Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 13 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 227 — Saturday Night Lights
Mondjuk ez jogos:

Miért van, hogy a hokiválogatott meccsein azt ordítja a nép: „Aki ugrál, büszke magyar!”, és nem azt, hogy „Ki nem ugrál, büdös román!” A tetteinknek felelőssége és következménye is van, azokat vállalni kell.Medvepapa
És ahogy a kommentek között valaki megjegyezte: a román hokiválogatottban rengeteg csikszeredai magyar srác játszik...jjncaa
Legfeljebb adott a "Miért van"-ra a válasz, de attól még nem kell büdös románozni, stb(mert ennél vannak durvábbak is). De sajnos van néhány "okos", aki csak ezért megy ki a stadionokba, és akikkel évek óta nem tud senki csinálni semmit...Medvepapa
+ 1 gondolattal visszatérve a FIFA-döntésre: azért azzal a nagyokossal is beszélnék az MLSZ-ből, aki ismerve a hazai szurkolók egy részének mentális állapotát, leköt egy Izrael elleni meccset...

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 13 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
Hát ezért fizetünk egy vagyont az útalapba?laccoo74
Nem. Azért fizetsz annyit bele, hogy a kátyúkat megcsinálják, jóhogynem majd plusz szolgáltatást nyújtanak ingyen 😊Matthew99
Mert a kátyúk aztán rendesen meg vannak csinálva.A kisebbekben is eléldegélne egy vaddisznócsalád elég komfortosan.Mifelénk nemrég fejezték be egy 3 km-es útszakasz felújítását, természetesen úniós pízből.Néhány napig szépen funkcionáltak az út mellett elhelyezett fényvisszaverő póznák.Aztán egy szép nap reggelére az összes megvakult, vagy átvitték a csíkokat egy következő frissen felújított útszakaszra?Uniós píz, könnyű píz!
több mint 13 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 446
Téged akkor direkt szopatnak vagy arrafele csak geci buszvezetok jarnak.
En jartam Újpestr es Újbudáról is be a BMEre kb 1 ora, de hogy folyamatosan 10 pecet kessen a busz meg nem lattam.
Toca
Nem 10 percet késik. >1 óra utazás után valahogy valamikor odaérek. A busz elvileg 10 percenként indul, szóval, ha pont lekésem is az előzőt, egy ideális világban akkor is max 10 percet kéne várni. Ehhez képest nekem szinte mindig több mint 10-et kell, mert vagy kimarad egy busz, vagy az előző elment korábban, amire meg én jutok fel, az pontos, vagy mert nem sokkal késtem le az előzőt, és amire én jutok fel, az pár percet késik. Illetve ezek tetszőleges ismétléses kombinációja.
Nem tudom mit olyan nehéz ezen megérteni...

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 13 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 271 — Invisible man
Hát ezért fizetünk egy vagyont az útalapba?laccoo74
Nem. Azért fizetsz annyit bele, hogy a kátyúkat megcsinálják, jóhogynem majd plusz szolgáltatást nyújtanak ingyen 😊

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
Szakad ez a nyüves hó, csúszik mindenhol, merre vannak ilyenkor a közútkezelő kotróautói?Hát ezért fizetünk egy vagyont az útalapba?
több mint 13 éve
Medvepapa Seattle Seahawks Washington Huskies 3 426 — Anthony Richardson fan
Mondjuk ez jogos:

Miért van, hogy a hokiválogatott meccsein azt ordítja a nép: „Aki ugrál, büszke magyar!”, és nem azt, hogy „Ki nem ugrál, büdös román!” A tetteinknek felelőssége és következménye is van, azokat vállalni kell.Medvepapa
És ahogy a kommentek között valaki megjegyezte: a román hokiválogatottban rengeteg csikszeredai magyar srác játszik...jjncaa
Legfeljebb adott a "Miért van"-ra a válasz, de attól még nem kell büdös románozni, stb(mert ennél vannak durvábbak is). De sajnos van néhány "okos", aki csak ezért megy ki a stadionokba, és akikkel évek óta nem tud senki csinálni semmit...

Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 13 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Anno egyik vb-n is volt balhé szlovákokkal...

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 13 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 848 — no es importante
Mondjuk ez jogos:

És ahogy a kommentek között valaki megjegyezte: a román hokiválogatottban rengeteg csikszeredai magyar srác játszik...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Gabesz92 Los Angeles Chargers 1 485
Mondjuk ez jogos:

Azért nem kell félteni a hoki szurkolókat sem. Volt rendesen f@sszopó labancozás a Bécs elleni meccsen Fehérváron. Persze ez nem válogatott. Meg egyébként is hoki (és bármi más) >> soccer.Gabesz92
a sógorok pedig lelkesen integettek kifele a BMW-ből hazafele menet a mérkőzés után.Amadeus91
ebben sajnos egy másodpercig sem kételkedtem 😀

több mint 13 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 519
Mondjuk ez jogos:

Azért nem kell félteni a hoki szurkolókat sem. Volt rendesen f@sszopó labancozás a Bécs elleni meccsen Fehérváron. Persze ez nem válogatott. Meg egyébként is hoki (és bármi más) >> soccer.Gabesz92
a sógorok pedig lelkesen integettek kifele a BMW-ből hazafele menet a mérkőzés után.
több mint 13 éve
Gabesz92 Los Angeles Chargers 1 485
Mondjuk ez jogos:

Azért nem kell félteni a hoki szurkolókat sem. Volt rendesen f@sszopó labancozás a Bécs elleni meccsen Fehérváron. Persze ez nem válogatott. Meg egyébként is hoki (és bármi más) >> soccer.

több mint 13 éve
Shilkor Pittsburgh Steelers 4 153 — Falcons GM, 2021 Div1 winner
Tényleg elég volt belőlük...
 www.youtube.com/watch?v=p4zO5YxM-B0&list=PL1BE66EC1952810C9&index=5
több mint 13 éve
Medvepapa Seattle Seahawks Washington Huskies 3 426 — Anthony Richardson fan
Mondjuk ez jogos:

Miért van, hogy a hokiválogatott meccsein azt ordítja a nép: „Aki ugrál, büszke magyar!”, és nem azt, hogy „Ki nem ugrál, büdös román!” A tetteinknek felelőssége és következménye is van, azokat vállalni kell.

Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 13 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 165 — Steelers fan
Kerékpár pc_x
Épp várom a rendelt télikabátot meg kesztyűt, holnap már meg kéne, hogy jöjjön...! ...és akkor újra bicó, most már télen is😀
Mindenki megnyugodhat: mivel autózom is, engem biztos nem láttok partizánkodni a Hungárián pl...

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
Toca Minnesota Vikings 20 282 — Vikings fan
Hat az nagyon ala lotted, tegyel ra egy 2-3x szorzot ha nem tobbet.
Amugy meg tevedsz , hogy azert fizetsz, hogy pontosan ott legyen a busz, ezert is van benne hogy a menetrend valtozay jogat fenttartjak. Azert BP-n neha eleg nehez megoldani hogy a busz soha / sehonnan ne kessen.
Gondolom az a busz sem mindig 10 percet kesik mert 1. Akkor atirtak volna a menetrendet 2. Gondolom ha mindig 10 percet kesik van annyi eszed hogy 10 perccel kesobb mesz le 😊.
Raadasul tokeletesen osszefuzheto Kishaszi hszevel , hiszen a busz is abba a forgalomba kozlekedik nagy reszt amibe a szerencsetlen gyokerek 20-al mennek. Jo van buszsav, de az se mindig megoldas.
Hidd el ha nem lenne forgalom akkor BKK is tartana menetidoket.Toca
kb 1 órát utazok mire odaérek, h felszálljak arra a buszra, de optimalizáljam ki, h 10 perccel később érjek oda. Köszi. Egyébként elég nagy szórása van annak, h mikor érek oda, mégis mindig több mint 10 percet várok. Pedig, ha papíron 10 percenként indul és van amikor valaki több mint 10 percet vár, akkor kell lenni olyannak is, h 2 busz érkezése között összesen nem telik el 10 perc. Mégse sikerült beletrafálnom, amikor meg mégis, az olyan ritkán van, h simán betudható mérési hibának.

Annak pedig mi köze a forgalomhoz, h az 1. megállóban állok, 2 perc múlva ott kell lennie a busznak, állnak mellettem egy csomóan, tehát még csak nem is pont elment a busz az orrom előtt. elindulni felfelé, nem merek, mert ha félúton vagyok akkor beszopom. Szóval 12 percig nézem az álló buszt az eggyel korábbi megállóban. Na ez kurvára nem a forgalom miatt van, már boccs.

Ahogy az se, h 3 perccel a menetrendszerinti időpont előtt odaérek, az órám pontos, illetve valamennyit siet, de a busz mégis elment. Várok. Jön szembe egy busz, ami indulhatna vissza, mmégse indul, hanem kimarad 1 járat. Ezt se lehet a forgalomra fogni.Black_Adder
Téged akkor direkt szopatnak vagy arrafele csak geci buszvezetok jarnak.
En jartam Újpestr es Újbudáról is be a BMEre kb 1 ora, de hogy folyamatosan 10 pecet kessen a busz meg nem lattam.
több mint 13 éve
Kerékpár pc_x
én tuti nem kerékpároznék pesten, nagyon becsülöm azokat akik meg merik próbálni. Persze nem azokat akik a kreszt zárójelbe helyezik ha felülnek...davemayer
Engem is ez tart vissza, meg a rossz idő, meg a nagy távolság. amikor jó idő volt, akkor komolyan gondolkoztam rajta, de akkor a 2-3 megállókat gondolkodás nélkül gyalog tettem meg, nem érdekelt, h lehagy-e közben a busz, vagy sem. Szóval nem volt annyira éget, h megmerjem kockáztatni. Azon kívül googlemapsben nem lehet kerékpárral útvonalat tervezni, pedig én a kerékpárúton is paráznék, nemhogy a műúton. Én meg nem vagyok olyan, h gyalog a műúton andalogjak, h mindenképp le kelljen miattam fékezni, és újra gázt adni, vagy h kerékpárral a járdán vadásszak a gyalogosokra, mint a Budafoki úton a sok ****.

Falu vagy kisváros, kevesebb ember, kevesebb bunkó, kevesebb stressz, nyugalmasabb élet.Black_Adder
Borsodra sajnos ez nem jellemző, mármint a nyugalmasabb élet.laccoo74
Tarjáni vagyok, tudom miről beszélsz, de ha azt is mellé írom, h kisebbség nélkül, akkor egy 100 oldalas vitát generálok vele, úgyh ettől eltekintettem...Black_Adder
Szia szomszéd!
több mint 13 éve
Kerékpár pc_x
én tuti nem kerékpároznék pesten, nagyon becsülöm azokat akik meg merik próbálni. Persze nem azokat akik a kreszt zárójelbe helyezik ha felülnek...davemayer
Engem is ez tart vissza, meg a rossz idő, meg a nagy távolság. amikor jó idő volt, akkor komolyan gondolkoztam rajta, de akkor a 2-3 megállókat gondolkodás nélkül gyalog tettem meg, nem érdekelt, h lehagy-e közben a busz, vagy sem. Szóval nem volt annyira éget, h megmerjem kockáztatni. Azon kívül googlemapsben nem lehet kerékpárral útvonalat tervezni, pedig én a kerékpárúton is paráznék, nemhogy a műúton. Én meg nem vagyok olyan, h gyalog a műúton andalogjak, h mindenképp le kelljen miattam fékezni, és újra gázt adni, vagy h kerékpárral a járdán vadásszak a gyalogosokra, mint a Budafoki úton a sok ****.

Falu vagy kisváros, kevesebb ember, kevesebb bunkó, kevesebb stressz, nyugalmasabb élet.Black_Adder
Borsodra sajnos ez nem jellemző, mármint a nyugalmasabb élet.laccoo74
Tarjáni vagyok, tudom miről beszélsz, de ha azt is mellé írom, h kisebbség nélkül, akkor egy 100 oldalas vitát generálok vele, úgyh ettől eltekintettem...

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 13 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 848 — no es importante
Kerékpár pc_x

Szerintem kicsit túlmisztifikáljátok ezt a városban kerékpározás veszélyességét. Jópár ismerősöm jár szintén így a városban (sokan mindenhova) és nem történik velük baleset minden nap... Körültekintőnek kell lenni, használni a kijelölt utakat és kész. Azért ebben a kérdésben már nem vagyunk annyira balkán... az hogy sok kerékpáros idióta és nem veszi figyelembe a kreszt az meg is érdemli, hogy elbasszák, és általában ezeket is szokták... Az hogy rossz idő, hmm, 12 hónapból 9 hónapban szinte biztos, hogy tudod használni, 3 hónapban veszel bérletet. Összességében még mindig előrébb jársz. (Nyílván vannak helyzetek, amikor a kerékpár nem megoldás, stb.,) de én azt mondom, ha bent a városban laknék [mert nem, mellette lakok] és felnőtt bérletet kéne vennem [nem, mert hallgató vagyok], akkor biztos, hogy csak kerékpárral járnék. Egyszerűen Bp nem olyan nagy, hogy bárhova ne érj el elfogadható időn belül. Egyedül a metró az, amit nem tudsz kiváltani vele hatékonyan...pc_x
Így van, próbálj csak meg kerékpározni az USA-ban 😊 de a kedvencem az, hogy mivel ugye senki nem gyalogol sehova, többször tapasztaltam, hogy hirtelen vége a járdának 😊 pedig itt Miamiban aztán legalább annyi biciklis lehetne, mint Hollandiában összesen, ha nem több...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Amadeus! én azt hittem, hogy te dojcslandban élsz cimbi! ellenben mindig azt látom, hogy a ruszkikat élteted 😀 nem értem 😀JC6
az a nagy probléma, hogy nem figyelsz te rám eléggé. (lebuktáááá)
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Amadeus! én azt hittem, hogy te dojcslandban élsz cimbi! ellenben mindig azt látom, hogy a ruszkikat élteted 😀 nem értem 😀
több mint 13 éve
Szerintem kicsit túlmisztifikáljátok ezt a városban kerékpározás veszélyességét. Jópár ismerősöm jár szintén így a városban (sokan mindenhova) és nem történik velük baleset minden nap... Körültekintőnek kell lenni, használni a kijelölt utakat és kész. Azért ebben a kérdésben már nem vagyunk annyira balkán... az hogy sok kerékpáros idióta és nem veszi figyelembe a kreszt az meg is érdemli, hogy elbasszák, és általában ezeket is szokták... Az hogy rossz idő, hmm, 12 hónapból 9 hónapban szinte biztos, hogy tudod használni, 3 hónapban veszel bérletet. Összességében még mindig előrébb jársz. (Nyílván vannak helyzetek, amikor a kerékpár nem megoldás, stb.,) de én azt mondom, ha bent a városban laknék [mert nem, mellette lakok] és felnőtt bérletet kéne vennem [nem, mert hallgató vagyok], akkor biztos, hogy csak kerékpárral járnék. Egyszerűen Bp nem olyan nagy, hogy bárhova ne érj el elfogadható időn belül. Egyedül a metró az, amit nem tudsz kiváltani vele hatékonyan...pc_x
Egyébként jobb helyeken metróba leviheted magaddal kerékpárt. Akár metrokocsikban is ki lehet alakítani néhány lerakóhelyet. Ilyen nagyvárosokban pont a közlekedési eszközök integráltsága lenne a cél.Asbee
 oroszorszag.blog.hu/2009/09/20/pillanatkepek_a_fold_alol
nem csak.

több mint 13 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Egyébként jobb helyeken metróba leviheted magaddal kerékpárt. Akár metrokocsikban is ki lehet alakítani néhány lerakóhelyet. Ilyen nagyvárosokban pont a közlekedési eszközök integráltsága lenne a cél. Kishaszi is amit írt, hogy villamos késve ér oda, esetleg ezzel kapcsolatban meg meg lehetne csinálni, hogy akkor a busz bevárja a villamost ha sok az átszálló. Persze ez nagyon nem ilyen egyszerű kérdés. Mondjuk mikor legutóbb jártam Örs Vezér téren, az is egy nagy káosz volt. Leszáll az ember metróról, le aluljáróba és akkor vagy nyolcféle irányba mehet...Területileg is sokkal közelebb lehetne hozni közlekedési módokat.
Most viszont biztosan közellenség leszek, de nem biztos hogy minden esetben az adott közlekedési vállalat tehet a kialakult problémákról. Igaz nagyon sok esetben igen, de nem feltétlenül közvetlenül azok, akik a belüket is kidolgozzák és akik tényleg a szakmájukért élnek. Pl. aki tervezi menetrendet, vagy csinálja járműforduló tervet lehet heteket, hónapokat azzal szenved hogy az adott erőforrásokból ki tudja hozni a legtöbbet. Persze amíg arról szólnak a hírek, hogy mennyit keresnek a különböző vállalatok vezetői és sokszor milyen kielégítéseket kapnak, addig nem fog emelkedni a közösségi közlekedés presztízse...

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 13 éve
pc_x 943 — Red Fist
Kerékpár pc_x

Szerintem kicsit túlmisztifikáljátok ezt a városban kerékpározás veszélyességét. Jópár ismerősöm jár szintén így a városban (sokan mindenhova) és nem történik velük baleset minden nap... Körültekintőnek kell lenni, használni a kijelölt utakat és kész. Azért ebben a kérdésben már nem vagyunk annyira balkán... az hogy sok kerékpáros idióta és nem veszi figyelembe a kreszt az meg is érdemli, hogy elbasszák, és általában ezeket is szokták... Az hogy rossz idő, hmm, 12 hónapból 9 hónapban szinte biztos, hogy tudod használni, 3 hónapban veszel bérletet. Összességében még mindig előrébb jársz. (Nyílván vannak helyzetek, amikor a kerékpár nem megoldás, stb.,) de én azt mondom, ha bent a városban laknék [mert nem, mellette lakok] és felnőtt bérletet kéne vennem [nem, mert hallgató vagyok], akkor biztos, hogy csak kerékpárral járnék. Egyszerűen Bp nem olyan nagy, hogy bárhova ne érj el elfogadható időn belül. Egyedül a metró az, amit nem tudsz kiváltani vele hatékonyan...

több mint 13 éve
Kerékpár pc_x

Borsodra sajnos ez nem jellemző, mármint a nyugalmasabb élet.
több mint 13 éve
Kerékpár pc_x

Falu vagy kisváros, kevesebb ember, kevesebb bunkó, kevesebb stressz, nyugalmasabb élet.