NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 707
44
18:00 Minnesota @ Wisconsin - CBS
Kérdések bármiről
31 feliratkozó
több mint 5 éve
egy stream oldalt keresek, de nem jut eszembe a neve.vmi wiz1.com vagy mi ha jol emlekszem.Wiziwig1.com? Talán.
vki biztosan tudja itt.
elore is koszi!
ZoliMP
több mint 5 éve
YoungZeeZee
8 567
egy stream oldalt keresek, de nem jut eszembe a neve.vmi wiz1.com vagy mi ha jol emlekszem.vki biztosan tudja itt.
elore is koszi!
több mint 5 éve
Üdv.Van-e valakinek ismerőse (ralis, kasztnis, műanyagos, bolhapiacos, stb) akitől tudnék ilyen Clio I Maxi szélesítő szettet szerezni? Nem kell új, sem patika legyen (csak ha olcsó).
Köszi.
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 5 éve
Koszi Mindenkinek!
több mint 5 éve
Jah és sokszor egy nap ne nézz árakat ugyanazon az oldalon, mert hipp-hopp egyre csak több lesz.Jaja, inkognító módban talán, de amúgy csak óvatosan. Vezesd őket félre, és nézz későbbi napokat inkább sokat. Már ha tényleg igaz és nézik, de a tapasztalat az, hogy igen.
NB2
több mint 5 éve
Jah és sokszor egy nap ne nézz árakat ugyanazon az oldalon, mert hipp-hopp egyre csak több lesz.
több mint 5 éve
Gabesz92
1 453
Így van, én is először felderítem a skyscanner/momondo kombóval aztán ha van jó áron, akkor megnézem a légitársaság honlapján is (állítólag érdemes ott foglalni jegyet, hogy egyszerűbben menjen a kártérítés, just in case, nekem még sosem kellett eddig szerencsére).-tengerentúlra szeretnénk utazni !repjegy rendeléssel/ vétellel kapcsolatban van valakinek valami ötlete jó tapasztalata?A skyscanner is nagyon jó, ezzel ill. a Pelikánnal szoktam én keresni.
én ezt az oldalt találtam ez jónak tűnik ismeri valaki?
www.skyscanner.hu/
yooker
empty taxiA pelikannal az a gond, hogy neha csak 2 fore lehet foglalni, és 1-re nem enged...(bocs hülye vagyok, ez főleg szállodákra igaz, nem repjegyre, pls ignore...)
- Altalaban orszag/kontinensfuggo, melyik a legjobb (foleg Azsia kivetel ilyen szempontbol) - szerintem a skyscanner / kayak / momondo trioval erdemes kezdeni. (Es en azert altalaban ezek utan meg szoktam nezni a legitarsasag weboldalan is, amikor beazonosítom az 1-2-3-X darab járatot ami érdekel.)
- Illetve tudom, hogy sokaknak nem opcio, de altalaban Becsbol repulve sokkal tobb / sokkal olcsobb opciok vannak.
Igor
A tengerentúli utak Bécsből mindig jobban jöttek ki eddig (2x Kanada és most májusban majd LA), egy kivételével (NY BUD-ról). Az utakat pedig sikerült a légitársaság honlapján (Lufthansa, Austrian) foglalni tök jó áron.
Rejtett költség van bőven (feladott poggyász, székfoglaló, stb), de ez mind rád van bízva, hogy mit szeretnél természetesen.
több mint 5 éve
-tengerentúlra szeretnénk utazni !repjegy rendeléssel/ vétellel kapcsolatban van valakinek valami ötlete jó tapasztalata?A skyscanner is nagyon jó, ezzel ill. a Pelikánnal szoktam én keresni.
www.skyscanner.hu/
yooker
empty taxi
- Altalaban orszag/kontinensfuggo, melyik a legjobb (foleg Azsia kivetel ilyen szempontbol) - szerintem a skyscanner / kayak / momondo trioval erdemes kezdeni. (Es en azert altalaban ezek utan meg szoktam nezni a legitarsasag weboldalan is, amikor beazonosítom az 1-2-3-X darab járatot ami érdekel.)
- Illetve tudom, hogy sokaknak nem opcio, de altalaban Becsbol repulve sokkal tobb / sokkal olcsobb opciok vannak.
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 5 éve
Az tényleg nagyon jó szerintem yookernek nincs fb-ja.fb utazomajomtengerentúlra szeretnénk utazni !repjegy rendeléssel/ vétellel kapcsolatban van valakinek valami ötlete jó tapasztalata?régen olvastam, hogy van egy fb csoport ahol lehet olcsó jegyeket vadászni...
www.skyscanner.hu/
yooker
talán holnapra eszembe jut vagy esetleg valaki ismeri itt őket
NB2
olcsó repjegyeket ajánl állítólag
NB2
utazomajom.hu/
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
fb utazomajomtengerentúlra szeretnénk utazni !repjegy rendeléssel/ vétellel kapcsolatban van valakinek valami ötlete jó tapasztalata?régen olvastam, hogy van egy fb csoport ahol lehet olcsó jegyeket vadászni...
www.skyscanner.hu/
yooker
NB2
olcsó repjegyeket ajánl állítólag
Szerkesztette: NB2
több mint 5 éve
tengerentúlra szeretnénk utazni !repjegy rendeléssel/ vétellel kapcsolatban van valakinek valami ötlete jó tapasztalata?A skyscanner is nagyon jó, ezzel ill. a Pelikánnal szoktam én keresni.
www.skyscanner.hu/
yooker
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
tengerentúlra szeretnénk utazni !repjegy rendeléssel/ vétellel kapcsolatban van valakinek valami ötlete jó tapasztalata?régen olvastam, hogy van egy fb csoport ahol lehet olcsó jegyeket vadászni...
www.skyscanner.hu/
yooker
több mint 5 éve
a skyscanner csak egy gyűjtőoldal, rejtett költségekre a légitársaságoknál kell figyelni, ott van ilyenből bőven nyilvánköszi!!! rejtett költség ilyesmi egyéb bonyodalom trükk az árnál/foglalásnál akkor nincs amire érdemes figyelni?tengerentúlra szeretnénk utazni !repjegy rendeléssel/ vétellel kapcsolatban van valakinek valami ötlete jó tapasztalata?igen, repülőjegyet mindig ezen az oldalon keresztül keresek (és veszek), egész hónapot is mutat, így még könnyebben ki tudod választani a legolcsóbb opciót, ha nem fix időpont kell
www.skyscanner.hu/
yooker
r.baggio
yooker
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
köszi!!! rejtett költség ilyesmi egyéb bonyodalom trükk az árnál/foglalásnál akkor nincs amire érdemes figyelni?tengerentúlra szeretnénk utazni !repjegy rendeléssel/ vétellel kapcsolatban van valakinek valami ötlete jó tapasztalata?igen, repülőjegyet mindig ezen az oldalon keresztül keresek (és veszek), egész hónapot is mutat, így még könnyebben ki tudod választani a legolcsóbb opciót, ha nem fix időpont kell
www.skyscanner.hu/
yooker
r.baggio
több mint 5 éve
tengerentúlra szeretnénk utazni !repjegy rendeléssel/ vétellel kapcsolatban van valakinek valami ötlete jó tapasztalata?igen, repülőjegyet mindig ezen az oldalon keresztül keresek (és veszek), egész hónapot is mutat, így még könnyebben ki tudod választani a legolcsóbb opciót, ha nem fix időpont kell
www.skyscanner.hu/
yooker
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
tengerentúlra szeretnénk utazni !repjegy rendeléssel/ vétellel kapcsolatban van valakinek valami ötlete jó tapasztalata?én ezt az oldalt találtam ez jónak tűnik ismeri valaki?
www.skyscanner.hu/
több mint 5 éve
A munkábajárós terepjárómon elég sok mindent az tart össze (nameg a sziló) 😀Az már úri dolog.Kábelkötegelőt el ne felejtsétek.Én ezt a WD40, szigetelőszalag és kalapács szentháromságával ismerem, hogy amit ezek közül valamivel nem tudsz megoldani, akkor azt tulajdonképpen nem is kell megoldani. S tényleg.WD40 és szigszalag. azzal mindenhol boldogulsz.Srácok. Kicsit befogta az egyik száradó papucs feketére a konvektor sárgás burkolatának egy részét. Van valami házi praktikátok, hogy mivel lehetne jól letisztítani?Nem hiszem, hogy ilyen valaszra varsz. De. Lehet en mar retro manus vagyok. De mint szerelo, nekunk is az oregek tanitottak. Nalunk mindig van a jo oreg ultimate csoda, a WD 40. Az olyan mint a Bazi nagy gorog lagziban a Windex. Csak ez tenyleg jo minden fassagra. Tisztitasban is a kiraly.
kristóf17
www.rd.hu/Mire_j%C3%B3_m%C3%A9g_a_WD-40
Egyebirant a so (vizben oldva) es az ecet amik mindent visznek hazi takaritasi trukkokben, es nem sosav szinten oldanak mindent. A harmadik a szodabikarbona, ami raadasul szagtalanit is (az ecet epp ellenkezoleg 😀).
ulpianus
slowmotion
Mikey
Matthew99
Mikey
több mint 5 éve
Jaja, illetve ha vmit kokányolni kell a púrhab is elengedhetetlen kellék.Az már úri dolog.Kábelkötegelőt el ne felejtsétek.Én ezt a WD40, szigetelőszalag és kalapács szentháromságával ismerem, hogy amit ezek közül valamivel nem tudsz megoldani, akkor azt tulajdonképpen nem is kell megoldani. S tényleg.WD40 és szigszalag. azzal mindenhol boldogulsz.Srácok. Kicsit befogta az egyik száradó papucs feketére a konvektor sárgás burkolatának egy részét. Van valami házi praktikátok, hogy mivel lehetne jól letisztítani?Nem hiszem, hogy ilyen valaszra varsz. De. Lehet en mar retro manus vagyok. De mint szerelo, nekunk is az oregek tanitottak. Nalunk mindig van a jo oreg ultimate csoda, a WD 40. Az olyan mint a Bazi nagy gorog lagziban a Windex. Csak ez tenyleg jo minden fassagra. Tisztitasban is a kiraly.
kristóf17
Egyebirant a so (vizben oldva) es az ecet amik mindent visznek hazi takaritasi trukkokben, es nem sosav szinten oldanak mindent. A harmadik a szodabikarbona, ami raadasul szagtalanit is (az ecet epp ellenkezoleg 😀).
ulpianus
slowmotion
Mikey
Matthew99
Mikey
Szerkesztette: empty taxi
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Mikey
18 756
Az már úri dolog.Kábelkötegelőt el ne felejtsétek.Én ezt a WD40, szigetelőszalag és kalapács szentháromságával ismerem, hogy amit ezek közül valamivel nem tudsz megoldani, akkor azt tulajdonképpen nem is kell megoldani. S tényleg.WD40 és szigszalag. azzal mindenhol boldogulsz.Srácok. Kicsit befogta az egyik száradó papucs feketére a konvektor sárgás burkolatának egy részét. Van valami házi praktikátok, hogy mivel lehetne jól letisztítani?Nem hiszem, hogy ilyen valaszra varsz. De. Lehet en mar retro manus vagyok. De mint szerelo, nekunk is az oregek tanitottak. Nalunk mindig van a jo oreg ultimate csoda, a WD 40. Az olyan mint a Bazi nagy gorog lagziban a Windex. Csak ez tenyleg jo minden fassagra. Tisztitasban is a kiraly.
kristóf17
ulpianus
slowmotion
Mikey
Matthew99
több mint 5 éve
Kábelkötegelőt el ne felejtsétek.Én ezt a WD40, szigetelőszalag és kalapács szentháromságával ismerem, hogy amit ezek közül valamivel nem tudsz megoldani, akkor azt tulajdonképpen nem is kell megoldani. S tényleg.WD40 és szigszalag. azzal mindenhol boldogulsz.Srácok. Kicsit befogta az egyik száradó papucs feketére a konvektor sárgás burkolatának egy részét. Van valami házi praktikátok, hogy mivel lehetne jól letisztítani?Nem hiszem, hogy ilyen valaszra varsz. De. Lehet en mar retro manus vagyok. De mint szerelo, nekunk is az oregek tanitottak. Nalunk mindig van a jo oreg ultimate csoda, a WD 40. Az olyan mint a Bazi nagy gorog lagziban a Windex. Csak ez tenyleg jo minden fassagra. Tisztitasban is a kiraly.
kristóf17
ulpianus
slowmotion
Mikey
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
dugo93
4 234
Pedig jó cucc. Ráadásul az űrverseny szülötte 😀Hálás vagyok. 26 évem alatt kezdem szégyennek érezni a WD 40 kimaradását az életemből.Én ezt a WD40, szigetelőszalag és kalapács szentháromságával ismerem, hogy amit ezek közül valamivel nem tudsz megoldani, akkor azt tulajdonképpen nem is kell megoldani. S tényleg.WD40 és szigszalag. azzal mindenhol boldogulsz.Srácok. Kicsit befogta az egyik száradó papucs feketére a konvektor sárgás burkolatának egy részét. Van valami házi praktikátok, hogy mivel lehetne jól letisztítani?Nem hiszem, hogy ilyen valaszra varsz. De. Lehet en mar retro manus vagyok. De mint szerelo, nekunk is az oregek tanitottak. Nalunk mindig van a jo oreg ultimate csoda, a WD 40. Az olyan mint a Bazi nagy gorog lagziban a Windex. Csak ez tenyleg jo minden fassagra. Tisztitasban is a kiraly.
kristóf17
ulpianus
slowmotion
Mikey
kristóf17
index.hu/tudomany/til/2018/07/08/raketatechnologia_volt_haztartasi_termek_lett/
több mint 5 éve
Hálás vagyok. 26 évem alatt kezdem szégyennek érezni a WD 40 kimaradását az életemből.Én ezt a WD40, szigetelőszalag és kalapács szentháromságával ismerem, hogy amit ezek közül valamivel nem tudsz megoldani, akkor azt tulajdonképpen nem is kell megoldani. S tényleg.WD40 és szigszalag. azzal mindenhol boldogulsz.Srácok. Kicsit befogta az egyik száradó papucs feketére a konvektor sárgás burkolatának egy részét. Van valami házi praktikátok, hogy mivel lehetne jól letisztítani?Nem hiszem, hogy ilyen valaszra varsz. De. Lehet en mar retro manus vagyok. De mint szerelo, nekunk is az oregek tanitottak. Nalunk mindig van a jo oreg ultimate csoda, a WD 40. Az olyan mint a Bazi nagy gorog lagziban a Windex. Csak ez tenyleg jo minden fassagra. Tisztitasban is a kiraly.
kristóf17
ulpianus
slowmotion
Mikey
több mint 5 éve
Mikey
18 756
Én ezt a WD40, szigetelőszalag és kalapács szentháromságával ismerem, hogy amit ezek közül valamivel nem tudsz megoldani, akkor azt tulajdonképpen nem is kell megoldani. S tényleg.WD40 és szigszalag. azzal mindenhol boldogulsz.Srácok. Kicsit befogta az egyik száradó papucs feketére a konvektor sárgás burkolatának egy részét. Van valami házi praktikátok, hogy mivel lehetne jól letisztítani?Nem hiszem, hogy ilyen valaszra varsz. De. Lehet en mar retro manus vagyok. De mint szerelo, nekunk is az oregek tanitottak. Nalunk mindig van a jo oreg ultimate csoda, a WD 40. Az olyan mint a Bazi nagy gorog lagziban a Windex. Csak ez tenyleg jo minden fassagra. Tisztitasban is a kiraly.
kristóf17
ulpianus
slowmotion
több mint 5 éve
Azt a megoldást próbáltam. Kéne hozzá kiegészítő😊Srácok. Kicsit befogta az egyik száradó papucs feketére a konvektor sárgás burkolatának egy részét. Van valami házi praktikátok, hogy mivel lehetne jól letisztítani?Asszonnyal!
kristóf17
Szokol
Meglessük. A windex jó ómen!! Köszi.Srácok. Kicsit befogta az egyik száradó papucs feketére a konvektor sárgás burkolatának egy részét. Van valami házi praktikátok, hogy mivel lehetne jól letisztítani?Nem hiszem, hogy ilyen valaszra varsz. De. Lehet en mar retro manus vagyok. De mint szerelo, nekunk is az oregek tanitottak. Nalunk mindig van a jo oreg ultimate csoda, a WD 40. Az olyan mint a Bazi nagy gorog lagziban a Windex. Csak ez tenyleg jo minden fassagra. Tisztitasban is a kiraly.
kristóf17
ulpianus
több mint 5 éve
WD40 és szigszalag. azzal mindenhol boldogulsz.Srácok. Kicsit befogta az egyik száradó papucs feketére a konvektor sárgás burkolatának egy részét. Van valami házi praktikátok, hogy mivel lehetne jól letisztítani?Nem hiszem, hogy ilyen valaszra varsz. De. Lehet en mar retro manus vagyok. De mint szerelo, nekunk is az oregek tanitottak. Nalunk mindig van a jo oreg ultimate csoda, a WD 40. Az olyan mint a Bazi nagy gorog lagziban a Windex. Csak ez tenyleg jo minden fassagra. Tisztitasban is a kiraly.
kristóf17
ulpianus