Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 13 éve
Kibaszott hó, kibaszott tél...
több mint 13 éve
Hát gondolom attól hogy az m1 után egyből jön az m1HD, ugyanez igaz az összes csatornára amiből van már HD-s is... Meg úgy alapból tematika szerint vannak rendezve a csatornák, először az "általános" magyar adók, aztán filmcsatornák, sportcsatornák, természetfilmes/doku csatornák, gyerekcsatornák, stb. Szerintem sokkal áttekinthetőbb 😊Rataxesigen, ez világos. és értem én, hogy ott van utána a HD. csak kicsit hülyén néz ki, hogy ha mondjuk nem HD csomagja van az embernek, és minden második csatorna van csak. És egyébként szerintem eddig is elég jól tematikus sorrendben voltak, de ez így persze jobb lesz
több mint 13 éve
espéen csak hádébe van? hogy szoruljon a fejire a koton!egyébként ami tetszetős, hogy a zsírtévé, átébé meg ekóizét a zsuzsikacsenellel együtt hátrabaszták ahuva valók...

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
nem mintha annyi tévét néznék, de ez meg mi az isten? mitől lesz ez áttekinthetőbb?igen két napja sikerült eleget gyűlölködnöm miatta...
www.upc.hu/televizio/csatornakiosztas/digital/Szobi22
Bár nem sikerült összekategorizálni az rtl2-t az rtlklubbal és a hipertv2-t a tv2-vel, de valóban áttekinthetőbb. Ha szétzavarsz 100 csatornát 500 programhelyre nyilván nem lesz sok kavar 😊 Mondjuk hozzáteszem nekem eddig sem volt gondom vele. Sőt, ha az ember évekig, vagy akár hónapokig nézi és megszokja ami van, akkor nagyobb kavar lesz, ha az eddig 26-on levő csatorna mostantól 325-ön lesz.
Egyébként még mikor nem központilag szabályozták mi hol van, én is játszottam ezt. Csak ha 40csatornánk volt, akkor 1-től 40-ig voltak elrendezve ugyanígy kategória szerint.
De a legjobb az egészben, hogy a felvételek is megkavarodtak. Olyan dolgok vannak beállítva amik sosem voltak, de nem baj mert úgyse vesz fel semmit ami be van állítva.
Jobban örültem volna, ha inkább azt újítják be, hogy beidőzítik a csatornák programját, hogy ne hagyja le rendszeresen a felvett műsorok végét. Máig nem értem, hogy miért csak az RTLklubon lehet ezt megoldani...
több mint 13 éve
Kibaszott Mikrovezérlők, hogy tudni kell minden egyes kurva regiszter összes bitjét.Az assemblyt is utálom. Anyád.
több mint 13 éve
Eurosport2 hd, espn america hd wow, hú de jó hogy nem lehet upc-m, csak a helyi fos jut 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Hát gondolom attól hogy az m1 után egyből jön az m1HD, ugyanez igaz az összes csatornára amiből van már HD-s is... Meg úgy alapból tematika szerint vannak rendezve a csatornák, először az "általános" magyar adók, aztán filmcsatornák, sportcsatornák, természetfilmes/doku csatornák, gyerekcsatornák, stb. Szerintem sokkal áttekinthetőbb 😊
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 13 éve
nem mintha annyi tévét néznék, de ez meg mi az isten? mitől lesz ez áttekinthetőbb?www.upc.hu/televizio/csatornakiosztas/digital/
több mint 13 éve
de hogy shawnka is egyből ezzel talált be, hihetetlenek vagytok 😀Ez esetben épp aktuális lenne a "Vállald az arcod" topic meglátogatása egy friss fotóval 😀RataxesTegnap leállamvizsgáztam masterképzésen \o/kaszoMa reggel összetörtem a képem, biciklivel elestem az első kanyarban a jégen, ami nem látszott jégnek.kaszo
több mint 13 éve
Ez esetben épp aktuális lenne a "Vállald az arcod" topic meglátogatása egy friss fotóval 😀Tegnap leállamvizsgáztam masterképzésen \o/kaszoMa reggel összetörtem a képem, biciklivel elestem az első kanyarban a jégen, ami nem látszott jégnek.kaszo
.png)
több mint 13 éve
Tegnap leállamvizsgáztam masterképzésen \o/kaszoMa reggel összetörtem a képem, biciklivel elestem az első kanyarban a jégen, ami nem látszott jégnek.
több mint 13 éve
Kibaszott hóesés + vizsgák együtt...Holnap reggel 9-re kell mennem, szóval azt hiszem, indulhatok úgy 6:30-kor, hogy beérjek Solymárról a Keletibe.
De jóóó lesz!
több mint 13 éve
Pharmaton tényleg az egyik legjobb, de lehet kúraszerűen nyomni egy ampullás Ginseng Royalt is 10 db van egy dobozban , nagyon fasza roboráló ( méhpempő,ginseng,pollen)és nem is drága !Gennyes torokgyulladás ajándékba a bölcsiből az egész családnak.Te örökké beteg vagy.
Szupi.Bazzani
Valami immunerősítőt kéne szedned, én a Pharmaton Vital-t ajánlom, egy kis C-vitaminnal kiegészítve, de biztos van még sok hasonlóan hatékony cucc.Sobri Jóska
hacsak nem vagy allergiás is, mert akkor inkább ne!
Kínai kriksz-krakszos a cucc, de nem kell aggódni nem gagyi...
több mint 13 éve
A cigányok a mi követeink! Ha valahol azt gondolnák, hogy idehaza üldöztetés és diktatúra van, csak oda kell küldenünk őket.nincs is, amit be is bizonyítanak majd azzal, hogy tényleg visszavonják a Cozma-ügyből ismert Sztojka Iván büntetését 😊
Mindjárt kiderül, hogy Magyarország igenis demokratikus és nincs semmiféle rasszizmus.Atari
több mint 13 éve
Nem tudom, miért ide linkelem, de mellesleg megdőlt az antiszemitizmus genetikai alapja:www.origo.hu/tudomany/tortenelem/20130116-genetikai-kutatas-az-europai-zsidosag-eredete-es-a-kaukazusi-nepek.html
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 13 éve
A cigányok a mi követeink! Ha valahol azt gondolnák, hogy idehaza üldöztetés és diktatúra van, csak oda kell küldenünk őket.Mindjárt kiderül, hogy Magyarország igenis demokratikus és nincs semmiféle rasszizmus.
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 13 éve
"Kanada nem küldhet senkit Miskolcra!"/Kriza Ákos/
"A roma nem üres üveg, hogy visszaváltsuk!"
/Én/
több mint 13 éve
Kollégám kisfia emiatt most épp kórházban van. Valami retkes vírus van gondolom. Sajnos ilyen a bölcsi első éve. A kicsi három nap alatt kinn van belőle, nekünk meg hetek kellenek.Pedig jobban járnátok vele, mert kipucolná ezeket a genya vírusokat.
De legalább mi megúsztuk a nagy havat, ez ad némi okot az örömre.Bazzani
Amúgy neked sem ártana valami vitaminkúra, mert ugyan mi is elkaptuk a vírusokat a gyerektől, de csak minden harmadikat, nem úgy mint te hetente......😊
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 13 éve
nem tudom ki találta ki a Globusos Barbecue szósz kinyomómechanizmusát, de nagyon megtudnám ütni. ennyire kezelhetetlen tubussal én még nem találkoztam.shawnkaÉn a Heinz félét gyűlölöm azzal a hártyával... első dolgom hogy kivágom belőle mindig...
több mint 13 éve
nem tudom ki találta ki a Globusos Barbecue szósz kinyomómechanizmusát, de nagyon megtudnám ütni. ennyire kezelhetetlen tubussal én még nem találkoztam.shawnkaCserébe viszont kurva finom 😀 Mondjuk érzékeny gyomrúaknak nem ajánlott 😊
.png)
több mint 13 éve
Vagy bölcsiből kihozás után lefertőtleníteni a gyereket, bár valszeg a vitamin humánusabb 😊Gennyes torokgyulladás ajándékba a bölcsiből az egész családnak.Te örökké beteg vagy.
Szupi.Bazzani
Valami immunerősítőt kéne szedned, én a Pharmaton Vital-t ajánlom, egy kis C-vitaminnal kiegészítve, de biztos van még sok hasonlóan hatékony cucc.Sobri Jóska
több mint 13 éve
nem tudom ki találta ki a Globusos Barbecue szósz kinyomómechanizmusát, de nagyon megtudnám ütni. ennyire kezelhetetlen tubussal én még nem találkoztam.
több mint 13 éve
Soha nem voltam beteges típus csak amióta a kislány bölcsis.Már gondoltam rá, hogy szednem kell valamit.
Amúgy a többi bölcsis szülő is küzd a sok hazahordott bacitól.
több mint 13 éve
Én meg napi fél deci házipálinkát javasolnék 😊RataxesDe szigorúan reggel!