NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
2
2
18:30-tól, ARENA4
Kérdések bármiről
31 feliratkozó
több mint 11 éve
Ismerősöm tablet-et szeretne venni. Leginkább netezésre használná és 50k amit rá tudna szánni. Ötletek melyik a jó ár/érték arányban?FucuiPad mini 100. megéri a plusz 50et.
több mint 11 éve
Ismerősöm tablet-et szeretne venni. Leginkább netezésre használná és 50k amit rá tudna szánni. Ötletek melyik a jó ár/érték arányban?
több mint 11 éve
És ilyen előzmények után 😊hát igen, még ezért is Amerikába kell menni 😛jjncaa"A lehető legkisebb felelősséggel járó munkát akarom végezni" 😊Dzsokijuingh egy egyébként tökéletesen beváló embert kiszórjanak, mielőtt az kiderülne...Black_Addererről mindig a saját mcdonalds-os sztorim jut eszembe, mikor épp olyan hangulatban voltam, hogy kipróbálom magam gyorsétteremben, jelentkeztem is egyszeri eladónak, erre az első állásinterjún felajánlottak egy esetleges menedzseri pozíciót, behívtak még egy körre, azon is átmentem, a harmadiknál már a meki központi budapesti irodájába kellett menni, ahol ilyen bugyuta, játékos problémamegoldó feladatok voltak, majd kaptam az értesítést, hogy sajnos nem vesznek fel 😀 utána már cikinek éreztem szólni, hogy én beérem a hierarchia aljával is, szóval ez így kimaradt az életemből 😊jjncaa
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 11 éve
hát igen, még ezért is Amerikába kell menni 😛"A lehető legkisebb felelősséggel járó munkát akarom végezni" 😊Dzsokijuingh egy egyébként tökéletesen beváló embert kiszórjanak, mielőtt az kiderülne...Black_Addererről mindig a saját mcdonalds-os sztorim jut eszembe, mikor épp olyan hangulatban voltam, hogy kipróbálom magam gyorsétteremben, jelentkeztem is egyszeri eladónak, erre az első állásinterjún felajánlottak egy esetleges menedzseri pozíciót, behívtak még egy körre, azon is átmentem, a harmadiknál már a meki központi budapesti irodájába kellett menni, ahol ilyen bugyuta, játékos problémamegoldó feladatok voltak, majd kaptam az értesítést, hogy sajnos nem vesznek fel 😀 utána már cikinek éreztem szólni, hogy én beérem a hierarchia aljával is, szóval ez így kimaradt az életemből 😊jjncaa
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Nyilván ilyen alap dolgokra készülök (mondjak magamról jó és rossz tulajdonságot, helyet is ismerem ahová pályáztam, miért őket választottam stb), de azért mégis úgy megyek oda, hogy ilyenben még nem volt részem. És hiába hallottam már ezt-azt az ilyen elbeszélgetésekről, azért mégiscsak tök új lesz...AsbeeMondjad a munkamániát. 😀
több mint 11 éve
Hát szerintem szegény mekis eladóknak jóval nagyobb a teher sé a felelőség mnit a felettük állónak. Ha ott gond van csak kibasszák az alattuk lévőt 😀"A lehető legkisebb felelősséggel járó munkát akarom végezni" 😊Dzsokijuingh egy egyébként tökéletesen beváló embert kiszórjanak, mielőtt az kiderülne...Black_Addererről mindig a saját mcdonalds-os sztorim jut eszembe, mikor épp olyan hangulatban voltam, hogy kipróbálom magam gyorsétteremben, jelentkeztem is egyszeri eladónak, erre az első állásinterjún felajánlottak egy esetleges menedzseri pozíciót, behívtak még egy körre, azon is átmentem, a harmadiknál már a meki központi budapesti irodájába kellett menni, ahol ilyen bugyuta, játékos problémamegoldó feladatok voltak, majd kaptam az értesítést, hogy sajnos nem vesznek fel 😀 utána már cikinek éreztem szólni, hogy én beérem a hierarchia aljával is, szóval ez így kimaradt az életemből 😊jjncaa
több mint 11 éve
"A lehető legkisebb felelősséggel járó munkát akarom végezni" 😊h egy egyébként tökéletesen beváló embert kiszórjanak, mielőtt az kiderülne...Black_Addererről mindig a saját mcdonalds-os sztorim jut eszembe, mikor épp olyan hangulatban voltam, hogy kipróbálom magam gyorsétteremben, jelentkeztem is egyszeri eladónak, erre az első állásinterjún felajánlottak egy esetleges menedzseri pozíciót, behívtak még egy körre, azon is átmentem, a harmadiknál már a meki központi budapesti irodájába kellett menni, ahol ilyen bugyuta, játékos problémamegoldó feladatok voltak, majd kaptam az értesítést, hogy sajnos nem vesznek fel 😀 utána már cikinek éreztem szólni, hogy én beérem a hierarchia aljával is, szóval ez így kimaradt az életemből 😊jjncaa
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 11 éve
Nyilván ilyen alap dolgokra készülök (mondjak magamról jó és rossz tulajdonságot, helyet is ismerem ahová pályáztam, miért őket választottam stb), de azért mégis úgy megyek oda, hogy ilyenben még nem volt részem. És hiába hallottam már ezt-azt az ilyen elbeszélgetésekről, azért mégiscsak tök új lesz...Asbeeha Elisha kapott állást, akkor Te is fogsz, nyugi 😉
több mint 11 éve
h egy egyébként tökéletesen beváló embert kiszórjanak, mielőtt az kiderülne...Black_Addererről mindig a saját mcdonalds-os sztorim jut eszembe, mikor épp olyan hangulatban voltam, hogy kipróbálom magam gyorsétteremben, jelentkeztem is egyszeri eladónak, erre az első állásinterjún felajánlottak egy esetleges menedzseri pozíciót, behívtak még egy körre, azon is átmentem, a harmadiknál már a meki központi budapesti irodájába kellett menni, ahol ilyen bugyuta, játékos problémamegoldó feladatok voltak, majd kaptam az értesítést, hogy sajnos nem vesznek fel 😀 utána már cikinek éreztem szólni, hogy én beérem a hierarchia aljával is, szóval ez így kimaradt az életemből 😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
de legalább javítja az állóképességet!Állásinterjúra érdemes valamit készülni, vagy csak menjek oda simán és várjam a kérdéseket? 😀Asbeeaz állásinterjú egy oltári nagy átverés, például a nevével ellentétben nem is állni kell rajta, hanem ülni...slowmotion
több mint 11 éve
Nyilván ilyen alap dolgokra készülök (mondjak magamról jó és rossz tulajdonságot, helyet is ismerem ahová pályáztam, miért őket választottam stb), de azért mégis úgy megyek oda, hogy ilyenben még nem volt részem. És hiába hallottam már ezt-azt az ilyen elbeszélgetésekről, azért mégiscsak tök új lesz...
több mint 11 éve
Ha több körös felvételi, akkor nem biztos, h rögtön lesz szakmai felmérés, de készületlenül sehova se mennék. Arról nem is beszélve, h a nevezzük "hr"es kérdések az ég világon semmire se jók azt leszámítva, h egy egyébként tökéletesen beváló embert kiszórjanak, mielőtt az kiderülne...Volt már rá példa, h a HR a mi szakmai tesztünkön legjobb eredményt elért pályázó tesztjét nem is továbbította, mert az övéken elbukott. Nem tudott szinonimákat írni, meg mittomén mi a faszom problémájuk volt vele....
Hogy ezekre hogy lehet készülni, azt őszinén megmondva nem tudom. Megbasznak 5 helyen, akkor utána már nagyjából tudni fogod, mást nem tudok mondani. Nekem szerencsére nem volt, mert gyakornokból lettem munkavállaló...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 11 éve
Állásinterjúra érdemes valamit készülni, vagy csak menjek oda simán és várjam a kérdéseket? 😀AsbeeSzoktak érdekeseket kérdezni a kedves interjúztatók: pl. az örök kedvenc: Miért jelentkezett az állásra? 😊
vagy
Az ismerősei milyen embernek tartják magát ?
Hogyan képzeli el a jövőjét 2-3 év múlva ?
😀
több mint 11 éve
Állásinterjúra érdemes valamit készülni, vagy csak menjek oda simán és várjam a kérdéseket? 😀Asbeeaz állásinterjú egy oltári nagy átverés, például a nevével ellentétben nem is állni kell rajta, hanem ülni...
több mint 11 éve
Állásinterjúra érdemes valamit készülni, vagy csak menjek oda simán és várjam a kérdéseket? 😀Asbeeha ezt komolyan kérdezed, akkor ne menj el 😊
több mint 11 éve
Állásinterjúra érdemes valamit készülni, vagy csak menjek oda simán és várjam a kérdéseket? 😀
több mint 11 éve
nagyon király!! holnap meccsre menet be is szerzem akkor!Köszi JJ!
ami nem hajlik, az törik!
több mint 11 éve
tud valaki egy jó koktél-alapanyag boltot pesten?Kahlúa teszkóban is szokott lenni, de a Bozsik stadion melletti italdepót tudom ajánlani (Hofherr Albert u. 89.)
Kahlua-t kellene vennem de csak webshopokat találok :/gabtsi
www.italdepo.hu/index.php?a=kapcsolat
---
több mint 11 éve
tud valaki egy jó koktél-alapanyag boltot pesten?Kahlua-t kellene vennem de csak webshopokat találok :/
ami nem hajlik, az törik!
több mint 11 éve
Valakinek van ötlete, hogy a photobucket miért nem hajlandó menteni a változtatásokat a képeken?
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 11 éve
www.vialunaetterem.hu/Én ebben a kis olasz étteremben többször is voltam és nagyon hangulatos!
www.kekrozsaetterem.hu/
Minőség és alacsony ár egyben. A helyiség kevésbé hangulatos, de a kaja isteni és olcsó!
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 11 éve
5-7. kerültek körül, Elte, belváros környéken tudnátok jó éttermeket,bárokat ajánlani?? ami árban is is jó, meg amúgy is és nem csak hypeja van.köszi
több mint 11 éve
Az lenti témáról jutott eszembe, hogy a napokban valahol volt róla szó, hogy mennyit csökkent az elmúlt 10 évben az egy főre eső betegállományban töltött napok száma. Ott arra jutottak, hogy a szigorúbb ellenőrzések, illetve a hatékonyabb kezelési módszerek vezettek ehhez. Az eszükbe sem jutott, hogy sokan nem mennek el orvoshoz, ha a belük kilóg akkor sem, mert féltik a munkahelyüket. Merthogy manapság inkább elmegy az ember szabadságra, pár napra, ha beteg, minthogy betegállományba menjen.GRAFIMeg talán azért se mert ha elmész táppénzre akkor a 60 vagy 70%-át kapod a fizetésednek.
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 11 éve
Az lenti témáról jutott eszembe, hogy a napokban valahol volt róla szó, hogy mennyit csökkent az elmúlt 10 évben az egy főre eső betegállományban töltött napok száma. Ott arra jutottak, hogy a szigorúbb ellenőrzések, illetve a hatékonyabb kezelési módszerek vezettek ehhez. Az eszükbe sem jutott, hogy sokan nem mennek el orvoshoz, ha a belük kilóg akkor sem, mert féltik a munkahelyüket. Merthogy manapság inkább elmegy az ember szabadságra, pár napra, ha beteg, minthogy betegállományba menjen.
több mint 11 éve
ebben nem vagyok biztos, eléggé speciális területen dolgozom, de nem ez a lényeg, hogy kirakjanak, csak a normális kommunikációhoz be kell hivatkoznom a jogszabályt... ami már amúgy megtörtént, csak biztos akartam benne lenni, hogy jól értelmeztem...én is így értelmeztem, csak biztosra akartam menni, majd meglátom a főnökség mit lép erre ...csebiEgyetértek Sobrival, szemrebbenés nélkül keresni (és találni) fognak helyetted valakit, aki ledolgozza nekik a plusz órákat is ugyanazért a pénzért, aztán ennyi.
Üdv Magyarországon.kaszo
nem fogok kétségbe esni, ha kiraknak, majd találok máshol munkát...
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.