Jégkorong
22 feliratkozó
több mint 8 éve
Most már a C8-is az megy...
több mint 8 éve
Én itt szoktam nézni:A 2. működik 😉 Köszi!
live2all.me/ice-hockey/
Biztos műkszik valamelyik. 😊
danyly
több mint 8 éve
Én itt szoktam nézni:live2all.me/ice-hockey/
Biztos műkszik valamelyik. 😊
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 8 éve
Én most jelenleg Barca szenvedést nézek majd mwgnézem tíztől az ismétlést. A firstrow-n szerintem találsz.
több mint 8 éve
Az....... nem lehetett volna azt a spanyol szart kőrkapcsolásba megoldani?Arrók voltvszó sport tv lesz de ez lehet hely függő
tüsi91
több mint 8 éve
Az....... nem lehetett volna azt a spanyol szart kőrkapcsolásba megoldani?
több mint 8 éve
C8-n nektek is paprika tv megy?????
több mint 8 éve
Érdekes mennyire egyformán alakultak eddig a főcsoport döntők, de nagyon remélem ma ennek véget vetnek a pingvinek és behúzzák a 3.-at! Go Pens!!!Ha elfogy a Sens k szerencséje, akkor meglesz mert ez a 2 góljuk is olyan kondás volt, hogy úgy kellett bezavarni az ólba.
Klaci79
Állítólag MAF kezd, szerintem jó húzás Sullytól, akármi lesz is a meccsen. Bár én írtam, hogy döntő esetén mindenképp, de jobban belegondolva vagy most vagy...
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 8 éve
hát amilyen szerencsénk volt az edmonton elleni párharcban a bírói döntésekkel, addig itt a preds ellen annyira nincsen. ők mindig megkapják az esélyt könnyű döntésekkel, hogy kiegyenlítsenek, lezárják a meccset, míg mi fordított helyzetben nem, és már ez a 2. meccs, amikor egyértelműen nekik elnéznek mindent, nálunk meg a legkisebb dolgokért és emelik fel a kezüket a zebrák. ezzel sztem ők tovább is mennek, nem hiszem, hogy elhozunk 2 meccset egymás után.csebiNem lesz egyszerű az biztos. Nem tudom mit tolhatnak, de feladják a leckét.
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 8 éve
Érdekes mennyire egyformán alakultak eddig a főcsoport döntők, de nagyon remélem ma ennek véget vetnek a pingvinek és behúzzák a 3.-at! Go Pens!!!
több mint 8 éve
A finnek eleve minimális esélyekkel indultak, a svéd keret három nagyságrenddel erősebb (Filppula mint első soros center vicc, olimpiai keretbe be se férne), ráadásul csináltak három full gyökér kiállítást a támadóharmadban, amiből kaptak kettőt, azzal el is dőlt. Tényleg csoda, hogy idáig elvergődtek.Hát ezt rendesen elchokerkedték a ruszkik.2 harmad után sima libának tűnt...
Jakehomer
A finnek meg totál homályt tolnak, ilyenkor lehet dühítő, hogy kirakták az amerikaiakat.
(az mondjuk a saját személyes hisztim, hogy a délutáni meccs cseszett véget érni addig míg elmegyek meccsre, ez bezzeg simán véget ért volna akkor.... )
NB2
hát amilyen szerencsénk volt az edmonton elleni párharcban a bírói döntésekkel, addig itt a preds ellen annyira nincsen. ők mindig megkapják az esélyt könnyű döntésekkel, hogy kiegyenlítsenek, lezárják a meccset, míg mi fordított helyzetben nem, és már ez a 2. meccs, amikor egyértelműen nekik elnéznek mindent, nálunk meg a legkisebb dolgokért és emelik fel a kezüket a zebrák. ezzel sztem ők tovább is mennek, nem hiszem, hogy elhozunk 2 meccset egymás után.Valszeg nem segít a gyökér csapat imidzs 😊
csebi
Szerkesztette: Jakehomer
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
hát amilyen szerencsénk volt az edmonton elleni párharcban a bírói döntésekkel, addig itt a preds ellen annyira nincsen. ők mindig megkapják az esélyt könnyű döntésekkel, hogy kiegyenlítsenek, lezárják a meccset, míg mi fordított helyzetben nem, és már ez a 2. meccs, amikor egyértelműen nekik elnéznek mindent, nálunk meg a legkisebb dolgokért és emelik fel a kezüket a zebrák. ezzel sztem ők tovább is mennek, nem hiszem, hogy elhozunk 2 meccset egymás után.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 8 éve
amilyen ótvar szezonja volt a Wingsnek, annyira jól megy a farmcsapatának (ráadásul úgy, hogy a csapat legjobbjait simán felvitték az NHL-be, és nem is kerültek vissza a rájátszásra)
több mint 8 éve
Hát ezt rendesen elchokerkedték a ruszkik.2 harmad után sima libának tűnt...
Jakehomer
A finnek meg totál homályt tolnak, ilyenkor lehet dühítő, hogy kirakták az amerikaiakat.
(az mondjuk a saját személyes hisztim, hogy a délutáni meccs cseszett véget érni addig míg elmegyek meccsre, ez bezzeg simán véget ért volna akkor.... )
Szerkesztette: NB2
több mint 8 éve
Mekkora meccs volt, te jó ég! 😊 A 2. harmad után az oroszoknak adtam a meccset, majdnem kikapcsoltam a tévét. Aztán amit Kanada művelt, elképesztő, hogy nyomtak. Az a 17. másodperces gól volt a fontos, az egyik oldalt nagyon megfogta, a másikat durván felpörgette.
Music City Miracle
több mint 8 éve
Hát ezt rendesen elchokerkedték a ruszkik.
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
Szerintem se, s én se tenném, bármennyire MAF megérdenli, ez biznisz. Viszont ha sikerülne döntőzni, visszaadnám MAF-nak a lehetőséget
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 8 éve
Tavaly is volt kapuscsere. Murray is "pihent" egyet.Idén szerintem nem lesz visszacsere. Murray lesz a kezdő a következőn is, ami érthető a mostani teljesítménye okán.
kishaszi

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Jaj de jó így tölteni egy szombatot. Hatalmas csata volt és sikerült szinte az egész mérkőzést kontrollálni, majd kapunk egy gólt megint mert szarul bulizunk a támadó harmadban és máris ott a momentum. Ráadásul ezeket az 1-1-eket se tudjuk megint beütni. Kessel legalább megpróbálta Sheary próbálkozása értékelhetetlen volt. De nincs senki aki jöhetne...na talán majd a vasárnapi meccsen.Az mindenesetre amit az első 2 harmadban játszottunk, bőven elég lenne erre az összecsapásra. Ha most sikerülne átvenni a vezetést, akkor az baromi nagy +-t adna a játékosoknak.
Szerkesztette: Klaci79
több mint 8 éve
Volt némi mákja ma a Pensnek, az Ottawa mondjuk semmit nem csinált az első 35 percben, és az első két gólban Anderson is vastagon benne volt. Legalább biztosan lesz hat meccs, gyanús, hogy hét is.Mondjuk az a 2. Ottawa gól sem kis mák volt. Ráadásul magunknak is köszönhettük, hogy a végén majdnem sikerült eladni a meccset, mert Kessel és Sheary is 100%-os ziccert rontott. Úgyhogy itt a szerencsének szerintem nem volt akkor szerepe.
Jakehomer
több mint 8 éve
Tavaly is volt kapuscsere. Murray is "pihent" egyet.
több mint 8 éve
Végülis bejött, ennek ellenére Fleury annyi mindent tett ezért a franchise-ért, hogy én nem cseréltem volna, mivel nem adott rá okot. Főleg, hogy köv. idényben jó eséllyel már Las Vegasban láthatjuk.Murray kezd a kapuban. Nem öröülök. :/ Szerintem Fleury nem adott rá okot, hogy csere legyen.Nem lehetett egyszerű döntés, igazából Fleury a harmadik meccsen is inkább peches volt, mint szar, amúgy meg nagyot játszik az egész playoffban, ugyanakkor Murray alapvetően jobb kapus. Tipikusan az a szituáció, hogy ha bejön, akkor zseni az edző, ha nem, akkor hülye 😊
Soldados
Jakehomer
Ettől függetlenül a döntést nem kell megmagyarázni, Murray kiváló kapus, a csapat pedig győzött. Nem tudom még hány embernek kell kidőlnie (most Ruhwedel), hogy megtörjön ez a Pens, mindenesetre eddig nem tört meg, pedig már Archibaldok is játszanak. Ha Hörni, Rust és Schultz visszajönne, nem aggódnék. Nem hiszem, hogy van másik csapat, amelyik ennyi sérülést elviselt volna a playoffban.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Volt némi mákja ma a Pensnek, az Ottawa mondjuk semmit nem csinált az első 35 percben, és az első két gólban Anderson is vastagon benne volt. Legalább biztosan lesz hat meccs, gyanús, hogy hét is.
Tepper takarodj!