NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
93
19
18:30-tól, ARENA4
Kérdések bármiről
31 feliratkozó
több mint 11 éve
Azt szeretném kérdezni, hogy ti 120 ezer Ft-ért felmennétek Budapestre dolgozni vidékről?cartman023Nem. 2 kiló alatt semmiféleképp. Nem fogsz tudni megélni.
„Ha megmentesz egy lelket, az egész világot mented meg.”
több mint 11 éve
Azt szeretném kérdezni, hogy ti 120 ezer Ft-ért felmennétek Budapestre dolgozni vidékről?Ha van saját lakásod, akkor könnyebb. Ha nincs, akkor szívás. Normális helyeken (értsd: "kevésbé barna" körzetben) a kecóbérletek 45-50eFt-tól kezdődnek (a kaució átlag 3-4 havi bérleti díj); a rezsi változó (évszaktól függ + felszereltségtől (net / kábeltv... stb.), de átlagban számolhatsz 40eHUF-ra azzal is). A BKV 11e HUF; ami a bejáráshoz alap (kocsival drágább lesz a helyváltoztatás) + a kaja. A szórakozást - bármilyen szinten - nyugodtan elfelejtheted (havonta 1-2 sör).
A budapestiektől meg azt kérdezném, hogy ez a 120 ezer mire elég a fővárosban?cartman023
... szal, ha egyedül bérelsz egy lakást, akkor nem fogsz tudni kijönni belőle. Ha ketten vagytok (és mind2 rendelkeztek jövedelemmel), akkor könnyebb a helyzet.
Amúgy: nem lesz könnyű feladat normális lakást találni! Akiknek nem megélhetési kérdés, hogy kiadják a lakásukat (ergo normális állapotú és rendezett a cucc), azok ki sem adják, legfeljebb csak közeli ismerősöknek (adott esetben nagyon sok lehet körülötte a komplikáció - én sem tenném). A család - átlag - alapból tabu. Akik ebből élnek, azok kecóinak az állapota nagyrészt a borzalmas és a rettenetes között van valahol (nagyon érdemes megnézni a szerződés aláírása előtt apróságokat; hogy minden háztartási gép működik-e, vagy vannak-e csótányok/egerek, közösktg/szla elmaradások stb.). Vagyis: a jó kecót nagyon ki kell fogni.
Ennyike jutott az eszembe.
több mint 11 éve
cartman023
824
Azt szeretném kérdezni, hogy ti 120 ezer Ft-ért felmennétek Budapestre dolgozni vidékről?A budapestiektől meg azt kérdezném, hogy ez a 120 ezer mire elég a fővárosban?
több mint 11 éve
Arra készülj fel, hogy a felkar belső része elég érzékeny terület, lehet, hogy "kicsit" fájni fog!na kb. ilyenre gondoltam 😊na az ilyen nonfi- meg sárkányos dolgoktól még mindig kiráz azért a hideg 😊jjncaaNa, akkor mondom a tutit!Szépen kiguglizol néhány olyan mintát, amit el tudnál magadon képzelni, és besétálsz abba a szalonba, ahol szeretnél majd varratni.Szépen leültök a tetoválóval, és átbeszélitek a leendő mintát, csináltatsz néhány vázlatot,/ezt minden magára valamit is adó művésznek meg kell tudnia csinálni/és a legjobbat emészted néhány napig!Ez fontos, mert utána, ha már a bőröd alatt van a tinta, nehéz korrigálni.És, ha végleges a döntés megcsináltatod.Ja, és a legjobb körömvirág-krémmel kezelni a művet, mert szerintem az a legjobb!laccoo74
jjncaa
több mint 11 éve
Ja eszembe jutott, hogy írtad már őket anno, de épp az lett volna a következő kérdésem, hogy a súly növekedése/csökkenése mennyire hat ki a tetoválás minőségére...jjncaahát ha most a karodra varratsz, és utána még nő 5-10 centit, akkor torzulni fognak a minták.
több mint 11 éve
Hamar feldobtad...Van közülünk olyan, akinek szakács a becses foglalkozása? Lenne pár kérdésem hozzá. 😊NewmanFakejjncaa
több mint 11 éve
Van közülünk olyan, akinek szakács a becses foglalkozása? Lenne pár kérdésem hozzá. 😊NewmanFake
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Van közülünk olyan, akinek szakács a becses foglalkozása? Lenne pár kérdésem hozzá. 😊
több mint 11 éve
Ja eszembe jutott, hogy írtad már őket anno, de épp az lett volna a következő kérdésem, hogy a súly növekedése/csökkenése mennyire hat ki a tetoválás minőségére...
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Ismertek olyat, aki tetoválásokat tervez? 😊 egyre inkább afelé tendálok, hogy feladom korábbi álláspontomat és van pár ötletem is, de ami mintákat találtam nem igazán nyerte el egy sem a tetszésem... Na meg az is érdekelne, hogy a bőr öregedésével mennyit és miben változik a kész műjjncaadark art tattoo budapest.
legjobbak itthon.
minták meg felejtős, bemész elbeszélgettek, skizzelget, rajzolgat, aztán meglesz a neked való.
10 évig nem kell foglalkozni vele minimum, utána max egy rekontúr.
de ha még sokáig fogsz gyurmázni még ne varrass karra, mert elcsúszhatnak a vonalak
több mint 11 éve
na kb. ilyenre gondoltam 😊na az ilyen nonfi- meg sárkányos dolgoktól még mindig kiráz azért a hideg 😊jjncaaNa, akkor mondom a tutit!Szépen kiguglizol néhány olyan mintát, amit el tudnál magadon képzelni, és besétálsz abba a szalonba, ahol szeretnél majd varratni.Szépen leültök a tetoválóval, és átbeszélitek a leendő mintát, csináltatsz néhány vázlatot,/ezt minden magára valamit is adó művésznek meg kell tudnia csinálni/és a legjobbat emészted néhány napig!Ez fontos, mert utána, ha már a bőröd alatt van a tinta, nehéz korrigálni.És, ha végleges a döntés megcsináltatod.Ja, és a legjobb körömvirág-krémmel kezelni a művet, mert szerintem az a legjobb!laccoo74
---
több mint 11 éve
a GU az game used, épp Amerikában ha kiderülne, hogy mégsem nagyon durva perek lennének... ugyanezek az aláírások is van a sima (amikor scak a lapra ráragasztják a kis lapot, amit aláírt a játékos, meg van a hard signed, akkor konkrétan a lapot írta alá az illető, nekem NHL-es kártyáim vannak amúgy!Miért a szagok érdekelnek? 😊 Egyébként szerintem akár mondhatják is, hogy meccsen viselt úgyse tudod meg. Jól néznek ki ezek a kártyák az viszont nem vitás. Ha tetszik vegyél.Matthew99És ezek az adott játékos által viselt mez egy darabja, vagy fognak egy mezt, és szétcincálják?Lehet, hogy poénból veszek egy Pepperseset.laccoo74Láttam a vaterán mezdarabos sportkártyákat.Mit takar ez konkrétan?Érdemes ilyet venni?laccoo74Szét vannak vagdalva kis darabokra a mezek és rá van rakva a kártyára. Érdemes? Szerintem ez szubjektív dolog...Matthew99
szerk: vannak még fotózáson használt mezdarabosak (legkevésbé értékes), vagy a draft napján felvett mez darabos, ez utóbbi sokat érhet, mint a GU is... ja és akkor vannak még a patchek (csapat címeréből kivágott részek) tag (értelmszerűen a mezen belüli címke) valamint számok és betűk!
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 11 éve
Az durva, nekünk múltkor kb. 3 munkanap alatt megjött a levél.
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Most nyalják a bélyeget a leveledre 😊 Én egy hónap után kaptam meg, de szerintem már felgyorsultak.
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 11 éve
a vas megyei kapitányság mennyire gyors ?
ami nem hajlik, az törik!
több mint 11 éve
Miért a szagok érdekelnek? 😊 Egyébként szerintem akár mondhatják is, hogy meccsen viselt úgyse tudod meg. Jól néznek ki ezek a kártyák az viszont nem vitás. Ha tetszik vegyél.És ezek az adott játékos által viselt mez egy darabja, vagy fognak egy mezt, és szétcincálják?Lehet, hogy poénból veszek egy Pepperseset.laccoo74Láttam a vaterán mezdarabos sportkártyákat.Mit takar ez konkrétan?Érdemes ilyet venni?laccoo74Szét vannak vagdalva kis darabokra a mezek és rá van rakva a kártyára. Érdemes? Szerintem ez szubjektív dolog...Matthew99
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 11 éve
És ezek az adott játékos által viselt mez egy darabja, vagy fognak egy mezt, és szétcincálják?Lehet, hogy poénból veszek egy Pepperseset.Láttam a vaterán mezdarabos sportkártyákat.Mit takar ez konkrétan?Érdemes ilyet venni?laccoo74Szét vannak vagdalva kis darabokra a mezek és rá van rakva a kártyára. Érdemes? Szerintem ez szubjektív dolog...Matthew99
több mint 11 éve
Láttam a vaterán mezdarabos sportkártyákat.Mit takar ez konkrétan?Érdemes ilyet venni?laccoo74Szét vannak vagdalva kis darabokra a mezek és rá van rakva a kártyára. Érdemes? Szerintem ez szubjektív dolog...
több mint 11 éve
Láttam a vaterán mezdarabos sportkártyákat.Mit takar ez konkrétan?Érdemes ilyet venni?
több mint 11 éve
A neten nem tudok valahol mp3at tetszőlegesen felgyorsítani?
több mint 11 éve
Én azért nézegettem az albumokat, hogy megismerjem a művész munkáit, mert nem volt kedvem így járni:több mint 11 éve
dcsicsak
1 553
2. Viszont sokan választanak albumból, hogy ez legyen, vagy engedik, hogy az albumba látott dolog eltorzítsa a saját tervét!Ezekben pedig neked van igazad. 😊
Arra próbáltam rávilágítani, hogy a többség csak beesik az utcáról és a sekélyes kis életéhez hasonlóan választ tetkót is!
Hány olyat látni, amiben semmi egyéniség... sajnos....
Amúgy nincs tetkóm! 😀 😛catattack
több mint 11 éve
catattack
3 520
Azért ez egy eléggé kisarkított vélemény.1. Ebben igazad van, ismerd meg a művész munkáit.
Az album arra való, hogy
1: lásd a művész mit tud
2: ötleteket meríthess
3: már miért kellene minden albumban kizárólag igénytelen kínai jeleknek és nonfiguratív mintáknak lenniük?
Ez is egy album: www.facebook.com/media/set/?set=a.117460791604249.19558.117449854938676&type=3
mégsincs benne egy darab igénytelen munka sem, ellenben lehet ötletet meríteni belőle bőven...dcsicsak
2. Viszont sokan választanak albumból, hogy ez legyen, vagy engedik, hogy az albumba látott dolog eltorzítsa a saját tervét!
Arra próbáltam rávilágítani, hogy a többség csak beesik az utcáról és a sekélyes kis életéhez hasonlóan választ tetkót is!
Hány olyat látni, amiben semmi egyéniség... sajnos....
Amúgy nincs tetkóm! 😀 😛