Jégkorong
21 feliratkozó
7 napja
Kapusparádék, és egy sosem látott összejáték utáni gól volt ezen a nagyon jó Toronto-Colorado meccsen.😊Szerencse is kell az élethez
zavi27
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
7 napja
Kapusparádék, és egy sosem látott összejáték utáni gól volt ezen a nagyon jó Toronto-Colorado meccsen.😊Aztapicsageci
zavi27
Steven Lorentz skates in and rips a shot in from the circle for a short-handed goal#NHL #LeafsForever pic.twitter.com/JYwgXwQIAd
— Jégkorongblog (@Jegkorong_blog) March 20, 2025
Poloska vagyok.
7 napja
Kapusparádék, és egy sosem látott összejáték utáni gól volt ezen a nagyon jó Toronto-Colorado meccsen.😊
7 napja
Tévés reklámszünet, csak ezt a helyszínen nehéz követnijéghokinál talán csak a foci az egyszerűbb, mit nem lehet érteni rajta? 😊Buta vagyok akkor 😀
alig van pár szabály, de azt is 2 perc alatt meg lehet érteni...
NB2
Kurva sokszor állt meg a játék, ötletem sincs miért.
tenorx
7 napja
YoungZeeZee
8 882
vagy mikor a kapus nem dobja vissza a korongot.ennyijéghokinál talán csak a foci az egyszerűbb, mit nem lehet érteni rajta? 😊Gyakorlatilag a les és a tilos felszabadítás fogalmát kell megérteni, és tudsz mindent. 😀
NB2
Mikey
7 napja
jéghokinál talán csak a foci az egyszerűbb, mit nem lehet érteni rajta? 😊Buta vagyok akkor 😀
NB2
Kurva sokszor állt meg a játék, ötletem sincs miért.
8 napja
NHL evaluating All-Star Game format: 4 Nations 'raised the bar'thescore.com/nhl/news/3245936
8 napja
SEE YOU SOON, STOCKHOLM 🇸🇪The Pittsburgh Penguins and Nashville Predators will be meeting in Sweden on November 14 and 16 for #NHLGlobalSeries!
(via IG/nhleurope)
Poloska vagyok.
8 napja
Akkor jó, amikor nèztem a táblázatot amit szoktam akkor mèg nem írták át csak a pontot. Így azèrt biztatóbb a helyzet 😊Hú mekkora győzelem a Sens ellen. Nagyon kellett. Ebből esetleg mèg PO is lehet! 🥳👏Nem. Csoportonként az első három bejutó, a két wc az a következő két legjobb csapat. Most éppen az Atlantic 4. és 5. helyezettje áll ott.
Mondjuk azt most nèzem hogy a kèt WC helyből a csoportoknak csak egy-egy jut? Ha így van akkor az elèg WTF ès neccesebb a bejutás....🤔🥺
dande2
slowmotion
8 napja
Hú mekkora győzelem a Sens ellen. Nagyon kellett. Ebből esetleg mèg PO is lehet! 🥳👏Nem. Csoportonként az első három bejutó, a két wc az a következő két legjobb csapat. Most éppen az Atlantic 4. és 5. helyezettje áll ott.
Mondjuk azt most nèzem hogy a kèt WC helyből a csoportoknak csak egy-egy jut? Ha így van akkor az elèg WTF ès neccesebb a bejutás....🤔🥺
dande2
8 napja
Hú mekkora győzelem a Sens ellen. Nagyon kellett. Ebből esetleg mèg PO is lehet! 🥳👏Mondjuk azt most nèzem hogy a kèt WC helyből a csoportoknak csak egy-egy jut? Ha így van akkor az elèg WTF ès neccesebb a bejutás....🤔🥺
Szerkesztette: dande2
9 napja
A Linz a hetedik hosszabbításos meccsét játszotta az IceHL rájátszásában egymás után. Most a 104. percben nyertek Klagenfurtban.Nem számítottam arra, hogy az első meccset egyből elviszi a Linz. 😕
11 napja
nem nagyon maradt magyar csapat az erste ligábanIlyenkor rájön az ember, miért tartottak idén külön magyar bajnoki rájátszást.
Stoki
11 napja
nem nagyon maradt magyar csapat az erste ligában
12 napja
jéghokinál talán csak a foci az egyszerűbb, mit nem lehet érteni rajta? 😊Gyakorlatilag a les és a tilos felszabadítás fogalmát kell megérteni, és tudsz mindent. 😀
NB2
12 napja
jéghokinál talán csak a foci az egyszerűbb, mit nem lehet érteni rajta? 😊alig van pár szabály, de azt is 2 perc alatt meg lehet érteni...
12 napja
Élveztem a dolgot nagyon úgy is, hogy a szabályokkal se nagyon vagyok tisztában 😀Nem kicsit irigykedek. Remélem jó élmény volt!
Életem első hoki meccse 😀
tenorx
Mikey
Főleg, hogy a hazai csapat nyert, jó élmény volt 😊
12 napja
Nyert 3-1-re a KAC tegnap Bruneckben, és ezzel 4-2-vel továbbment a Pustertal ellen az Ice HL negyeddöntőjében. Nagyon jó meccs volt, elképesztő hangulattal. A Salzburg már rég kisöpörte a Fehérvárt, és a Bolzano is továbbment már a Villach ellen hat meccs után.
Egyedül a Linz és a Graz gyilkolja egymást, de azt kb. szó szerint. Hetedik meccs lesz, és az első meccset kivéve mindegyik OT-ban dőlt el, nagyon komoly.
Linz - Graz | 6-9 | |
Graz - Linz | 3-2 | 2. OT |
Linz - Graz | 3-2 | 2. OT |
Graz - Linz | 5-4 | OT |
Linz - Graz | 2-1 | OT |
Graz - Linz | 3-4 | OT |
Hetedik meccs holnap, azt hiszem meg kell nézni. 😀
12 napja
Nem kicsit irigykedek. Remélem jó élmény volt!
Életem első hoki meccse 😀
tenorx
16 napja
valóban, de sérülések mindig voltak és lesznek. de a csí az elillant, és most megint ott van a csapat, hogy kellene egy győzelem, hogy elhihessék, hogy tudnak nyernimondjuk a serulesek sem segitettek a Wingset.A Wings lendülete. Pár lépés még ment botladozva, aztán arccal előre zuhanva padlót fogtunk.Nem tudom, kinek az ötlete volt a Four Nations, de szarjon sünt...Ki sérült meg?
slowmotion
Mikey
slowmotion
csebi
16 napja
mondjuk a serulesek sem segitettek a Wingset.A Wings lendülete. Pár lépés még ment botladozva, aztán arccal előre zuhanva padlót fogtunk.Nem tudom, kinek az ötlete volt a Four Nations, de szarjon sünt...Ki sérült meg?
slowmotion
Mikey
slowmotion
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
16 napja
A Wings lendülete. Pár lépés még ment botladozva, aztán arccal előre zuhanva padlót fogtunk.Nem tudom, kinek az ötlete volt a Four Nations, de szarjon sünt...Ki sérült meg?
slowmotion
Mikey