Kérdések bármiről
31 feliratkozó
több mint 11 éve
catattack
3 520
Mi a retkes lóf.sz ez a Harlem Shake?
több mint 11 éve
Gabesz92
1 453
Középfokú angol nyelvvizsgánál ki melyikre esküszik?szaba(Nem idézgetem vissza összeset.) Első nekifutásra én TELC-et csináltam. Most azóta már van egy IELTS vizsgám is, de ha először csinálod és nem feltétlenül fontos hogy most és azonnal legyen egy nemzetközileg elfogadott vizsgád akkor a TELC-et tudom ajánlani, mert valóban a TOEFL és az IELTS is egy elég szép ugrás ahhoz képest (legalábbis én úgy éreztem) még akkor is ha nem feltétlenül a felsőfokra gyúrsz.
több mint 11 éve
😀másnap reggel nyolckor, reptéri csövezéssel ez nálam már simán alvás nélküli túra lenne 😊jjncaaÉn egy kicsit azért többel számolnék, mert későn van vége a meccsnek és ha jól tudom, csak másnap van vissza gép.Egon25-ért van repjegy, a Stansted Airporttől meg fél óra vonattal a stadion, átszállni se kell, szóval ha okosan csinálod, max 50-ből megúszhatod az egészet fejenkéntjjncaaNem kérdés, hanem kérés:Mennyiből lehet megjárni oda-vissza?szaba
Ha kell valakinek jövő hétre a Spurs-Interre két jegy, akkor szóljon, mert az ismerősöm kérésére megvettem, de csak a visszavágó idején lesz Londonban...
A két jegyet eredeti áron 30.000 Ft-ért (2x15.000 Ft) adom.Egon
Igen, de te még fiatal vagy!
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 914
new.longmaniskola.hu/nyelvvizsgak/toeflHány %-tól van meg abból a középfok? 60? és 80-tól felsőfok?szabaazért van értéke az angol anyanyelvű országokbanAmadeus91Azt hallottam eddig ismerőseimtől - kivéve Rajna - hogy az elég nehéz.szabaKözépfokú angol nyelvvizsgánál ki melyikre esküszik?szabaTOEFL, ha azt akarod, hogy érjen is valamit. Amadeus91
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
másnap reggel nyolckor, reptéri csövezéssel ez nálam már simán alvás nélküli túra lenne 😊Én egy kicsit azért többel számolnék, mert későn van vége a meccsnek és ha jól tudom, csak másnap van vissza gép.Egon25-ért van repjegy, a Stansted Airporttől meg fél óra vonattal a stadion, átszállni se kell, szóval ha okosan csinálod, max 50-ből megúszhatod az egészet fejenkéntjjncaaNem kérdés, hanem kérés:Mennyiből lehet megjárni oda-vissza?szaba
Ha kell valakinek jövő hétre a Spurs-Interre két jegy, akkor szóljon, mert az ismerősöm kérésére megvettem, de csak a visszavágó idején lesz Londonban...
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Én egy kicsit azért többel számolnék, mert későn van vége a meccsnek és ha jól tudom, csak másnap van vissza gép.25-ért van repjegy, a Stansted Airporttől meg fél óra vonattal a stadion, átszállni se kell, szóval ha okosan csinálod, max 50-ből megúszhatod az egészet fejenkéntjjncaaNem kérdés, hanem kérés:Mennyiből lehet megjárni oda-vissza?szaba
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 11 éve
25-ért van repjegy, a Stansted Airporttől meg fél óra vonattal a stadion, átszállni se kell, szóval ha okosan csinálod, max 50-ből megúszhatod az egészet fejenkéntNem kérdés, hanem kérés:Mennyiből lehet megjárni oda-vissza?szaba
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
szaba
10 553
Hány %-tól van meg abból a középfok? 60? és 80-tól felsőfok?azért van értéke az angol anyanyelvű országokbanAmadeus91Azt hallottam eddig ismerőseimtől - kivéve Rajna - hogy az elég nehéz.szabaKözépfokú angol nyelvvizsgánál ki melyikre esküszik?szabaTOEFL, ha azt akarod, hogy érjen is valamit. Amadeus91
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 914
azért van értéke az angol anyanyelvű országokbanAzt hallottam eddig ismerőseimtől - kivéve Rajna - hogy az elég nehéz.szabaKözépfokú angol nyelvvizsgánál ki melyikre esküszik?szabaTOEFL, ha azt akarod, hogy érjen is valamit. Amadeus91
több mint 11 éve
szaba
10 553
Azt hallottam eddig ismerőseimtől - kivéve Rajna - hogy az elég nehéz.Középfokú angol nyelvvizsgánál ki melyikre esküszik?szabaTOEFL, ha azt akarod, hogy érjen is valamit. Amadeus91
több mint 11 éve
szaba
10 553
Nem kérdés, hanem kérés:Mennyiből lehet megjárni oda-vissza?
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 914
Középfokú angol nyelvvizsgánál ki melyikre esküszik?szabaTOEFL, ha azt akarod, hogy érjen is valamit.
több mint 11 éve
Nem kérdés, hanem kérés:Ha kell valakinek jövő hétre a Spurs-Interre két jegy, akkor szóljon, mert az ismerősöm kérésére megvettem, de csak a visszavágó idején lesz Londonban...
A két jegyet eredeti áron 30.000 Ft-ért (2x15.000 Ft) adom.
JUST WIN!!!
több mint 11 éve
.brk
1 890
Középfokú angol nyelvvizsgánál ki melyikre esküszik?szabaecl-ben nincs nyelvtannal szopatás
több mint 11 éve
Középfokú angol nyelvvizsgánál ki melyikre esküszik?szabaa telc elég könnyű
---
több mint 11 éve
szaba
10 553
Középfokú angol nyelvvizsgánál ki melyikre esküszik?
több mint 11 éve
JoeyPorter
2 630
Köszi!Kábeltv-nek a kábelét szeretném megduplázni(értsd:hogy két tv-n is lehessen nézni egy szobában).Létezik ilyen elosztó?JoeyPorteryep, koax elosztó a nevejjncaa
több mint 11 éve
Kábeltv-nek a kábelét szeretném megduplázni(értsd:hogy két tv-n is lehessen nézni egy szobában).Létezik ilyen elosztó?JoeyPorteryep, koax elosztó a neve
---
több mint 11 éve
JoeyPorter
2 630
Kábeltv-nek a kábelét szeretném megduplázni(értsd:hogy két tv-n is lehessen nézni egy szobában).Létezik ilyen elosztó?
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
ezt értem, de nem kell a beküldéssel igazolni, hogy ténylegesek a bescannelt dokumentumok? Amadeus91nem
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 914
ezt értem, de nem kell a beküldéssel igazolni, hogy ténylegesek a bescannelt dokumentumok?nem tudja valaki, hogy ha online jelentkezik valaki Magyarországon a Felvin, akkor a feltöltött dokumentumokat be kell küldeni a felvételieljárás alatt, vagy elég csak úgy, hogy bescannelve fel vannak töltve a felvi.hu-n?Amadeus91azért jelentkezel onlájn, hogy kevesebb legyen a papírjjncaa
több mint 11 éve
nem tudja valaki, hogy ha online jelentkezik valaki Magyarországon a Felvin, akkor a feltöltött dokumentumokat be kell küldeni a felvételieljárás alatt, vagy elég csak úgy, hogy bescannelve fel vannak töltve a felvi.hu-n?Amadeus91azért jelentkezel onlájn, hogy kevesebb legyen a papír
---
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 914
nem tudja valaki, hogy ha online jelentkezik valaki Magyarországon a Felvin, akkor a feltöltött dokumentumokat be kell küldeni a felvételieljárás alatt, vagy elég csak úgy, hogy bescannelve fel vannak töltve a felvi.hu-n?
több mint 11 éve
gyári beállítások visszaállítása magyarul, fingom nincs WP-nél hol van pontosan, de gondolom beállításoknál vhol...Divatigen igen meglett közben ... érdekes módon a szememet szúrta ki de még véletlen se bukkantam volna rá 😀
Köszi a segítséget 😊
több mint 11 éve
gyári beállítások visszaállítása magyarul, fingom nincs WP-nél hol van pontosan, de gondolom beállításoknál vhol...
|