NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Seattle Seahawks - Los Angeles Rams
247
21
02:15, ARENA4
Kérdések bármiről
31 feliratkozó
több mint 2 éve
Megbízható tetoválóművészt keresek, tudtok esetleg ajánlani valakit?dark art
r.baggio
legjobbak
több mint 2 éve
Sziasztok!Gyermek belgyógyászt keresek Pécs-Kaposvár-Zalaegerszeg környéke lenne ideàlis. De minden jöhet.
több mint 2 éve
Megbízható tetoválóművészt keresek, tudtok esetleg ajánlani valakit?Ha nem gáz, hogy utazni kell egy kicsit (Eger mellett dolgozik): www.instagram.com/stevenwoodford.tattooart/
r.baggio

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Megbízható tetoválóművészt keresek, tudtok esetleg ajánlani valakit?Anno egy helyen edzettem vele, a magyar allam fenyestekintetuinek is dolgozott, esetleg nezd meg. www.facebook.com/akasha.art
r.baggio
Szerkesztette: dankodavid
Pulvis et umbra sumus.
több mint 2 éve
Megbízható tetoválóművészt keresek, tudtok esetleg ajánlani valakit?www.facebook.com/bogyi.ttt
r.baggio
nemtom most milyen, régen több ismerősöm dolgoztatott vele
mióta szétmentek haverral nem tudok róla sokatr
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Megbízható tetoválóművészt keresek, tudtok esetleg ajánlani valakit?Száraz Endre Grabo (fb-on így találod) ha épp itthon van. Nála elég sok ismerősöm csináltatott.
r.baggio
www.youtube.com/watch?v=8na2jMeU6d8
több mint 2 éve
Megbízható tetoválóművészt keresek, tudtok esetleg ajánlani valakit?Nekem több ismerősöm is újbudán az Everest Tatto nál csináltatták, Móricz Zsigmond körtéren vannak. Bár nekem nincs tetoválásom, de így külső szemmel fasza lett.
r.baggio

több mint 2 éve
Megbízható tetoválóművészt keresek, tudtok esetleg ajánlani valakit?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Gyulán és/vagy Békéscsabán tud valaki jó éttermet ajánlani? (A helyzet az, hogy Gyulán még életemben nem jártam, Békéscsabán is csak egyszer, jó régen.)Gyulán: Géza konyhája, Várkonyi, Corner,
nagylaza, főpohárnok
több mint 2 éve
csatlakozom, gyulán a géza konyhája faszaGyulán és/vagy Békéscsabán tud valaki jó éttermet ajánlani? (A helyzet az, hogy Gyulán még életemben nem jártam, Békéscsabán is csak egyszer, jó régen.)Gyula: Sörpince,Géza Konyhája,Várkonyi
nagylaza, főpohárnok
Csaba: Kisvendéglő a Hargitához,Nádor,Bonita,Munkácsy
JoeyPorter
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 2 éve
Gyulán és/vagy Békéscsabán tud valaki jó éttermet ajánlani? (A helyzet az, hogy Gyulán még életemben nem jártam, Békéscsabán is csak egyszer, jó régen.)Gyula: Sörpince,Géza Konyhája,Várkonyi
nagylaza, főpohárnok
Csaba: Kisvendéglő a Hargitához,Nádor,Bonita,Munkácsy
több mint 2 éve
Gyulán és/vagy Békéscsabán tud valaki jó éttermet ajánlani? (A helyzet az, hogy Gyulán még életemben nem jártam, Békéscsabán is csak egyszer, jó régen.)Ahol voltam és rendben volt:
nagylaza, főpohárnok
Gyula: Family Kisvendéglő
Békéscsaba: Király Vendéglő

Madden hates me.
több mint 2 éve
komló étteremSejtheted, hogy én is szoktam nézelődni a neten, mielőtt nyaralni megyek valahova.😊Gyulán és/vagy Békéscsabán tud valaki jó éttermet ajánlani? (A helyzet az, hogy Gyulán még életemben nem jártam, Békéscsabán is csak egyszer, jó régen.)Én ha ismeretlen helyen járok és a kajáldákat akarom felmérni, a google mapsen böngészek. Rákeresek az étteremek fül alatt és 4,5-es értékelés felett válogatok köztük (mondjuk min.10 értékelés azért legyen, de ha már több százan értékelték az a legjobb). Szűrök és beleolvasok: legújabb, legrosszabb ,stb. és ha még mindíg érdekel, akkor képeket nézek kajákról, étlapról és magáról a helyről...
nagylaza, főpohárnok
Eddig nagyon bevált kül- és belföldön egyaránt és én magam is szoktam értékelni szállást, kajáldát.
nagir
nagylaza, főpohárnok

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 2 éve
Sejtheted, hogy én is szoktam nézelődni a neten, mielőtt nyaralni megyek valahova.😊Gyulán és/vagy Békéscsabán tud valaki jó éttermet ajánlani? (A helyzet az, hogy Gyulán még életemben nem jártam, Békéscsabán is csak egyszer, jó régen.)Én ha ismeretlen helyen járok és a kajáldákat akarom felmérni, a google mapsen böngészek. Rákeresek az étteremek fül alatt és 4,5-es értékelés felett válogatok köztük (mondjuk min.10 értékelés azért legyen, de ha már több százan értékelték az a legjobb). Szűrök és beleolvasok: legújabb, legrosszabb ,stb. és ha még mindíg érdekel, akkor képeket nézek kajákról, étlapról és magáról a helyről...
nagylaza, főpohárnok
Eddig nagyon bevált kül- és belföldön egyaránt és én magam is szoktam értékelni szállást, kajáldát.
nagir
több mint 2 éve
Gyulán és/vagy Békéscsabán tud valaki jó éttermet ajánlani? (A helyzet az, hogy Gyulán még életemben nem jártam, Békéscsabán is csak egyszer, jó régen.)Veszely csárda. Életem egyik legmeghatározóbb gasztronómiai élménye
nagylaza, főpohárnok
több mint 2 éve
Gyulán és/vagy Békéscsabán tud valaki jó éttermet ajánlani? (A helyzet az, hogy Gyulán még életemben nem jártam, Békéscsabán is csak egyszer, jó régen.)Gyulán Géza konyhája a szökőkutak környékén, a strandon kihagyhatatlan a Kira. A cigány káposztájuk isteni.
nagylaza, főpohárnok
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 2 éve
Gyulán és/vagy Békéscsabán tud valaki jó éttermet ajánlani? (A helyzet az, hogy Gyulán még életemben nem jártam, Békéscsabán is csak egyszer, jó régen.)Én ha ismeretlen helyen járok és a kajáldákat akarom felmérni, a google mapsen böngészek. Rákeresek az étteremek fül alatt és 4,5-es értékelés felett válogatok köztük (mondjuk min.10 értékelés azért legyen, de ha már több százan értékelték az a legjobb). Szűrök és beleolvasok: legújabb, legrosszabb ,stb. és ha még mindíg érdekel, akkor képeket nézek kajákról, étlapról és magáról a helyről...
nagylaza, főpohárnok
Szerkesztette: nagir

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 2 éve
YoungZeeZee
9 403
nem erdeklodtem utana, mert nekem csak ajanlottak h lemondhatom ingyen stb innen maradt meg...de mivel az utcaban mienk az utolso kabeles tkom igy nem valtok 😀Az extra díj nélkül azért nem teljesen igaz, 20+10 ezer a lemondás. De persze ez nem kötbér. 😊Yettel otthon net+tv szolgáltatásról van valakinek tapasztalata?kesoi valasz.
kittli
elvileg 2-3 honapig ingyenes es ha nem tetszik lemondod minden extra dij nelkul
YoungZeeZee
Ettől függetlenül megrendeltem mert az eddigi szolgáltató (direct one) balf... volt, Voda + T itt a falu végén nem játszik, maradt yettel.
Eddig jónak tűnik.
kittli
korolottunk mindenki znet meg hasonlo.. 😀
több mint 2 éve
Gyulán és/vagy Békéscsabán tud valaki jó éttermet ajánlani? (A helyzet az, hogy Gyulán még életemben nem jártam, Békéscsabán is csak egyszer, jó régen.)
több mint 2 éve
Az extra díj nélkül azért nem teljesen igaz, 20+10 ezer a lemondás. De persze ez nem kötbér. 😊Yettel otthon net+tv szolgáltatásról van valakinek tapasztalata?kesoi valasz.
kittli
YoungZeeZee
Ettől függetlenül megrendeltem mert az eddigi szolgáltató (direct one) balf... volt, Voda + T itt a falu végén nem játszik, maradt yettel.
Eddig jónak tűnik.
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 2 éve
YoungZeeZee
9 403
Yettel otthon net+tv szolgáltatásról van valakinek tapasztalata?kesoi valasz.
kittli
Szerkesztette: YoungZeeZee
több mint 2 éve
Igen az az eredeti, majd a katonákkal lett egy mém belőle.A híres lengyel-belorusz dialógus jut eszembe:Nekem mondjuk ez az Amerikába jöttemben van meg, amikor első reggel Akeem herceg kinyitja az ablakot, szippant egy mélyet a levegőből, és kiordít:
Good morning my neighbours!
Fuck you!
Yes,yes fuck you!
Willie Parker
-Jó reggelt mindenkinek!
-Kapd be, Te seggfej!
-Igen, Te is kapd be!
slowmotion
több mint 2 éve
A vizelet még olcsóbb 😛A víz olcsóbb...🙂2. Ha úgy alakul, hogy egy kisebb lavór (nem túl hideg, nem túl meleg) vízzel nyakon öntöm a baromarcút az emeletről, akkor jogsértést követek el?Nem te voltál.
nagylaza, főpohárnok
Valószínűleg a motorhang okozta interferrencia hatására zúdult le az ereszcsatornában lévő pangóvíz.
Szerintem.
Nálam volt, hogy tojásokkal történt ugyanez. Fura, de igaz.
Őszentsége Sobri Jóska
nagylaza, főpohárnok

Madden hates me.
több mint 2 éve
+1 a xiaomi mi stick mellé és van belőle már 4k-s isXiaomi TV stick lett 12k- ért, megy rajta minden is (Disney, HBO, Netflix, TVGO is Odin böngészővel) HDMICEC-cel a tv saját távjával irányítok mindent, elég neki a tv usb-je tápnak, szóval örömbódottá' , köszönöm a tippeket.
NB2