Kerékpár
24 feliratkozó
több mint 13 éve
Az uccsó 14 km-t nem láttam, de bepótolom. Andy Schleck óriási versenyzővé vált ma nekem, eddig Soldi állásfoglalásával értettem egyet, de ma igazi klasszissá nőtt. Ettől függetlenül nem fogom szeretni 😀. Úgyhogy holnap hajrá Cadel. 57 sec, az kb. a határon van, talán Schleck ennyivel nem gyengébb kronón. Evansnek holnap mennie kell, de érdekes lesz mennyit vett ki a szakasz Andyból. Mindenesetre holnap óriási csata lesz.Sztem a kéthegyes támadás most kizárt, az Alpe d,Huezen lesz a tűzijáték. Elsősorban Andytől várom, hogy még rápakoljon Cadelre. Kérdés, hogy andyből és Cadelből mennyit vett ki a mai nap.
S szerintem nem elképzelhetetlen egy 2 hegyes támadás sem. Pl. Contador, Samu.tüsi91
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
tüsi91
11 023
Az uccsó 14 km-t nem láttam, de bepótolom. Andy Schleck óriási versenyzővé vált ma nekem, eddig Soldi állásfoglalásával értettem egyet, de ma igazi klasszissá nőtt. Ettől függetlenül nem fogom szeretni 😀. Úgyhogy holnap hajrá Cadel. 57 sec, az kb. a határon van, talán Schleck ennyivel nem gyengébb kronón. Evansnek holnap mennie kell, de érdekes lesz mennyit vett ki a szakasz Andyból. Mindenesetre holnap óriási csata lesz. S szerintem nem elképzelhetetlen egy 2 hegyes támadás sem. Pl. Contador, Samu.
több mint 13 éve
Holnap elvesztheti a zöldet, viszont utolsó nap valszeg visszahozza.azért lenne jó, mert nem ő, hanem egy számomra szimpatikusabb versenyző nyerné a zöldet. 😀eaglesmcnabbHosszú volt ugyan a szakasz így sok idő kell hozzá, de mekkorát röhögnék ha megbaszná Cavendisht a limit. Rojas már beért a Grupettóval, 59.ként, és ő is több mint fél órát kapott...Miért is lenne jó ha megvágná az idő? Cav nem bírja a hegyeket ez tény, de e helyet mindenkinél jobban sprintel.FViktor93
szerk: kár volt beírni már beért :/eaglesmcnabb
több mint 13 éve
LOL, asszem 33'40 körül írták a limitet, és a fél mezőny 35'40-el jött, szép. 😊 😂 Pfhűűű, emelem kalapom elsősorban Andy előtt, mert kockáztatott, és szívvel ment végig, és bejött neki.Cadel picit elaludt, de így is óriásit küzdött, asszem 4'20-ról hozta vissza 2'15-re, az is szép volt. Voeckler meg önkívületben tekert a végén, féltem, hogy leesik a bicajról a végén, azt hittem hányni fog, vagy ilyesmi. Jó kis szakasz volt, holnap majd az Alp D'Huezen lesz támadás, ha ez az 57 másodperc marad, akkor az abszolút 50-50% lesz a cronón. El nem tudom képzelni, hogy Voeckler megtartja holnap a sárgát, 15 s-t simán tud adni Andy az utolsó hegyen, és jobban jár, ha nem hagyja, hogy Voeckler sárgában teljesítse a szombati cronót...
több mint 13 éve
Viszont kapott -20 pontot, mint mindenki más, aki limiten kívül érkezett.
több mint 13 éve
azért lenne jó, mert nem ő, hanem egy számomra szimpatikusabb versenyző nyerné a zöldet. 😀Hosszú volt ugyan a szakasz így sok idő kell hozzá, de mekkorát röhögnék ha megbaszná Cavendisht a limit. Rojas már beért a Grupettóval, 59.ként, és ő is több mint fél órát kapott...Miért is lenne jó ha megvágná az idő? Cav nem bírja a hegyeket ez tény, de e helyet mindenkinél jobban sprintel.FViktor93
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
FViktor93
2 173
Hosszú volt ugyan a szakasz így sok idő kell hozzá, de mekkorát röhögnék ha megbaszná Cavendisht a limit. Rojas már beért a Grupettóval, 59.ként, és ő is több mint fél órát kapott...Miért is lenne jó ha megvágná az idő? Cav nem bírja a hegyeket ez tény, de e helyet mindenkinél jobban sprintel.
több mint 13 éve
81-től lefelé mindenki 35'40"re jött. Nem hinném, h kivágják a fél mezőnyt.Hosszú volt ugyan a szakasz így sok idő kell hozzá, de mekkorát röhögnék ha megbaszná Cavendisht a limit. Rojas már beért a Grupettóval, 59.ként, és ő is több mint fél órát kapott...eaglesmcnabbtwitteren: "#TDF Mark Cavendish is finishing the stage beyond the time limit and faces elimination unless the jury extends it #cycling #cav"
szerk: #TDF Mark Cavendish's green jersey dream still alive as time limit on today's stage extended. Phew. #cycling #cavMattMiller
több mint 13 éve
Kicsit ülepedve, ez abszolút legendás szakasz lett. Mind Andy kéthegyes támadása, mind Voeckler drámai és sikeres küzdelme miatt a sárgáért. És akkor Cadel remények életben tartásáról szóló sikeres küzdelmét meg se említettem.Zseniális szakasz volt, benne volt a kerékpározás sava-borsa és a legszebb, hogy még csak el sem dőlt a verseny. :cool:
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
jaja most nézem hogy beért. lassan frissített a letour így még reménykedtem 😀Hosszú volt ugyan a szakasz így sok idő kell hozzá, de mekkorát röhögnék ha megbaszná Cavendisht a limit. Rojas már beért a Grupettóval, 59.ként, és ő is több mint fél órát kapott...eaglesmcnabbtwitteren: "#TDF Mark Cavendish is finishing the stage beyond the time limit and faces elimination unless the jury extends it #cycling #cav"MattMiller
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Hosszú volt ugyan a szakasz így sok idő kell hozzá, de mekkorát röhögnék ha megbaszná Cavendisht a limit. Rojas már beért a Grupettóval, 59.ként, és ő is több mint fél órát kapott...eaglesmcnabbtwitteren: "#TDF Mark Cavendish is finishing the stage beyond the time limit and faces elimination unless the jury extends it #cycling #cav"
szerk: #TDF Mark Cavendish's green jersey dream still alive as time limit on today's stage extended. Phew. #cycling #cav
több mint 13 éve
Nem. '97 tényleg nem sok, a több, mint 100 éves múlthoz képest. Igazad van. 😊roniadiAkkor a memóriád rossz 😊
Tepper takarodj!
több mint 13 éve
Hosszú volt ugyan a szakasz így sok idő kell hozzá, de mekkorát röhögnék ha megbaszná Cavendisht a limit. Rojas már beért a Grupettóval, 59.ként, és ő is több mint fél órát kapott...szerk: kár volt beírni már beért :/
több mint 13 éve
Nem. '97 tényleg nem sok, a több, mint 100 éves múlthoz képest. Igazad van. 😊Nem olyan régóta nézel te kerékpározást.JakehomerAzért egy kéthegyes támadásnál nehéz nagyobbat menni.. Andy 40km-t ment hegyre egyedül, Cadel kb. 10-et.. és ő amúgy is irammenő.MAGÁHOZ képest. Andynek volt már egy-két menése. Tavaly is próbálta Contát rendesen. Tőle ilyet várunk. Nem azt mondtam, h nagyobbat, mert egy ilyen győzelemnél nem kell nagyobb. De Cadeltől ilyet látni, h húzza a sort km-eken keresztül, holott eddig csak a kereket rakta, az igen.roniadi
Ő is nagyot ment, de azért miazmá, hogy nagyobbat.. khm.Igor
több mint 13 éve
Nem olyan régóta nézel te kerékpározást.MAGÁHOZ képest. Andynek volt már egy-két menése. Tavaly is próbálta Contát rendesen. Tőle ilyet várunk. Nem azt mondtam, h nagyobbat, mert egy ilyen győzelemnél nem kell nagyobb. De Cadeltől ilyet látni, h húzza a sort km-eken keresztül, holott eddig csak a kereket rakta, az igen.roniadiCadel mekkorát ment magához képest! Nagyobbat, mint Andy!roniadiAzért egy kéthegyes támadásnál nehéz nagyobbat menni.. Andy 40km-t ment hegyre egyedül, Cadel kb. 10-et.. és ő amúgy is irammenő.
Tepper takarodj!
több mint 13 éve
Az mindegy, hogy rövid, a nagy tempós rész ugyanannyi lesz kb, mint egy hosszú szakaszon. A Telegraph egy kemény hegy, mentem rajta, ha valaki akar még valamit, akkor ott lehet támadni, viszont az igaz, hogy aki még akarhat, az már messze van, az élbolyban meg - más-más miatt, de - senkinek nem érdeke a korai nagy tempó.Azért egy ilyen attack után nem lesz egyszerű virgonckodni az Alpe d'Huezen. Kell majd a mákos tészta vacsorára.JakehomerA holnap jóval rövidebb, és sztem a Galibieren nem sokan fognak izmozni az 50 kili lejtő miatt.. max Alpe D'Huez aljától lesz érdekes.Igor
A versenynek jót tett ez az elmenés, nagyon Cadelnek állt a zászló eddig.
Tepper takarodj!
több mint 13 éve
MAGÁHOZ képest. Andynek volt már egy-két menése. Tavaly is próbálta Contát rendesen. Tőle ilyet várunk. Nem azt mondtam, h nagyobbat, mert egy ilyen győzelemnél nem kell nagyobb. De Cadeltől ilyet látni, h húzza a sort km-eken keresztül, holott eddig csak a kereket rakta, az igen.Cadel mekkorát ment magához képest! Nagyobbat, mint Andy!roniadiAzért egy kéthegyes támadásnál nehéz nagyobbat menni.. Andy 40km-t ment hegyre egyedül, Cadel kb. 10-et.. és ő amúgy is irammenő.
Na lássuk:
Voeckler
Andy +15"
Frank +1'08"
Evans +1'12"
több mint 13 éve
Ja de az is a luxemburgiaknak kedvez, szimpla irammenéstől leszakadoztak Cadelről, ráadásul Frank is kibaszott erős...Azért egy ilyen attack után nem lesz egyszerű virgonckodni az Alpe d'Huezen. Kell majd a mákos tészta vacsorára.JakehomerA holnap jóval rövidebb, és sztem a Galibieren nem sokan fognak izmozni az 50 kili lejtő miatt.. max Alpe D'Huez aljától lesz érdekes.Igor
Titkon bíztam Andyban, de ezt azért nem vártam 😀
Holnap egy iylen támadást várok, mint amilyet ma Frank a végén csinált, csak mondjuk olyan 4-5 km-rel a vége előtt. Vagy Frank elindul a hegy alján.
Azt viszont sajnálom ,hogy a Monfortos segítség miatt nem nyerjük meg a csapatversenyt...
több mint 13 éve
Azért egy ilyen attack után nem lesz egyszerű virgonckodni az Alpe d'Huezen. Kell majd a mákos tészta vacsorára.JakehomerA holnap jóval rövidebb, és sztem a Galibieren nem sokan fognak izmozni az 50 kili lejtő miatt.. max Alpe D'Huez aljától lesz érdekes.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
Kurva nagy verseny volt, kár hogy csak az utsó 6 km-t láttam, szerencsére tesóm közvetített telón... Holnap még minimum egy fél perc, és meglesz Andynak. Mellesleg Voecklert is nagyra becsülöm, nagyot ment, de a mai nap után bízom Andy győzelmében.
több mint 13 éve
Azért egy ilyen attack után nem lesz egyszerű virgonckodni az Alpe d'Huezen. Kell majd a mákos tészta vacsorára.
Tepper takarodj!
több mint 13 éve
Cadel mekkorát ment magához képest! Nagyobbat, mint Andy!roniadiAzért egy kéthegyes támadásnál nehéz nagyobbat menni.. Andy 40km-t ment hegyre egyedül, Cadel kb. 10-et.. és ő amúgy is irammenő.
Ő is nagyot ment, de azért miazmá, hogy nagyobbat.. khm.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
Holnap majd F.Schleck fog támadni 😊
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
Fű Andy odarakta , kar hogy kicsit elfáradt a végén. Cadel és Schleck között dől el a sárga holnap kemény lesz mondjuk Evansnek támadni kell mert 1.12 t nem ver cronon andyra.TocaNem kell 1'12". 57" van köztük.
több mint 13 éve
FViktor93
2 173
Cadel és Andy között 57 másodperc van. Hááát az necces lenne az időfutamra. Holnap kéne még támadnia Andynak h biztos legyen.