óriási pelyhekben esett a hó és faszán rá is fagyott a törlőlapátra, az utat a szembejövők lámpájánál láttam csak szinte, ha nem vakított el éppen. (korábban az előttem haladót követve nem tűnt ilyen durvának) Szabályosan halálfélelmem volt! Én is 10-15 körül botorkáltam pár kilométert, aztán szerencsére láttam egy buszmegállót, ott félre tudtam húzódni, kiszálltam, leütögettem a lapátról a jeget és beálltam az utánam jövő konvoj mögé......Így a 90-100 perces út másfélszeresére nőtt.
Másnap elállt a hó, de még egy napot maradtam és kedden még nagyobb hóban jöttem haza, szerencsére a délelőtti vizsga után indultam. Az átlag sebességem olyan 40-45 lehetett, mert nem csak a 20 centis hó zavart be, hanem a szél is ami torlaszokat csinált (bár volt, ahol lefújta és segített).
Akkor a kamionoktól fostam nagyon, akik kb 20 centire haladtak el mellettem a leszűkült sávok miatt és egyszer a hóátfúvás miatt egy kis emelkedőnél csak a félig kilógó útjelző bóják alapján láttam csak, hogy merre vezet az út....
Akkor három és fél óra alatt értem haza.
Ezt a két utat az ellenségeimnek sem kívánnám. Jó kis lecke volt.
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 13 éve
innen szeretnék gratulálni a közútkezelőnek, hogy ismét váratlanul érte őket a januári tél/havazás.és a kossuth rádió déli krónikában ma le is nyilatkozza a közútkezelőtől egy rendkívül értelmes és felkészült hölgy, hogy ők a mai napra számoltak a hóval, így meglepve tapasztalták a reggeli nagy hóhelyzetet.
gabtsi
nem az a baj, hogy hülye vagy anyukám, hanem, hogy diktafonra is mondod!!
a nyári gumis közlekedőket külön felnégyelném, kamionra meg érthetetlen h hogy nem kötelező.
index.hu/belfold/2013/01/14/elakadt_kamionok_lassitjak_az_autopalyak_forgalmat/
bkv persze a 30 éves négyévszakos évszakos szarral a nyugati felüljáróra se tud felmenni, a kissvábhegyre már meg se próbálta a pilóta.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
Tegnap megtettem egy laza Bécs-Debrecen távolságot, majd éjszaka meló, hazajövök reggel és végre aludhatnék egy jót..de nem b.szmeg mert a telibevert szomszédban most kell felújítani a lakást és egész nap FÚRNI kell!!!!!Kroosmit csináltál te Bécsben, merre voltál?
több mint 13 éve
Tegnap megtettem egy laza Bécs-Debrecen távolságot, majd éjszaka meló, hazajövök reggel és végre aludhatnék egy jót..de nem b.szmeg mert a telibevert szomszédban most kell felújítani a lakást és egész nap FÚRNI kell!!!!!Kroos

Zajcsökkentésre is kiváló, tapasztalatból mondom 😊
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 13 éve
10:00-ás vizsgára oda is értem 10:47-re. Kurva tél, kurva hó, kurva hideg. 35 fokos nyarat bazmegmost, és tanuljon meg hűteni magát a sok rinyapina.