Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 5 éve
A korona utcában volt Pápán szódás, de a második utcában mintha lenne még egy másik (Krisztina szikvíz)Győrben sem, Pápán sem... pedig azzal innám.Pedig arrafelé szóda is lett volna savas víz helyett. 😉Számomra amúgy rejtély, hogy a falusi boltban miért lehet szódát kapni (cserélhetően), Pöstön pedig miért nem...
ozibozi
nagylaza
nagir
Ja csak most láttam kittli kommentjét, mindegy
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Ha esetleg szikvízre keresel lehet könnyebb lesz.Győrben sem, Pápán sem... pedig azzal innám.Pedig arrafelé szóda is lett volna savas víz helyett. 😉Számomra amúgy rejtély, hogy a falusi boltban miért lehet szódát kapni (cserélhetően), Pöstön pedig miért nem...
ozibozi
nagylaza
nagir
Pápa Krisztina szikvíz Második utca 11.
Győr Kocsi szikvíz Virág utca 26.
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 5 éve
Kisebb boltokban nézz körül. Szerintem a nagyobb boltok a visszaváltható göngyöleg miatt nem foglalkoznak vele.Győrben sem, Pápán sem... pedig azzal innám.Pedig arrafelé szóda is lett volna savas víz helyett. 😉Számomra amúgy rejtély, hogy a falusi boltban miért lehet szódát kapni (cserélhetően), Pöstön pedig miért nem...
ozibozi
nagylaza
nagir
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
Nálunk lehet.Győrben sem, Pápán sem... pedig azzal innám.Pedig arrafelé szóda is lett volna savas víz helyett. 😉Számomra amúgy rejtély, hogy a falusi boltban miért lehet szódát kapni (cserélhetően), Pöstön pedig miért nem...
ozibozi
nagylaza
nagir
Sőt van fröccsvíz is.
több mint 5 éve
Győrben sem, Pápán sem... pedig azzal innám.Pedig arrafelé szóda is lett volna savas víz helyett. 😉Számomra amúgy rejtély, hogy a falusi boltban miért lehet szódát kapni (cserélhetően), Pöstön pedig miért nem...
ozibozi
nagylaza

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
Imént voltam a sarki szupermarketben, rögtön belefutottam két vásárlóba (egy fiatal nőbe és egy idősebb fasziba), akin nem volt maszk.Nem szólok, nem motyogok, tudomásul veszem, hogy nincs rajtuk.
Helyzetgyakorlat. Érdekelne, hogy mit csináltok, ha valaki nem visel maszkot vásárlás közben. Szóltok neki, hogy ugyan már, legyen olyan kedves, és takarja el az arcát, ha már kötelező? Szúrósan néztek, hátha lesz valamilyen eredménye? Úgy tesztek, mintha nem vettetek volna észre semmit, és mentek tovább egy másik pulthoz? Vagy morogtok valami csúnyát, bele a nagyvilágba? (Ezúttal én az utóbbinál maradtam, de ez nálam eléggé hangulat függvénye.)
nagylaza
A 10 perces vásárlás különben egész nap tartana mivel kb. 10% visel maszkot itt a lidl-ben.
Inkább este zárás előtt megyek amikor már alig vannak, sort sem kell állni.
A patikában konkrétan a patikusnő vetette le a maszkot egy vásárlóról, nem hallotta mit kért az illető.
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 5 éve
Én még mindig várom a bergamóihoz hasonló elrettentő kórházas képeket, mert anélkül és/vagy személyes érintettség nélkül tényleg teljesen felesleges lamentálni pl a maszkviselési szokásokonÍrok valami rettentőn félelmetes dolgot: EGYMILLIÓ! Ez egy rettentő nagy szám! Igaz se kontextus, se konklúzió, de pánikolásra remek
Komolyan vehetetlen így ez a vírus:
www.bbc.com/news/health-53320155
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Mondjuk ha az utcán nincs valaki és csak sétál azt mondom oké, én is úgy szoktam, hogy ha egyedül vagyok és nincs a körzetemben senki leveszem. Aztán ha jön szembe egy nagyobb társaság vagy forgalmasabb részre érek 5 mp alatt fel lehet venni. De mondjuk most hogy megvettem a csapatom maszkját már mindig hordom 😊
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Jaja! Csak a "behurcolt" vírus fertőz.Gulyás holnap 11 kor bejelenti a kormány döntését a szigorítással kapcsolatban. Kíváncsi leszek hogy csak a határokat akarják bezárni, vagy itthon is szigorúság lesz..Szerintem a Szuperkupa döntőig (szeptember közepe) ha a kutya kutyát eszik is itthon lehetnek majd tömegrendezvények.
kapitnono
Szerintem csak a határokon szigorítanak majd.
Bazzani

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 5 éve
Gulyás holnap 11 kor bejelenti a kormány döntését a szigorítással kapcsolatban. Kíváncsi leszek hogy csak a határokat akarják bezárni, vagy itthon is szigorúság lesz..Szerintem a Szuperkupa döntőig (szeptember közepe) ha a kutya kutyát eszik is itthon lehetnek majd tömegrendezvények.
kapitnono
Szerintem csak a határokon szigorítanak majd.
több mint 5 éve
Mert tudod, vidéken szódás a lovát 😛Pedig arrafelé szóda is lett volna savas víz helyett. 😉Számomra amúgy rejtély, hogy a falusi boltban miért lehet szódát kapni (cserélhetően), Pöstön pedig miért nem...
ozibozi
nagylaza
több mint 5 éve
Pedig arrafelé szóda is lett volna savas víz helyett. 😉Számomra amúgy rejtély, hogy a falusi boltban miért lehet szódát kapni (cserélhetően), Pöstön pedig miért nem...
ozibozi
több mint 5 éve
Gulyás holnap 11 kor bejelenti a kormány döntését a szigorítással kapcsolatban. Kíváncsi leszek hogy csak a határokat akarják bezárni, vagy itthon is szigorúság lesz..

több mint 5 éve
Ugyan már Srácok. Vírus csak Pesten van vagy max. a nagyvárosban... A héten a Vértesben nyaralunk egy kis faluban. Első nap berongyoltam a helyi Bótba savas vízért, mert a Rosehoz nem cipelem otthonról a fröccs kelléket. Maszkba ahogy kell, odabent vagy 10-en a helyiek meg azt hitték, hogy a Viszkis jött a bevételért! Azóta vagy 6 különböző települést jártunk be a környéken és a túristákon kívül SENKIN nincs maszk...Mi itt vagyunk Tát mellett, az ottani Aldiban intéztük a bevásárlást, ott azért egész jó százalékkal használták az emberek. Sőt, az emberek mar a buszmegállóba is maszkban, vagy maszkkal a kézben mennek.
nagir
több mint 5 éve
Ugyan már Srácok. Vírus csak Pesten van vagy max. a nagyvárosban... A héten a Vértesben nyaralunk egy kis faluban. Első nap berongyoltam a helyi Bótba savas vízért, mert a Rosehoz nem cipelem otthonról a fröccs kelléket. Maszkba ahogy kell, odabent vagy 10-en a helyiek meg azt hitték, hogy a Viszkis jött a bevételért! Azóta vagy 6 különböző települést jártunk be a környéken és a túristákon kívül SENKIN nincs maszk...A faluban, ahol a parasztházunk van, a kocsmában azt kiabálta az egyik nem túlzottan józan életű hölgyemény, hogy "nincs vírus, nincs vírus". A közértben viszont kb. hasonló arányban viselnek maszkot, mint Bp-en.
nagir
Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
több mint 5 éve
Ugyan már Srácok. Vírus csak Pesten van vagy max. a nagyvárosban... A héten a Vértesben nyaralunk egy kis faluban. Első nap berongyoltam a helyi Bótba savas vízért, mert a Rosehoz nem cipelem otthonról a fröccs kelléket. Maszkba ahogy kell, odabent vagy 10-en a helyiek meg azt hitték, hogy a Viszkis jött a bevételért! Azóta vagy 6 különböző települést jártunk be a környéken és a túristákon kívül SENKIN nincs maszk...megoldás: igyad tisztán!
nagir
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
Ugyan már Srácok. Vírus csak Pesten van vagy max. a nagyvárosban... A héten a Vértesben nyaralunk egy kis faluban. Első nap berongyoltam a helyi Bótba savas vízért, mert a Rosehoz nem cipelem otthonról a fröccs kelléket. Maszkba ahogy kell, odabent vagy 10-en a helyiek meg azt hitték, hogy a Viszkis jött a bevételért! Azóta vagy 6 különböző települést jártunk be a környéken és a túristákon kívül SENKIN nincs maszk...

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
s mint má tuggyuk az első hullám az agyevő amőba volt arra jött a kovid...Imént voltam a sarki szupermarketben, rögtön belefutottam két vásárlóba (egy fiatal nőbe és egy idősebb fasziba), akin nem volt maszk.Arcba fingod/böfögöd, akkor tuti eltakarja😁
Helyzetgyakorlat. Érdekelne, hogy mit csináltok, ha valaki nem visel maszkot vásárlás közben. Szóltok neki, hogy ugyan már, legyen olyan kedves, és takarja el az arcát, ha már kötelező? Szúrósan néztek, hátha lesz valamilyen eredménye? Úgy tesztek, mintha nem vettetek volna észre semmit, és mentek tovább egy másik pulthoz? Vagy morogtok valami csúnyát, bele a nagyvilágba? (Ezúttal én az utóbbinál maradtam, de ez nálam eléggé hangulat függvénye.)
nagylaza
Komolyra fordítva, én szóltam egy 80 év körüli néninek, aki ezen teljesen kifakadt, h én mit képzelek. Próbáltam észérvekkel meggyőzni, de hajthatatlan volt, még azt is mondta, h rendőrt hív, ha zaklatom. Mondom röhögve, az nagyon bölcs dolog lesz, szívesen megvárom, van is nálam teló, majd én hívom.
Szitkozódva arrébb tolta a gurulósszatyrát, még egy rohadt barackot is felém dobott...és 1 perc múlva kihívta a boltvezetőt, akin láttam, h legszívesebben kibaszná az utcára. Panaszt akart tenni, de mondta a főnök, hogy csak maszkban lehet panaszkodni, meg amúgy is felvette őt kamera, és tudni fogják a személyazonosságát, komoly bünti lehet neki ebből, szóval inkább fogja be...ekkor tovahaladt és a kabátujját tartotta a szája elé.
Azt is kiabálta közben, hogyha majd Gyurcsány lesz az elnök, akkor mindannyian megbánjuk.
Lehet, hogy Fletó anyja volt???
Fast Willie

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
OTP biztonságos hisz magyar, bezzeg raiffeisen vagy unicreditPénteken a Westendben voltam, OTP-ben. Az ügyintéző külön szólt, hogy vegyem le a maszkot, ha nekem úgy kényelmesebb... (Még jó, hogy nem büntettek meg, amiért rajtam volt.)Imént voltam a sarki szupermarketben, rögtön belefutottam két vásárlóba (egy fiatal nőbe és egy idősebb fasziba), akin nem volt maszk.Budapest, Örs vezér tere, Árkád bevásárlóközpont: Mintha nem is lenne koronavírus, ami ugye csak kitaláció, szóval minek a maszk...megmondták a néni is a híradóban, hogyha nem vagy beteg, akkor nem kell.
nagylaza
Én nem szólok nekik, nem is érdekelnek, majd max. elkapják ők vagy valamelyik hasonló elvű rokon/barát, azt akkor majd néznek...
De ha nem akkor se érdekel, én magamat védem, nem őket.
Solymi
nagylaza
több mint 5 éve
Imént voltam a sarki szupermarketben, rögtön belefutottam két vásárlóba (egy fiatal nőbe és egy idősebb fasziba), akin nem volt maszk.valszeg mert már öreg vagyok, leszarom. Bár az is igaz h a nézésem alapból szúrós, ez a skull mintás maszkkal együtt legalább azt szokta eredményezni h nem másznak a képembe
nagylaza
több mint 5 éve
Pénteken a Westendben voltam, OTP-ben. Az ügyintéző külön szólt, hogy vegyem le a maszkot, ha nekem úgy kényelmesebb... (Még jó, hogy nem büntettek meg, amiért rajtam volt.)Imént voltam a sarki szupermarketben, rögtön belefutottam két vásárlóba (egy fiatal nőbe és egy idősebb fasziba), akin nem volt maszk.Budapest, Örs vezér tere, Árkád bevásárlóközpont: Mintha nem is lenne koronavírus, ami ugye csak kitaláció, szóval minek a maszk...megmondták a néni is a híradóban, hogyha nem vagy beteg, akkor nem kell.
nagylaza
Én nem szólok nekik, nem is érdekelnek, majd max. elkapják ők vagy valamelyik hasonló elvű rokon/barát, azt akkor majd néznek...
Solymi
több mint 5 éve
Csikós vagy csíkos? Nem mindegy!😊Ha a bolt nem szól érte, te feleslegesen mérgeled magad rajta, legfeljebb ismertesd meg vele a rózsaillatú szájillatodat 😛 😉Boltosok meg a forgalom miatt nem szólnak senkinek sem!
dande
Az a klasszikus csikós szatyór volt?Imént voltam a sarki szupermarketben, rögtön belefutottam két vásárlóba (egy fiatal nőbe és egy idősebb fasziba), akin nem volt maszk.Arcba fingod/böfögöd, akkor tuti eltakarja😁
nagylaza
Komolyra fordítva, én szóltam egy 80 év körüli néninek, aki ezen teljesen kifakadt, h én mit képzelek. Próbáltam észérvekkel meggyőzni, de hajthatatlan volt, még azt is mondta, h rendőrt hív, ha zaklatom. Mondom röhögve, az nagyon bölcs dolog lesz, szívesen megvárom, van is nálam teló, majd én hívom.
Szitkozódva arrébb tolta a gurulósszatyrát, még egy rohadt barackot is felém dobott...és 1 perc múlva kihívta a boltvezetőt, akin láttam, h legszívesebben kibaszná az utcára. Panaszt akart tenni, de mondta a főnök, hogy csak maszkban lehet panaszkodni, meg amúgy is felvette őt kamera, és tudni fogják a személyazonosságát, komoly bünti lehet neki ebből, szóval inkább fogja be...ekkor tovahaladt és a kabátujját tartotta a szája elé.
Azt is kiabálta közben, hogyha majd Gyurcsány lesz az elnök, akkor mindannyian megbánjuk.
Lehet, hogy Fletó anyja volt???
Fast Willie
steelwolf
több mint 5 éve
Imént voltam a sarki szupermarketben, rögtön belefutottam két vásárlóba (egy fiatal nőbe és egy idősebb fasziba), akin nem volt maszk.Budapest, Örs vezér tere, Árkád bevásárlóközpont: Mintha nem is lenne koronavírus, ami ugye csak kitaláció, szóval minek a maszk...megmondták a néni is a híradóban, hogyha nem vagy beteg, akkor nem kell.
nagylaza