Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 5 éve
Ha a bolt nem szól érte, te feleslegesen mérgeled magad rajta, legfeljebb ismertesd meg vele a rózsaillatú szájillatodat 😛 😉Boltosok meg a forgalom miatt nem szólnak senkinek sem!
dande
Az a klasszikus csikós szatyór volt?Imént voltam a sarki szupermarketben, rögtön belefutottam két vásárlóba (egy fiatal nőbe és egy idősebb fasziba), akin nem volt maszk.Arcba fingod/böfögöd, akkor tuti eltakarja😁
Helyzetgyakorlat. Érdekelne, hogy mit csináltok, ha valaki nem visel maszkot vásárlás közben. Szóltok neki, hogy ugyan már, legyen olyan kedves, és takarja el az arcát, ha már kötelező? Szúrósan néztek, hátha lesz valamilyen eredménye? Úgy tesztek, mintha nem vettetek volna észre semmit, és mentek tovább egy másik pulthoz? Vagy morogtok valami csúnyát, bele a nagyvilágba? (Ezúttal én az utóbbinál maradtam, de ez nálam eléggé hangulat függvénye.)
nagylaza
Komolyra fordítva, én szóltam egy 80 év körüli néninek, aki ezen teljesen kifakadt, h én mit képzelek. Próbáltam észérvekkel meggyőzni, de hajthatatlan volt, még azt is mondta, h rendőrt hív, ha zaklatom. Mondom röhögve, az nagyon bölcs dolog lesz, szívesen megvárom, van is nálam teló, majd én hívom.
Szitkozódva arrébb tolta a gurulósszatyrát, még egy rohadt barackot is felém dobott...és 1 perc múlva kihívta a boltvezetőt, akin láttam, h legszívesebben kibaszná az utcára. Panaszt akart tenni, de mondta a főnök, hogy csak maszkban lehet panaszkodni, meg amúgy is felvette őt kamera, és tudni fogják a személyazonosságát, komoly bünti lehet neki ebből, szóval inkább fogja be...ekkor tovahaladt és a kabátujját tartotta a szája elé.
Azt is kiabálta közben, hogyha majd Gyurcsány lesz az elnök, akkor mindannyian megbánjuk.
Lehet, hogy Fletó anyja volt???
Fast Willie
több mint 5 éve
Imént voltam a sarki szupermarketben, rögtön belefutottam két vásárlóba (egy fiatal nőbe és egy idősebb fasziba), akin nem volt maszk.Én hallhatón utalgatni szoktam az asszonynak h ha vki nem visel!
Helyzetgyakorlat. Érdekelne, hogy mit csináltok, ha valaki nem visel maszkot vásárlás közben. Szóltok neki, hogy ugyan már, legyen olyan kedves, és takarja el az arcát, ha már kötelező? Szúrósan néztek, hátha lesz valamilyen eredménye? Úgy tesztek, mintha nem vettetek volna észre semmit, és mentek tovább egy másik pulthoz? Vagy morogtok valami csúnyát, bele a nagyvilágba? (Ezúttal én az utóbbinál maradtam, de ez nálam eléggé hangulat függvénye.)
nagylaza
Rengeteg a gyökér nem tudsz mit csinálni!
Kicsit más..
Nekem az a ,rossz szokásom' h mindem szabálytalan autósra rádudálok! Múltkor meg is állt egy kopasz, tetkós, gizda, vagány gyerek h minek dudálgatok! 🤣
több mint 5 éve
Imént voltam a sarki szupermarketben, rögtön belefutottam két vásárlóba (egy fiatal nőbe és egy idősebb fasziba), akin nem volt maszk.Arcba fingod/böfögöd, akkor tuti eltakarja😁
nagylaza
Komolyra fordítva, én szóltam egy 80 év körüli néninek, aki ezen teljesen kifakadt, h én mit képzelek. Próbáltam észérvekkel meggyőzni, de hajthatatlan volt, még azt is mondta, h rendőrt hív, ha zaklatom. Mondom röhögve, az nagyon bölcs dolog lesz, szívesen megvárom, van is nálam teló, majd én hívom.
Szitkozódva arrébb tolta a gurulósszatyrát, még egy rohadt barackot is felém dobott...és 1 perc múlva kihívta a boltvezetőt, akin láttam, h legszívesebben kibaszná az utcára. Panaszt akart tenni, de mondta a főnök, hogy csak maszkban lehet panaszkodni, meg amúgy is felvette őt kamera, és tudni fogják a személyazonosságát, komoly bünti lehet neki ebből, szóval inkább fogja be...ekkor tovahaladt és a kabátujját tartotta a szája elé.
Azt is kiabálta közben, hogyha majd Gyurcsány lesz az elnök, akkor mindannyian megbánjuk.
Lehet, hogy Fletó anyja volt???
több mint 5 éve
Ha a bolt nem szól érte, te feleslegesen mérgeled magad rajta, legfeljebb ismertesd meg vele a rózsaillatú szájillatodat 😛 😉
több mint 5 éve
Imént voltam a sarki szupermarketben, rögtön belefutottam két vásárlóba (egy fiatal nőbe és egy idősebb fasziba), akin nem volt maszk. Helyzetgyakorlat. Érdekelne, hogy mit csináltok, ha valaki nem visel maszkot vásárlás közben. Szóltok neki, hogy ugyan már, legyen olyan kedves, és takarja el az arcát, ha már kötelező? Szúrósan néztek, hátha lesz valamilyen eredménye? Úgy tesztek, mintha nem vettetek volna észre semmit, és mentek tovább egy másik pulthoz? Vagy morogtok valami csúnyát, bele a nagyvilágba? (Ezúttal én az utóbbinál maradtam, de ez nálam eléggé hangulat függvénye.)
több mint 5 éve
Siófok reggel 10 óra Meki.A mekis konyhásokat megvédeném, mert van pár év tapasztalatom benne... 4-8 órát a grill, a toaster vagy a fritu kádak mellett maszkban nem kivitelezhető, egyszerűen lehetetlen, főleg nyáron!!!
3 sor tömve. kocsiból maszkot ki sorba be. Sor hosszú qrva sokan voltak Hering üzemmódban, unalmasan nézelődni kezdtem.
Hirtelen feltűnt, hogy1 tehát egy emberen nem volt maszk a 3 kiszolgálón kívül. /bent a konyhán dettó senkin/
A maszk ugye azért van, hogy a másikat védjük magunktól. Gondoltam, akkor szarok én is rátok, nem fogok 30 fokban ebben álldogálni. Tőlem el/bekaphatjátok.
Szép lesz ez.
ozibozi
Szerkesztette: nagir

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
A 3 pultoson volt maszk, a konyhán és a sorban senkin semSiófok reggel 10 óra Meki.i am confused, az általad leirt alapján majdnem mindenki maszkban volt. mit nem értek ?
3 sor tömve. kocsiból maszkot ki sorba be. Sor hosszú qrva sokan voltak Hering üzemmódban, unalmasan nézelődni kezdtem.
Hirtelen feltűnt, hogy1 tehát egy emberen nem volt maszk a 3 kiszolgálón kívül. /bent a konyhán dettó senkin/
A maszk ugye azért van, hogy a másikat védjük magunktól. Gondoltam, akkor szarok én is rátok, nem fogok 30 fokban ebben álldogálni. Tőlem el/bekaphatjátok.
Szép lesz ez.
ozibozi
briareos
több mint 5 éve
Siófok reggel 10 óra Meki.Próbálom megragadni a lényeget: "reggel 10 óra".😊
Szép lesz ez.
ozibozi
több mint 5 éve
Siófok reggel 10 óra Meki.i am confused, az általad leirt alapján majdnem mindenki maszkban volt. mit nem értek ?
Szép lesz ez.
ozibozi
több mint 5 éve
Siófok reggel 10 óra Meki.3 sor tömve. kocsiból maszkot ki sorba be. Sor hosszú qrva sokan voltak Hering üzemmódban, unalmasan nézelődni kezdtem.
Szép lesz ez.
több mint 5 éve
Mondjuk ami érdekes, ezzel együtt olyan nagy kataklizmáról sehol sem hallani, mint ami mondjuk Olaszban volt
több mint 5 éve
Tobbet tesztelnek? Ezt nem neztem bevallom. Mint ahogyan azt sem hogy mi atlagban mennyit tesztelunk.Nezegetem a gorbeket kemeny nagyon. Szerbia, Albania, Észak-macedonia, Bulgaria, Romania, Horvatorszag mar durvabb szamokat produkal mint az elso hullam tetejen.Több tesz, kisebb fegyelem
Vrij6
A halálozási ráta az érdekes, azzal mi a helyzet?
r.baggio
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
Nezegetem a gorbeket kemeny nagyon. Szerbia, Albania, Észak-macedonia, Bulgaria, Romania, Horvatorszag mar durvabb szamokat produkal mint az elso hullam tetejen.Könnyen lehet, hogy ez még az első hullám. A jó ég se tudja. Ahogyan azt sem, nálunk miért nincs robbanás. (Ha tényleg nincs...)
Vrij6
több mint 5 éve
Nezegetem a gorbeket kemeny nagyon. Szerbia, Albania, Észak-macedonia, Bulgaria, Romania, Horvatorszag mar durvabb szamokat produkal mint az elso hullam tetejen.Több tesz, kisebb fegyelem
Vrij6
A halálozási ráta az érdekes, azzal mi a helyzet?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Nezegetem a gorbeket kemeny nagyon. Szerbia, Albania, Észak-macedonia, Bulgaria, Romania, Horvatorszag mar durvabb szamokat produkal mint az elso hullam tetejen.
Szerkesztette: Brouwerij van de Vrij
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
444.hu/2020/07/10/a-magyar-adatok-szerint-tovabbra-is-sziget-vagyunk-a-koronavirus-tengerenTrump csak vágyik rá, hogy ne teszteljenek, mi meg is csináljuk!
Nálunk tegnap 10 ma 3. A vírus maximálisan tiszteli Csonka-Magyarország határait!
Vrij6

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
meg egy zéró kóla!Nekem a legolcsóbb 0+0nál be is fejeztem 😛Szerintem én ezt elég olcsón meg tudnám oldani. Ez az előnye, ha valaki ritkán iszik 😀modnom kezdődik 😀Az a “baj” hogy sosem lennék ennyire részeg 10+10-től. 8 után mennek a WC-re, de legalább mennek magamtól 😂10 feles - 10 sör a kezdésHol van Stez, amikor szükség lenne rá? Ő a piálási szakértő.Nekem ő a kedvenc terroristám 😀Ehhez mennyit kell inni? 🤣🤣🤣
www.youtube.com/watch?v=PnBuR_O6BFw&t
empty taxi
Klaci79
iktriad
Negritis
Klaci79
naálam is 15+15 a start 😀
Negritis
bcsarli
dande
több mint 5 éve
Én csak azt nem értem hogy minek kellett kinyitni ha utána 1 hónappal később vissza is zárják. Felőlem mostmár vigyék az emberek, unpopular opinion, de a többség ahogy védekezett meg is érdemli.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
ami miatt aggódnék, hogy a környéken mindenhol elég komoly számok vannak, meghaladja vagy megközelíti a tavaszi tetőpontokat. más megoldás, amúgy tényleg nincs, mit a bezárkózás vagy utána jön az, hogy embereket veszítünk el.Ehhez ismerni kellene a számokat, de ezeket se Te, se én nem ismerjük. Nem nagyon volt olyan külföldi aki mondjuk nálunk lett rosszul és került kórházba, miközben turistaként jött. Már jó ideje nyitottunk az EU-EGT felé, de mégsem nő az esetszám.De ha globálisan nézed és belekalkulálod, hogy ezek a külföldi turisták milyen valószínűséggel hoznak vírusokat, és ez milyen ismételt leállásokhoz vezethet, akkor úgy járunk a legjobban, ha senki nem megy ki, és nem jön be. Most alapvetően “tiszta” az ország, elszigetelt esetek vannak, nem valódi gócok, ezt csak elrontani lehet.Amúgy simán kinézem, hogy ez az egész szigorítás a magyar gazdaságnak szól, hogy hülye magyar itthon költsd el a pénzt, ne külföldön.Az a baj, hogy ez kevés! Nagyon kellene a külföldi turisták pénze is, mert a magyar itthon messze nem költ annyit, mint egy nemet, olasz, angol, amcsi...
NB2
Klaci79
Sobri Jóska
Igazából mindegy persze, mert ha mindenki otthon marad, nyilván nem terjed a vírus, ugyanakkor a gazdasági problémák továbbra is nagyobb kockázatot jelentenek. Főleg egy újabb bezárkózás esetén. És persze ki tudja mikor lesz vakcina.
Klaci79
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Ehhez ismerni kellene a számokat, de ezeket se Te, se én nem ismerjük. Nem nagyon volt olyan külföldi aki mondjuk nálunk lett rosszul és került kórházba, miközben turistaként jött. Már jó ideje nyitottunk az EU-EGT felé, de mégsem nő az esetszám.De ha globálisan nézed és belekalkulálod, hogy ezek a külföldi turisták milyen valószínűséggel hoznak vírusokat, és ez milyen ismételt leállásokhoz vezethet, akkor úgy járunk a legjobban, ha senki nem megy ki, és nem jön be. Most alapvetően “tiszta” az ország, elszigetelt esetek vannak, nem valódi gócok, ezt csak elrontani lehet.Amúgy simán kinézem, hogy ez az egész szigorítás a magyar gazdaságnak szól, hogy hülye magyar itthon költsd el a pénzt, ne külföldön.Az a baj, hogy ez kevés! Nagyon kellene a külföldi turisták pénze is, mert a magyar itthon messze nem költ annyit, mint egy nemet, olasz, angol, amcsi...
NB2
Klaci79
Sobri Jóska
Igazából mindegy persze, mert ha mindenki otthon marad, nyilván nem terjed a vírus, ugyanakkor a gazdasági problémák továbbra is nagyobb kockázatot jelentenek. Főleg egy újabb bezárkózás esetén. És persze ki tudja mikor lesz vakcina.
több mint 5 éve
De ha globálisan nézed és belekalkulálod, hogy ezek a külföldi turisták milyen valószínűséggel hoznak vírusokat, és ez milyen ismételt leállásokhoz vezethet, akkor úgy járunk a legjobban, ha senki nem megy ki, és nem jön be. Most alapvetően “tiszta” az ország, elszigetelt esetek vannak, nem valódi gócok, ezt csak elrontani lehet.Amúgy simán kinézem, hogy ez az egész szigorítás a magyar gazdaságnak szól, hogy hülye magyar itthon költsd el a pénzt, ne külföldön.Az a baj, hogy ez kevés! Nagyon kellene a külföldi turisták pénze is, mert a magyar itthon messze nem költ annyit, mint egy nemet, olasz, angol, amcsi...
NB2
Klaci79
több mint 5 éve
Konzultáció:Amúgy simán kinézem, hogy ez az egész szigorítás a magyar gazdaságnak szól, hogy hülye magyar itthon költsd el a pénzt, ne külföldön.Az a baj, hogy ez kevés! Nagyon kellene a külföldi turisták pénze is, mert a magyar itthon messze nem költ annyit, mint egy nemet, olasz, angol, amcsi...
NB2
Klaci79
Utalják-e Magyarországra a külföldi turisták jövedelmük egy részét?

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 5 éve
Amúgy simán kinézem, hogy ez az egész szigorítás a magyar gazdaságnak szól, hogy hülye magyar itthon költsd el a pénzt, ne külföldön.Az a baj, hogy ez kevés! Nagyon kellene a külföldi turisták pénze is, mert a magyar itthon messze nem költ annyit, mint egy nemet, olasz, angol, amcsi...
NB2
több mint 5 éve
És attól ilyen állapotban vagy? 😊Nekem a legolcsóbb 0+0nál be is fejeztem 😛Szerintem én ezt elég olcsón meg tudnám oldani. Ez az előnye, ha valaki ritkán iszik 😀modnom kezdődik 😀Az a “baj” hogy sosem lennék ennyire részeg 10+10-től. 8 után mennek a WC-re, de legalább mennek magamtól 😂10 feles - 10 sör a kezdésHol van Stez, amikor szükség lenne rá? Ő a piálási szakértő.Nekem ő a kedvenc terroristám 😀Ehhez mennyit kell inni? 🤣🤣🤣
www.youtube.com/watch?v=PnBuR_O6BFw&t
empty taxi
Klaci79
iktriad
Negritis
Klaci79
naálam is 15+15 a start 😀
Negritis
bcsarli
dande
Szerkesztette: bcsarli, Udvari Főkóstoló
több mint 5 éve
Amúgy simán kinézem, hogy ez az egész szigorítás a magyar gazdaságnak szól, hogy hülye magyar itthon költsd el a pénzt, ne külföldön.