Kerékpár
24 feliratkozó
több mint 3 éve
Willie Parker
15 391
Most megy Es1-en 19:30-tól az utolsó 20 km!!!Most értem haza, sajnos nem tudtam nézni, megláttam a híreket, és konkrétan percek óta pislogok! Hozzáértő ember híján a családomnak próbálom elmagyarázni, hogy ez kerékpár történelem...több kevesebb sikerrel! 😊11től ismétlik Eurosport 90 perc összefoglaló én addig nem is nézek meg semmit a híreken túl😛
Hajrá Attila, bármi lesz a vége a 21.szakasz után ez már egy CSODA!!!
Stoki
Grat
dande
több mint 3 éve
Most értem haza, sajnos nem tudtam nézni, megláttam a híreket, és konkrétan percek óta pislogok! Hozzáértő ember híján a családomnak próbálom elmagyarázni, hogy ez kerékpár történelem...több kevesebb sikerrel! 😊11től ismétlik Eurosport 90 perc összefoglaló én addig nem is nézek meg semmit a híreken túl😛
Stoki
Grat
több mint 3 éve
💗 Giro d'Italia 2021 - Stage 6⃣
— Giro d'Italia (@giroditalia) May 13, 2021
Maglia Rosa @EnelGroupIT
💗 @ValterAttila 22h17'06"
2⃣ @EvenepoelRemco +11"
3⃣ @Eganbernal +16"
📊 The full official rankings 👉 https://t.co/iaDu5jSLlH#Giro pic.twitter.com/KwWTzuxpmq
Most értem haza, sajnos nem tudtam nézni, megláttam a híreket, és konkrétan percek óta pislogok! Hozzáértő ember híján a családomnak próbálom elmagyarázni, hogy ez kerékpár történelem...több kevesebb sikerrel! 😊Itt meg tudod nézni az utolsó 4 percet.
Stoki
Szerkesztette: iktriad
több mint 3 éve
Most értem haza, sajnos nem tudtam nézni, megláttam a híreket, és konkrétan percek óta pislogok! Hozzáértő ember híján a családomnak próbálom elmagyarázni, hogy ez kerékpár történelem...több kevesebb sikerrel! 😊Hajrá Attila, bármi lesz a vége a 21.szakasz után ez már egy CSODA!!!
több mint 3 éve
Ott már lehet, hogy tényleg a sírással küszködött, de gyönyörű pillanatok voltak. Magyar szavak a Giron, te jó ég!!!vicces volt, hogy ilyen összeszedett volt az angol interjú, de a magyarra teljesen szétesett 😀Szerintem ekkor kezdte el felfogni, hogy mi van. Plusz ott freestyleban kelletzt nyomni, az interjúnál kérdezték. 😊
Rajna
🎙️ @ValterAttila: "I knew that I had good climbing legs at this Giro. But i had to hold on to the biggest riders on the climb. I was very motivated to do it."
Powered by @eolo_it #Giro pic.twitter.com/br9PiKM1EN
iktriad
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 3 éve
Ja az megvan, hogy mivel Valter Attila vezeti az összetettet, ezért Remco Evenepoel lesz a fehér trikós holnap. És a Tour győztes Bernal a harmadik mindkét összesítésben. Szürreális mondatok.
több mint 3 éve
vicces volt, hogy ilyen összeszedett volt az angol interjú, de a magyarra teljesen szétesett 😀Szerintem ekkor kezdte el felfogni, hogy mi van. Plusz ott freestyleban kelletzt nyomni, az interjúnál kérdezték. 😊
Rajna
🎙️ @ValterAttila: "I knew that I had good climbing legs at this Giro. But i had to hold on to the biggest riders on the climb. I was very motivated to do it."
Powered by @eolo_it #Giro pic.twitter.com/br9PiKM1EN
több mint 3 éve
Ilyen élménybe régen volt részem, egy szintre kerül a Szapporoi csodával. Amikor felvette a fehér trikót, nálam már az a Giro pillanata volt, ha többet nem is tesz le, már akkor is sikeres Gironak könyveltem volna el, de így...
Remélem nem történik vele holnap semmi, és talán még szombaton is van esélye megtartani.
több mint 3 éve
Hat en ezt egyelore meg nem tudtam feldolgozni.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
A press conferenceben azért "Attila Walter"-nek írták 😀
több mint 3 éve
Nézegetve a szakaszokat a holnap és a szombat még kibírható, a vasárnap lesz necces szerintem. Ha ott esetleg túléli rózsaszínben, vagy a menők még nem akarják átvenni a trikót túl korán, akkor utána akár a Zoncolanig is elmehet rózsaszínben Ati.
több mint 3 éve
dawyd728
3 851
Vannak dolgok, amit soha nem gondoltam, h valaha megélek. Ez is ilyen. Nehéz bármit is mondani.
több mint 3 éve
Hehe, podiumcafe-rol loptam.."Attila conquers Italy again" 😀
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
19:30-tól lesz ismétlés Eurosport 1-en!!!
több mint 3 éve
Első szakasz amit nem látok... hihetetlen.Én sem láttam, csak az esbringa tweetert tudtam olvasni... azon keresztül is remekül átjött! Persze este megnézem a nagyTVn a nappaliban!!!
Azt hiszem az ismétlésre bekapcsolom a tévét.
Mikey
OFF:asszem ma nem lesz mese nézés rajta UHDben !🤔🤪🤣
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 3 éve
Ok c'est donc vrai pic.twitter.com/G2mAywfNrP
— Équipe Cycliste Groupama-FDJ (@GroupamaFDJ) May 13, 2021
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 3 éve
Lejtmenetben bukott még korábban. Lehet, hogy meglett volna amúgy is, de most elég jó formában volt ahhoz, hogy menjen egy hasonlót a végén, mint Ati, de kit érdekel 😊Írtam h fura gondolat.. 😊 Amúgy én azt gondolnám, h DeMarchi-t azért nem 15 kilis emelkedőre tervezték, az neki már hosszú... nem tudom mi történt, csak láttam hogy hirtelen felpezsdült a topic, gondoltam Ati alkotott valamit akkor... 😊Volt nekem tegnap egy fura gondolatom, amikor láttam h kiesett előle Dombrowski, h a maradékból, kb ő a legjobb hegyimenő, és nagyon picit filóztam.. aztán csak nem mertem beírni tegnap, hogy még akár az is megtörténhet...... de úgy voltam vele, csak 24 sec Vlasovval szemben, biztos lesz valami akciózás, nem csinálok inkább hülyét magamból..De Marchi is jobb formában volt, vele is kellett történjen valami, de nagyon megérdemelte, hogy így tartotta magát. Ahogy kinéz, a végén is esélyes a top20, vagy ha a jó szökésekbe kerül, akár a top10 sem elképzelhetetlen.
És 1 nappal később megvalósul. Basszus.
Igor
Rajna
Igor
vicces volt, hogy ilyen összeszedett volt az angol interjú, de a magyarra teljesen szétesett 😀
több mint 3 éve
Mikey
18 753
Első szakasz amit nem látok... hihetetlen.Azt hiszem az ismétlésre bekapcsolom a tévét.
több mint 3 éve
Írtam h fura gondolat.. 😊 Amúgy én azt gondolnám, h DeMarchi-t azért nem 15 kilis emelkedőre tervezték, az neki már hosszú... nem tudom mi történt, csak láttam hogy hirtelen felpezsdült a topic, gondoltam Ati alkotott valamit akkor... 😊Volt nekem tegnap egy fura gondolatom, amikor láttam h kiesett előle Dombrowski, h a maradékból, kb ő a legjobb hegyimenő, és nagyon picit filóztam.. aztán csak nem mertem beírni tegnap, hogy még akár az is megtörténhet...... de úgy voltam vele, csak 24 sec Vlasovval szemben, biztos lesz valami akciózás, nem csinálok inkább hülyét magamból..De Marchi is jobb formában volt, vele is kellett történjen valami, de nagyon megérdemelte, hogy így tartotta magát. Ahogy kinéz, a végén is esélyes a top20, vagy ha a jó szökésekbe kerül, akár a top10 sem elképzelhetetlen.
Igor
Rajna
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
Volt nekem tegnap egy fura gondolatom, amikor láttam h kiesett előle Dombrowski, h a maradékból, kb ő a legjobb hegyimenő, és nagyon picit filóztam.. aztán csak nem mertem beírni tegnap, hogy még akár az is megtörténhet...... de úgy voltam vele, csak 24 sec Vlasovval szemben, biztos lesz valami akciózás, nem csinálok inkább hülyét magamból..De Marchi is jobb formában volt, vele is kellett történjen valami, de nagyon megérdemelte, hogy így tartotta magát. Ahogy kinéz, a végén is esélyes a top20, vagy ha a jó szökésekbe kerül, akár a top10 sem elképzelhetetlen.
Igor
több mint 3 éve
Volt nekem tegnap egy fura gondolatom, amikor láttam h kiesett előle Dombrowski, h a maradékból, kb ő a legjobb hegyimenő, és nagyon picit filóztam.. aztán csak nem mertem beírni tegnap, hogy még akár az is megtörténhet...... de úgy voltam vele, csak 24 sec Vlasovval szemben, sokan vannak mögötte percen belül, biztos lesz valami akciózás, nem csinálok inkább hülyét magamból..És 1 nappal később megvalósul. Basszus.
Szerkesztette: Igor
több mint 3 éve
Melóban bekapcsolom az eurosport playert sz utolsó 2 km-re...Mondom ez miafasz, nem tudom értelmezni...
Szerencsére mar egyedül voltam mert itt kajabáltam a folyosóm mint vmi hülye 🤣🤣🤣
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
Jughead
5 220
Atyaég még én is megkönnyeztem. 😊(kutyát nem érdekli itt Magyarországon, de Evenepoel sem emberből van baszdki, 8 hónap kihagyás után 21 évesen így visszatérni...)
több mint 3 éve
A nap/hét/hónap képe.több mint 3 éve
Ha ezt Sipi látná
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!