Kerékpár

23 feliratkozó

több mint 3 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 664 — je suis poloska
Mondjuk ez a névsor ez kb. az elmúlt évek messze leggyengébb quick step sora, jakobsen, a vonat, + a 2 olasz bagioli és cattaneo. Gondolom a világbajnok felépülése szarul haladt.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
 telex.hu/sport/2022/06/25/kerekparos-orszagos-bajnoksag-autos-elutott-negy-bringas-gonczy-gergo-borda-kulcscsont-tores
empty taxi
valami 80 körüli öregasszony volt amúgy

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 520 — Keep pounding
Es Cav tisztaban volt ezzel, amikor alairt idenre a Quick Stephez.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
Mark Cavendish 37 évesen, egész napos szökés után brit bajnok
EL-KÉ-PESZ-TŐ
zacknorb
Elkeserítő, hogy meg se kapja az esélyt a 35.-re...
Jughead
Lefever egy Barom!
nagir
dehogy barom, ha ő nem ad esélyt, már 3 éve nem versenyezne pro tourban.
Mint mindenki, ő is a saját érdekeit nézi, és Jakobsennel nagyobb esély van nyerni, pláne hogy benne van a lábában egy Giro

több mint 3 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 426 — Bla, bla, bla
EL-KÉ-PESZ-TŐ
zacknorb
Jughead
Lefever egy Barom!

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 074 — Lájkold a zsűrit!
 telex.hu/sport/2022/06/25/kerekparos-orszagos-bajnoksag-autos-elutott-negy-bringas-gonczy-gergo-borda-kulcscsont-tores

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 209
EL-KÉ-PESZ-TŐ
zacknorb
több mint 3 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 764 — Kinek mit intézett a kormánya
EL-KÉ-PESZ-TŐ

Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 840 — Colts Fan
A 12. szakasz részemről pirosan bekarikázott, kötelezően nézős lesz a
Galibier - col de la Croix - Alpe D'Huez hármassal!
több mint 3 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 576
Nem is tudom mikor volt ennyire jo Tour útvonal összerakva. Aztán lehet full unalom lesz Pogacar miatt, de ez egy másik kérdés.
6 hegyi befutó (abból a Megevé mondjuk szoszo) , 4 domb befuto, 1 macskaköves szakasz.
Tetszik.
tüsi91
Ami érdekes, hogy a 12. szakaszig lesz négy hegyi (plusz kettő emelkedős) befutó, utána összesen lesz két hegyi befutó.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Nem is tudom mikor volt ennyire jo Tour útvonal összerakva. Aztán lehet full unalom lesz Pogacar miatt, de ez egy másik kérdés.
6 hegyi befutó (abból a Megevé mondjuk szoszo) , 4 domb befuto, 1 macskaköves szakasz.
Tetszik.
több mint 3 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 764 — Kinek mit intézett a kormánya
Gratula a retardált vén gyökérnek
FLZOLI
?
zacknorb
 www.nemzetisport.hu/kerekpar/kerepar-sulyos-baleset-az-orszaguti-ob-n-az-otfos-szokest-elutotte-egy-auto-2899593
FLZOLI
ezt a faszt, geci
már bocsánat, de tényleg
zacknorb
Nyugodtan kövezzetek meg, de én már rég bevezettem volna a felső korhatárt a vezetésnél vagy valamilyen PÁVot az időseknek! Nem kivitelezhetetlen, én is megkértem Faterom, hogy ne vezessen tovább nyugdíjasként! (Féltettem!) Mondjuk bármi kell nekik már ugrom is, viszem Őket ahova mondják, meg ugye van busz is...
nagir a vazallus
ugyanezt ecseteltem tegnap jópár embernek
60 év felett évente eü vizsgálat, plusz beül melléd valaki 45 percre a kocsiba, és csekkolja mennyire bírod még (egyfajta egyszerűsített forgalmi vizsga), 70 év felett pedig no jogsi

Poloska vagyok.
több mint 3 éve
FLZOLI
?
zacknorb
 www.nemzetisport.hu/kerekpar/kerepar-sulyos-baleset-az-orszaguti-ob-n-az-otfos-szokest-elutotte-egy-auto-2899593
FLZOLI
ezt a faszt, geci
már bocsánat, de tényleg
zacknorb
Nyugodtan kövezzetek meg, de én már rég bevezettem volna a felső korhatárt a vezetésnél vagy valamilyen PÁVot az időseknek! Nem kivitelezhetetlen, én is megkértem Faterom, hogy ne vezessen tovább nyugdíjasként! (Féltettem!) Mondjuk bármi kell nekik már ugrom is, viszem Őket ahova mondják, meg ugye van busz is...

Szerkesztette: nagir

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 3 éve
FLZOLI
?
zacknorb
FLZOLI
ezt a faszt, geci
már bocsánat, de tényleg

Poloska vagyok.
több mint 3 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 624 — farkas.l.zoltan@gmail.com
FLZOLI
?
zacknorb

több mint 3 éve
FLZOLI
?

Poloska vagyok.
több mint 3 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 624 — farkas.l.zoltan@gmail.com

több mint 3 éve
Magyar országos bajnokság országút:
Nőknél Vas Kata Blanka vitt mindent
Férfiaknál TT: Fetter, Peák
Mezőnyverseny: Valter, Dina

Poloska vagyok.
több mint 3 éve
akit érdekel majd az időfutam OB:

www.youtube.com/watch?v=WZvKqNpQK4Y
eaglesmcnabb
na elvileg Erik verte Barnát 18 másodperccel, így idén is ő lett a bajnok.

több mint 3 éve
akit érdekel majd az időfutam OB:

www.youtube.com/watch?v=WZvKqNpQK4Y

több mint 3 éve
no Baltimore Ravens 8 289
Szegény kis Fiestám anno nehezebben ment fel ezekre a hegyekre Svájcban, mint most a bicósok🤩🚙
Willie Parker
A TDF kategoriai igy voltak meghatarozva, Adott hegyre 3-as gearben tudott felmenni akkor azert lett 3. kategorias hegy.
több mint 3 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 16 931
Szegény kis Fiestám anno nehezebben ment fel ezekre a hegyekre Svájcban, mint most a bicósok🤩🚙
több mint 3 éve
 m.nemzetisport.hu/kerekpar/kerekpar-valter-a-10-a-mont-ventoux-egynaposan-2897767
👍

több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 074 — Lájkold a zsűrit!
Tényleg ki lehet esni a World Tour csapatoknak?
tüsi91
Februári igen alapos cikk a témában:  lanternerouge.com.au/2022/02/15/the-fight-for-survival-world-tour-relegation-explained/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Tényleg ki lehet esni a World Tour csapatoknak?