NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 718
44
18:00 Minnesota @ Wisconsin - CBS
Kérdések bármiről
31 feliratkozó
több mint 5 éve
Én itt vagyok !😊 MégBaggio áldott jó szíve...
Rózsa Sándor
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Én itt vagyok !😊 Még
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Ki lett Bannolva??tényleg 😀Ban??? Most eredmenykovetozotta másik betyár 😊ki ment a lecsóba? Amadeus? JC6? (azt láttam, hogy nem Sobri az 😀)Ezen elv alapján már a fórum felét ki lehetett volna vágni 😊Mást idegesített.Nem mondom, hogy nem idegesített a csávó, de ezt a bant most én sem értem.Dettó
És ezt nem támadásként írom, csak ezt most nem értem. (lehet én vok a fáradt)
NB2
peach
Sobri Jóska
peach
slowmotion
NB2
diverdoc
NB2
több mint 5 éve
tényleg 😀Ban??? Most eredmenykovetozotta másik betyár 😊ki ment a lecsóba? Amadeus? JC6? (azt láttam, hogy nem Sobri az 😀)Ezen elv alapján már a fórum felét ki lehetett volna vágni 😊Mást idegesített.Nem mondom, hogy nem idegesített a csávó, de ezt a bant most én sem értem.Dettó
NB2
peach
Sobri Jóska
peach
slowmotion
NB2
diverdoc
több mint 5 éve
Ban??? Most eredmenykovetozotta másik betyár 😊ki ment a lecsóba? Amadeus? JC6? (azt láttam, hogy nem Sobri az 😀)Ezen elv alapján már a fórum felét ki lehetett volna vágni 😊Mást idegesített.Nem mondom, hogy nem idegesített a csávó, de ezt a bant most én sem értem.Dettó
NB2
peach
Sobri Jóska
peach
slowmotion
NB2
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 5 éve
Vissza lett állítva a gépház teljes pompájában
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
a másik betyár 😊ki ment a lecsóba? Amadeus? JC6? (azt láttam, hogy nem Sobri az 😀)Ezen elv alapján már a fórum felét ki lehetett volna vágni 😊Mást idegesített.Nem mondom, hogy nem idegesített a csávó, de ezt a bant most én sem értem.Dettó
NB2
peach
Sobri Jóska
peach
slowmotion
több mint 5 éve
ki ment a lecsóba? Amadeus? JC6? (azt láttam, hogy nem Sobri az 😀)Ezen elv alapján már a fórum felét ki lehetett volna vágni 😊Mást idegesített.Nem mondom, hogy nem idegesített a csávó, de ezt a bant most én sem értem.Dettó
NB2
peach
Sobri Jóska
peach
több mint 5 éve
Ezen elv alapján már a fórum felét ki lehetett volna vágni 😊Mást idegesített.Nem mondom, hogy nem idegesített a csávó, de ezt a bant most én sem értem.Dettó
NB2
peach
Sobri Jóska
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
Mást idegesített.Nem mondom, hogy nem idegesített a csávó, de ezt a bant most én sem értem.Dettó
NB2
peach
több mint 5 éve
Nem mondom, hogy nem idegesített a csávó, de ezt a bant most én sem értem.Dettó
NB2
több mint 5 éve
Jó volna tisztázni, hogy miért jár ban... @baggio?többen panaszkodtak rá, most jutottunk el oda, a hatezredik totál értelmetlen és nem helyénvaló komment után, hogy egy hét pihenő jót fog neki tenni
peach
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Nem mondom, hogy nem idegesített a csávó, de ezt a bant most én sem értem.És ezt nem támadásként írom, csak ezt most nem értem. (lehet én vok a fáradt)
több mint 5 éve
Jó volna tisztázni, hogy miért jár ban... @baggio?
több mint 5 éve
Gorcsev
500
Kinek milyen jó/rossz tapasztalata van (ha van) folyékony telefon kijelzővédővel kapcsolatban?
"Aki itt erős akar lenni, az úgy jár mint a vas. (...) addig lesz ütve, amíg meleg." /Rejtő Jenő/
több mint 5 éve
Akkor ha már itt tartunk, valaki Iskolaszövetkezet dolgában jártas erre fele. mármint alapításban és működtetésben? Én fenntartóként lennék érintet az ügyben, de nem feltétlenül szeretnék. Köszi az esetleges gyors választ.
több mint 5 éve
Valaki követéskezlési ügyekben jártas esetleg?Követelés kezelési ügyben?
Toca
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 5 éve
Valaki követéskezlési ügyekben jártas esetleg?
több mint 6 éve
Megvan valakinek az éhezők viadala trilógia és a battle royale kölcsönbe?
---
több mint 6 éve
Sevillában volt uzeres jegyvetel 😀Napoli Juvera mennénk haverokkal, viagogot érdemes még próbálni vagy tényleg felejtős? Ott 30 körül lenne jegy, a másik lehetőség ami elvileg garancias worldtickets.hu ott 60korul !A Viagogot semmiképp.... gondolom emiatt kérdezted, de teljesen lutri hogy átvernek-e.
Esetleg egyéb forrás?
Köszi
yooker
index.hu/kultur/2018/09/10/viagogo_jegyarusitas_online_jegyvasarlas_csalas_lehuzas_atveres_jegyuzerek_jegynepperek/
www.bbc.co.uk/news/business-44299981
Stadion előtt, üzértől? 😀
Igor
Elég izgalmas volt de vegulbejott.. Itt nem szeretnék kockáztatni
több mint 6 éve
YoungZeeZee
8 567
ha nem profi cucc kell akkor videopad.ingyenes cuccli de a full verziohoz a ytubeon talalsz kodot.Teljes amatőrként szeretnék egy videót készíteni.adobe premier vagy sony vegas
Az alapkoncepció az lenne, hogy egy zenét alátennék, majd sok-sok képet rávágni.
Hogy és legfőbbképp milyen progival tudnám ezt megcsinálni?
ervinator
bár 2k18-ban egy ilyen videó megcsinálható random telefonnal is már.
shawnka
több mint 6 éve
Teljes amatőrként szeretnék egy videót készíteni.adobe premier vagy sony vegas
Az alapkoncepció az lenne, hogy egy zenét alátennék, majd sok-sok képet rávágni.
ervinator
bár 2k18-ban egy ilyen videó megcsinálható random telefonnal is már.
több mint 6 éve
ervinator
1 703
Teljes amatőrként szeretnék egy videót készíteni.Az alapkoncepció az lenne, hogy egy zenét alátennék, majd sok-sok képet rávágni.
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 6 éve
Napoli Juvera mennénk haverokkal, viagogot érdemes még próbálni vagy tényleg felejtős? Ott 30 körül lenne jegy, a másik lehetőség ami elvileg garancias worldtickets.hu ott 60korul !nézz be az NFL meccs Londonban topikba, viagogosok élete nem volt egyszerű...
Esetleg egyéb forrás?
Köszi
yooker
(mondjuk én úgy tudom, hogy mindenki megkapta a jegyét)
több mint 6 éve
Napoli Juvera mennénk haverokkal, viagogot érdemes még próbálni vagy tényleg felejtős? Ott 30 körül lenne jegy, a másik lehetőség ami elvileg garancias worldtickets.hu ott 60korul !A Viagogot semmiképp.... gondolom emiatt kérdezted, de teljesen lutri hogy átvernek-e.
Esetleg egyéb forrás?
Köszi
yooker
index.hu/kultur/2018/09/10/viagogo_jegyarusitas_online_jegyvasarlas_csalas_lehuzas_atveres_jegyuzerek_jegynepperek/
www.bbc.co.uk/news/business-44299981
Stadion előtt, üzértől? 😀
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)