Kérdések bármiről
31 feliratkozó
több mint 5 éve
Nagyon fontos, hogy ez nem emagos cucc. Hanem lentebb látni a forgalmazót. Innentől fogva ha bármi szar vele, good luck az intézéshez. Amúgy meg olcsó húsnak..Ilyen vezeték nélküli fülhallgatókkal kapcsolatban van valakinek tapasztalata?Ilyen árban ez valami kínai Alis cuccnak tűnik amit valaki továbbforgalmaz.
www.emag.hu/univerzalis-bluetooth-headset-toltotokkal-iphone-android-sh-i7stws/pd/D5RGSVBBM/
Matthew99
Toca
több mint 5 éve
Ilyen vezeték nélküli fülhallgatókkal kapcsolatban van valakinek tapasztalata?Ilyen árban ez valami kínai Alis cuccnak tűnik amit valaki továbbforgalmaz.
www.emag.hu/univerzalis-bluetooth-headset-toltotokkal-iphone-android-sh-i7stws/pd/D5RGSVBBM/
Matthew99
több mint 5 éve
Ilyen vezeték nélküli fülhallgatókkal kapcsolatban van valakinek tapasztalata?www.emag.hu/univerzalis-bluetooth-headset-toltotokkal-iphone-android-sh-i7stws/pd/D5RGSVBBM/
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Őket néztem én is.Ő.www.kingtel.hu/iphone-szerviz
Hol tudok viszonylag jó áron, Iphone 5S-hez kijelzőt cseréltetni? Sikeresen leejtettem és totál pókhálós lett az egész.
Péntek este 😀 😀
Coolearie
?
kishaszi
Köszi.
több mint 5 éve
Illetve, vivicitára nem tud esetleg valaki emberi (4-5k) áron felnőtt 21km-es jegyet? 😊 egyszer futnék ott.Hát ehhez sok szerencsét 😀
kristóf17
több mint 5 éve
Ő.www.kingtel.hu/iphone-szerviz
Hol tudok viszonylag jó áron, Iphone 5S-hez kijelzőt cseréltetni? Sikeresen leejtettem és totál pókhálós lett az egész.
Péntek este 😀 😀
Coolearie
?
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 5 éve
Illetve, vivicitára nem tud esetleg valaki emberi (4-5k) áron felnőtt 21km-es jegyet? 😊 egyszer futnék ott.
több mint 5 éve
Valaki, aki küldene is, rendelkezik esetleg ncore meghívóval?
több mint 5 éve
Van itt olyan grafikus, aki nem csak sig gyártásban jeleskedik, de ez az élete is és nagyobb design projekteket kacagva meg tud valósítani?
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Tudom láttam én is csak minden stimmelt 😃 Autó Duna Árpád-híd Ugrás. Na mondom ez durva 😂Remélem Edelman lesz az MVP, ha már a XLIX-en nem kapta megNe izgasd fel magad.
Löfli
Ha Edelman lesz az MVP, akkor megállok kocsival az Árpád-hídon, kiszállok és leugrom a picsába a Dunába.
Cypress
www.blikk.hu/aktualis/belfold/a-fagyos-vizu-dunaba-vetette-magat-egy-ferfi-az-arpad-hidrol/lejm4qh
Cypress ugye nem te voltál ??????😃
Rózsa Sándor (betyár)
Ez egy januári cikk.
(2019. jan. 29. 12:56)
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Remélem Edelman lesz az MVP, ha már a XLIX-en nem kapta megNe izgasd fel magad.
Löfli
Ha Edelman lesz az MVP, akkor megállok kocsival az Árpád-hídon, kiszállok és leugrom a picsába a Dunába.
Cypress
www.blikk.hu/aktualis/belfold/a-fagyos-vizu-dunaba-vetette-magat-egy-ferfi-az-arpad-hidrol/lejm4qh
Rózsa Sándor (betyár)
Ez egy januári cikk.
(2019. jan. 29. 12:56)
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Remélem Edelman lesz az MVP, ha már a XLIX-en nem kapta megLöfli
Cypress
több mint 5 éve
Ő.Hol tudok viszonylag jó áron, Iphone 5S-hez kijelzőt cseréltetni? Sikeresen leejtettem és totál pókhálós lett az egész.
Péntek este 😀 😀
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
Van tapasztalata valakinek Virgin Atlantic légitársasággal kapcsolatban?sógornőm szokott velük utazni (LHR-MIA), még nem mondott rosszat rájuk
Nyilván eső után köpönyeg, jegyvásárlás után megkérdezni, de hátha valaki már utazott velük.
Klaci79
slowmotion
Köszönöm a gyors válaszokat. Nagyon jó jegyárak voltak most. Konkrétan egy BUD-LHR-JFK;MIA-LHR-BUD 126k és gyakorlatilag az egyedüli olyan cég, akinél ebben benne van egy feladott 23kg-os poggyász is. A többi 50 eurót vagy 58 dollárt kért/út.Van tapasztalata valakinek Virgin Atlantic légitársasággal kapcsolatban?Nekunk mikor Friscoban nem fertunk fel semmilyen gepre szo nelkul elhoztak Londonba mint KLM alkalmazott es kb kinyaltak a fenekunket ut kozben.😀
Nyilván eső után köpönyeg, jegyvásárlás után megkérdezni, de hátha valaki már utazott velük.
Klaci79
zavi27
Úgyhogy akkor örülök, hogy elégedett vélemények vannak róla...
több mint 5 éve
Van tapasztalata valakinek Virgin Atlantic légitársasággal kapcsolatban?Nekunk mikor Friscoban nem fertunk fel semmilyen gepre szo nelkul elhoztak Londonba mint KLM alkalmazott es kb kinyaltak a fenekunket ut kozben.😀
Klaci79
több mint 5 éve
Van tapasztalata valakinek Virgin Atlantic légitársasággal kapcsolatban?sógornőm szokott velük utazni (LHR-MIA), még nem mondott rosszat rájuk
Klaci79
több mint 5 éve
Ő az óvónéni.Vazze, te nem csak ott! Mindenütt!NFL meccset se nézek, amióta az oviban úgy döntöttünk 2007-ben amikor valaki nem dobott zászlót valahova, aztán láthatod, hogy mégis milyen szakszerű vagyok ettől függetlenül csapattopicról csapattopicra. 😉az útra ki kellett lógnia. tudod, az a tábla, amikor két kerék a járdán, két kerék az úttesten.ha egy olyan parkolóhelyre állok be, ahol az autó felét rá kell tenni a járdára, de én 3 kerékkel álltam rá, mert szűk volt a hely és nem volt kedvem baszakodni, azért megbüntethetnek? 😀 😀Nehezen tudok elképzelni olyat hogy valamelyik oldalt a vonalra nem ligát be vagy az útra ki. De amúgy ha bem látványos nem hiszem hogy megbüntetnek.
shawnka
Toca
mindegy, szerencsére nem lett semmi 😀 Sobri, örülök hogy ehhez is sikerült érdemben hozzászólni úgy, hogy nem is vezetsz 😀 😀
shawnka
Sobri Jóska
Ovónéni engedi, hogy olyan sokáig fennmaradj?
😉
zemanla
Szerkesztette: kishaszi
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
Van tapasztalata valakinek Virgin Atlantic légitársasággal kapcsolatban?Nyilván eső után köpönyeg, jegyvásárlás után megkérdezni, de hátha valaki már utazott velük.
több mint 5 éve
Vazze, te nem csak ott! Mindenütt!NFL meccset se nézek, amióta az oviban úgy döntöttünk 2007-ben amikor valaki nem dobott zászlót valahova, aztán láthatod, hogy mégis milyen szakszerű vagyok ettől függetlenül csapattopicról csapattopicra. 😉az útra ki kellett lógnia. tudod, az a tábla, amikor két kerék a járdán, két kerék az úttesten.ha egy olyan parkolóhelyre állok be, ahol az autó felét rá kell tenni a járdára, de én 3 kerékkel álltam rá, mert szűk volt a hely és nem volt kedvem baszakodni, azért megbüntethetnek? 😀 😀Nehezen tudok elképzelni olyat hogy valamelyik oldalt a vonalra nem ligát be vagy az útra ki. De amúgy ha bem látványos nem hiszem hogy megbüntetnek.
shawnka
Toca
mindegy, szerencsére nem lett semmi 😀 Sobri, örülök hogy ehhez is sikerült érdemben hozzászólni úgy, hogy nem is vezetsz 😀 😀
shawnka
Sobri Jóska
Ovónéni engedi, hogy olyan sokáig fennmaradj?
😉
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 5 éve
NFL meccset se nézek, amióta az oviban úgy döntöttünk 2007-ben amikor valaki nem dobott zászlót valahova, aztán láthatod, hogy mégis milyen szakszerű vagyok ettől függetlenül csapattopicról csapattopicra. 😉az útra ki kellett lógnia. tudod, az a tábla, amikor két kerék a járdán, két kerék az úttesten.ha egy olyan parkolóhelyre állok be, ahol az autó felét rá kell tenni a járdára, de én 3 kerékkel álltam rá, mert szűk volt a hely és nem volt kedvem baszakodni, azért megbüntethetnek? 😀 😀Nehezen tudok elképzelni olyat hogy valamelyik oldalt a vonalra nem ligát be vagy az útra ki. De amúgy ha bem látványos nem hiszem hogy megbüntetnek.
shawnka
Toca
shawnka
több mint 5 éve
Jó hülyén, fogalmaztam, úgy értettem hogy a vége sokkal jobban kilógott.az útra ki kellett lógnia. tudod, az a tábla, amikor két kerék a járdán, két kerék az úttesten.ha egy olyan parkolóhelyre állok be, ahol az autó felét rá kell tenni a járdára, de én 3 kerékkel álltam rá, mert szűk volt a hely és nem volt kedvem baszakodni, azért megbüntethetnek? 😀 😀Nehezen tudok elképzelni olyat hogy valamelyik oldalt a vonalra nem ligát be vagy az útra ki. De amúgy ha bem látványos nem hiszem hogy megbüntetnek.
shawnka
Toca
shawnka
több mint 5 éve
Dehogynem, céget.az útra ki kellett lógnia. tudod, az a tábla, amikor két kerék a járdán, két kerék az úttesten.ha egy olyan parkolóhelyre állok be, ahol az autó felét rá kell tenni a járdára, de én 3 kerékkel álltam rá, mert szűk volt a hely és nem volt kedvem baszakodni, azért megbüntethetnek? 😀 😀Nehezen tudok elképzelni olyat hogy valamelyik oldalt a vonalra nem ligát be vagy az útra ki. De amúgy ha bem látványos nem hiszem hogy megbüntetnek.
shawnka
Toca
shawnka
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
az útra ki kellett lógnia. tudod, az a tábla, amikor két kerék a járdán, két kerék az úttesten.ha egy olyan parkolóhelyre állok be, ahol az autó felét rá kell tenni a járdára, de én 3 kerékkel álltam rá, mert szűk volt a hely és nem volt kedvem baszakodni, azért megbüntethetnek? 😀 😀Nehezen tudok elképzelni olyat hogy valamelyik oldalt a vonalra nem ligát be vagy az útra ki. De amúgy ha bem látványos nem hiszem hogy megbüntetnek.
shawnka
Toca
több mint 5 éve
ha egy olyan parkolóhelyre állok be, ahol az autó felét rá kell tenni a járdára, de én 3 kerékkel álltam rá, mert szűk volt a hely és nem volt kedvem baszakodni, azért megbüntethetnek? 😀 😀Nehezen tudok elképzelni olyat hogy valamelyik oldalt a vonalra nem ligát be vagy az útra ki. De amúgy ha bem látványos nem hiszem hogy megbüntetnek.
shawnka
több mint 5 éve
Nem tudom. Sose büntettek meg. Én tudok parkolni. 😊Parkolási bírság nem egy tizes?ha egy olyan parkolóhelyre állok be, ahol az autó felét rá kell tenni a járdára, de én 3 kerékkel álltam rá, mert szűk volt a hely és nem volt kedvem baszakodni, azért megbüntethetnek? 😀 😀Tegyél rá félre 50 rugót. 😉
shawnka
Sobri Jóska
Amúgy engem pl büntettek meg anno az Opera mellett, mert kb 5 centivel túllógtam valami más színű térkőre, ami egyébként rohadtul nem látszott a havas talajon...
warr_b