Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 13 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 446
Hat az nagyon ala lotted, tegyel ra egy 2-3x szorzot ha nem tobbet.
Amugy meg tevedsz , hogy azert fizetsz, hogy pontosan ott legyen a busz, ezert is van benne hogy a menetrend valtozay jogat fenttartjak. Azert BP-n neha eleg nehez megoldani hogy a busz soha / sehonnan ne kessen.
Gondolom az a busz sem mindig 10 percet kesik mert 1. Akkor atirtak volna a menetrendet 2. Gondolom ha mindig 10 percet kesik van annyi eszed hogy 10 perccel kesobb mesz le 😊.
Raadasul tokeletesen osszefuzheto Kishaszi hszevel , hiszen a busz is abba a forgalomba kozlekedik nagy reszt amibe a szerencsetlen gyokerek 20-al mennek. Jo van buszsav, de az se mindig megoldas.
Hidd el ha nem lenne forgalom akkor BKK is tartana menetidoket.Toca
kb 1 órát utazok mire odaérek, h felszálljak arra a buszra, de optimalizáljam ki, h 10 perccel később érjek oda. Köszi. Egyébként elég nagy szórása van annak, h mikor érek oda, mégis mindig több mint 10 percet várok. Pedig, ha papíron 10 percenként indul és van amikor valaki több mint 10 percet vár, akkor kell lenni olyannak is, h 2 busz érkezése között összesen nem telik el 10 perc. Mégse sikerült beletrafálnom, amikor meg mégis, az olyan ritkán van, h simán betudható mérési hibának.

Annak pedig mi köze a forgalomhoz, h az 1. megállóban állok, 2 perc múlva ott kell lennie a busznak, állnak mellettem egy csomóan, tehát még csak nem is pont elment a busz az orrom előtt. elindulni felfelé, nem merek, mert ha félúton vagyok akkor beszopom. Szóval 12 percig nézem az álló buszt az eggyel korábbi megállóban. Na ez kurvára nem a forgalom miatt van, már boccs.

Ahogy az se, h 3 perccel a menetrendszerinti időpont előtt odaérek, az órám pontos, illetve valamennyit siet, de a busz mégis elment. Várok. Jön szembe egy busz, ami indulhatna vissza, mmégse indul, hanem kimarad 1 járat. Ezt se lehet a forgalomra fogni.

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 13 éve
davemayer Chicago Bears 15 476 — "Grammar maci"
Kerékpár pc_x
én tuti nem kerékpároznék pesten, nagyon becsülöm azokat akik meg merik próbálni. Persze nem azokat akik a kreszt zárójelbe helyezik ha felülnek...

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Toca Minnesota Vikings 20 282 — Vikings fan
Amikor egy időben annyit túlóráztam, h rendszeresen éjszakai járattal kellett hazajárnom /*btw, ez viszont nagy piros pont a BKK-nak, h van éjszakai járat*/, akkor volt h inkább Taxit hívtam. 2500ért vitt haza. Ha oda-vissza Taxival járnék, akkor az mondjuk napi 5K lenne, havi 10K helyett. Na ennél lehet, h a költözés is olcsóbb, vagy az autó. De az ott kezddődne, h 100+K a jogsiért, millió fölött az autó, annak a fenntartása, amortizáció miatti karbantartás, vizsgáztatás, üzemanyag, évi 150-200K-ra becslem. És akkor még az autó törlesztőrészletei, csak h panaszkodjak, h mekkora dugó van, persze minden autóban egyetlen egy ember ül. Állnak a dugóban pöfögik ki a kipufogógázt, növelve a szmogszintet.

A megoldás az, h nem Pesten kell dolgozni. Összegyűjtök elég pénzt, megyek ki vidékre. Van néhány szép falu/kisváros kicsi hazánkban, ahol nyugalmas stressz- és idegeskedésmentes életet remélek...Black_Adder
Hat az nagyon ala lotted, tegyel ra egy 2-3x szorzot ha nem tobbet.
Amugy meg tevedsz , hogy azert fizetsz, hogy pontosan ott legyen a busz, ezert is van benne hogy a menetrend valtozay jogat fenttartjak. Azert BP-n neha eleg nehez megoldani hogy a busz soha / sehonnan ne kessen.
Gondolom az a busz sem mindig 10 percet kesik mert 1. Akkor atirtak volna a menetrendet 2. Gondolom ha mindig 10 percet kesik van annyi eszed hogy 10 perccel kesobb mesz le 😊.
Raadasul tokeletesen osszefuzheto Kishaszi hszevel , hiszen a busz is abba a forgalomba kozlekedik nagy reszt amibe a szerencsetlen gyokerek 20-al mennek. Jo van buszsav, de az se mindig megoldas.
Hidd el ha nem lenne forgalom akkor BKK is tartana menetidoket.
több mint 13 éve
pc_x 943 — Red Fist
Kerékpár

több mint 13 éve
Amikor egy időben annyit túlóráztam, h rendszeresen éjszakai járattal kellett hazajárnom /*btw, ez viszont nagy piros pont a BKK-nak, h van éjszakai járat*/, akkor volt h inkább Taxit hívtam. 2500ért vitt haza. Ha oda-vissza Taxival járnék, akkor az mondjuk napi 5K lenne, havi 10K helyett. Na ennél lehet, h a költözés is olcsóbb, vagy az autó. De az ott kezddődne, h 100+K a jogsiért, millió fölött az autó, annak a fenntartása, amortizáció miatti karbantartás, vizsgáztatás, üzemanyag, évi 150-200K-ra becslem. És akkor még az autó törlesztőrészletei, csak h panaszkodjak, h mekkora dugó van, persze minden autóban egyetlen egy ember ül. Állnak a dugóban pöfögik ki a kipufogógázt, növelve a szmogszintet.

A megoldás az, h nem Pesten kell dolgozni. Összegyűjtök elég pénzt, megyek ki vidékre. Van néhány szép falu/kisváros kicsi hazánkban, ahol nyugalmas stressz- és idegeskedésmentes életet remélek...

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 13 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 165 — Steelers fan
innen szeretnék gratulálni a közútkezelőnek, hogy ismét váratlanul érte őket a januári tél/havazás.

a tegnap esti cca 3 órás autózásom alatt az árpád híd - rózsakert - budakeszi - biatorbágy - törökbálint - ii ker útvonalon egy, azaz 1 db hókotróval v síkosság-mentesítővel nem sikerült találkozni.

köszönjük!gabtsi
Kollégám Pécelen lakik, hasonló gondolatok támadtak benn, hogy midőn megtette a házáig azt a 25+ km távolságot az autójával, addig 1 db hókotrót látott össz-vissz,,,

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
davemayer Chicago Bears 15 476 — "Grammar maci"
Kérdés hogy a taxi mennyivel drágább mint egy bérlet egy egész hónapban. De mivel nem vagyok bp-i, így nem vagyok tisztában a taxis tarifákkal, de még a bkv bérletek árával sem. Bruce
bkv 10 500, ha taxizol mindenhova (amit még nem próbáltam) akkor tuti 200e felett leszel egy hónapban.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 756 — Salus populi suprema lex esto
Kérdés hogy a taxi mennyivel drágább mint egy bérlet egy egész hónapban. De mivel nem vagyok bp-i, így nem vagyok tisztában a taxis tarifákkal, de még a bkv bérletek árával sem.
több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 132 — #NoStress
Mindjárt érkezik SJ és közli h ha ez idegesít akk költözz közelebb 😀empty taxi
Úgy érzem magam, mint Illetékes Elvtárs.
Kellek én ide, ha mindenki jobban tudja, hogy mit akarok mondani?
Ráadásul rosszul?
Biztosan nem a közelebbköltözést javasoltam volna, hanem a taxit. Sokkal logikusabb.

több mint 13 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 239 — NFL bracket champion '26
Mindjárt érkezik SJ és közli h ha ez idegesít akk költözz közelebb 😀

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Nah. 3-as villamos, régen 13-as. Akkor még csak az Örsig járt... Gubacsi út vá-tól hozzánk 8 perc menetidő. Rendszeresek késések, 4-8 perc. 40 megállóra, 15 óra utazásra vetítve a 4-8 perc nem tűnik soknak, viszont nekem az 50-100%-os késést jelentett rendszeresen. akkor kurva bosszantó, ha csak 2-3 megállót kell mennie az embernek vele, de igazából kkor is, ha sokat, ellenben az Örsön mondjuk mindig későbbi busszal tudtam továbbhaladni a késések miatt. Ami az első megállónál 1 perc, az 23.-nál már markáns különbség lehet.
Mindezt hóban, fagyban, sárban, iskolatáskával, két edzéscuccal. Évekig. Ja, persze, hogy sose volt ülőhely. Plusz rendszeres járatkimaradások....
Akkor büdös, koszos ülések, tisztítatlan kapaszkodók, nyáron hűtés nélkül, télen fűtés nélkül.
Mindezt elég sok pénzért.
Inkább elköltök csak üzemanyagra egy évben fél millió forintot, minthogy a békávéval szopjak még mindig...kishaszi
Nekem 4 különböző közlekedési eszköz, melyek közül az elsőre és utolsóra kell várni sokat, pedig azokkal csak 3-4 megállót megyek. Mivel a két szélén van úgymond, oda is és vissza is szopok.
Ha gyalog elindulok persze, h szinte azonnal lehagy a busz. Kurvára idegesítő tud lenni.
Huszon éves fejjel, ha lenne ülőhely, akkor se ülnék le, de hogy egyszerre tízen legyenek az aurámban, az már kicsit sok. Persze egy csöves minden járatra jut, nem mintha erről a bkk tehetne.

Több mint 1 óra utazás munkába, több mint 1 haza. Minden nap több mint 2 órát utazással tölteni igencsak frusztráló.

Otthon persze csak óránként jártak a buszok, most már még ritkábban, de átszállás nélkül eljutottam bárhova, ráadásul kellően pontosan jártak a buszok is. De ez a 3 átszállás, nettó >20 perc várakozás ez kikészít.

több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 132 — #NoStress
HOgy az a jó nádvágó büdöslábú szőröstalpú mocskos cibákos kurva marinéni büdösszájú moszkvai hernyótalpas bárcás ribanc kurva anyját az összes gyökérbuzi autósnak, akik 30-cal haladnak a városban!!!!! Leesik 2 centi hó bazmeg és már kettesnél nem lehet feljebb kapcsolni csak 5 másodpercekre. Arra van esze a sok büdös taplószarházinak, hogy 5-6-7 milliós autókat vegyenek, de vezetni megtnulni az luxus basszák meg az nyjukat!!! Fasz teli van ezzel a sok gyökérrel, hogy emiatt nem lehet haladni avárosban még ilyenkor sem, amikor alig vannak, mert az utak ilyen esetben és forgalmi helyzetekben alkalmatlanok az előzésre....

Fogalmatlan béna faszgejek....kishaszi
ment a pluszegy, és még azt tenném hozzá, hogy innen szeretnék gratulálni a közútkezelőnek, hogy ismét váratlanul érte őket a januári tél/havazás.

a tegnap esti cca 3 órás autózásom alatt az árpád híd - rózsakert - budakeszi - biatorbágy - törökbálint - ii ker útvonalon egy, azaz 1 db hókotróval v síkosság-mentesítővel nem sikerült találkozni.

köszönjük!gabtsi
Azért ne tessék meglepődni azon, hogy a havazás váratlanul éri az illetékeseket, egy olyan országban, melynek jelentős része dec 22-23-án döbben rá, hogy 24-én lesz karácsony.

több mint 13 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
HOgy az a jó nádvágó büdöslábú szőröstalpú mocskos cibákos kurva marinéni büdösszájú moszkvai hernyótalpas bárcás ribanc kurva anyját az összes gyökérbuzi autósnak, akik 30-cal haladnak a városban!!!!! Leesik 2 centi hó bazmeg és már kettesnél nem lehet feljebb kapcsolni csak 5 másodpercekre. Arra van esze a sok büdös taplószarházinak, hogy 5-6-7 milliós autókat vegyenek, de vezetni megtnulni az luxus basszák meg az nyjukat!!! Fasz teli van ezzel a sok gyökérrel, hogy emiatt nem lehet haladni avárosban még ilyenkor sem, amikor alig vannak, mert az utak ilyen esetben és forgalmi helyzetekben alkalmatlanok az előzésre....

ment a pluszegy, és még azt tenném hozzá, hogy innen szeretnék gratulálni a közútkezelőnek, hogy ismét váratlanul érte őket a januári tél/havazás.

köszönjük!

ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
Ki mit szól Bayerhez?
 www.magyarhirlap.hu/ki-ne-legyen

csak az írjon aki elolvasta!!
nem látok benne kivetni valót. tudom rasszista vagyok ezért:

sok "állatvédő" meg szánalmas, aki ezt nem érti, meg félremagyarázza látogassa meg a fiatal sportolókat a kórházban és nézzen a szemükbe és ott mondja el aKroos
Elolvastam, és egyezik a véleményem.Nem hittem volna, hogy egyszer Bayer Zsolttal közös lesz a véleményem, de lám ez a nap is eljött.Na, már várom a kommenteket, hogy mekkora tufa rasszista vagyok.
több mint 13 éve
Abban az országban, ahol egy háztartásra 2-4 autó jut, tényleg csak muszájból működtetik a dolgot...jjncaa
köszi, az én háztartásomra 0 db autó jut, de valóban töröljék el a buszjáratot mert minek.
És ha 15 percenként jár, akkor azt írják, h 15 percenként jár, ne azt h 10 percenként. Ha ki van írva, h teszem az 8:11-kor indul, akkor induljon el 8:11-kor.
Amikor a -10 fokban fagyoskodok a buszmegállóban abban a hiszemben, h pár perc és jön, akkor kurvára nem vigasztal, h más egyszerre 2 autót vezet, és ott ül mindenki a dugóban.

Én azért fizetem a bérletet, h legyen busz, amire felszállhatok, abban az időben, amikor ki van írva, h indul. És nincs pénzem venni és fenntartani 2-4 autót, ráadásul vagyok is annyira környezettudatos, h fölöslegesen ne növeljem a szénmonoxid kibocsájtást, stb...Black_Adder
Nah. 3-as villamos, régen 13-as. Akkor még csak az Örsig járt... Gubacsi út vá-tól hozzánk 8 perc menetidő. Rendszeresek késések, 4-8 perc. 40 megállóra, 15 óra utazásra vetítve a 4-8 perc nem tűnik soknak, viszont nekem az 50-100%-os késést jelentett rendszeresen. akkor kurva bosszantó, ha csak 2-3 megállót kell mennie az embernek vele, de igazából kkor is, ha sokat, ellenben az Örsön mondjuk mindig későbbi busszal tudtam továbbhaladni a késések miatt. Ami az első megállónál 1 perc, az 23.-nál már markáns különbség lehet.
Mindezt hóban, fagyban, sárban, iskolatáskával, két edzéscuccal. Évekig. Ja, persze, hogy sose volt ülőhely. Plusz rendszeres járatkimaradások....
Akkor büdös, koszos ülések, tisztítatlan kapaszkodók, nyáron hűtés nélkül, télen fűtés nélkül.
Mindezt elég sok pénzért.
Inkább elköltök csak üzemanyagra egy évben fél millió forintot, minthogy a békávéval szopjak még mindig...

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 756 — Salus populi suprema lex esto
Gondolom JJ az USÁra gondolt, mint 2-4 autó háztartásonként.
több mint 13 éve
Abban az országban, ahol egy háztartásra 2-4 autó jut, tényleg csak muszájból működtetik a dolgot...jjncaa
köszi, az én háztartásomra 0 db autó jut, de valóban töröljék el a buszjáratot mert minek.
És ha 15 percenként jár, akkor azt írják, h 15 percenként jár, ne azt h 10 percenként. Ha ki van írva, h teszem az 8:11-kor indul, akkor induljon el 8:11-kor.
Amikor a -10 fokban fagyoskodok a buszmegállóban abban a hiszemben, h pár perc és jön, akkor kurvára nem vigasztal, h más egyszerre 2 autót vezet, és ott ül mindenki a dugóban.

Én azért fizetem a bérletet, h legyen busz, amire felszállhatok, abban az időben, amikor ki van írva, h indul. És nincs pénzem venni és fenntartani 2-4 autót, ráadásul vagyok is annyira környezettudatos, h fölöslegesen ne növeljem a szénmonoxid kibocsájtást, stb...

több mint 13 éve
...kishaszi
Vigyázz, mert ha ezek az elemek felgyorsulnak, akkor meg megállni nem tudnak és beléd durrantanak a kereszteződésben.....Melyik a jobb? 😊csi77
Az a jobb, ha otthon marad ez a sok buzi😊

több mint 13 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 266 — Bears & Illinois fan

Vigyázz, mert ha ezek az elemek felgyorsulnak, akkor meg megállni nem tudnak és beléd durrantanak a kereszteződésben.....Melyik a jobb? 😊

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 13 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Az élet nagy paradoxonjai:
Egy buszjárat 10 percentként indul, mégis mindig több mint 10 percet kell rá várni, bármikor is érsz oda.
Black_Adder
Kevés busz és/vagy rövid menetidőAsbee
bezzeg az USA-ban nem 10 percenként mennek a buszok, hanem óránként egyszerre az összes minden irányba...jjncaa
Gondolom nem is veszteséges.Hanni
Személyszállítást nem lehet nyereségessé tenni.

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 13 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 848 — no es importante
Abban az országban, ahol egy háztartásra 2-4 autó jut, tényleg csak muszájból működtetik a dolgot...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 641 — Poloska confirmed
Egy buszjárat 10 percentként indul, mégis mindig több mint 10 percet kell rá várni, bármikor is érsz oda.
Black_Adder
bezzeg az USA-ban nem 10 percenként mennek a buszok, hanem óránként egyszerre az összes minden irányba...jjncaa
Gondolom nem is veszteséges.
több mint 13 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 848 — no es importante
Black_Adder
bezzeg az USA-ban nem 10 percenként mennek a buszok, hanem óránként egyszerre az összes minden irányba... Aztán ha közbe jön valami - ma épp egy biciklilopás (van két tartó az első lökhárítónál, valaki lekapta az egyik kerékpárt, majd eltekert vele, fel kellett venni a jegyzőkönyvet, stb,, ezért nem indult el a járat) - akkor lehet szopni egy órát a megállóban

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
OFF
Ez ugye Perry Cox a Scrubsból?Hatalmas kedvenc volt,Ted után. 😊Cowboykarcsi
stimmel.
fun fact: ő játszotta a 'köcsög' riportert a Minden héten háborúban
JSanyo
meg a nekem 8ban a "másik" fekete-fehér párosból a rossz arcú bűnözőgyilkost 😊 meg ha jól emlékszem a Szakaszban is játszott.Cowboykarcsi
jaja 😊 de azért mégiscsak Cox a legismertebb szerepe

több mint 13 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
OFF
Ez ugye Perry Cox a Scrubsból?Hatalmas kedvenc volt,Ted után. 😊Cowboykarcsi
stimmel.
fun fact: ő játszotta a 'köcsög' riportert a Minden héten háborúban
JSanyo
meg a nekem 8ban a "másik" fekete-fehér párosból a rossz arcú bűnözőgyilkost 😊 meg ha jól emlékszem a Szakaszban is játszott.

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen