Kerékpár
23 feliratkozó
több mint 3 éve
Mondjuk ez a névsor ez kb. az elmúlt évek messze leggyengébb quick step sora, jakobsen, a vonat, + a 2 olasz bagioli és cattaneo. Gondolom a világbajnok felépülése szarul haladt.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
telex.hu/sport/2022/06/25/kerekparos-orszagos-bajnoksag-autos-elutott-negy-bringas-gonczy-gergo-borda-kulcscsont-toresvalami 80 körüli öregasszony volt amúgy
empty taxi
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Es Cav tisztaban volt ezzel, amikor alairt idenre a Quick Stephez.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
dehogy barom, ha ő nem ad esélyt, már 3 éve nem versenyezne pro tourban.Lefever egy Barom!Mark Cavendish 37 évesen, egész napos szökés után brit bajnokElkeserítő, hogy meg se kapja az esélyt a 35.-re...
EL-KÉ-PESZ-TŐ
zacknorb
Jughead
nagir
Mint mindenki, ő is a saját érdekeit nézi, és Jakobsennel nagyobb esély van nyerni, pláne hogy benne van a lábában egy Giro
több mint 3 éve
Lefever egy Barom!Mark Cavendish 37 évesen, egész napos szökés után brit bajnokElkeserítő, hogy meg se kapja az esélyt a 35.-re...
EL-KÉ-PESZ-TŐ
zacknorb
Jughead

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 3 éve
telex.hu/sport/2022/06/25/kerekparos-orszagos-bajnoksag-autos-elutott-negy-bringas-gonczy-gergo-borda-kulcscsont-tores

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Mark Cavendish 37 évesen, egész napos szökés után brit bajnokElkeserítő, hogy meg se kapja az esélyt a 35.-re...
EL-KÉ-PESZ-TŐ
zacknorb
több mint 3 éve
Mark Cavendish 37 évesen, egész napos szökés után brit bajnokEL-KÉ-PESZ-TŐ
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
A 12. szakasz részemről pirosan bekarikázott, kötelezően nézős lesz a Galibier - col de la Croix - Alpe D'Huez hármassal!
több mint 3 éve
Nem is tudom mikor volt ennyire jo Tour útvonal összerakva. Aztán lehet full unalom lesz Pogacar miatt, de ez egy másik kérdés.Ami érdekes, hogy a 12. szakaszig lesz négy hegyi (plusz kettő emelkedős) befutó, utána összesen lesz két hegyi befutó.
6 hegyi befutó (abból a Megevé mondjuk szoszo) , 4 domb befuto, 1 macskaköves szakasz.
Tetszik.
tüsi91
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
Nem is tudom mikor volt ennyire jo Tour útvonal összerakva. Aztán lehet full unalom lesz Pogacar miatt, de ez egy másik kérdés.6 hegyi befutó (abból a Megevé mondjuk szoszo) , 4 domb befuto, 1 macskaköves szakasz.
Tetszik.
több mint 3 éve
ugyanezt ecseteltem tegnap jópár embernekNyugodtan kövezzetek meg, de én már rég bevezettem volna a felső korhatárt a vezetésnél vagy valamilyen PÁVot az időseknek! Nem kivitelezhetetlen, én is megkértem Faterom, hogy ne vezessen tovább nyugdíjasként! (Féltettem!) Mondjuk bármi kell nekik már ugrom is, viszem Őket ahova mondják, meg ugye van busz is...ezt a faszt, geciwww.nemzetisport.hu/kerekpar/kerepar-sulyos-baleset-az-orszaguti-ob-n-az-otfos-szokest-elutotte-egy-auto-2899593Gratula a retardált vén gyökérnek?
FLZOLI
zacknorb
FLZOLI
már bocsánat, de tényleg
zacknorb
nagir a vazallus
60 év felett évente eü vizsgálat, plusz beül melléd valaki 45 percre a kocsiba, és csekkolja mennyire bírod még (egyfajta egyszerűsített forgalmi vizsga), 70 év felett pedig no jogsi
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Nyugodtan kövezzetek meg, de én már rég bevezettem volna a felső korhatárt a vezetésnél vagy valamilyen PÁVot az időseknek! Nem kivitelezhetetlen, én is megkértem Faterom, hogy ne vezessen tovább nyugdíjasként! (Féltettem!) Mondjuk bármi kell nekik már ugrom is, viszem Őket ahova mondják, meg ugye van busz is...ezt a faszt, geciwww.nemzetisport.hu/kerekpar/kerepar-sulyos-baleset-az-orszaguti-ob-n-az-otfos-szokest-elutotte-egy-auto-2899593Gratula a retardált vén gyökérnek?
FLZOLI
zacknorb
FLZOLI
már bocsánat, de tényleg
zacknorb
Szerkesztette: nagir

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 3 éve
ezt a faszt, geciwww.nemzetisport.hu/kerekpar/kerepar-sulyos-baleset-az-orszaguti-ob-n-az-otfos-szokest-elutotte-egy-auto-2899593Gratula a retardált vén gyökérnek?
FLZOLI
zacknorb
FLZOLI
már bocsánat, de tényleg
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
www.nemzetisport.hu/kerekpar/kerepar-sulyos-baleset-az-orszaguti-ob-n-az-otfos-szokest-elutotte-egy-auto-2899593Gratula a retardált vén gyökérnek?
FLZOLI
zacknorb
több mint 3 éve
Gratula a retardált vén gyökérnek?
FLZOLI
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Magyar országos bajnokság országút:Nőknél Vas Kata Blanka vitt mindent
Férfiaknál TT: Fetter, Peák
Mezőnyverseny: Valter, Dina
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
akit érdekel majd az időfutam OB:na elvileg Erik verte Barnát 18 másodperccel, így idén is ő lett a bajnok.
www.youtube.com/watch?v=WZvKqNpQK4Y
eaglesmcnabb
több mint 3 éve
akit érdekel majd az időfutam OB:www.youtube.com/watch?v=WZvKqNpQK4Y
több mint 3 éve
Szegény kis Fiestám anno nehezebben ment fel ezekre a hegyekre Svájcban, mint most a bicósok🤩🚙A TDF kategoriai igy voltak meghatarozva, Adott hegyre 3-as gearben tudott felmenni akkor azert lett 3. kategorias hegy.
Willie Parker
több mint 3 éve
Szegény kis Fiestám anno nehezebben ment fel ezekre a hegyekre Svájcban, mint most a bicósok🤩🚙
több mint 3 éve
m.nemzetisport.hu/kerekpar/kerekpar-valter-a-10-a-mont-ventoux-egynaposan-2897767👍

több mint 3 éve
Tényleg ki lehet esni a World Tour csapatoknak?Februári igen alapos cikk a témában: lanternerouge.com.au/2022/02/15/the-fight-for-survival-world-tour-relegation-explained/
tüsi91

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Tényleg ki lehet esni a World Tour csapatoknak?