Koronavírus 2024

32 feliratkozó

több mint 5 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 571 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Ha a bolt nem szól érte, te feleslegesen mérgeled magad rajta, legfeljebb ismertesd meg vele a rózsaillatú szájillatodat 😛 😉
dande
Boltosok meg a forgalom miatt nem szólnak senkinek sem!

Imént voltam a sarki szupermarketben, rögtön belefutottam két vásárlóba (egy fiatal nőbe és egy idősebb fasziba), akin nem volt maszk.
Helyzetgyakorlat. Érdekelne, hogy mit csináltok, ha valaki nem visel maszkot vásárlás közben. Szóltok neki, hogy ugyan már, legyen olyan kedves, és takarja el az arcát, ha már kötelező? Szúrósan néztek, hátha lesz valamilyen eredménye? Úgy tesztek, mintha nem vettetek volna észre semmit, és mentek tovább egy másik pulthoz? Vagy morogtok valami csúnyát, bele a nagyvilágba? (Ezúttal én az utóbbinál maradtam, de ez nálam eléggé hangulat függvénye.)
nagylaza
Arcba fingod/böfögöd, akkor tuti eltakarja😁

Komolyra fordítva, én szóltam egy 80 év körüli néninek, aki ezen teljesen kifakadt, h én mit képzelek. Próbáltam észérvekkel meggyőzni, de hajthatatlan volt, még azt is mondta, h rendőrt hív, ha zaklatom. Mondom röhögve, az nagyon bölcs dolog lesz, szívesen megvárom, van is nálam teló, majd én hívom.

Szitkozódva arrébb tolta a gurulósszatyrát, még egy rohadt barackot is felém dobott...és 1 perc múlva kihívta a boltvezetőt, akin láttam, h legszívesebben kibaszná az utcára. Panaszt akart tenni, de mondta a főnök, hogy csak maszkban lehet panaszkodni, meg amúgy is felvette őt kamera, és tudni fogják a személyazonosságát, komoly bünti lehet neki ebből, szóval inkább fogja be...ekkor tovahaladt és a kabátujját tartotta a szája elé.

Azt is kiabálta közben, hogyha majd Gyurcsány lesz az elnök, akkor mindannyian megbánjuk.

Lehet, hogy Fletó anyja volt???
Fast Willie
Az a klasszikus csikós szatyór volt?
több mint 5 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 571 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Imént voltam a sarki szupermarketben, rögtön belefutottam két vásárlóba (egy fiatal nőbe és egy idősebb fasziba), akin nem volt maszk.
Helyzetgyakorlat. Érdekelne, hogy mit csináltok, ha valaki nem visel maszkot vásárlás közben. Szóltok neki, hogy ugyan már, legyen olyan kedves, és takarja el az arcát, ha már kötelező? Szúrósan néztek, hátha lesz valamilyen eredménye? Úgy tesztek, mintha nem vettetek volna észre semmit, és mentek tovább egy másik pulthoz? Vagy morogtok valami csúnyát, bele a nagyvilágba? (Ezúttal én az utóbbinál maradtam, de ez nálam eléggé hangulat függvénye.)
nagylaza
Én hallhatón utalgatni szoktam az asszonynak h ha vki nem visel!
Rengeteg a gyökér nem tudsz mit csinálni!
Kicsit más..
Nekem az a ,rossz szokásom' h mindem szabálytalan autósra rádudálok! Múltkor meg is állt egy kopasz, tetkós, gizda, vagány gyerek h minek dudálgatok! 🤣
több mint 5 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 158
nagylaza
Arcba fingod/böfögöd, akkor tuti eltakarja😁

Komolyra fordítva, én szóltam egy 80 év körüli néninek, aki ezen teljesen kifakadt, h én mit képzelek. Próbáltam észérvekkel meggyőzni, de hajthatatlan volt, még azt is mondta, h rendőrt hív, ha zaklatom. Mondom röhögve, az nagyon bölcs dolog lesz, szívesen megvárom, van is nálam teló, majd én hívom.

Szitkozódva arrébb tolta a gurulósszatyrát, még egy rohadt barackot is felém dobott...és 1 perc múlva kihívta a boltvezetőt, akin láttam, h legszívesebben kibaszná az utcára. Panaszt akart tenni, de mondta a főnök, hogy csak maszkban lehet panaszkodni, meg amúgy is felvette őt kamera, és tudni fogják a személyazonosságát, komoly bünti lehet neki ebből, szóval inkább fogja be...ekkor tovahaladt és a kabátujját tartotta a szája elé.

Azt is kiabálta közben, hogyha majd Gyurcsány lesz az elnök, akkor mindannyian megbánjuk.

Lehet, hogy Fletó anyja volt???
több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 299 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ha a bolt nem szól érte, te feleslegesen mérgeled magad rajta, legfeljebb ismertesd meg vele a rózsaillatú szájillatodat 😛 😉
több mint 5 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 309 — beers & Packers
több mint 5 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 487 — Bla, bla, bla
Siófok reggel 10 óra Meki.
3 sor tömve. kocsiból maszkot ki sorba be. Sor hosszú qrva sokan voltak Hering üzemmódban, unalmasan nézelődni kezdtem.
Hirtelen feltűnt, hogy1 tehát egy emberen nem volt maszk a 3 kiszolgálón kívül. /bent a konyhán dettó senkin/

A maszk ugye azért van, hogy a másikat védjük magunktól. Gondoltam, akkor szarok én is rátok, nem fogok 30 fokban ebben álldogálni. Tőlem el/bekaphatjátok.
Szép lesz ez.
ozibozi
A mekis konyhásokat megvédeném, mert van pár év tapasztalatom benne... 4-8 órát a grill, a toaster vagy a fritu kádak mellett maszkban nem kivitelezhető, egyszerűen lehetetlen, főleg nyáron!!!

Szerkesztette: nagir

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 248 — Cowboys fan
3 sor tömve. kocsiból maszkot ki sorba be. Sor hosszú qrva sokan voltak Hering üzemmódban, unalmasan nézelődni kezdtem.
Hirtelen feltűnt, hogy1 tehát egy emberen nem volt maszk a 3 kiszolgálón kívül. /bent a konyhán dettó senkin/

A maszk ugye azért van, hogy a másikat védjük magunktól. Gondoltam, akkor szarok én is rátok, nem fogok 30 fokban ebben álldogálni. Tőlem el/bekaphatjátok.
Szép lesz ez.
ozibozi
i am confused, az általad leirt alapján majdnem mindenki maszkban volt. mit nem értek ?
briareos
A 3 pultoson volt maszk, a konyhán és a sorban senkin sem
több mint 5 éve

Szép lesz ez.
ozibozi
Próbálom megragadni a lényeget: "reggel 10 óra".😊
több mint 5 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life

Szép lesz ez.
ozibozi
i am confused, az általad leirt alapján majdnem mindenki maszkban volt. mit nem értek ?

több mint 5 éve
ozibozi New York Giants 20 950

Szép lesz ez.
több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 299 — Így remélem megfelelek nektek.....
Mondjuk ami érdekes, ezzel együtt olyan nagy kataklizmáról sehol sem hallani, mint ami mondjuk Olaszban volt
több mint 5 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 071 — Слава Україні! Героям слава!
Nezegetem a gorbeket kemeny nagyon. Szerbia, Albania, Észak-macedonia, Bulgaria, Romania, Horvatorszag mar durvabb szamokat produkal mint az elso hullam tetejen.
Vrij6
Több tesz, kisebb fegyelem
A halálozási ráta az érdekes, azzal mi a helyzet?
r.baggio
Tobbet tesztelnek? Ezt nem neztem bevallom. Mint ahogyan azt sem hogy mi atlagban mennyit tesztelunk.

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
Nezegetem a gorbeket kemeny nagyon. Szerbia, Albania, Észak-macedonia, Bulgaria, Romania, Horvatorszag mar durvabb szamokat produkal mint az elso hullam tetejen.
Vrij6
Könnyen lehet, hogy ez még az első hullám. A jó ég se tudja. Ahogyan azt sem, nálunk miért nincs robbanás. (Ha tényleg nincs...)
több mint 5 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 827 — no es importante
Vrij6
Több tesz, kisebb fegyelem
A halálozási ráta az érdekes, azzal mi a helyzet?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 071 — Слава Україні! Героям слава!

Szerkesztette: Brouwerij van de Vrij

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 554 — The only discipline that lasts, is self discipline
 444.hu/2020/07/10/a-magyar-adatok-szerint-tovabbra-is-sziget-vagyunk-a-koronavirus-tengeren

Nálunk tegnap 10 ma 3. A vírus maximálisan tiszteli Csonka-Magyarország határait!
Vrij6
Trump csak vágyik rá, hogy ne teszteljenek, mi meg is csináljuk!

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
Nekem ő a kedvenc terroristám 😀
 www.youtube.com/watch?v=PnBuR_O6BFw&t
empty taxi
Ehhez mennyit kell inni? 🤣🤣🤣
Klaci79
Hol van Stez, amikor szükség lenne rá? Ő a piálási szakértő.
iktriad
10 feles - 10 sör a kezdés
Negritis
Az a “baj” hogy sosem lennék ennyire részeg 10+10-től. 8 után mennek a WC-re, de legalább mennek magamtól 😂
Klaci79
modnom kezdődik 😀
naálam is 15+15 a start 😀
Negritis
Szerintem én ezt elég olcsón meg tudnám oldani. Ez az előnye, ha valaki ritkán iszik 😀
bcsarli
Nekem a legolcsóbb 0+0nál be is fejeztem 😛
dande
meg egy zéró kóla!

több mint 5 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 674 — "Montoya por favor!"
Én csak azt nem értem hogy minek kellett kinyitni ha utána 1 hónappal később vissza is zárják. Felőlem mostmár vigyék az emberek, unpopular opinion, de a többség ahogy védekezett meg is érdemli.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 682 — Lucas Scott
Amúgy simán kinézem, hogy ez az egész szigorítás a magyar gazdaságnak szól, hogy hülye magyar itthon költsd el a pénzt, ne külföldön.
NB2
Az a baj, hogy ez kevés! Nagyon kellene a külföldi turisták pénze is, mert a magyar itthon messze nem költ annyit, mint egy nemet, olasz, angol, amcsi...
Klaci79
De ha globálisan nézed és belekalkulálod, hogy ezek a külföldi turisták milyen valószínűséggel hoznak vírusokat, és ez milyen ismételt leállásokhoz vezethet, akkor úgy járunk a legjobban, ha senki nem megy ki, és nem jön be. Most alapvetően “tiszta” az ország, elszigetelt esetek vannak, nem valódi gócok, ezt csak elrontani lehet.
Sobri Jóska
Ehhez ismerni kellene a számokat, de ezeket se Te, se én nem ismerjük. Nem nagyon volt olyan külföldi aki mondjuk nálunk lett rosszul és került kórházba, miközben turistaként jött. Már jó ideje nyitottunk az EU-EGT felé, de mégsem nő az esetszám.

Igazából mindegy persze, mert ha mindenki otthon marad, nyilván nem terjed a vírus, ugyanakkor a gazdasági problémák továbbra is nagyobb kockázatot jelentenek. Főleg egy újabb bezárkózás esetén. És persze ki tudja mikor lesz vakcina.
Klaci79
ami miatt aggódnék, hogy a környéken mindenhol elég komoly számok vannak, meghaladja vagy megközelíti a tavaszi tetőpontokat. más megoldás, amúgy tényleg nincs, mit a bezárkózás vagy utána jön az, hogy embereket veszítünk el.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 897
Amúgy simán kinézem, hogy ez az egész szigorítás a magyar gazdaságnak szól, hogy hülye magyar itthon költsd el a pénzt, ne külföldön.
NB2
Az a baj, hogy ez kevés! Nagyon kellene a külföldi turisták pénze is, mert a magyar itthon messze nem költ annyit, mint egy nemet, olasz, angol, amcsi...
Klaci79
De ha globálisan nézed és belekalkulálod, hogy ezek a külföldi turisták milyen valószínűséggel hoznak vírusokat, és ez milyen ismételt leállásokhoz vezethet, akkor úgy járunk a legjobban, ha senki nem megy ki, és nem jön be. Most alapvetően “tiszta” az ország, elszigetelt esetek vannak, nem valódi gócok, ezt csak elrontani lehet.
Sobri Jóska
Ehhez ismerni kellene a számokat, de ezeket se Te, se én nem ismerjük. Nem nagyon volt olyan külföldi aki mondjuk nálunk lett rosszul és került kórházba, miközben turistaként jött. Már jó ideje nyitottunk az EU-EGT felé, de mégsem nő az esetszám.

Igazából mindegy persze, mert ha mindenki otthon marad, nyilván nem terjed a vírus, ugyanakkor a gazdasági problémák továbbra is nagyobb kockázatot jelentenek. Főleg egy újabb bezárkózás esetén. És persze ki tudja mikor lesz vakcina.
több mint 5 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 100 — #NoStress
NB2
Klaci79

több mint 5 éve
zemanla New Orleans Saints Florida Gators 3 406 — Do Your Job
NB2
Klaci79
Konzultáció:
Utalják-e Magyarországra a külföldi turisták jövedelmük egy részét?

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 5 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 897
NB2
több mint 5 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 388 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Nekem ő a kedvenc terroristám 😀
 www.youtube.com/watch?v=PnBuR_O6BFw&t
empty taxi
Ehhez mennyit kell inni? 🤣🤣🤣
Klaci79
Hol van Stez, amikor szükség lenne rá? Ő a piálási szakértő.
iktriad
10 feles - 10 sör a kezdés
Negritis
Az a “baj” hogy sosem lennék ennyire részeg 10+10-től. 8 után mennek a WC-re, de legalább mennek magamtól 😂
Klaci79
modnom kezdődik 😀
naálam is 15+15 a start 😀
Negritis
Szerintem én ezt elég olcsón meg tudnám oldani. Ez az előnye, ha valaki ritkán iszik 😀
bcsarli
Nekem a legolcsóbb 0+0nál be is fejeztem 😛
dande
És attól ilyen állapotban vagy? 😊

Szerkesztette: bcsarli, Udvari Főkóstoló

több mint 5 éve
NB2 New England Patriots 28 156 — nabege2@yahoo.com