Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 13 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Ezek a külföldi kisbuszok azért nem 90-nel mennek, előznek ahol tudnak. De 20-30 percért cserébe biztosan megéri felkenődni a fára...vicces szokott lenni mikor valami idióta majdnem letolja az embert úgy siet, 10 perc múlva meg előtted van a piros lámpánál

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 13 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
aki 20-al se halad az is veszélyes, balesetet tud okozni, feltartja a forgalmat,belecsúsznak stb...Kroos
ironizáltam, és ezt folytatva: ha belecsúszol valakibe, tuti te vagy a hibás, mert nem tartottad be a követési távolságot 😊fetomy
Nem irónia sajnos, hanem a valóság.Rendőr ismerős mondta, hogy az a gyakorlat a szervnél, hogy csúszós úton való balesetokozásnál az az alap, hogy nem az útviszonyoknak megfelelő sebességet választottál, és ugrik a jogsi 3 hónapra.És, akkor sem volt jó a sebességválasztás, ha éppen toltad a kocsit, tehát az a lényeg, hogy csúszós úton nincs megfelelő sebesség!Legalábbis ez volt a gyakorlat pár éve.Ha változott azóta, akkor sorry!laccoo74
Én ezektől a külfödi rendszámos románoktól kapok agyfaszt. Most is kinyírtak egy egész családod. Hallgatom a hírt, Karcag környéke, francia rendszám, na mondom, az ártándi eltérőnél volt valami román. Hát moldáv volt a lelkem, ennyit tévedtem. füligjimmy
szerencsétlen vendégmunkás (nem = a maffiózóval) ment haza a családjához.Amadeus91
Az a gond, hogy szerencsétlenek tényleg szeretnének minél hamarabb haza, ill. visszaérni és inkább nem állnak meg pihenni, mert azt az időt sem akarják elvenni a családtól.Amikor nyáron megindulnak a törökök haza,németből, na, akkor van nagy elhullás.
több mint 13 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 519
aki 20-al se halad az is veszélyes, balesetet tud okozni, feltartja a forgalmat,belecsúsznak stb...Kroos
ironizáltam, és ezt folytatva: ha belecsúszol valakibe, tuti te vagy a hibás, mert nem tartottad be a követési távolságot 😊fetomy
Nem irónia sajnos, hanem a valóság.Rendőr ismerős mondta, hogy az a gyakorlat a szervnél, hogy csúszós úton való balesetokozásnál az az alap, hogy nem az útviszonyoknak megfelelő sebességet választottál, és ugrik a jogsi 3 hónapra.És, akkor sem volt jó a sebességválasztás, ha éppen toltad a kocsit, tehát az a lényeg, hogy csúszós úton nincs megfelelő sebesség!Legalábbis ez volt a gyakorlat pár éve.Ha változott azóta, akkor sorry!laccoo74
Én ezektől a külfödi rendszámos románoktól kapok agyfaszt. Most is kinyírtak egy egész családod. Hallgatom a hírt, Karcag környéke, francia rendszám, na mondom, az ártándi eltérőnél volt valami román. Hát moldáv volt a lelkem, ennyit tévedtem. füligjimmy
szerencsétlen vendégmunkás (nem = a maffiózóval) ment haza a családjához.
több mint 13 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Már akkor elkezdődött a szívás, amikor pirosnál álldogálva megkínálta hátulról. A többi csak a levezetés volt. 😀
Btw hisztis picsa lehetett, mert általában a "kikövetelt" rendőrök elmagyarázzák, hogy ha nem tölti ki a papírost, akkor csak a plusz büntetés lesz az eredmény. Rendszerint előveszik a tollat.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 165 — Steelers fan
Jah, de szívás, ha egyértelmű az eset, a hibás meg nem tölti ki a papírokat, és külön kell intézkedned pluszba.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Tesóm mesélte, amikor a céges kocsijával koccant még szakmai gyakorlati éve alatt, a biztosítónál találkozott egy sráccal, akinek azért kellett szívnia, mert egy szőke picsa belecsúszott hátulról, PIROS lámpánál. A csaj meg nem ismerte el a hibáját, és per lett belőle, vagy mi szar...
kishaszi
Hát abból per nehezen. Ahogy fetomy írta, ha hátulról szállsz bele, akkor tuti a felelősség.
A csaj annyit érhetett el, hogy még meg is büntették a rendőrségi eljárásban. A srácnak meg gyorsan szüksége lehetett az autóra, ezért még a rendőrségi eljárás lezárása (csak ezután fizet a kötelezőre a biztosító) előtt meg akarta javíttatni az autóját.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 165 — Steelers fan
Tesóm mesélte, amikor a céges kocsijával koccant még szakmai gyakorlati éve alatt, a biztosítónál találkozott egy sráccal, akinek azért kellett szívnia, mert egy szőke picsa belecsúszott hátulról, PIROS lámpánál. A csaj meg nem ismerte el a hibáját, és per lett belőle, vagy mi szar...

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Egyszer hátulról nekem jött egy barom, május közepén, egy szájbalökött parkolóban. És még neki állt feljebb, hogy a kereszteződésnél mi a szarért álltam meg. Hát mondom, szépen ki van írva, hogy a KRESZ szabályai érvényesek, oszt ugye például jobbkézszabály is van a világon. Hőbörgött, de kitöltötte a papírokat. A hátsó lámpámon betört a burkolat, de még az izzók se törtek ki, plusz egy kis karcolás hátul. Gyökkettővel mentünk, ugye egy parkolóról beszélünk, és gondolom ő is kanyarodni akart (hát egyenesen előre tovább nem nagyon mehetett). Én ezután bementem a márkaszervízbe, lefényeztettem a lökhárítót, és lecseréltettem a lámpatestet, ahogy van. Került vagy 120ezerbe. Ha nem lett volna ekkora köcsög, elmentem volna a szerelőmhöz, és 5ezerért megcsinálja. A tanulság annyi, hogy ne légy nagyobb köcsög, mint a másik. De akkora még lehetsz. Én ezektől a külfödi rendszámos románoktól kapok agyfaszt. Most is kinyírtak egy egész családod. Hallgatom a hírt, Karcag környéke, francia rendszám, na mondom, az ártándi eltérőnél volt valami román. Hát moldáv volt a lelkem, ennyit tévedtem.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 13 éve
Nem irónia sajnos, hanem a valóság.Rendőr ismerős mondta, hogy az a gyakorlat a szervnél, hogy csúszós úton való balesetokozásnál az az alap, hogy nem az útviszonyoknak megfelelő sebességet választottál, és ugrik a jogsi 3 hónapra.És, akkor sem volt jó a sebességválasztás, ha éppen toltad a kocsit, tehát az a lényeg, hogy csúszós úton nincs megfelelő sebesség!Legalábbis ez volt a gyakorlat pár éve.Ha változott azóta, akkor sorry!
több mint 13 éve
Gabesz92 Los Angeles Chargers 1 485
nálam bevált a villogtatás, ha nagyon felcseszik az agyamat akkor a duda nyomkodásával kombóba csodára képes 😀

több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
ironizáltam, és ezt folytatva: ha belecsúszol valakibe, tuti te vagy a hibás, mert nem tartottad be a követési távolságot 😊
több mint 13 éve
Kroos Dallas Cowboys 1 811 — Cowboys fan
aki 20-al se halad az is veszélyes, balesetet tud okozni, feltartja a forgalmat,belecsúsznak stb...

PunBB bbcode test
több mint 13 éve
Medvepapa Seattle Seahawks Washington Huskies 3 426 — Anthony Richardson fan
elhiszem h kicsit csúszik az út,de tényleg akit 20 km/h-val gyak. letolok az útról az mi a f.szért ül kocsiba????Kroos
csak miattad! 😀

Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
miért ne? balesetet nem okoz ugye, mert azt csak nagy sebességgel haladó tud, csak biztonságosan halad. Vigyázni kell, még a végén 40-nél megcsúszik, megdobja a patka és háromszor körbefordul az autó majd beleszáll egy Spárba, ahol elüti így Ördög Nóri papírmásolatát, így már gázolás is lesz. Hát megéri úgy rohanni?
több mint 13 éve
Kroos Dallas Cowboys 1 811 — Cowboys fan
elhiszem h kicsit csúszik az út,de tényleg akit 20 km/h-val gyak. letolok az útról az mi a f.szért ül kocsiba????

PunBB bbcode test
több mint 13 éve
Toca Minnesota Vikings 20 282 — Vikings fan
Téged akkor direkt szopatnak vagy arrafele csak geci buszvezetok jarnak.
En jartam Újpestr es Újbudáról is be a BMEre kb 1 ora, de hogy folyamatosan 10 pecet kessen a busz meg nem lattam.
Toca
Nem 10 percet késik. >1 óra utazás után valahogy valamikor odaérek. A busz elvileg 10 percenként indul, szóval, ha pont lekésem is az előzőt, egy ideális világban akkor is max 10 percet kéne várni. Ehhez képest nekem szinte mindig több mint 10-et kell, mert vagy kimarad egy busz, vagy az előző elment korábban, amire meg én jutok fel, az pontos, vagy mert nem sokkal késtem le az előzőt, és amire én jutok fel, az pár percet késik. Illetve ezek tetszőleges ismétléses kombinációja.
Nem tudom mit olyan nehéz ezen megérteni...Black_Adder
Értem én ezért mondom hogy szivatnak . Lehet nem fogalmaztam egyértelműen
több mint 13 éve
catattack 3 520
Csak nagyvárosokban okoz ez problémát! Nálunk kitűnően lehet vandálkodni az utakon, bár már keresni kell a havas utcákat... 😂
több mint 13 éve
Szakad ez a nyüves hó, csúszik mindenhol, merre vannak ilyenkor a közútkezelő kotróautói?Hát ezért fizetünk egy vagyont az útalapba?laccoo74
Addig nem mennek ki a gépek, amíg esik a hó. Ezt többször lenyilatkozták már.Zolika
Aki meg esetleg úton van, az dögöljön meg,ha hülye módon elindult.laccoo74
😂 ja, mert mindenki bevásárolni ment, mi?! Medvepapa
Vagy talán dolgozni, hogy legyen miből vásárolni.laccoo74
hát ez az, plusz a mentők, tűzoltók, stb. mind rendelkeznek uniós felszereléssel bíró motoros szánnal...egyébként jelentem, Nyíregyházán sem dolgoznak, nem lehet látni a felfestéseket az úton...Medvepapa
Nálatok van felfestés?Rózsadomb?
több mint 13 éve
Szakad ez a nyüves hó, csúszik mindenhol, merre vannak ilyenkor a közútkezelő kotróautói?Hát ezért fizetünk egy vagyont az útalapba?laccoo74
Addig nem mennek ki a gépek, amíg esik a hó. Ezt többször lenyilatkozták már.Zolika
Vagy talán dolgozni, hogy legyen miből vásárolni.laccoo74
hát ez az, plusz a mentők, tűzoltók, stb. mind rendelkeznek uniós felszereléssel bíró motoros szánnal...egyébként jelentem, Nyíregyházán sem dolgoznak, nem lehet látni a felfestéseket az úton...

Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 13 éve
Vagy talán dolgozni, hogy legyen miből vásárolni.
több mint 13 éve
😂 ja, mert mindenki bevásárolni ment, mi?!

több mint 13 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 227 — Saturday Night Lights
Még az előző vezetés kötötte le.
Gondolom nem jártak rosszul vele.Bazzani
Rövid távon. Aztán még az is lehet, hogy a Csapat teljesítményének jót tesz majd az autók beszűrődő zaja és a madárfütty.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 13 éve
Aki meg esetleg úton van, az dögöljön meg,ha hülye módon elindult.
több mint 13 éve
Zolika Indianapolis Colts Ole Miss Rebels 979
Addig nem mennek ki a gépek, amíg esik a hó. Ezt többször lenyilatkozták már.

több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 100 — Axel Foley
Még az előző vezetés kötötte le.
Gondolom nem jártak rosszul vele.