Jégkorong
21 feliratkozó
több mint 9 éve
Elég régóta már csak felszínesen követem a ligát, fogadni szeretnék mégpedig alapszakaszgyőztesre nyugaton, kombinálva egy másik jövőbeli fogadással. A predators, ducks, blues 3ast tervezem lefedni téttel, és a kérdésem az lenne h szerintetek ezek közül lesz e végül a nyugati első. Többiek már sztem nagyon messze vannak még egy jó sorozattal is, ill a chicago nem, de ott ugye most kane egy darabig off. Vélemények a hozzáértőbbektől?Iceman88én ducks szurkoló vagyok, de sztem mi biztosan nem leszünk elsők ... inkább a predsre tennék most igazán
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 9 éve
Iceman88
50
Elég régóta már csak felszínesen követem a ligát, fogadni szeretnék mégpedig alapszakaszgyőztesre nyugaton, kombinálva egy másik jövőbeli fogadással. A predators, ducks, blues 3ast tervezem lefedni téttel, és a kérdésem az lenne h szerintetek ezek közül lesz e végül a nyugati első. Többiek már sztem nagyon messze vannak még egy jó sorozattal is, ill a chicago nem, de ott ugye most kane egy darabig off. Vélemények a hozzáértőbbektől?
több mint 9 éve
Jaromir Jagr to the Florida Panthers for a 2015 second-rounder and conditional 2016 third-rounder.For the 2016 third rounder, Devils have choice of Florida's or the one Panthers got from Minnesota in the Bergenheim deal!
o_o
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
Tegnap mit fogott Ramo. Ettől függetlenül nyert a NYR (a két legjobb játékosa nélkül is), de ez valami egészen fantasztikus volt.video.nhl.com/videocenter/console?catid=35&id=762123&lang=en
DS!
http://jenkikhaza.blogspot.hu/
If you don't know where you are going, you might wind up someplace else./Yogi Berra/
több mint 9 éve
Közben épp agyonverjük a Hawkst,6 vereség után épp itt az ideje egy győzelemnek.
több mint 9 éve
35 éve ezen a napon történt meg a csoda a jégen! 😉gaben"A láb eteti a farkast". 😊 R.I.P Herb!
több mint 9 éve
35 éve ezen a napon történt meg a csoda a jégen! 😉
több mint 9 éve
Gabesz92
1 453
Hát ennek a Sharks - Kings meccsnek semmi hangulata nem volt. Azok a mű hókupacok apám! :-/gabenA Kings mezéről ne is beszéljünk...
több mint 9 éve
Hát ennek a Sharks - Kings meccsnek semmi hangulata nem volt. Azok a mű hókupacok apám! :-/
több mint 9 éve
Mrazeket visszaküldtük az AHL-be, egyből nyomatott egy OT GWG gólpasszt.csak ragadt rá valami a nagyok között 😊
több mint 9 éve
Gabesz92
1 453
uhhh... Kane shootout gólja nagyon alázós volt... 😊slowmotionToews is kiakasztotta Fleury-t kicsit. 😊
több mint 9 éve
uhhh... Kane shootout gólja nagyon alázós volt... 😊
több mint 9 éve
Brodeur visszavonult!Ezzel Jagr apó hivatalosan is korelnök. 😕)
több mint 9 éve
"Good stop! Good stop Carey." 😀😀😀A gálameccs!"The golie Nightmare!" 😛danyly
www.youtube.com/watch?x-yt-ts=1421914688&v=0_Wo8cguoog&x-yt-cl=84503534gaben
több mint 9 éve
A gálameccs!"The golie Nightmare!" 😛
www.youtube.com/watch?x-yt-ts=1421914688&v=0_Wo8cguoog&x-yt-cl=84503534gaben
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 9 éve
A gálameccs!www.youtube.com/watch?x-yt-ts=1421914688&v=0_Wo8cguoog&x-yt-cl=84503534
több mint 9 éve
Gabesz92
1 453
Kialakult a két csapat az All-Star meccsre. www.nhl.com/ice/page.htm?id=103338
több mint 9 éve
Na végre, csodálom hogy eddig kimaradtunk belőle.S ha már itt tartunk:
Túl vagyunk a felén és bőven jobban állunk mint vártam. Vesztett pontok tekintetében vezetjük a Keletet. Onnan egy csapat van csak, amivel meg-meg gyűlik a bajunk: a Tampa, de reméljük ellenük is megtaláljuk majd a kulcsot mire a rájátszásig jutunk. Mert az remélem innen már nem szúrjuk el.
Az emberelőnyök kihasználásán kéne még javítani és az idióta szerencsétlen gólok elkerülésén (ha ezen lehet egyáltalán) amivel az Isles meccs is szoros lett.
Ráadásul a Nashvillet- is vertük, bár szerintem nekik most ez a meccs annyira nem volt fontos.
Így tovább srácok és akkor megtörténhet a csoda, hogy esetleg a tavalyi sikert is felül tudnánk múlni. Óriási Bravúr lenne.
Go Habs Go!!!!!
több mint 9 éve
NHL Winter Classic 2016Huh, ez eleg jol hangzik!😊
Boston Bruins - Montreal Canadiens at Gillette Stadium
espn.go.com/boston/nhl/story/_/id/12194488/boston-bruins-host-2016-winter-classic-gillette-stadium-vs-montreal-canadiens-per-sourcegaben
több mint 9 éve
NHL Winter Classic 2016Boston Bruins - Montreal Canadiens at Gillette Stadium
espn.go.com/boston/nhl/story/_/id/12194488/boston-bruins-host-2016-winter-classic-gillette-stadium-vs-montreal-canadiens-per-source
több mint 9 éve
Komoly!Ma emberi időben egy rangadó: Pittsburgh-NY Rangers!danylyMásodikban Fleury csere 😊 NiceDarksun3
több mint 9 éve
Ma emberi időben egy rangadó: Pittsburgh-NY Rangers!danylyMásodikban Fleury csere 😊 Nice
DS!
http://jenkikhaza.blogspot.hu/
If you don't know where you are going, you might wind up someplace else./Yogi Berra/