Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 13 éve
Kroos Dallas Cowboys 1 811 — Cowboys fan
Tegnap megtettem egy laza Bécs-Debrecen távolságot, majd éjszaka meló, hazajövök reggel és végre aludhatnék egy jót..de nem b.szmeg mert a telibevert szomszédban most kell felújítani a lakást és egész nap FÚRNI kell!!!!!

PunBB bbcode test
több mint 13 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
 www.idokep.hu/idokep
Na, ettől tartottam.
több mint 13 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
Nálunk Borsodban most kezdődik a havazás.Egyenlőre csak szállingózik, de semmi jót nem várok.Máshol mi a helyzet?
több mint 13 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 386 — #neverpunt
Jól van, sikerült eltörnöm hajnalban a hólapátot :mad:
Valamin egy pillanatra megszorult, és bár nem erőltettem kicsit se, simán elpattant. Öröm az ürömben hogy kb. az utolsó méteren történt az eset, de elnézve az időt, ez a körülmény sokat nem jelent, még ma be kell szereznem egy újat

több mint 13 éve
4dam Philadelphia Eagles 155
Nem akarlak kizökkenteni, de Savile már meghalt.
Ami számomra érdekes, az a beengedték kérdésre adandó válasz.
Hogy ugyan kik, és mi a lófaszért?
Sobri Jóska
nem zökkentettél ki, általánosságban írtam, legalábbis az "az ilyen"-nel az elején erre akartam utalni.

a beengedésre nem nagyon van válasz, talán nagyon jól eladta, hogy a beteg gyerekek látogatása karitatív célú, ő csak jót akar. de nem is akarok igazából belegondolni.JSanyo
Oké, bár szerintem pont ez az igazán érdekes egy ilyen történetben.
Az, ha van egy vágyai által hajtott szarházi, az még magyarázható, megérthető ha nem is akceptálható.
De, hogy van aki segíti, és beengedi haldokló betegek gyerekekhez, hogy a szarházi kiélje a vágyait.... erre mondanám, hogy az ördög a részletekben lakozik.Sobri Jóska
Nem igazán értem milyen részletekről beszélsz, azt te sem gondolod komolyan hogy pl a nővért kéne felelősségre vonni aki beengedte...
A pali több millió fontot adományozott kórházaknak, jótékonysági szervezeteket hozott létre, amíg nem derült ki róla hogy egy beteg állat volt szent emberként kezelték az emberek.
Egyedül a rendőrség szerepét lehetne vizsgálni mert még halála előtt nem egy, nem kettő bejelentés volt ellene, újságok, TV-k is lehozták, hogy valami nincs rendben az emberrel, ennek ellenére évtizedeken keresztül sikerült eltusolnia az ügyeit, ez azért tényleg hihetetlen.

Fly Eagles Fly!
több mint 13 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
az is feltétel volt Nálad? 😀 de végülis pár centi erejéig megtörtént, csupán nézőpont kérdése! 😊

tiszába vagyok vele, h ő lenne a hunyó, pusztán székletfehérvári barátom állítását próbáltam "tesztelni"... 😊Divat
Hát a "hátulról belemész" feltétele hogy mögötte haladj 😀 Bár lehet a túl sok zöldség az agyadban megakadályozta ennek megértését 😛fetomy
"...kikanyarodik elém vki, és hátulról telibeverem?..."
parancsolsz? én se tehetek arról, h orbániában ennek más a jelentése... 😛 😀

|
több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
az is feltétel volt Nálad? 😀 de végülis pár centi erejéig megtörtént, csupán nézőpont kérdése! 😊

tiszába vagyok vele, h ő lenne a hunyó, pusztán székletfehérvári barátom állítását próbáltam "tesztelni"... 😊Divat
Hát a "hátulról belemész" feltétele hogy mögötte haladj 😀 Bár lehet a túl sok zöldség az agyadban megakadályozta ennek megértését 😛
több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 131 — #NoStress
Sobri Jóska
nem zökkentettél ki, általánosságban írtam, legalábbis az "az ilyen"-nel az elején erre akartam utalni.

a beengedésre nem nagyon van válasz, talán nagyon jól eladta, hogy a beteg gyerekek látogatása karitatív célú, ő csak jót akar. de nem is akarok igazából belegondolni.JSanyo
Oké, bár szerintem pont ez az igazán érdekes egy ilyen történetben.
Az, ha van egy vágyai által hajtott szarházi, az még magyarázható, megérthető ha nem is akceptálható.
De, hogy van aki segíti, és beengedi haldokló betegek gyerekekhez, hogy a szarházi kiélje a vágyait.... erre mondanám, hogy az ördög a részletekben lakozik.

több mint 13 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
Sobri Jóska

a beengedésre nem nagyon van válasz, talán nagyon jól eladta, hogy a beteg gyerekek látogatása karitatív célú, ő csak jót akar. de nem is akarok igazából belegondolni.

több mint 13 éve
 index.hu/kultur/showbiz/2013/01/11/otszaz_fiatalkoruval_fajtalankodott_a_teves/

"A tévés befolyását és ismertségét használta fel ahhoz, hogy a gyerekekhez férkőzzön, a rendőrség szerint kórházak elfekvőibe is beengedték, hogy kiélhesse beteges hajlamait."
Sobri Jóska
az ilyen mocsadékoknak életük végéig a sitten kéne rohadniaJSanyo

több mint 13 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
Székletfehérvár... :'Ddcsicsak
by Józsua...azért anno komoly és magasröptű beszélgetéseket szoktunk folytatni, remek kifejezéssekkel! (és h ON is legyek: hiányzik is! 😊)Divat
tegnap együtt valósítottuk meg a kulturált szórakozást az egyik belvárosi vendéglátóhelyen, hiányolt is téged

"A tévés befolyását és ismertségét használta fel ahhoz, hogy a gyerekekhez férkőzzön, a rendőrség szerint kórházak elfekvőibe is beengedték, hogy kiélhesse beteges hajlamait."
Sobri Jóska
az ilyen mocsadékoknak életük végéig a sitten kéne rohadnia

több mint 13 éve

több mint 13 éve
Székletfehérvár... :'Ddcsicsak
by Józsua...azért anno komoly és magasröptű beszélgetéseket szoktunk folytatni, remek kifejezéssekkel! (és h ON is legyek: hiányzik is! 😊)

|
több mint 13 éve
dcsicsak Chicago Bears 1 553
Székletfehérvár... :'D
több mint 13 éve
és ha lakóterületen kívül jövök 90-el, és mellékútról kikanyarodik elém vki, és hátulról telibeverem? (tegyük fel szemből jöttek, ezért frontális ütközés elkerülve ki kerülni se tudtam, és árokba se akartam menni) 😛Divat
itt nincs szó arról, hogy te mögötte haladtál volna 😊fetomy

tiszába vagyok vele, h ő lenne a hunyó, pusztán székletfehérvári barátom állítását próbáltam "tesztelni"... 😊

|
több mint 13 éve
és ha lakóterületen kívül jövök 90-el, és mellékútról kikanyarodik elém vki, és hátulról telibeverem? (tegyük fel szemből jöttek, ezért frontális ütközés elkerülve ki kerülni se tudtam, és árokba se akartam menni) 😛Divat
itt nincs szó arról, hogy te mögötte haladtál volna 😊
több mint 13 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 270
és ha lakóterületen kívül jövök 90-el, és mellékútról kikanyarodik elém vki, és hátulról telibeverem?Divat
Akkor nem adta meg neked az elsőbbséget.
több mint 13 éve
YoungZeeZee 9 509
Velem is történt egy mókás eset. mint utólag rájöttem egy biztosítási csaló jött belém.
A pirosnál szépen megálltam és rá pármásodpercre belém szállt. Annyira jó fej és segítőkész volt, hogy el sem hittem ( Allianz területi képviselő volt az ürge ) a lényeg az ő autója casco-s volt kb. 2 nap alatt megcsinálták. Enyém meg gazdasági totálkáros lett, mondjuk nem trabantról beszélek és nem is egy új merciről. Kaparhattam rendesen😕
több mint 13 éve
jaja ahogy mondtam, ha hátulról belemész, mindegy, hogy csúszott az út, az előtted levő satuzott, vagy meglátta kiszel tündit meztelenül a Blahán, akkor is az a hibás aki hátul volt, mert a követési távolságnak nem az a lényege, hogy 5 méter, hanem hogy annyi, hogy ha bármi történik, meg tudsz állni. Ez így egyébként jogos is szerintem.

Tán csak akkor nem a hátsó a hibás, ha az előtte levő beletolat, de akkor meg menetirány szerint ő volt hátul, szóval dettó.. 😊 😀fetomy
Aki kanyarodott nem adta meg az elsőbbséget neked, ő a hunyó.
De akkor az oldalát kapod el.
Ha viszont 10 km/h-val bejön eléd, majd satuzik, már te vagy a hunyó.

Mondjuk faterom így kapott oldalba egy rendőrautót a Deák térnél, nem használtak semmiféle jelzést, és elég morcosak is voltak.
De a szabály az szabály.

több mint 13 éve
jaja ahogy mondtam, ha hátulról belemész, mindegy, hogy csúszott az út, az előtted levő satuzott, vagy meglátta kiszel tündit meztelenül a Blahán, akkor is az a hibás aki hátul volt, mert a követési távolságnak nem az a lényege, hogy 5 méter, hanem hogy annyi, hogy ha bármi történik, meg tudsz állni. Ez így egyébként jogos is szerintem.

Tán csak akkor nem a hátsó a hibás, ha az előtte levő beletolat, de akkor meg menetirány szerint ő volt hátul, szóval dettó.. 😊 😀fetomy
és ha lakóterületen kívül jövök 90-el, és mellékútról kikanyarodik elém vki, és hátulról telibeverem? (tegyük fel szemből jöttek, ezért frontális ütközés elkerülve ki kerülni se tudtam, és árokba se akartam menni) 😛

|
több mint 13 éve
JéBé Green Bay Packers 7 884

Ezt alá tudom támasztani, így vesztettem el a jogosítványt is 3 hónapra. Hiába állt meg hirtelen ha nincs féknyom (kössz ABS) teljesen egyértelmű.
több mint 13 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 519
fos nap.
több mint 13 éve

Tán csak akkor nem a hátsó a hibás, ha az előtte levő beletolat, de akkor meg menetirány szerint ő volt hátul, szóval dettó.. 😊 😀
több mint 13 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
aki 20-al se halad az is veszélyes, balesetet tud okozni, feltartja a forgalmat,belecsúsznak stb...Kroos
ironizáltam, és ezt folytatva: ha belecsúszol valakibe, tuti te vagy a hibás, mert nem tartottad be a követési távolságot 😊fetomy
Nem irónia sajnos, hanem a valóság.Rendőr ismerős mondta, hogy az a gyakorlat a szervnél, hogy csúszós úton való balesetokozásnál az az alap, hogy nem az útviszonyoknak megfelelő sebességet választottál, és ugrik a jogsi 3 hónapra.És, akkor sem volt jó a sebességválasztás, ha éppen toltad a kocsit, tehát az a lényeg, hogy csúszós úton nincs megfelelő sebesség!Legalábbis ez volt a gyakorlat pár éve.Ha változott azóta, akkor sorry!laccoo74
Én ezektől a külfödi rendszámos románoktól kapok agyfaszt. Most is kinyírtak egy egész családod. Hallgatom a hírt, Karcag környéke, francia rendszám, na mondom, az ártándi eltérőnél volt valami román. Hát moldáv volt a lelkem, ennyit tévedtem. füligjimmy
szerencsétlen vendégmunkás (nem = a maffiózóval) ment haza a családjához.Amadeus91
Az a gond, hogy szerencsétlenek tényleg szeretnének minél hamarabb haza, ill. visszaérni és inkább nem állnak meg pihenni, mert azt az időt sem akarják elvenni a családtól.Amikor nyáron megindulnak a törökök haza,németből, na, akkor van nagy elhullás.laccoo74
ez a mai világ sajátja sajnos. A Németországból - a családjához - hazafele tartó magyar állampolgár sem 60-nal döcög végig a bécsi elkerülőn.Amadeus91
Láttam olyan csávót, aki egy kisbusz után rakott egy trélert, rajta egy kocsi. Egy rakás szarral vontatott egy nagyobb rakás szart, ez elég gyakori látvány. Mondjuk az, hogy a sofőr a bal lábát kirakta az ablakon, azért az szerencsére elég ritka.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 13 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 519
aki 20-al se halad az is veszélyes, balesetet tud okozni, feltartja a forgalmat,belecsúsznak stb...Kroos
ironizáltam, és ezt folytatva: ha belecsúszol valakibe, tuti te vagy a hibás, mert nem tartottad be a követési távolságot 😊fetomy
Nem irónia sajnos, hanem a valóság.Rendőr ismerős mondta, hogy az a gyakorlat a szervnél, hogy csúszós úton való balesetokozásnál az az alap, hogy nem az útviszonyoknak megfelelő sebességet választottál, és ugrik a jogsi 3 hónapra.És, akkor sem volt jó a sebességválasztás, ha éppen toltad a kocsit, tehát az a lényeg, hogy csúszós úton nincs megfelelő sebesség!Legalábbis ez volt a gyakorlat pár éve.Ha változott azóta, akkor sorry!laccoo74
Én ezektől a külfödi rendszámos románoktól kapok agyfaszt. Most is kinyírtak egy egész családod. Hallgatom a hírt, Karcag környéke, francia rendszám, na mondom, az ártándi eltérőnél volt valami román. Hát moldáv volt a lelkem, ennyit tévedtem. füligjimmy
szerencsétlen vendégmunkás (nem = a maffiózóval) ment haza a családjához.Amadeus91
Az a gond, hogy szerencsétlenek tényleg szeretnének minél hamarabb haza, ill. visszaérni és inkább nem állnak meg pihenni, mert azt az időt sem akarják elvenni a családtól.Amikor nyáron megindulnak a törökök haza,németből, na, akkor van nagy elhullás.laccoo74
ez a mai világ sajátja sajnos. A Németországból - a családjához - hazafele tartó magyar állampolgár sem 60-nal döcög végig a bécsi elkerülőn.