Kérdések bármiről
31 feliratkozó
több mint 11 éve
Haligali!másold be először a dokumentumok/zene/zune mappába
Lenne egy Telefonnal kapcsolatos kérdésem;
csajomnak Nokia Lumia 610-e van...Zenét szeretnénk feltenni rá!
Fent van a gépemen a Zune...de nem tudom,hogy kell!
Valaki légyszi írja már le pontosan,hogy-hogy is kéne!
Ott írja alul,hogy Gyűjtemény/Zene
meg bal alsó sarok,hogy húzzam oda...de nem tudom! 😕
Előre is kösziZoliZoltán
utána megjelenik a gyűjteményben, és már tényleg csak rá kell húznod a telefon ikonra.
több mint 11 éve
Haligali!Akkor toljad.
Lenne egy Telefonnal kapcsolatos kérdésem;
Előre is kösziZoliZoltán
több mint 11 éve
Haligali!Lenne egy Telefonnal kapcsolatos kérdésem;
Előre is köszi
több mint 11 éve
Ez jó közel is van, tetszik. 😊Pesten hol lehet jó és olcsó öltönyt venni? És mire figyeljek? Full amatőr vagyok ebben sajnos.Schleckwww.mrsale.net/jjncaa
több mint 11 éve
Pesten hol lehet jó és olcsó öltönyt venni? És mire figyeljek? Full amatőr vagyok ebben sajnos.Schleckwww.mrsale.net/
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Pesten hol lehet jó és olcsó öltönyt venni? És mire figyeljek? Full amatőr vagyok ebben sajnos.
több mint 11 éve
ghstzR
1 279
hali. valakinek nincs egy rövid kidolgozott tétele de gaulle-ról? nagyon megköszönném, sürgősen kellene 😊
több mint 11 éve
vagy simán lehet, hogy bekrepált a papírbehúzó görgő, aztán csak egyik oldalon viszi a papírt rendesen, vagy ott sem.Vki SOS aki ért a nyomtatókhoz!!!!Én a nyomtató hengereinek a problémájára tippelnék. Azokat sajnos időnként cserélni kell, ha megéri, ha nem akkor új nyomtatót kell venni.Egon
munkahelyen nem veszi be a papirt illetve ferdén próbálja,felgyűrődik. sose volt még ilyen, néztem nincs elakadva semmi, paírt próbáltam mindehogy rakni de tök mind1. Sose csinált még ilyet...Kroos
szóltok a szerviznek, kiszállnak, hamar megvan az egész.
több mint 11 éve
Vki SOS aki ért a nyomtatókhoz!!!!Én a nyomtató hengereinek a problémájára tippelnék. Azokat sajnos időnként cserélni kell, ha megéri, ha nem akkor új nyomtatót kell venni.
munkahelyen nem veszi be a papirt illetve ferdén próbálja,felgyűrődik. sose volt még ilyen, néztem nincs elakadva semmi, paírt próbáltam mindehogy rakni de tök mind1. Sose csinált még ilyet...Kroos
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 11 éve
Vki SOS aki ért a nyomtatókhoz!!!!Nálunk volt olyan, hogy a lézernyomtatóba belemászott egy egér, papírbehúzásnál széttrancsírozta a fejét.
A leírás alapján szinte biztos, hogy nálatok is ez a probléma.
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 11 éve
Vki SOS aki ért a nyomtatókhoz!!!!munkahelyen nem veszi be a papirt illetve ferdén próbálja,felgyűrődik. sose volt még ilyen, néztem nincs elakadva semmi, paírt próbáltam mindehogy rakni de tök mind1. Sose csinált még ilyet...
több mint 11 éve
thx kipróbálomvmi jó e-book convertert tud ajánlani valaki?briareoscalibreFucu
több mint 11 éve
vmi jó e-book convertert tud ajánlani valaki?briareoscalibre
több mint 11 éve
Nekem meg lehetőségem se lett volna.Na erről lemaradtam.Chevywww.dropbox.com/spaceracetenorxHogyan sikerült ennyit összehozni?Chevy31,4 GB 😛tenorx+1Szerintetek melyik adropboxjjncaa
-legmegbízhatóbb
-leggyorsabb
-legtöbb cuccot elbíró
ingyenes online tárhely?farkaspeti
Nekem 18.8 GB-on van kimaxolva, ingyenesen. Plusz még a legrugalmasabb is, gyakorlatilag a nagymama kávéfőzőjén is fut.vandeminek
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 11 éve
Na erről lemaradtam.www.dropbox.com/spaceracetenorxHogyan sikerült ennyit összehozni?Chevy31,4 GB 😛tenorx+1Szerintetek melyik adropboxjjncaa
-legmegbízhatóbb
-leggyorsabb
-legtöbb cuccot elbíró
Nekem 18.8 GB-on van kimaxolva, ingyenesen. Plusz még a legrugalmasabb is, gyakorlatilag a nagymama kávéfőzőjén is fut.vandeminek
több mint 11 éve
www.dropbox.com/spaceraceHogyan sikerült ennyit összehozni?Chevy31,4 GB 😛tenorx+1Szerintetek melyik adropboxjjncaa
-legmegbízhatóbb
-leggyorsabb
-legtöbb cuccot elbíró
több mint 11 éve
Hogyan sikerült ennyit összehozni?31,4 GB 😛tenorx+1Szerintetek melyik adropboxjjncaa
-legmegbízhatóbb
-leggyorsabb
-legtöbb cuccot elbíró
több mint 11 éve
31,4 GB 😛+1Szerintetek melyik adropboxjjncaa
-legmegbízhatóbb
-leggyorsabb
-legtöbb cuccot elbíró
több mint 11 éve
+1Szerintetek melyik adropboxjjncaa
-legmegbízhatóbb
-leggyorsabb
-legtöbb cuccot elbíró
Nekem 18.8 GB-on van kimaxolva, ingyenesen. Plusz még a legrugalmasabb is, gyakorlatilag a nagymama kávéfőzőjén is fut.
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 11 éve
Szerintetek melyik adropbox
-legmegbízhatóbb
-leggyorsabb
-legtöbb cuccot elbíró
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
innen vkinek nincs véletlenül wizzair clubcard-ja? 😊szolgáltatódtól is függhet h mikor kapod meg a frissítést,
repjegyet vennék olcsóbban 😀
ja és a másik kérdésem, htc one x-em van, kijött a legújabb sw, és a telónál akármit csinálok, azt írja ki h naprakész. (3,14 van a telón, 3,18 a legújabb)... újraindítottam már, ki-bekapcsoltam de semmi...vmi tipp?ghstzR
pl annó T-nél hónapokkal később jött le android 4.1.2 GalaxySIII-ra mint telenornál
több mint 11 éve
ghstzR
1 279
innen vkinek nincs véletlenül wizzair clubcard-ja? 😊 repjegyet vennék olcsóbban 😀
ja és a másik kérdésem, htc one x-em van, kijött a legújabb sw, és a telónál akármit csinálok, azt írja ki h naprakész. (3,14 van a telón, 3,18 a legújabb)... újraindítottam már, ki-bekapcsoltam de semmi...vmi tipp?