Kézilabda
19 feliratkozó
1 órája
Arra sem vennek merget, hogy megkapjuk. Papiron meg kene, de amugy van egy halom feltorekvo valogatott, es sokszor ezek kapnak lehetoseget. Svajc peldaul meg azsiaiak, arabok, etc.gondolom megkapjuk az egyik szabad kártyát, viszont ha nem lesz legalább negyeddöntő a vb-n akkor chema out.MKSZ. 😀erre célzol?
Stez
www.nemzetisport.hu/kezilabda/2026/06/kritika-es-onkritika-egyelore-nem-dontott-az-mksz-chema-rodriguez-beszamolojarol
mer link nélkül szarjál sünt 😊
Negritis, a vajda
peach
De ez a nem dontes fergeteges, amit kihoztak az egeszbol. Fuggve hagytak a kapitanykerdest attol, hogy lesz e szabadkartya vagy sem, mintha az barmin is valtoztatna.
1 órája
gondolom megkapjuk az egyik szabad kártyát, viszont ha nem lesz legalább negyeddöntő a vb-n akkor chema out.MKSZ. 😀erre célzol?
Stez
www.nemzetisport.hu/kezilabda/2026/06/kritika-es-onkritika-egyelore-nem-dontott-az-mksz-chema-rodriguez-beszamolojarol
Negritis, a vajda
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
2 órája
MKSZ. 😀erre célzol?
Stez
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
14 napja
Fradi c kozep facebookAmugy ha mar kezi es utanpotlas, erdemes olvasgatni a botranyt, ami az elmult hetekben robbant ki a NEKA korul. Az egy eleg vastag szelete, hogy mik is vannak a hatterben, amik nem megfeleloen mukodnek.Nem talalom sehol
Stez
JC6 (Mr. Miele)
15 napja
Amugy ha mar kezi es utanpotlas, erdemes olvasgatni a botranyt, ami az elmult hetekben robbant ki a NEKA korul. Az egy eleg vastag szelete, hogy mik is vannak a hatterben, amik nem megfeleloen mukodnek.Nem talalom sehol
Stez
15 napja
Amugy ha mar kezi es utanpotlas, erdemes olvasgatni a botranyt, ami az elmult hetekben robbant ki a NEKA korul. Az egy eleg vastag szelete, hogy mik is vannak a hatterben, amik nem megfeleloen mukodnek.
15 napja
Nem. Velhetoen bevagta a puffint a szovetsegbe, vagy szetosztotta a valogatott jatekosok kozott, aztan dogvesz pusztitott az oltozoben.Nem lattam jonni, ezek a szerbek egyaltalan nem jok. Nem gondoltam, hogy annyira gyengen toljuk, hogy a minimum sem lesz meg, ez mar megint egy nagy eges. Chemat persze csak ujra es ujra erositgetik a baratok a poziciojaban, de ezt az egesz MKSZ-t ki kene takaritani, es ot is.Nem láttad a főnökön a mindent lebíró akaratot?
Stez
Őszentsége Sobri Jóska
Szerkesztette: Stez
15 napja
Nem lattam jonni, ezek a szerbek egyaltalan nem jok. Nem gondoltam, hogy annyira gyengen toljuk, hogy a minimum sem lesz meg, ez mar megint egy nagy eges. Chemat persze csak ujra es ujra erositgetik a baratok a poziciojaban, de ezt az egesz MKSZ-t ki kene takaritani, es ot is.Nem láttad a főnökön a mindent lebíró akaratot?
Stez
15 napja
Azért jó ha nem jut ki egy magyar válogatott, mert eljon az az idő, amikor a sorozatos kudarcokkal muszáj szembenézni.Én ezekben a kudarcokban most fürdőzöm. Előbb a Fradi, most meg ez. Valahogy egyszerre tényleg minden leég, aminek le kell.én azért nem örülök, hogy egy MAGYAR válogatott nem jut ki a vb-re
szaba
utálom a Fideszt, de azért nah...
NB2
Tomenytelen mennyiségű pénz áramlik a magyar kézilabdába és semmilyen komoly eredményt nem tudnak felmutatni.
Haverok, buli, hanta.
Reméljük hamarosan megtisztul a szövetség és maga a sportág is, ez lenne az ország érdeke.
15 napja
Én ezekben a kudarcokban most fürdőzöm. Előbb a Fradi, most meg ez. Valahogy egyszerre tényleg minden leég, aminek le kell.én azért nem örülök, hogy egy MAGYAR válogatott nem jut ki a vb-re
szaba
utálom a Fideszt, de azért nah...
15 napja
szabadkartya, ennyi penz utannincs fidesz és már válságban is a sport
jesszsuom
YoungZeeZee
15 napja
2eve pl USA es Svajc kapta.Szabadkartyara azert jo esely van. Hollandok talan meg aki ott lehet.azt nem ázsia-afrika szokta kapni vb-n?
beltazor
Negritis, a vajda
4eve Szloven / Holland Itt keziben ertemesen osztjak + itt azert jo a viszony.

15 napja
Szabadkartyara azert jo esely van. Hollandok talan meg aki ott lehet.azt nem ázsia-afrika szokta kapni vb-n?
beltazor
15 napja
Szerencsere Chema minden zako utan elmondja, hogy oroszlankent kuzdott a csapat, es buszke mindenkire, de lemondason szemmel lathatoan nem gondolkodik. Miert is gondolkodna.
15 napja
Szabadkartyara azert jo esely van. Hollandok talan meg aki ott lehet.

15 napja
Én ezekben a kudarcokban most fürdőzöm. Előbb a Fradi, most meg ez. Valahogy egyszerre tényleg minden leég, aminek le kell.
15 napja
Vissza az alapokhoz, valahogy szépen összejön minden. Fidesz bukásával esünk ki a körből, amikor még "volt pénz". Mondhatjuk ez is jól jött MP-nek, nem lehet az új rendszerre ráfogni. Remélem visszatérünk a gyökerekhez, és elkezdünk foglalkozni alapokkal.
15 napja
Nem lattam jonni, ezek a szerbek egyaltalan nem jok. Nem gondoltam, hogy annyira gyengen toljuk, hogy a minimum sem lesz meg, ez mar megint egy nagy eges. Chemat persze csak ujra es ujra erositgetik a baratok a poziciojaban, de ezt az egesz MKSZ-t ki kene takaritani, es ot is.és tényleg ...Nagyon így állnak jelenleg a dolgok.Tovabb fogunk menni a szerbek ellen, de sajnos ez az amigy is ideggyenge valogatott Chemaval, es a ket top csapatunk nagyon sirni fog a kovetkezo evekben.én úgy érzem hogy a végén valahogy kiheréljük magunkat és nem jutunk ki
Stez
Negritis, a vajda
iktriad
Negritis, a vajda
15 napja
Ez a párharc akkor dőlt el, amikor stez beírta, hogy tovább fogunk menni 😀Chema szép akciót rajzolt fel a végére.

15 napja
Na, akkor méltón sikerült megkoronázni a végtelen pénzek a magyar sportba időszakot. Aki Chemát már vagy 3 éve nem b*szta ki, annak külön gratulálok.
15 napja
Chema ideje lemondanod.....
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
15 napja
Ez nagyon gyenge....csak azt nem èrtem mi mièrt nem akartuk megpróbálni a 7-6-t vagy elènyben tilos? Akkor fèrfi kèziseknèl is jöhet a számvatès....mert hülyék vagyunk hozzá azért, báérmelyik csapatunk próbálkozik vele mindig ráfizetünk
dande2