Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 13 éve
Gyűlölöm a rózsaszín rucikába bújtatott ölebecskéket.Legszívesebben rúgnék a gozdijukon egy FG-T.Miért kell egy kutyát hominak öltöztetni?laccoo74Alapvetően túlzás azokat az állatokat kutyának nevezni amiket rózsaszín rucikákba lehet öltöztetni.
több mint 13 éve
Gyűlölöm a rózsaszín rucikába bújtatott ölebecskéket.Legszívesebben rúgnék a gozdijukon egy FG-T.Miért kell egy kutyát hominak öltöztetni?
több mint 13 éve
Túl sok babot ettél, attúl hallucinálsz, de akkor se tudsz akkora passzátot, ami elfújná a Wetskinst! 😉

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
a franciák franciául se tudnak, én úgy kérdeztem tőlük, hogy hol az eiffel torony (pár utcára voltunk mint kiderült) és kb. a 4. tudta megmutatni. 😀btw tök jó, ma lezártam a kocsit, zsebreraktam a kulcsot míg bementünk a tuskóba, kimegyünk, nyitnám az ajtót erre nincs meg a kulcs fele. Haza kellett menni a pótkulcsért, de a vicc, hogy nem tört bele, nem volt az autó körül és nem volt a zsebemben sem a letört darab, úgyhogy fogalmam nincs mi a fene lett vele 😀
Hogy témába vágjak, valószínű míg vásároltam, egy cigány kilopta a zsebemből, letörte a végét majd visszarakta, a végét meg leadta jó pénzért a telepen 😀
több mint 13 éve
YoungZeeZee
9 509
Kicsit belekóstolok a témába. Azt írom le amit tapasztaltam.A 8-ban nőttem fel. Egy embert leszámítva senkivel nem volt bajom, de ő is csak "poénkodott" velem mikor kisebb voltam, de tetlegesség nem volt. Akkor sem kötöttek belém amikor nullás séróval mászkáltam...Ellenben Angyalföldön akartak megkéselni nem kisebbség😊
Amúgy sok roma származású ismerősöm és barátom volt, miért múlt idő? mert lekoptak. Nem voltak gazdagok, de mégis meghívtak moziba... A lényeg az, hogy mit hozol otthonról. Ha azt látod, hogy Apud hazajön és mondjuk a az asszonyt veri akkor nagy az esély arra, hogy te is ezt fogod csinálni. Ha sok pénzzel jön haza, mert pl. rabol akkor te is azt fogod választani, mert milyen jó és könnyen jön.
Párizsban sokat jártam. Ott van egy-két vadabb kerület rész, ahova már-már félve mentem be..
Ha már általánosítunk: A francia pökhendiek és nem beszélnek angolul. Érdekes módon nekünk angolul válaszoltak és el is kísértek a keresett utcáig..és híresebb- nevesebb emberekkel is összefutottunk, ők is angolul válaszoltak.
Amerikai história X - az erőszak csak erőszakot szül. De tudnám ajánlani az ütközéseket is...
Ennyi lettem volna😊
több mint 13 éve
Nem gondoltam pár hete hogy ilyet írok ,de basza meg hogy lesérült Ponder...
több mint 13 éve
Az American History X is, pont arra mutat rá plasztikusan, hogy egyszerűen nem szabad származási alapon általánosítani.Na az szerintem pont egy viszonylag hiteltelen film a témában, pont a franciák sokkal jobban megragadják sztem a témát, de ez majd' mindegy 😊
Sobri Jóska
több mint 13 éve
Attól még a közhangulat ott is rasszista, mint jelenleg majd' mindenhol a világon.Jaja, nincs is jelentős szélsőjobb párt a franciáknál.. biztos te is sok helyen jártál Párizs vagy épp Marseille külvárosaiban pl.csakugyan nem jártam egyik helyen sem.
Vagy épp South Side of Chicago, vagy Detroit, és így tovább.
:rolleyes:
Igor
Viszont állítom, hogy a franciák nem rasszistábbak bármilyen más nyugati népnél, akár az angolnál akár a németnél, és azt is tudom hogy nem ok nélkül tették azt a cigányokkal amit.
eaglesmcnabb
több mint 13 éve
Jaja, nincs is jelentős szélsőjobb párt a franciáknál.. biztos te is sok helyen jártál Párizs vagy épp Marseille külvárosaiban pl.csakugyan nem jártam egyik helyen sem.
Igor
Viszont állítom, hogy a franciák nem rasszistábbak bármilyen más nyugati népnél, akár az angolnál akár a németnél, és azt is tudom hogy nem ok nélkül tették azt a cigányokkal amit.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Az American History X is, pont arra mutat rá plasztikusan, hogy egyszerűen nem szabad származási alapon általánosítani.
több mint 13 éve
La Haine - nagyon jó film szerintem.Jaja, nincs is jelentős szélsőjobb párt a franciáknál.. biztos te is sok helyen jártál Párizs vagy épp Marseille külvárosaiban pl.A franciák is véletlen pucolták ki őket a sátortáboraikkal együtt.Bazzanipedig ők nyilvánvalóan rasszisták, a fekákat sem engedték be az országba 😛eaglesmcnabb
Igor
Do your job
több mint 13 éve
Jaja, nincs is jelentős szélsőjobb párt a franciáknál.. biztos te is sok helyen jártál Párizs vagy épp Marseille külvárosaiban pl.A franciák is véletlen pucolták ki őket a sátortáboraikkal együtt.Bazzanipedig ők nyilvánvalóan rasszisták, a fekákat sem engedték be az országba 😛eaglesmcnabb
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
Az nyilván csak az egyik faktor, hogy nincsenek rendesen iskoláztatva, de van ugye az őjratermelés és a rasszista bírók/ügyészek/kirendelt ügyvédek stb-stb. De persze lehet, hogy ők az ördög népe, bár én eddig nem így tapasztaltam.ezek szerint 17ed annyi jut 1 cigányra. mert Sobri ezzel indokolja hogy annyival többen bűnöznek a cigányok mint a magyarok 😉eaglesmcnabbarról sem a magyarok tehetnek hogy basznak iskolába járni, lógnak, illetve hogy 2 osztályuk van mint a vonatnak.eaglesmcnabbbocs, hogy csak ezt emelem ki, de rengeteg nem cigány fiatal is lóg, méghozzá nagyon sokat. kibuknak, aztán elmennek szakmunkásnak, vagy emosnak...
JC6
több mint 13 éve
ezek szerint 17ed annyi jut 1 cigányra. mert Sobri ezzel indokolja hogy annyival többen bűnöznek a cigányok mint a magyarok 😉arról sem a magyarok tehetnek hogy basznak iskolába járni, lógnak, illetve hogy 2 osztályuk van mint a vonatnak.eaglesmcnabbbocs, hogy csak ezt emelem ki, de rengeteg nem cigány fiatal is lóg, méghozzá nagyon sokat. kibuknak, aztán elmennek szakmunkásnak, vagy emosnak...
JC6
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
arról sem a magyarok tehetnek hogy basznak iskolába járni, lógnak, illetve hogy 2 osztályuk van mint a vonatnak.eaglesmcnabbbocs, hogy csak ezt emelem ki, de rengeteg nem cigány fiatal is lóg, méghozzá nagyon sokat. kibuknak, aztán elmennek szakmunkásnak, vagy emosnak...
több mint 13 éve
Több embertől is hallottam, hogy 2010-ben a Fideszre szavazott, de az biztos, hogy legközelebb nem fog. Mostanában gondolkoztam rajta, hogy vajon kik lesznek azok, és milyen érvek alapján, akik ezek után is rájuk szavaznak. Hát most ezt is megtudhattam.Pedig a 2010-es szavazási elveddel egyetértek, én is csak amiatt mentem le, hogy ne legyen kétharmad.
több mint 13 éve
Közben már szerkesztettem a kérdést, csak el kellett mennem pelenkázni. Nem magamat. 😊Abban, hogy a saját primér érdekeiket nézik egykutya, kommunikációban, gyűlöletkeltésben, stb. meg nem.Hogy Fidesz, Mszp, Jobbik egykutya, ha arról van szó, hogy egy politikai elitet képeznek, és azt teszik, ami az érdekük, nem azt, ami a te érdeked.Mégis a Fideszre szavazol pedig egykutya a Jobbikkal?
Te lehet, hogy nem tudod megmondani, én meg igen.
Sobri Jóska
Te sem tudod megmondani max azt hiszed magadról.Bazzani
Én azért szavaztam a Fidesz ellen 2010ben, hogy ne legyen kétharmad.
És azért szavazok a Fideszre 2014ben, hogy ne legyen Fidesz-Jobbik kormány.
Azért nem én vagyok az átlagszavazó, ne belőlem indulj ki.
Valamint nekem megfelel a jelenlegi gazdasági környezet (megfelelt a 2010 elötti is), én megtalálom benne a boldogulásomat. És amíg nincs valós diktatúra, vagy kommunizmus, vagy polgárháború, vagy bármi, ami fenekestül felforgatja a jelenlegi (vad)kapitalizmust, meg is fogom találni.
Sobri Jóska
Az élet nagy dolgai.
több mint 13 éve
Abban, hogy a saját primér érdekeiket nézik egykutya, kommunikációban, gyűlöletkeltésben, stb. meg nem.Hogy Fidesz, Mszp, Jobbik egykutya, ha arról van szó, hogy egy politikai elitet képeznek, és azt teszik, ami az érdekük, nem azt, ami a te érdeked.Mégis a Fideszre szavazol pedig egykutya a Jobbikkal?
Sobri Jóska
Te sem tudod megmondani max azt hiszed magadról.Bazzani
Én azért szavaztam a Fidesz ellen 2010ben, hogy ne legyen kétharmad.
És azért szavazok a Fideszre 2014ben, hogy ne legyen Fidesz-Jobbik kormány.
Azért nem én vagyok az átlagszavazó, ne belőlem indulj ki.
Valamint nekem megfelel a jelenlegi gazdasági környezet (megfelelt a 2010 elötti is), én megtalálom benne a boldogulásomat. És amíg nincs valós diktatúra, vagy kommunizmus, vagy polgárháború, vagy bármi, ami fenekestül felforgatja a jelenlegi (vad)kapitalizmust, meg is fogom találni.
több mint 13 éve
Hogy Fidesz, Mszp, Jobbik egykutya, ha arról van szó, hogy egy politikai elitet képeznek, és azt teszik, ami az érdekük, nem azt, ami a te érdeked.Mégis a Fideszre szavazol pedig egykutya a Jobbikkal?
Sobri Jóska
(persze tudom miért. Csak aki az egyik egykutyára szavaz az értelmes, aki a másik egykutyára az értelmetlen.)
Te sem tudod megmondani max azt hiszed magadról.
több mint 13 éve
arról sem a magyarok tehetnek hogy basznak iskolába járni, lógnak, illetve hogy 2 osztályuk van mint a vonatnak.Senkinek sincs megtiltva, hogy tanuljon. Sőt. Azért mert cigány, tehát származási alapon pénzt kap az iskola, a tanár, ha cigány tanulója van. Az önkormányzatnál származási alapon kap segélyt. Had ne folytassam. Ennek ellenére........?apeszosEnnek ellenére egy 10 éves gyerek nem azt teszi, ami a leghasznosabb számára, hanem amit a szülei mondanak.
Ha a szülei hülyék (nem azért mert cigányok, hanem mert iskolázatlanok, szociálisan elmaradottak, rövidlátóak, stb.) akkor a gyereknek sincs promenád a tutiba.Sobri Jóska
több mint 13 éve
Gyermekvédelem?Senkinek sincs megtiltva, hogy tanuljon. Sőt. Azért mert cigány, tehát származási alapon pénzt kap az iskola, a tanár, ha cigány tanulója van. Az önkormányzatnál származási alapon kap segélyt. Had ne folytassam. Ennek ellenére........?apeszosEnnek ellenére egy 10 éves gyerek nem azt teszi, ami a leghasznosabb számára, hanem amit a szülei mondanak.
Ha a szülei hülyék (nem azért mert cigányok, hanem mert iskolázatlanok, szociálisan elmaradottak, rövidlátóak, stb.) akkor a gyereknek sincs promenád a tutiba.Sobri Jóska
több mint 13 éve
Senkinek sincs megtiltva, hogy tanuljon. Sőt. Azért mert cigány, tehát származási alapon pénzt kap az iskola, a tanár, ha cigány tanulója van. Az önkormányzatnál származási alapon kap segélyt. Had ne folytassam. Ennek ellenére........?apeszosEnnek ellenére egy 10 éves gyerek nem azt teszi, ami a leghasznosabb számára, hanem amit a szülei mondanak.
Ha a szülei hülyék (nem azért mert cigányok, hanem mert iskolázatlanok, szociálisan elmaradottak, rövidlátóak, stb.) akkor a gyereknek sincs promenád a tutiba.
több mint 13 éve
Szerinted ha itt páran nekiugranánk akkor hány olyan ígéretet tudnánk összeszedni amit a Fidesz/MSZP/SZDSZ brigád tett és nem lett belőle semmi sőőőőőőt.Ezt mondom én is pontosan.
Ők reménykednek egy dologban és ebben a pártban látják az esélyt. És azt sem te sem én nem tudjuk megmondani, hogy ez valóban sikerül e majd nekik.Bazzani
Hogy Fidesz, Mszp, Jobbik egykutya, ha arról van szó, hogy egy politikai elitet képeznek, és azt teszik, ami az érdekük, nem azt, ami a te érdeked.
Mégpedig azt, hogy ugyanolyan kamubrigád, mint Csurkáék voltak.
Mivel könnyen lehet Fidesz-Jobbik kormány 2014-től, ki fog derülni.
És akkor kire szavazol 2018-ban?
Az újonan alakuló Szélsőjobbikra?
Ugyan...
több mint 13 éve
Senkinek sincs megtiltva, hogy tanuljon. Sőt. Azért mert cigány, tehát származási alapon pénzt kap az iskola, a tanár, ha cigány tanulója van. Az önkormányzatnál származási alapon kap segélyt. Had ne folytassam. Ennek ellenére........?
több mint 13 éve
A válaszom ismét igen.Rosszul tettem fel az eldöntendő kérdést, és vagy annyira okos, hogy ki is használtad, ott a pont 😊. Tehát átfogalmazom (mert valóban van előitélet és vélekedés). tehát.A válaszom természetesen igen.Azt tanultam meg az "életsuliban", hogy aszerint ítéljek, véleményezzek, viszonyuljak, ami a valóság, nem a feltételezések, vélekedések, előítéletek alapján.Sóbri ezen mondatod alapján csak egy eldöntendő kérdést teszek fel:
Sobri Jóska
Feltételezés és vélekedés és előítélet szerinted az ma Magyarországon, hogy a cigánynemzetiségű állampolgárok között (arányaikat tekintve) jóval magasabb a bűnözői magatartás, az adófizetési kötelezettség alóli mentesség, a segélyek élvezete és az azokkal való visszaélés?
Ha a válaszod igen, akkor gratulálok az életsulidhoz és kérlek segíts nekünk, hogy gyermekeinket oda tudjuk jutattni és nincs több kérdésem.
Ha a válaszod nem, akorr sincs több kérdésem.diverdoc
De attól, hogy ez a társadalom feltételezése, vélekedése, előítélete, még nem biztos, hogy igaz.
Te mondtad, írtad, ugyanezen társadalomé az, hogy az urológiai vizsgálatok fájdalmasak.
És igazuk van? Nincs.
Engem meggyőztél, hogy nincs, de attól még a közvélekedés továbbra is ez.
Attól, hogy valamit sokan hisznek, még nem lesz igaz.
A Föld lakosságának fele hisz Jézus isteni mivoltában, feltámadásában, a másik nem.
Több, mint 3 milliárd ember biztosan téved (abba ne menjünk bele melyik, irreleváns).
Megismétlem: attól, hogy valamit sokan hisznek, még nem lesz igaz.Sobri Jóska
Szerinted nem tény az hogy ma Magyarországon, a cigánynemzetiségű állampolgárok között (arányaikat tekintve) jóval magasabb a bűnözői magatartás, az adófizetési kötelezettség alóli mentesség, a segélyek élvezete és az azokkal való visszaélés?
Ha a válaszod nem, akkor gratulálok az életsulidhoz és kérlek segíts nekünk, hogy gyermekeinket oda tudjuk jutattni és nincs több kérdésem.
Ha a válaszod igen, tény, akkor sincs több kérdésem.diverdoc
De ennek az oka nem a cigány származás, hanem a szociális helyzetük, az a helyzet amibe évtizedek óta bele vannak préselve, és alig van belőle kitörési pont, egyrészt gazdasági okok miatt, másrészt a magyar társadalom egészének alacsony toleranciaszintje miatt.
A börtönökben pl. rengeteg cigány ül. Olyan bűncselekményekért, melyek értékhatára sokszor nevetséges. És nem az visz rá valakit arra, hogy ellopjon egy 5ezer forintért eladható tévét, vagy leszúrjon valakit a nyugdíjáért, hogy cigány, hanem az, hogy iskolázatlan, szociológiailag hátrányos helyzetű, vagy egyszerűen segghülye.
Vagyis az, hogy "ma Magyarországon, a cigánynemzetiségű állampolgárok között (arányaikat tekintve) jóval magasabb a bűnözői magatartás, az adófizetési kötelezettség alóli mentesség, a segélyek élvezete és az azokkal való visszaélés", nem azért van mert a cigány, mint nemzetiség erre van predesztinálva, hanem sok más oka van.
Önmagában egy tény értelmezése sokféle irányba elvihet.
A Numerus Clausus idején tényleg felülreprezentáltak voltak a zsidók a pénzügyi szektorban.
Na de nagyon nem mindegy, hogy azért, mert ily fondorlatosan esküdtek össze a világ többi népe ellen, vagy azért, mert kezdve a katolikusok számára tiltott pénzkölcsönzéstől, folytatva a korábban zsidók által nem betölthető hivatalokig, lyukadtak ki oda, hogy ez volt mondhatni a menekülőútjuk, a boldogulási lehtőségük.