Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 5 éve
Kivonatolom, összefoglalom, leegyszerűsítemÚgy látszik más álláspontra helyezkedtel mint szeretett kormányunk.
Maradjon mindenki a seggén, ne bóklásszon a világban.
És ezzel egyet is értek.
Sobri Jóska
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Sztem ezt most félreérted 😉jogász is vagy, pesti is vagy. Büdös bunkó.Nemtom mit lehet ezen nem érteni, hisz OV is megmondta:augusztus 1.től, addig nem támad...Fonokom van kint es igy tervez jovoheten visszajonni erdekes lesz. 😀Goroggel mi van aki eszak macedonian keresztul akar visszajonni mondjuk autoval?Mindegy csak amikor bejössz a határon akkor mondjad, hogy "á csak a horvát haveréknál voltunk napozni" aztán jöhetsz.
Vrij6
A karantént meg amúgy a kutya nem ellenőrzi.
- Nem volt otthon amikor kerestük.
- De csak aludtam.
Bazzani
Vrij6
sutianap
"A vidéki ember ugyanis úgy gondolkodik, hogy van egy terület, annak van határa, világos kiterjedése, és az ottani életminőségért, rendért, a területből való megélhetésért, a dolgok menetéért ő a felelős, fejtegette. Hozzátette: van felelősség, de nem korlátlan, nem absztrakt. "
A vírus meg egy megfoghatatlan, absztrakt valami...
Amúgy szépen, finoman megint hangolja az országot a főváros és az ellenzék ellen...
Vidékiként meg egyáltalán nem tudok egyetérteni a fenti kijelentéssel, lehet azért, mert elpestiesedtem...
Dehát büdös, bunkó paraszt volt ez mindig is, hiába jogász vagy mi a retek...
Solymi
Amadeus
Én örülnék, hogyha mindenki maradna a seggén és nem zárnák már le megint a határokat, mert így is 3 hónapot csúszik és még ki tudja meddig fog a költözésem...ami persze abból a szempontból fontos nekem, mert azzal több pénz jár 😛
több mint 5 éve
Egyáltalán nem terveztem, hogy külföldre megyek nyaralni, de - nagyon szépen kérem - valaki még mindenképpen győzzön meg arról, hogy ne tegyem.Pedig nem bonyolult...Kivonatolom, összefoglalom, leegyszerűsítemEzek szerint te nem hiszel a zöld országok létezésében.
És ezzel egyet is értek.
Sobri Jóska
nagylaza
Maradj otthon! Ha mehetnéked van, tedd meg itthon!
clbass
több mint 5 éve
Nem egyszerű... Remélem, Gulyás Gergely legalább érti:ez bizonyíccsa, hogy a illegális migrációnál könnyel alkalmazható a kovid, mivel felismeri aútleveleket, nem, de, nem, de!
"Külön szabályok vonatkoznak a magyar állampolgárokra és hozzátartozóikra, illetve a nem magyarokra. Magyar állampolgár zöld jelzésű országból kontroll nélkül léphet be. Sárga vagy piros jelzésű országból belépve a határon egészségügyi ellenőrzés alá vetik és 14 napos karanténba kell vonulnia. Ez alól kivételt az jelent, ha a megelőző 5 napban 48 óra időkülönbséggel két negatív koronavírus-tesztet tud hitelt érdemlően felmutatni. A sárga jelzésű országból érkező magyar állampolgár az első koronavírus-tesztet követően szabadulhat a karanténból, míg vörös jelzésű ország esetében két negatív tesztre van ehhez szükség.
Nem magyar állampolgárok esetén sárga jelzésű ország állampolgárai ugyanolyan feltételekkel léphetnek be, mint a magyar állampolgárok, vörös jelzésű országból történő belépésre viszont nincs lehetőség - mondta."
nagylaza

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
Pedig nem bonyolult...Kivonatolom, összefoglalom, leegyszerűsítemEzek szerint te nem hiszel a zöld országok létezésében.
És ezzel egyet is értek.
Sobri Jóska
nagylaza
Maradj otthon! Ha mehetnéked van, tedd meg itthon!
több mint 5 éve
Én leszarom mindazt, ami haszontalan.Kivonatolom, összefoglalom, leegyszerűsítemEzek szerint te nem hiszel a zöld országok létezésében.
És ezzel egyet is értek.
Sobri Jóska
nagylaza
Mint például világjárvány idején a bóklászás.
Két hónap részleges szigor is nagyjából kitisztította az országot, nincsenek gócpontok, kezelhető az élet.
Abban nem hiszek, hogy ne lehetne kibírni egy nyarat bóklászás nélkül, és mindenképpen menni kell valahova. Ki lehet.
több mint 5 éve
maraggy offon!Kivonatolom, összefoglalom, leegyszerűsítemEzek szerint te nem hiszel a zöld országok létezésében.
És ezzel egyet is értek.
Sobri Jóska
nagylaza

több mint 5 éve
Kivonatolom, összefoglalom, leegyszerűsítemEzek szerint te nem hiszel a zöld országok létezésében.
És ezzel egyet is értek.
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Kivonatolom, összefoglalom, leegyszerűsítemMaradjon mindenki a seggén, ne bóklásszon a világban.
És ezzel egyet is értek.
több mint 5 éve
Nem egyszerű... Remélem, Gulyás Gergely legalább érti:"Külön szabályok vonatkoznak a magyar állampolgárokra és hozzátartozóikra, illetve a nem magyarokra. Magyar állampolgár zöld jelzésű országból kontroll nélkül léphet be. Sárga vagy piros jelzésű országból belépve a határon egészségügyi ellenőrzés alá vetik és 14 napos karanténba kell vonulnia. Ez alól kivételt az jelent, ha a megelőző 5 napban 48 óra időkülönbséggel két negatív koronavírus-tesztet tud hitelt érdemlően felmutatni. A sárga jelzésű országból érkező magyar állampolgár az első koronavírus-tesztet követően szabadulhat a karanténból, míg vörös jelzésű ország esetében két negatív tesztre van ehhez szükség.
Nem magyar állampolgárok esetén sárga jelzésű ország állampolgárai ugyanolyan feltételekkel léphetnek be, mint a magyar állampolgárok, vörös jelzésű országból történő belépésre viszont nincs lehetőség - mondta."
több mint 5 éve
Bulgária -> Románia -> MagyarországGoroggel mi van aki eszak macedonian keresztul akar visszajonni mondjuk autoval?Az megszívta. Vagy mit tudom én.....
Vrij6
csi77
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
aztán a aszály, jég, árvíz mifaszom mikor az őafelelősöket állandóan kártalanítani kell, hova a picskuba lesz a nagy önállóság - de mán tok igazodni, a kórházkerítés, ami százhúscentis és a 15 kilónál könnyebb dolgok nevetve hasítanak át rajt, pölö tudom már, hogy a kovid meg NEM, a boltokba fertőz, de a kocsmákba NEM, a folyosókon flangáló négyfröccsös velőpirítós zabálók védettek a szembe velük közlekedő holdleszálló egység kovidmintavételi csoport meg NEM. Minden nap egy csoda...Nemtom mit lehet ezen nem érteni, hisz OV is megmondta:augusztus 1.től, addig nem támad...Fonokom van kint es igy tervez jovoheten visszajonni erdekes lesz. 😀Goroggel mi van aki eszak macedonian keresztul akar visszajonni mondjuk autoval?Mindegy csak amikor bejössz a határon akkor mondjad, hogy "á csak a horvát haveréknál voltunk napozni" aztán jöhetsz.
Vrij6
- De csak aludtam.
Bazzani
Vrij6
sutianap
"A vidéki ember ugyanis úgy gondolkodik, hogy van egy terület, annak van határa, világos kiterjedése, és az ottani életminőségért, rendért, a területből való megélhetésért, a dolgok menetéért ő a felelős, fejtegette. Hozzátette: van felelősség, de nem korlátlan, nem absztrakt. "
Amúgy szépen, finoman megint hangolja az országot a főváros és az ellenzék ellen...
Vidékiként meg egyáltalán nem tudok egyetérteni a fenti kijelentéssel, lehet azért, mert elpestiesedtem...
Solymi

több mint 5 éve
jogász is vagy, pesti is vagy. Büdös bunkó.Nemtom mit lehet ezen nem érteni, hisz OV is megmondta:augusztus 1.től, addig nem támad...Fonokom van kint es igy tervez jovoheten visszajonni erdekes lesz. 😀Goroggel mi van aki eszak macedonian keresztul akar visszajonni mondjuk autoval?Mindegy csak amikor bejössz a határon akkor mondjad, hogy "á csak a horvát haveréknál voltunk napozni" aztán jöhetsz.
Vrij6
- De csak aludtam.
Bazzani
Vrij6
sutianap
Solymi
több mint 5 éve
Nemtom mit lehet ezen nem érteni, hisz OV is megmondta:augusztus 1.től, addig nem támad...Fonokom van kint es igy tervez jovoheten visszajonni erdekes lesz. 😀Goroggel mi van aki eszak macedonian keresztul akar visszajonni mondjuk autoval?Mindegy csak amikor bejössz a határon akkor mondjad, hogy "á csak a horvát haveréknál voltunk napozni" aztán jöhetsz.
Vrij6
- De csak aludtam.
Bazzani
Vrij6
sutianap
több mint 5 éve
augusztus 1.től, addig nem támad...Fonokom van kint es igy tervez jovoheten visszajonni erdekes lesz. 😀Goroggel mi van aki eszak macedonian keresztul akar visszajonni mondjuk autoval?Mindegy csak amikor bejössz a határon akkor mondjad, hogy "á csak a horvát haveréknál voltunk napozni" aztán jöhetsz.
Vrij6
- De csak aludtam.
Bazzani
Vrij6

több mint 5 éve
Itt vannak a listák (vörös+sárga):www.portfolio.hu/befektetes/20200712/itt-a-lista-ezekbol-az-orszagokbol-korlatozza-a-belepest-magyarorszag-440882
több mint 5 éve
Újabb jelölt a Darwin-díjra:"Összeesküvés-elméletnek gondolta a koronavírust, elment egy COVID-partira, belehalt a fertőzésbe"
noizz.hu/szagos/osszeeskuves-elmeletnek-gondolta-a-koronavirust-elment-egy-covid-partira-belehalt-a/9rrp0hs
több mint 5 éve
Ember nincs erre.Én úgy tudom egy rendőr ismerősömtől, hogy körözött személy leszel, napi többször ellenőriznek szúrópróbaszerűen......Goroggel mi van aki eszak macedonian keresztul akar visszajonni mondjuk autoval?Mindegy csak amikor bejössz a határon akkor mondjad, hogy "á csak a horvát haveréknál voltunk napozni" aztán jöhetsz.
Vrij6
- De csak aludtam.
Bazzani
csi77
Sógornőmék is karanténban voltak mert a párja olaszban dolgozott.
Két hét alatt egyszer sem ment senki.
több mint 5 éve
Mint a magyar reál bérek értéke. 😊Horvátba mehet a magyar nyaralni. Ott nem támad a vírus.Gulyás szó szerint ezt mondta Horvátországról: "A növekedés nagy, de a fertőzöttek száma alacsony."
Van egy csomó fertőzött de a vírus nem támad.
Érthető?
Nekem sem.
Bazzani
nagylaza
több mint 5 éve
Horvátba mehet a magyar nyaralni. Ott nem támad a vírus.Gulyás szó szerint ezt mondta Horvátországról: "A növekedés nagy, de a fertőzöttek száma alacsony."
Van egy csomó fertőzött de a vírus nem támad.
Érthető?
Nekem sem.
Bazzani
több mint 5 éve
Fonokom van kint es igy tervez jovoheten visszajonni erdekes lesz. 😀Goroggel mi van aki eszak macedonian keresztul akar visszajonni mondjuk autoval?Mindegy csak amikor bejössz a határon akkor mondjad, hogy "á csak a horvát haveréknál voltunk napozni" aztán jöhetsz.
Vrij6
- De csak aludtam.
Bazzani
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
Én úgy tudom egy rendőr ismerősömtől, hogy körözött személy leszel, napi többször ellenőriznek szúrópróbaszerűen......Goroggel mi van aki eszak macedonian keresztul akar visszajonni mondjuk autoval?Mindegy csak amikor bejössz a határon akkor mondjad, hogy "á csak a horvát haveréknál voltunk napozni" aztán jöhetsz.
Vrij6
- De csak aludtam.
Bazzani
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
Miért ne? 😊Mondjuk ha az utcán nincs valaki és csak sétál azt mondom oké, én is úgy szoktam, hogy ha egyedül vagyok és nincs a körzetemben senki leveszem. Aztán ha jön szembe egy nagyobb társaság vagy forgalmasabb részre érek 5 mp alatt fel lehet venni. De mondjuk most hogy megvettem a csapatom maszkját már mindig hordom 😊Most feltennék egy kissé furának tűnő kérdést: A nyílt utcán, szabad levegő alatt miért hordasz maszkot?
Heisman Trophy
csi77
Lehet csak nem olyan jóképű mint én.
több mint 5 éve
Goroggel mi van aki eszak macedonian keresztul akar visszajonni mondjuk autoval?Az megszívta. Vagy mit tudom én.....
Vrij6
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
Goroggel mi van aki eszak macedonian keresztul akar visszajonni mondjuk autoval?Mindegy csak amikor bejössz a határon akkor mondjad, hogy "á csak a horvát haveréknál voltunk napozni" aztán jöhetsz.
Vrij6
- De csak aludtam.