Kedves visszatérők: újra működik a regisztráció és az elfelejtett jelszó kiküldése

Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 13 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 451 — Keep pounding
A jó öreg pinyő megmondja a tutit. A katasztrófavédelem a helyzet magaslatán, a civilek hülyék.
Azért megkérdezném, mit várt egy olyan országban, ahol ők vannak kormányon, épeszű embereket?

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 13 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 727 — Chiefs GM
Azért az hozzátartozik az igazsághoz, hogy megjött 5 osztrák nagy teljesítményű hómaró/hókotró, végignyomták az M1-est, és jééé, meg is nyitották a pályát pest felé...

több mint 13 éve
JéBé Green Bay Packers 8 240
Képekből, videokból ítélve ezt MINDEN országban hasonlóan beszopták volna, ez részben meg is történt amúgy. Tele van ilyenekkel a híradó csak minket nem izgat amíg nem velünk történik 😊
több mint 13 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 35 053
több mint 13 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Az ügyfélszolgálatokon hosszabb volt a sor, mint a jegypénztáraknál.Gogo
"Poénból hívogattuk a MÁV-ot, én a 124. voltam a sorban, 1 óra múlva már a 102. 😀
több mint 13 éve
Amúgy a legabszurdabb az volt, hogy hajnal 4-re megközelítettük Debrecent olyan 6-7 kilométerre. De áramszedő OFF, és reggel 5-ig semmi az égadta világon nem történt. Pont egy olyan szakaszon álltunk meg, ahol kanyarodik az út, nem láttuk be a 4-es főutat, hogy melyik oldalon kellene leszállni, és elindulni gyalog. Aztán 5 után szóltak,hogy jön a katasztrófavédelem, de nem azért, hogy behúzzanak minket az ország 2. városába, hanem azért, hogy meleget hozzanak. 😀 Mert amúgy az IC-n olyan hajnal 1-2 között teljesen elment a fűtés, iszonyatosan hideg volt, még kabátban, sálban, sapkában, kesztyűben el lehetett viselni, de 4-5 fele valami farkasordító hideg volt így is.

Püspökladányban és Szoboszlón is volt képük bemondani, hogy : "Köszönjük utasainknak, hogy járatunkat választották." 😀

Ezen mindenki kínjában röhögött, abszurdabb nem is lehetett volna a dolog. 😀

Nálunk semmiféle segítség nem volt, sok családos ember, kisgyerekkel, idősek, stb. Kajám elfogyott, a vizem is, majd fél napig nem ittam egy kortyot sem.

És sokkal rosszabb is lehetett volna...
több mint 13 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
Az ügyfélszolgálatokon hosszabb volt a sor, mint a jegypénztáraknál.

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 13 éve
Indulás: Budapest Nyugati pályaudvar csütörtök 16:23

Érkezés Debrecenbe: péntek reggel 06:13 perc

Menetidő: 13 óra 50 perc

Késés: 11 óra 8 perc (668 perc)

Egyszerűen leírhatatlan ami például velem is történt. Minden szar tobzódott, és csak a mi vonatunkon volt vagy 800 ember.
több mint 13 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 539 — Bears & Illinois fan
Photoshop 😀Toca
áhh, csak tejszínhabos cukrászati készítményekbe mártott matchboxok 😀atapapa
Akikről a belügymini..... szter úr elmondta, mekkora faszok, hogy elindultak....

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 13 éve
Atari Pittsburgh Steelers 1 364 — Tulipános Fan- fan
Eközben egy paralel univerzumban:

Sobri Jóska
Ugye, aki felkészült: nem akad el 30 centis hóban, nem fogy ki a benzin és ha nagy gebasz van, még mindig fel lehet vágni a hasát és a belei közt kihúzni az éjszakát.

"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 13 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 526 — #neverpunt
Photoshop 😀Toca
áhh, csak tejszínhabos cukrászati készítményekbe mártott matchboxok 😀

több mint 13 éve
Toca Minnesota Vikings 20 961 — Vikings fan
én egyébként nem értem, hogy ebben az országban, ha leesik a hó, akkor miért bénul meg minden....Amadeus91
Hóátfúvás?dcsicsak
talán

atapapa
Photoshop 😀
több mint 13 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 526 — #neverpunt
én egyébként nem értem, hogy ebben az országban, ha leesik a hó, akkor miért bénul meg minden....Amadeus91
Hóátfúvás?dcsicsak
talán

több mint 13 éve
Zolika Indianapolis Colts Ole Miss Rebels 1 020
voltam én már ennél szarabb időben más országban, érdekes módon ott nem bénult meg a félország.

Amadeus91
Azt ne mondd, hogy csak Magyarországon történhet ilyen. Láttam én hasonló helyzetről szóló híradásokat - az elmúlt pár hónapban- Németországból, Franciaországból, Angliából és még lehetne sorolni más országokat is. Nem csak nálunk fordul elő az ilyesmi.

több mint 13 éve
bármilyen hihetetlen, nem csak minket "inkompetens" magyarokat baszott tarkón az időjárás
 www.blikk.hu/blikk_aktualis/nyugat-europaban-halottakat-is-kovetelt-a-ho-2179249
több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 38 229 — #NoStress

több mint 13 éve
én hősöm!
több mint 13 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 764 — Steelers fan

Sobri Jóska
Jah, láttam én is: Semjén bevonulása Kézdivásárhelyre. Zseniális. Én a helyében fehér lovon mentem volna, M.Kir tengerész egyenruhában.
több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 38 229 — #NoStress

több mint 13 éve
küldő: BELUGYMIN
Dátum: 12:37, ma
"Segítünk! Ne hagyja el a gépjárművét! Ha elfogy az üzemanyaga, üljön át másik gépjárműbe! Belügyminisztérium"
GTA VI: HungaryAmadeus91
Most kaptam egy ilyet én is. 😀
Visszaírtam nekik, hogy fizetik-e nekem is ? ^^

Már meg el is készítették:
süti
több mint 13 éve
Nem akartam a viccek közé, mert alapból komoly dologról van szó, de azért én láttam ebben egy kis humort:

"Az Osztrák Vöröskereszt várhatóan útnak indít egy konvojt Magyarországra, hogy segítséget nyújtson a rendkívüli időjárási helyzet miatt elakadt autósoknak - erősítette meg az MTI értesülését Gerry Foitik, az Osztrák Vöröskereszt országos bevetési parancsnoka pénteken délben."

Szóval jönnek az osztrákok segíteni. Mikor? Március 15.-én!Jan

"Segítünk! Ne hagyja el a gépjárművét! Ha elfogy az üzemanyaga, üljön át másik gépjárműbe! Belügyminisztérium"

Ez is egyfajta segítség. Ha valaki azt tervezte, hogy kiszáll a fűtött kocsiból, és inkább álldogál a hidegben, annak ezzel megmentették az életét. 😊
több mint 13 éve
süti Los Angeles Rams 4 134 — Rams fan
Most kaptam egy ilyet én is. 😀
Visszaírtam nekik, hogy fizetik-e nekem is ? ^^

Már meg el is készítették:
több mint 13 éve
Nem akartam a viccek közé, mert alapból komoly dologról van szó, de azért én láttam ebben egy kis humort:

"Az Osztrák Vöröskereszt várhatóan útnak indít egy konvojt Magyarországra, hogy segítséget nyújtson a rendkívüli időjárási helyzet miatt elakadt autósoknak - erősítette meg az MTI értesülését Gerry Foitik, az Osztrák Vöröskereszt országos bevetési parancsnoka pénteken délben."

A dátum miatt tényleg vicces de emlékeim szerint volt már hogy mi is segítettünk.
több mint 13 éve

GTA VI: Hungary
több mint 13 éve

Szóval jönnek az osztrákok segíteni. Mikor? Március 15.-én!