Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 13 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Az élet nagy paradoxonjai:
Egy buszjárat 10 percentként indul, mégis mindig több mint 10 percet kell rá várni, bármikor is érsz oda.
Black_Adder
Kevés busz és/vagy rövid menetidő

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 13 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
OFF
Ez ugye Perry Cox a Scrubsból?Hatalmas kedvenc volt,Ted után. 😊Cowboykarcsi
stimmel.
fun fact: ő játszotta a 'köcsög' riportert a Minden héten háborúban

Nem is annyira az ölebecskékkel van bajom, nem is a rózsaszínnel,nekem is van mellrák kampányos Bears pólóm, hanem azzal, amikor a megélhetési celebecskék nyifognak az erre szakosodott tv műsorokban, és újságokban, hogy milyen kollekcióba öltöztetik a dögöket.Könyörgöm, keressenek úgy pénzt, hogy senkinek se fájjon.laccoo74
Hiszen ha nem kérsz belőle, egy szóval vágod szájon,
csináljon pénzt úgy, hogy senkinek se fájjon 😉

www.youtube.com/watch?v=eYXQ09uZx_E

több mint 13 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan

Kroos
OFF
Ez ugye Perry Cox a Scrubsból?Hatalmas kedvenc volt,Ted után. 😊

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
catattack 3 520
Tegnap óta émelygek... Éjszakai meló után a buszon sikerült egy kibaszott-büdös öregasszony elé beülnöm, ami egy kicsit sem javított a közérzetemen...
(Miért törvényszerű az, hogy ha valaki idős, akkor igénytelennek is kell lennie. Bazmeg! Az a kibaszott áporodott bűz... Tudom vannak kivételek, de ennél már az izzadt melóst is szívesebben szagolom!)
Valami vírus lesz ez, mert déltől már a budit is kibéreltem...
több mint 13 éve
Gabesz92 Los Angeles Chargers 1 485
HOgy az a jó nádvágó büdöslábú szőröstalpú mocskos cibákos kurva marinéni büdösszájú moszkvai hernyótalpas bárcás ribanc kurva anyját az összes gyökérbuzi autósnak, akik 30-cal haladnak a városban!!!!! Leesik 2 centi hó bazmeg és már kettesnél nem lehet feljebb kapcsolni csak 5 másodpercekre. Arra van esze a sok büdös taplószarházinak, hogy 5-6-7 milliós autókat vegyenek, de vezetni megtnulni az luxus basszák meg az nyjukat!!! Fasz teli van ezzel a sok gyökérrel, hogy emiatt nem lehet haladni avárosban még ilyenkor sem, amikor alig vannak, mert az utak ilyen esetben és forgalmi helyzetekben alkalmatlanok az előzésre....

Fogalmatlan béna faszgejek....kishaszi
Same here, same here...

több mint 13 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 165 — Steelers fan
HOgy az a jó nádvágó büdöslábú szőröstalpú mocskos cibákos kurva marinéni büdösszájú moszkvai hernyótalpas bárcás ribanc kurva anyját az összes gyökérbuzi autósnak, akik 30-cal haladnak a városban!!!!! Leesik 2 centi hó bazmeg és már kettesnél nem lehet feljebb kapcsolni csak 5 másodpercekre. Arra van esze a sok büdös taplószarházinak, hogy 5-6-7 milliós autókat vegyenek, de vezetni megtnulni az luxus basszák meg az nyjukat!!! Fasz teli van ezzel a sok gyökérrel, hogy emiatt nem lehet haladni avárosban még ilyenkor sem, amikor alig vannak, mert az utak ilyen esetben és forgalmi helyzetekben alkalmatlanok az előzésre....

Fogalmatlan béna faszgejek....

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 446
Az élet nagy paradoxonjai:
Egy buszjárat 10 percentként indul, mégis mindig több mint 10 percet kell rá várni, bármikor is érsz oda.

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 13 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 520
több mint 13 éve
Kroos Dallas Cowboys 1 811 — Cowboys fan
Ez nem is róla szól utálom egyébként, tök mind1 ki írta. a mondandó még lehet igaz.

PunBB bbcode test
több mint 13 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 520
Ki mit szól Bayerhez?
 www.magyarhirlap.hu/ki-ne-legyen

csak az írjon aki elolvasta!!
nem látok benne kivetni valót. tudom rasszista vagyok ezért:

sok "állatvédő" meg szánalmas, aki ezt nem érti, meg félremagyarázza látogassa meg a fiatal sportolókat a kórházban és nézzen a szemükbe és ott mondja el aKroos
Bauer mindig is paraszt volt és az is marad. ős magyar sváb aki szlovák rendszámmal jár és Szlovákiában adózik. Komolytalan ember.
több mint 13 éve
Kroos Dallas Cowboys 1 811 — Cowboys fan
Ki mit szól Bayerhez?
 www.magyarhirlap.hu/ki-ne-legyen

csak az írjon aki elolvasta!!
nem látok benne kivetni valót. tudom rasszista vagyok ezért:

sok "állatvédő" meg szánalmas, aki ezt nem érti, meg félremagyarázza látogassa meg a fiatal sportolókat a kórházban és nézzen a szemükbe és ott mondja el a

PunBB bbcode test
több mint 13 éve
pc_x 943 — Red Fist
Hamár ruha 😀 Dexter Robinnak öltözött 😀

több mint 13 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
A macska gáz, a nyakörv nem😀😀😀kishaszi

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 13 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 165 — Steelers fan
Én múltkor célzottan rózsaszín bolhanyakörvet kerestem a macskámnak... Az gáz? 😀 Mondjuk Ő lány, és kifejezetten jól áll a cirmos bundáján 😊 :
Rataxes
A macska gáz, a nyakörv nem😀😀😀

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
Én múltkor célzottan rózsaszín bolhanyakörvet kerestem a macskámnak... Az gáz? 😀 Mondjuk Ő lány, és kifejezetten jól áll a cirmos bundáján 😊 :
Rataxes
Nem is annyira az ölebecskékkel van bajom, nem is a rózsaszínnel,nekem is van mellrák kampányos Bears pólóm, hanem azzal, amikor a megélhetési celebecskék nyifognak az erre szakosodott tv műsorokban, és újságokban, hogy milyen kollekcióba öltöztetik a dögöket.Könyörgöm, keressenek úgy pénzt, hogy senkinek se fájjon.
több mint 13 éve
catattack 3 520
én attól rosszulok be, amikor azt írják hogy a "gyerekem"...lol az te hülyepetey
Felénk a "Kisbabám" a divat!
A szemközti lépcsőházban lakik egy nő, aki már 50 méterről üvöltözi az erkélyén lévő kutyájának, hogy: Charlie! Charlie! (persze nem télen)
Meg amikor megy el a lánya, akkor az erkélyről együtt integetnek neki... 😂
több mint 13 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
Én múltkor célzottan rózsaszín bolhanyakörvet kerestem a macskámnak... Az gáz? 😀 Mondjuk Ő lány, és kifejezetten jól áll a cirmos bundáján 😊Rataxes
így legalább egész évben promózza a mellrák elleni küzdelmet

több mint 13 éve
sapka Washington Commanders 6 661 — sapka
én attól rosszulok be, amikor azt írják hogy a "gyerekem"...lol az te hülyepetey
eszembe jutott ez a kép, 😂
 twitter.com/briancushing56/status/160179554483314688/photo/1

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 13 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
Én múltkor célzottan rózsaszín bolhanyakörvet kerestem a macskámnak... Az gáz? 😀 Mondjuk Ő lány, és kifejezetten jól áll a cirmos bundáján 😊Rataxes
Mondjuk ez azért nem ugyanolyan mintha ráadtál volna elöl-hátul egy-egy rózsaszín szöszmöszmackót 😀

fetomy: én szoktam nézni mindegyik közvetítésüket, most a 4 PO-meccs közül valóban az utolsó volt a leggyengébb kommentálás szempontjából, nem ez az átlagos. Szerintem.
több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Az elmúlt 2-3 évben nem nagyon vetemedtem sporttvs NFL nézésre, tegnap viszont a Hawks meccs alatt ez megtörtént. Én nem tudom, hogy ez volt egy kirívó példa vagy ez az általános, de ha utóbbi, akkor eszméletlen, hogy nemhogy nem fejlődtek, de még vissza is estek. Mármár annyiszor keverték a játékosokat, mint Palik Laci a pilótákat, ráadásul a meccs kezdetéig olyan szenvedve közvetítettek, hogy fájt hallgatni, alig bírtam kivárni a kezdést...
több mint 13 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 222 — Eagles fan

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 13 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 271 — Invisible man
Gyűlölöm a rózsaszín rucikába bújtatott ölebecskéket.Legszívesebben rúgnék a gozdijukon egy FG-T.Miért kell egy kutyát hominak öltöztetni?laccoo74
Mondjuk azt elhiszem, hogy ezek az agyonmanipulált szőr nélküli kis állatok nem bírják ki a 0 fokot kint, ezért jót tesz nekik, ha a kézben sétáltatáshoz felöltöztetik őket. De azért egyesek finoman túlzásba esnek...

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 193 — Csodabogár
Gyűlölöm a rózsaszín rucikába bújtatott ölebecskéket.Legszívesebben rúgnék a gozdijukon egy FG-T.Miért kell egy kutyát hominak öltöztetni?laccoo74
és amikor fb-on meglátom a kigyúrt palikat ezzel a zsebcirkálóval közös képen, mert a szöszinek "kutyulimutyuli" kellett, hát sírok...JC6
én attól rosszulok be, amikor azt írják hogy a "gyerekem"...lol az te hülye

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
és amikor fb-on meglátom a kigyúrt palikat ezzel a zsebcirkálóval közös képen, mert a szöszinek "kutyulimutyuli" kellett, hát sírok...
több mint 13 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
Alapvetően túlzás azokat az állatokat kutyának nevezni amiket rózsaszín rucikákba lehet öltöztetni.Hanni
Nem akartam lepatkányozni, mert nem ő tehet róla.