Kézilabda

19 feliratkozó

1 órája
Stez SMU Mustangs 48 704 — Whoops, looks like something went wrong.
MKSZ. 😀
Stez
erre célzol?
 www.nemzetisport.hu/kezilabda/2026/06/kritika-es-onkritika-egyelore-nem-dontott-az-mksz-chema-rodriguez-beszamolojarol

mer link nélkül szarjál sünt 😊
Negritis, a vajda
gondolom megkapjuk az egyik szabad kártyát, viszont ha nem lesz legalább negyeddöntő a vb-n akkor chema out.
peach
Arra sem vennek merget, hogy megkapjuk. Papiron meg kene, de amugy van egy halom feltorekvo valogatott, es sokszor ezek kapnak lehetoseget. Svajc peldaul meg azsiaiak, arabok, etc.

De ez a nem dontes fergeteges, amit kihoztak az egeszbol. Fuggve hagytak a kapitanykerdest attol, hogy lesz e szabadkartya vagy sem, mintha az barmin is valtoztatna.

1 órája
peach Atlanta Falcons 15 911 — a new hope (again)
MKSZ. 😀
Stez
erre célzol?
 www.nemzetisport.hu/kezilabda/2026/06/kritika-es-onkritika-egyelore-nem-dontott-az-mksz-chema-rodriguez-beszamolojarol

Negritis, a vajda
gondolom megkapjuk az egyik szabad kártyát, viszont ha nem lesz legalább negyeddöntő a vb-n akkor chema out.

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
2 órája
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 494 — The Mathematician
MKSZ. 😀
Stez
erre célzol?

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
2 órája
MKSZ. 😀

14 napja
Amugy ha mar kezi es utanpotlas, erdemes olvasgatni a botranyt, ami az elmult hetekben robbant ki a NEKA korul. Az egy eleg vastag szelete, hogy mik is vannak a hatterben, amik nem megfeleloen mukodnek.
Stez
Nem talalom sehol
JC6 (Mr. Miele)
Fradi c kozep facebook

15 napja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 203
Amugy ha mar kezi es utanpotlas, erdemes olvasgatni a botranyt, ami az elmult hetekben robbant ki a NEKA korul. Az egy eleg vastag szelete, hogy mik is vannak a hatterben, amik nem megfeleloen mukodnek.
Stez
Nem talalom sehol
15 napja

15 napja
Nem lattam jonni, ezek a szerbek egyaltalan nem jok. Nem gondoltam, hogy annyira gyengen toljuk, hogy a minimum sem lesz meg, ez mar megint egy nagy eges. Chemat persze csak ujra es ujra erositgetik a baratok a poziciojaban, de ezt az egesz MKSZ-t ki kene takaritani, es ot is.
Stez
Nem láttad a főnökön a mindent lebíró akaratot?

Őszentsége Sobri Jóska
Nem. Velhetoen bevagta a puffint a szovetsegbe, vagy szetosztotta a valogatott jatekosok kozott, aztan dogvesz pusztitott az oltozoben.

Szerkesztette: Stez

15 napja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 37 122 — #NoStress
Nem lattam jonni, ezek a szerbek egyaltalan nem jok. Nem gondoltam, hogy annyira gyengen toljuk, hogy a minimum sem lesz meg, ez mar megint egy nagy eges. Chemat persze csak ujra es ujra erositgetik a baratok a poziciojaban, de ezt az egesz MKSZ-t ki kene takaritani, es ot is.
Stez
Nem láttad a főnökön a mindent lebíró akaratot?

15 napja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 203
Én ezekben a kudarcokban most fürdőzöm. Előbb a Fradi, most meg ez. Valahogy egyszerre tényleg minden leég, aminek le kell.
szaba
én azért nem örülök, hogy egy MAGYAR válogatott nem jut ki a vb-re
utálom a Fideszt, de azért nah...
NB2
Azért jó ha nem jut ki egy magyar válogatott, mert eljon az az idő, amikor a sorozatos kudarcokkal muszáj szembenézni.
Tomenytelen mennyiségű pénz áramlik a magyar kézilabdába és semmilyen komoly eredményt nem tudnak felmutatni.
Haverok, buli, hanta.
Reméljük hamarosan megtisztul a szövetség és maga a sportág is, ez lenne az ország érdeke.
15 napja
NB2 New England Patriots 28 709 — nabege2@yahoo.com
Én ezekben a kudarcokban most fürdőzöm. Előbb a Fradi, most meg ez. Valahogy egyszerre tényleg minden leég, aminek le kell.
szaba
én azért nem örülök, hogy egy MAGYAR válogatott nem jut ki a vb-re
utálom a Fideszt, de azért nah...
15 napja
szabadkartya, ennyi penz utan
jesszsuom
YoungZeeZee
nincs fidesz és már válságban is a sport

15 napja
YoungZeeZee 9 767
szabadkartya, ennyi penz utan
jesszsuom
15 napja
beltazor Michigan Wolverines 2 960 — Pfizer & Moderna fan
Szabadkartyara azert jo esely van. Hollandok talan meg aki ott lehet.
beltazor
azt nem ázsia-afrika szokta kapni vb-n?
Negritis, a vajda
2eve pl USA es Svajc kapta.
4eve Szloven / Holland Itt keziben ertemesen osztjak + itt azert jo a viszony.

15 napja
beltazor
azt nem ázsia-afrika szokta kapni vb-n?

15 napja
Szerencsere Chema minden zako utan elmondja, hogy oroszlankent kuzdott a csapat, es buszke mindenkire, de lemondason szemmel lathatoan nem gondolkodik. Miert is gondolkodna.

15 napja

15 napja
szaba Los Angeles Chargers 12 808
15 napja
Nomac New England Patriots 4 483 — balazs.t85@gmail.com
Vissza az alapokhoz, valahogy szépen összejön minden. Fidesz bukásával esünk ki a körből, amikor még "volt pénz". Mondhatjuk ez is jól jött MP-nek, nem lehet az új rendszerre ráfogni.
Remélem visszatérünk a gyökerekhez, és elkezdünk foglalkozni alapokkal.
15 napja
Tovabb fogunk menni a szerbek ellen, de sajnos ez az amigy is ideggyenge valogatott Chemaval, es a ket top csapatunk nagyon sirni fog a kovetkezo evekben.
Stez
én úgy érzem hogy a végén valahogy kiheréljük magunkat és nem jutunk ki
Negritis, a vajda
Nagyon így állnak jelenleg a dolgok.
iktriad
és tényleg ...
Negritis, a vajda

15 napja
Innentol nem lesz konnyu kijutni ebre vbre

15 napja
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 149 — Illegális gyakorló
Ez a párharc akkor dőlt el, amikor stez beírta, hogy tovább fogunk menni 😀
Chema szép akciót rajzolt fel a végére.

15 napja
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 536 — Chiefs GM
Na, akkor méltón sikerült megkoronázni a végtelen pénzek a magyar sportba időszakot. Aki Chemát már vagy 3 éve nem b*szta ki, annak külön gratulálok.

15 napja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 990 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Chema ideje lemondanod.....

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
15 napja
Ez nagyon gyenge....csak azt nem èrtem mi mièrt nem akartuk megpróbálni a 7-6-t vagy elènyben tilos? Akkor fèrfi kèziseknèl is jöhet a számvatès....
dande2
mert hülyék vagyunk hozzá azért, báérmelyik csapatunk próbálkozik vele mindig ráfizetünk