NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
22
6
2:15, Arena4
Kerékpár
24 feliratkozó
több mint 12 éve
félig ruszki, az már majdnem baszk 😀azt a kanyart lejtmenetben úgy vette be Amador, mintha MotoGP versenyen menne éppen :oshawnkaNem semmi a gyerek. Mondjuk Knézyék vajon mikor jönnek rá, hogy ő costa ricai? Már tavaly is baszkozták. 😀Schleck
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Legalábbi a cyclingnews-on van kitéve a holnapi térkép. Meg a live közvetítét szokták még felolvasni azon kívül, amit látnak is a szemükkel. 😀Jah, azt nem vettem, hogy arról beszélnek.. annyit hallottam hogy valami ausztrál cucc."az az egyik legjobb honlap" - ez sok mindent megmagyaráz.. 😀IgorÉn is a cyclingnews-t szoktam néni. Miért, te mit? 😀Schleck
cyclingnews nem rossz.. de igazából csak arra szoktam használni, hogy megnézem a szöveges kommentárjukat 😊
steephill a legjobb sztem 😊Igor
több mint 12 éve
Jah, azt nem vettem, hogy arról beszélnek.. annyit hallottam hogy valami ausztrál cucc."az az egyik legjobb honlap" - ez sok mindent megmagyaráz.. 😀IgorÉn is a cyclingnews-t szoktam néni. Miért, te mit? 😀Schleck
cyclingnews nem rossz.. de igazából csak arra szoktam használni, hogy megnézem a szöveges kommentárjukat 😊
steephill a legjobb sztem 😊
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
Amúgy van valahol pontos infó a különbségekről? Vagy majd olyan olaszosan a célban megtudjuk? :/
több mint 12 éve
"az az egyik legjobb honlap" - ez sok mindent megmagyaráz.. 😀IgorÉn is a cyclingnews-t szoktam néni. Miért, te mit? 😀
több mint 12 éve
Tiszteletbeli baszk!azt a kanyart lejtmenetben úgy vette be Amador, mintha MotoGP versenyen menne éppen :oshawnkaNem semmi a gyerek. Mondjuk Knézyék vajon mikor jönnek rá, hogy ő costa ricai? Már tavaly is baszkozták. 😀Schleck
"az az egyik legjobb honlap" - ez sok mindent megmagyaráz.. 😀
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
azt a kanyart lejtmenetben úgy vette be Amador, mintha MotoGP versenyen menne éppen :oshawnkaNem semmi a gyerek. Mondjuk Knézyék vajon mikor jönnek rá, hogy ő costa ricai? Már tavaly is baszkozták. 😀
több mint 12 éve
Frank ma fog kapni 5 percet.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
azt a kanyart lejtmenetben úgy vette be Amador, mintha MotoGP versenyen menne éppen :o
több mint 12 éve
azt sem értem miért nem lehet inkább Amadort mondani, inkább "Bikkazova"-zzák full helytelenül 😊bazmeg sipi ne zavarjon hogy igor anton el se indult 😀eaglesmcnabb😂
A lejtmenet is vizes lesz? :/Schleck
több mint 12 éve
bazmeg sipi ne zavarjon hogy igor anton el se indult 😀eaglesmcnabb😂
A lejtmenet is vizes lesz? :/
több mint 12 éve
bazmeg sipi ne zavarjon hogy igor anton el se indult 😀
több mint 12 éve
ja, hát az pech, de akkor miért is nem kapott azonos időt?mondjuk pont ezek miatt helyezkednek elől, akik összetettben akarnak vmit...Black_Addermost nyilatkozta adás elején, hogy nem volt ő olyan hátul, sőt Rasmussen mögött volt pont, aki viszont bukott :/ .eaglesmcnabb
Ott volt a bukásnál, és amiatt szakadt le.
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 12 éve
mondjuk pont ezek miatt helyezkednek elől, akik összetettben akarnak vmit...Black_Addermost nyilatkozta adás elején, hogy nem volt ő olyan hátul, sőt Rasmussen mögött volt pont, aki viszont bukott :/ .
több mint 12 éve
mondjuk pont ezek miatt helyezkednek elől, akik összetettben akarnak vmit...
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 12 éve
egyébként a Schleckes sztorihoz még csak annyit, hogy állítólag a bukás miatt kapott 46 mp-t, elég hátul helyezkedett, viszont a balesetben nem volt benne közvetlenül, így külön időt kapott.félelmetes ez a Tour of California 😀 😀jaja, tesóm Mo. elsőszámú haussler drukkere, lassan agyvérzést kap 😂eaglesmcnabb
Sagan négyből négy szakaszt nyert eddig, Haussler pedig négyből négyszer jött másodiknak 😀shawnka
Elég mérges volt egyébként a szakasz után az UCI szabályaira
több mint 12 éve
félelmetes ez a Tour of California 😀 😀jaja, tesóm Mo. elsőszámú haussler drukkere, lassan agyvérzést kap 😂
Sagan négyből négy szakaszt nyert eddig, Haussler pedig négyből négyszer jött másodiknak 😀shawnka
több mint 12 éve
félelmetes ez a Tour of California 😀 😀Sagan négyből négy szakaszt nyert eddig, Haussler pedig négyből négyszer jött másodiknak 😀
több mint 12 éve
a giro előtt asszem valami 5 napot edzett, előtte 8 napot pihent, nem ment egy kilit sem, ergo gyakorlatilag nulla kondival jött a Girora, ez kezd kiütni rajta, egyszerűen nem bírta az iramot, és a szakasz is igen hosszú volt. Gondolom az ilyen kondíciónak nem tesz jót a sorozatterhelés pihenés nélkül. Egyedül Azt nem értem a "hegyi befutón" hogy lett így 3. Remélem az utolsó hétre formába lendül, de ez így elég rossz ómen a hegyek előtt. Amúgy nem lenne baj neki ezekkel az emelkedőkkel, inkább Andy az aki nem szereti ezeket.Azt tudom, hogy nem szereti az ilyeneket, de ma ezen még Cavendish is felment.Ti láttátok, hogy Frank Schleck mit csinált, hogy kapott 46 másodpercet ma?Schlecknem bírta. mondták is, hogy nem képes menni a rövid, meredek emelkedőkön.shawnka
szerk: Meg azért csak nyert Amstel Gold Race-t is, szóval vagy a vártnál sokkal gyengébb formában van mégis, vagy történt vele valami szerintem.Schleck
több mint 12 éve
Azt tudom, hogy nem szereti az ilyeneket, de ma ezen még Cavendish is felment.Ti láttátok, hogy Frank Schleck mit csinált, hogy kapott 46 másodpercet ma?Schlecknem bírta. mondták is, hogy nem képes menni a rövid, meredek emelkedőkön.shawnka
szerk: Meg azért csak nyert Amstel Gold Race-t is, szóval vagy a vártnál sokkal gyengébb formában van mégis, vagy történt vele valami szerintem.
több mint 12 éve
Ti láttátok, hogy Frank Schleck mit csinált, hogy kapott 46 másodpercet ma?Schlecknem bírta. mondták is, hogy nem képes menni a rövid, meredek emelkedőkön.
több mint 12 éve
Ti láttátok, hogy Frank Schleck mit csinált, hogy kapott 46 másodpercet ma?
több mint 12 éve
Ha már csak egy kis emelkedő van, az inkább a cél legyen. A tavalyi Giro útvonal nekem is jobban tetszett, de nem a tegnapi szakasszal van a baj. Meg néha nem árt, ha a Giro is kicsit könnyebb, minden évben azért nem lehet Zoncolan.
Cavendish meg kikapott, :naggyon boldog smile: 😊