Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 5 éve
Mondjuk ha az utcán nincs valaki és csak sétál azt mondom oké, én is úgy szoktam, hogy ha egyedül vagyok és nincs a körzetemben senki leveszem. Aztán ha jön szembe egy nagyobb társaság vagy forgalmasabb részre érek 5 mp alatt fel lehet venni. De mondjuk most hogy megvettem a csapatom maszkját már mindig hordom 😊Most feltennék egy kissé furának tűnő kérdést: A nyílt utcán, szabad levegő alatt miért hordasz maszkot?
Heisman Trophy
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
Goroggel mi van aki eszak macedonian keresztul akar visszajonni mondjuk autoval?Úgy rémlik, Észak-Macedónia is vörös. Ilyenkor minimum két hétre be kell lépni a kommunista pártba, a tagdíjat augusztus 1-ig a kormány fizeti, utána mindenki saját maga.
Vrij6
több mint 5 éve
Goroggel mi van aki eszak macedonian keresztul akar visszajonni mondjuk autoval?
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
Horvátba mehet a magyar nyaralni. Ott nem támad a vírus.Ne keress logikát, felesleges.
Van egy csomó fertőzött de a vírus nem támad.
Érthető?
Nekem sem.
Bazzani
több mint 5 éve
Horvátba mehet a magyar nyaralni. Ott nem támad a vírus.Van egy csomó fertőzött de a vírus nem támad.
Érthető?
Nekem sem.
több mint 5 éve
Sárga vagy piros országok esetén a határon ellenőrzés lesz a magyar állampolgárok számára, ha felmerül a fertőzésgyanú, akkor karanténba kell vonulni. Karanténba kell vonulni akkor is, ha nem tud produkálni legalább 2 negatív Covid-tesztet 5 napon belül. A karantén 14 nap.Annyit fogtam, hogy a szomszédos országok közül egyedül Ukrajna vörös. + Dél-Amerika, Ázsia, Afrika.
Sárga országoknál egy, vörös országoknál két negatív Covid-teszt kell a karanténból való szabaduláshoz.
Sárga esetén nincs különbség külföldiek és magyarok közt, vörös esetén viszont nem léphetnek be külföldiek.
zemanla
több mint 5 éve
Pirosból nem magyar nem jöhet!Sárgából jöhet, karanténnal.
Sikerült egy angolnál is hülyébb szabályozást összehozni.
Mi van azokkal, akik mondjuk piros országból jöhetnek Bécsbe, majd ott közúton érkeznek ide? Mert ott határellenőrzés nem lesz továbbra sem.
több mint 5 éve
Vörös, sárga, zöld...én is, végleg
Elvesztettem a fonalat.
nagylaza

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Sárga vagy piros országok esetén a határon ellenőrzés lesz a magyar állampolgárok számára, ha felmerül a fertőzésgyanú, akkor karanténba kell vonulni. Karanténba kell vonulni akkor is, ha nem tud produkálni legalább 2 negatív Covid-tesztet 5 napon belül. A karantén 14 nap.Sárga országoknál egy, vörös országoknál két negatív Covid-teszt kell a karanténból való szabaduláshoz.
Sárga esetén nincs különbség külföldiek és magyarok közt, vörös esetén viszont nem léphetnek be külföldiek.

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 5 éve
Nem volt több kérdés a Covidról. Hír TV: akkor Hadházi Ákos....Ennyi. Innentől Hadházy Ákos?
zemanla
csebi
Itt elkapcsoltam

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 5 éve
A szint leszámítva eljárásban mi a különbség a sárga és vörös ország között? Vki tudja? Nagyon érdekes h Csehország és Lengyelország sehol nincs, és Szlovénia Ausztria sem a legjobb most.Ezt nem értettem én sem.
Horvátországrol ne is beszeljunk
csebi
több mint 5 éve
Ennyi. Innentől Hadházy Ákos?
zemanla
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
A szint leszámítva eljárásban mi a különbség a sárga és vörös ország között? Vki tudja? Nagyon érdekes h Csehország és Lengyelország sehol nincs, és Szlovénia Ausztria sem a legjobb most. Horvátországrol ne is beszeljunk
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Ennyi. Innentől Hadházy Ákos

több mint 5 éve
Máltán is mindig hangsúlyozták h imported case amúgy.Jaja! Csak a "behurcolt" vírus fertőz.Gulyás holnap 11 kor bejelenti a kormány döntését a szigorítással kapcsolatban. Kíváncsi leszek hogy csak a határokat akarják bezárni, vagy itthon is szigorúság lesz..Szerintem a Szuperkupa döntőig (szeptember közepe) ha a kutya kutyát eszik is itthon lehetnek majd tömegrendezvények.
kapitnono
Szerintem csak a határokon szigorítanak majd.
Bazzani
zemanla
több mint 5 éve
Nem is sikerült neki jól viselnie.Mivé lesz a világNem hiszem el, hogy Trump becsicskult 😊
twitter.com/cnnbrk/status/1282072852234149890?s=21
Klaci79
Ez valami photoshop lesz!
bcsarli
több mint 5 éve
Mindent ismernek, csak az órát nem?

több mint 5 éve
csipkelli
4 010
De most a Gulyás bejelent valami, miközben zajlik a Nemzeti Konzultáció, hogy mit akar a jónép? Nehogy lázadás legyen a vége.
több mint 5 éve
11 óra. Izgulok.
több mint 5 éve
Mivé lesz a világNem hiszem el, hogy Trump becsicskult 😊
Klaci79
Ez valami photoshop lesz!
több mint 5 éve
Az ember módszeresen pusztítja a Földet, kiírtja a teljes állat- és növényvilágot, radioaktív hulladékot dob a tengerekbe, és ezzel mindenki teljesen tisztában van. Na ne már, hogy meglepődünk, mikor a gazdaság érdekében egy többségében enyhe vagy semmilyen tünetekkel járó vírusról nem vesznek a döntéshozók tudomást...Pár hónapot késett vele, és nem biztos, hogy az ő döntése voltMivé lesz a világvitya full cucca ez kismiska 😀
Klaci79
Negritis
twitter.com/PaulRieckhoff/status/1282129832462241797
(A tweetelő úriember a legnagyobb afganisztáni és iraki háborús veteránokról gondoskodó szervezet alapítója, szóval nem valami riporter.)
Amúgy meg ennyire komolyan veszi a dolgot. WTF?????
twitter.com/tribelaw/status/1281898128174718977
iktriad
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Pár hónapot késett vele, és nem biztos, hogy az ő döntése voltMivé lesz a világvitya full cucca ez kismiska 😀
Klaci79
Negritis
twitter.com/PaulRieckhoff/status/1282129832462241797
(A tweetelő úriember a legnagyobb afganisztáni és iraki háborús veteránokról gondoskodó szervezet alapítója, szóval nem valami riporter.)
Amúgy meg ennyire komolyan veszi a dolgot. WTF?????
twitter.com/tribelaw/status/1281898128174718977
Szerkesztette: iktriad
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Gulyás holnap 11 kor bejelenti a kormány döntését a szigorítással kapcsolatban. Kíváncsi leszek hogy csak a határokat akarják bezárni, vagy itthon is szigorúság lesz..Gondolom határoknál szigorítanak vmit látszatként. Idehaza napi 5-10 fős új fertőzőtt mellett nem hiszem, hogy mást meglépnének. Bár igaz, hogy az 500 főnél nagyobb rendezvények kapcsán júli közepére ígérték a döntést.
kapitnono
több mint 5 éve
Mivé lesz a világvitya full cucca ez kismiska 😀
Klaci79
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!