Kerékpár
24 feliratkozó
több mint 13 éve
Most iszonyatosan becsülöm Andyt - karrierje során először.SoldadosÉn még hozzávenném a 2009-es LBL győzelmét is.
több mint 13 éve
Most iszonyatosan becsülöm Andyt - karrierje során először.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
FViktor93
2 173
Vicces látni azoknak a fejét akik mellet elment Andy. Rá egyáltalán nem számítottak.Szerk: Na 2 perc az előny. Még legalább ennyi kéne és akkor jó lenne.
több mint 13 éve
Sztem Conta tartalékol még.. neki Evans/Voeckler a lényeg úgyis.Egyelőre pókereznek a fiúk... azért ha Bookwalter vezeti a sárgamezőnyt, az elég sokatmondó.
Lesz 2'30 előnye Andynek odafent.. ha Monfort bevárja, ez érdekes lesz.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
FViktor93
2 173
Így azért értem, hogy miért volt elől két Leopard ember is. Nem most hirtelen találta ki ezt Andy.
több mint 13 éve
Nem tom, ti hogy látjátok, de ma megint nem érzem erősnek Contát innen a tv elől?! 😊Lehet ma nagyon nyerő lesz ez az Andy féle bevállalás.
több mint 13 éve
Háh ezt vártam a mai szakasztól. Hatalmas meglepetés szerintem, hogy Andy elindult, de nagyon örülök neki. Remélem végig ér és akkor Soldi is talán megdicséri 😀FViktor93Én már most dicsérem, ha sikerül, ha nem, így kell menni, ha nyerni akar az ember.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
FViktor93
2 173
Háh ezt vártam a mai szakasztól. Hatalmas meglepetés szerintem, hogy Andy elindult, de nagyon örülök neki. Remélem végig ér és akkor Soldi is talán megdicséri 😀
több mint 13 éve
Na ez igen. Andy ha megcsinálja, akkor ez egy igazi legendás etaop lesz, mint Pantanié volt 98-ban. Bravó, eddig ezt a tökösséget hiányoltam belőle. Ha ezt végig tudja csinálni, ezért a támadásért megérte 4 évet várni. 😊
több mint 13 éve
Monforték 2 percre vannak.. ez meglesz sztem. Na végre attack az uccsó előtti hegyen 😛Aha, így értem. Nem tűnik hülye ötletnek. 😊Huh, ezt viszont így nem értem. Remélem Andersenék kitaláltak valamit.SchleckHa utoléri a szökevényeket a hegytetőig, akkor nyerő.. akár Posthuma is leviszi lefelé.Igor
Egyébként érdekes, hogy Knézyék mennyivel lelkesebben szokták fogadni Contador támadásait...Schleck
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
Aha, így értem. Nem tűnik hülye ötletnek. 😊Huh, ezt viszont így nem értem. Remélem Andersenék kitaláltak valamit.SchleckHa utoléri a szökevényeket a hegytetőig, akkor nyerő.. akár Posthuma is leviszi lefelé.Igor
Egyébként érdekes, hogy Knézyék mennyivel lelkesebben szokták fogadni Contador támadásait...
több mint 13 éve
Huh, ezt viszont így nem értem. Remélem Andersenék kitaláltak valamit.SchleckHa utoléri a szökevényeket a hegytetőig, akkor nyerő.. akár Posthuma is leviszi lefelé.
több mint 13 éve
Huh, ezt viszont így nem értem. Remélem Andersenék kitaláltak valamit.
több mint 13 éve
De rövid lett az emlékezet.. Andy próbálkozott eddig is az Alpokban, amit Soldi nagylelkűen kuffernak hívott. Csak 1 héttel később már senki sem emlékszik rá... ez a baj itt ebben a topicban.Föki a nemzet oroszlánja 😛
Voeckler mit csinál, nooormális? 😂Igor
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
De rövid lett az emlékezet.. Andy próbálkozott eddig is az Alpokban, amit Soldi nagylelkűen kuffernak hívott. Csak 1 héttel később már senki sem emlékszik rá... ez a baj itt ebben a topicban.Voeckler mit csinál, nooormális? 😂
több mint 13 éve
Ha most se megy majd év vicce lesz kb.Nem erre gondoltam. 😀szerk: Vazzeg, esik az eső a Galibier-n, ez nem jó hír Schleckéknek.SchleckFelfelé csak nem fognak fosni... 😊roniadi
Andy általában nem a legjobb esős időben, de remélem most nem ez lesz a kifogás és fog menni rendesen.Schleck
Mondjuk azert paródia lesz akkor. Nem jo a hegy neki mert túl rövid Es meredek vagy túl hosszú Es lankas. Nem megy lefelé mert az luxus. Nézelődik mint egy bambagyerek nem támad mert majd egyszer ha fekszik neki a terep. Ha erre ma bevagja hogy nem ment neki mert esett az eső ...
több mint 13 éve
Erre vártak, úgyh mostmár go mindenkinek!Nem erre gondoltam. 😀szerk: Vazzeg, esik az eső a Galibier-n, ez nem jó hír Schleckéknek.SchleckFelfelé csak nem fognak fosni... 😊roniadi
Andy általában nem a legjobb esős időben, de remélem most nem ez lesz a kifogás és fog menni rendesen.Schleck
több mint 13 éve
Nem erre gondoltam. 😀szerk: Vazzeg, esik az eső a Galibier-n, ez nem jó hír Schleckéknek.SchleckFelfelé csak nem fognak fosni... 😊roniadi
Andy általában nem a legjobb esős időben, de remélem most nem ez lesz a kifogás és fog menni rendesen.
több mint 13 éve
szerk: Vazzeg, esik az eső a Galibier-n, ez nem jó hír Schleckéknek.SchleckFelfelé csak nem fognak fosni... 😊
több mint 13 éve
Két BMC's és Leopardos elől.. főképp Evans küldött előre nagy neveket a saját csapatából.Azért a hegyet messze jobban bírja Monfort mindkettőjüknél. Tempót tudnak menni, de itt szerintem arra annyira nem lesz szükség.
Igor
szerk: Vazzeg, esik az eső a Galibier-n, ez nem jó hír Schleckéknek.
több mint 13 éve
Két BMC's és Leopardos elől.. főképp Evans küldött előre nagy neveket a saját csapatából.Az Agnelt pedig át fogják lazsázni... nem lesznek itt 4-5 percek, ugyanmár.
több mint 13 éve
Akkor csekkold majd le valahol, hogy mit ment Landis. 😀 Még becuccozva is durva teljesítmény volt szerintem...Meg lehet Contador nem is evett tegnap este olyan bőven és változatosan, mint anno Landis. 😀tüsi91Pedig komoly lenne egy ilyen támadás 😀 Élőben még nem láttam soha ilyet 😀FViktor93
több mint 13 éve
Jah, és az Izoardnak kéne az első hegynek lennie.Szerintem az első hegyen a nagyon meredek ellenére lassabb tempó lesz, de így is szépen lemorzsolódik majd a mezőny így a 3. hét közepén. A második hegyen meg előre áll a Leopard, és erős tempó lesz, elsősorban Voeckler ellen. Szerintem Cancellara, Voigt, és O"Grady gyilkos egy tempót fog menni, hogy az utolsó hegy lábánál csak az esélyesek legyenek.
több mint 13 éve
FViktor93
2 173
Meg lehet Contador nem is evett tegnap este olyan bőven és változatosan, mint anno Landis. 😀tüsi91Pedig komoly lenne egy ilyen támadás 😀 Élőben még nem láttam soha ilyet 😀
több mint 13 éve
tüsi91
11 023
Meg lehet Contador nem is evett tegnap este olyan bőven és változatosan, mint anno Landis. 😀